182274
  • mcmoha
    Na ez regen volt. Abban az idoben szinte minden evben elsirattunk egy-egy versenyzot.

• Ulvar
    Miben volt jó? Hogy FIA elintézte az idióta szabályokkal hogy Amerikában többé ne legyen verseny? Vagy azzal hogy baleset és életveszélyes szabályt dolgoztak ki? Vagy hogy 5 év után megverték Schumahert?
  • pzoli00
    a versenytempó a lényeges, 1 körön, üres tankkal, jó beállítással bárki tud gyors lenni, viszont a teli tank + jó beállítás a döntő + milyen napja van a drivernek
  • Blum
    Ebben igazad van,már akkor bele-bele kontárkodott az FIA.

Javítom: 2000-2003/4. Régebbről nem tudok nyilatkozni,akkor még nem néztem az F1-et.
  • Totti5
    2005 jó év volt...
  • Ulvar
    De...most mi volt az izgalmas abban hogy 2004ben a futamok 70%át megnyerte Schumaher (attól független hogy Schumi függő vagyok)

Hungaroringen VB cím? Oké hogy frankó rekord de unalmas volt...kész 2005 is az volt mert ott is mindenbe bele szólt az FIA és a szabályzata...(lásd nincs kerék csere).
  • petesilver
    Kis nosztalgia, egy kis nyár: A nagy öreg, és a mostani Bruno:

• Blum
    2000 nekem régnek számít.

De látom most gyülekeztek ellenem. Nem akarok senkivel összeveszni,csak 1 személyes megjegyzés volt.
  • Blum
    Én 2006-ig nagy Forma-1 függő voltam. Addig szerettem nézni,addig szorítottam mindent az F1 nézés mögé.
  • Anders
    pfffff...
    nagyd ki azt a szót a mondataidból, hogy "rég"
  • Ulvar
    2004-2005 ben mi volt az izgalmas????????

Mert hogy 2000-2003 ig NAGYJÁBÓL! igazad van!
  • Blum
    Azért nem ennyire régre gondoltam. (speciel ekkor még meg sem születtem...)

2000-2006-os időszakra gondolok "haver" :)
  • Ulvar
    haver...te azt mondod hogy a régi F1 milyen király volt...kérlek szépen 1991ben pl: nem volt pit limit valamint nem volt tankolás! ugyanúgy ahogy idén.

• Blum
    Félreértés ne essék én baromira díjaznám,ha most nem lenne igazam. Én is ugyanúgy szeretnék izgalmas versenyeket látni.
    Csak ez a "nincs tankolás"-os dolog nagyon nem tetszik. Jövőre már az lesz,hogy nincs gumicsere?
    Tavaly is volt pár hülye lépése az FIA-nak,amin már akkor ki voltunk (voltam) bukva,de ez.....

Persze lehet,hogy csak én gondolom úgy,hogy ez NEM tesz jót ennek a sportnak.
  • Totti5
    És mégis akkor hogy csatlakozzanak új csapatok az F1be? A Toyotás példa tökéletes volt amit mondtak hogy ott volt pénz egy évig szarrá tesztelni az autót, de még utána is bukdácsoltak pár évet mire naggyából versenyképes lett az autó középszinten az utóbbi 2-3 évben. Ott a lehetőség, adjanak nekik tesztnapokat, hogy tudjanak készülni, persze ez már csupa politika hisz ha nekik adnának akkor a többieknek is stb... stb... nagy érdem hogy itt vannak, ez az év erre fog nekik rámenni hogy kitnanulják az F1 fortélyait aztán ha maradnak akkor jövőre már sokkal jobb helyzetben lesznek és kellene már egy alacsony költségvetés hogy azk is tudjanak mit kezdeni akik nem gazdálkodnak kifogyhatatlan pénzekből, mert így csak a nagy csapatok lesznek a jók mint ahogy most is.
  • Ulvar
    Nem, nem arról van szó csak még most nem ment le egy futam se és nem tudjuk milyen lesz az idei év. Valóban a régi idők sokkal jobbak voltak, de azokat már nem lehet visszahozni, most újra ki kell kaparnia az F1nek a gesztenyét a modern technológiával és néző számot termelni és ebből profitot és tiszteletet.
  • Blum
    Így van :]
  • WNW
    Regen jobb volt a fekete-fehet TV, mint a szines... Regen jobb volt a doglott egeres sor, mint a mostani szar kinalat, a fene igazodik ki a valasztekon.. Amugy is, mikor meg tejbegriz volt a kaja az iskolai menzan, az volt az igazi...
  • Blum
    Az időmérő és az új szabályok alapján nem lehet számítani sok izgalomra.

jaszy: jelenleg a monitorom,de amúgy a TV-ben szoktam nézni az F1-et.

Oké,lehet nekem esni,de aki nem ért velem egyet abban,hogy régen jobb volt az F1,az szóljon.
  • Ulvar
    Még el se kezdődött az idény...még 1 verseny se ment le...
  • jaszy
    Te mit nézel?
  • Blum
    Undorító az idei F1,az az igazság. Az FIA teljesen tönkreteszi ezt a sportot. Régen sokkal jobb volt az F1. Áthívtam a haverokat,leültünk a TV elé és iszogattunk közben tövig lerágtuk a körmünket. Mostmeg...(iszogatás megvan,izgalom sehol...:( )
  • paj01
    Gyula milyet osztott mar.. "jon petrov a zsigulival":D mokas:)
    Hat reszemrol kicsit szar igy nezni, hogy nincs meg konkretan akinek szurkolok..majd talan kialakul.
    q3 kifejezetten szar volt sztem. keves az a tiz perc foleg ilyen hosszu palyan. uj csapatok egyelore feleslegesek. Oket alapbol kikene vagni es inkabb csinalni ket normalis etapot, vagy a regi 1 oras felalas kene.
    FIA azt mondja h kellenek az uj csapatok es kozben meg megcsinal egy olyat, hogy nem lehet tesztelni. Csorikaim eselytelenek igy.
    Jo lesz majd mikor 10 koronkent mennek a lekorozesek:D
    Remelem a holnapi verseny kitesz magaert.
  • Laceee
    A mekinél nem tudom mennyit számít a trükkös szárny megoldása+a diffúzoruk, mert ez idáig egy kicsit karcsúnak tűnik, de várjuk meg a versenyt.
  • Máté94
    Szép időmérő volt! Hamiltonnak grat végre nem az utolsók mint tavaly! Sok sikert.
    Vettel alatt meg úgy is szét megy a Renault motor.:DDD
  • Legend Killer
    jó volt az időmérő.
    Michael Schumacher7dik!!!!!!
    Czolner meg mondja folyton, h ennyire és ennyire van lemaradva Rosbergtől. ÉS? :P kit érdekel :P. első időmérője és első versenye Michaelnek, bele kell rázódnia és én akkor is örülök ennek a7dik helynek még, ha ennyire is van lemaradva Rosbergtől, mert engem nem zavar, majd belejön. Vagy nem, de Michaelnek nem is kell már bizonyítania, hiszen a múltban rengeteget bizonyított és tett le az asztalra és a Forma1ért is sokat tett.
    Ferrari! Szép teljesítmény, kíváncsian várom mi lesz.
    Vettel meg király, ügyes volt, első lett, gratulálok neki, jó arc volt már tavaly is számomra.
  • TommyC
    baszki nem igaz h az oldalsávra nem tudják kiírni az eredményeket, ahogy ex-szezonban is volt.
    Jöttek be az autók, mindenkinek kiírtak egy nagy számot, de onnan nem lehet követni h ki hányadik; beért mindenki és kb azzal voltam tisztában h ki az első;
    az új dizájn naon menő, de azért nem szeretném ha egy notival kéne a TV előtt ülni h a live-timeing-ról kövessem h ki hányadik...
  • desigo
    időmérőn mindenki annyit tankol amennyit akar
    aztán verseny előtt fullra töltik őket kb 200 literrel
  • Laceee
    Melyik TV-t nézted ?
  • baaka
    Egy kérdés:
    Ugye az időmérőn csak minimális üzemanyaggal mennek?Nem teli tankkal ugye?
  • Totti5
    Szinte minden hazai F1es portalon le volt írva a hétvégje programja. RTLen is 1 hete intenzíven promozták az F1et és 2 napja egy logo napi 24 órában ott figyelt a tébé jobb felső sarkában az időpontokkal és persze a tévéujságokban is bent volt illetve minden évben 1 órával korábban van ez a nagydíj az időeltoldósá miatt.

Ha csak annyira érdekelt az F1 hogy ránéztél a bannerra akkor olyan sok dologról nem maradhattál le.
  • Laceee
    Nem fórumból kell tájékozódni, ezért vannak az F1hírek meg a Port.hu.
  • Norbi1990
    Holnap 1kor kezdődik a futam.
  • DeerHunter01
    énis igy jártam.
    gratulálni tudok a készitőnek !
  • Laceee
    Pajzsmirigy műtétje volt.
  • ZsirosKenyer
    nemtom.
    Nem vagyok true F1 fanatic, inkább csak felületes néző, de ez az új szabályrendszer nagyon gyík lett.

A tankolási + gumi limit miatt kifejezetten szar nézni ezeket a meghosszított, megdagadt autókat.
    Mintha virgonc hondák helyett lomha A8-asokat látnék.

Ennek mi értelme volt? Könyörgöm ez nem a Le Mans, hanem az F1! Hova akarnak spórolni??
    Engedélyezzék a korlátlan tankolást, gumicserét, és nyomják ki az autók szemét a gennybe :D

Én harcot szeretnék látni, félelmetes sebeséggekkel, nempedig stratégiai játékot.

egyelőre dontlájk ez a season.
  • a.carkey
    Egy biztos, Gyula éppen olyan hülye maradt, mint volt. Vagy talán még hülyébb lett. "A Red Bull nincs sehol." Klasszikus beszólás volt, és mindezt a szabadedzés!!! után. :)

Ja, és nem bírta ki Kimizés nélkül ...

Norbert Haug meg mit csinált magával? Úgy néz ki, mint aki súlyos beteg.
  • desigo
    nah ez szép lett

-Vettel
    -Massa
    -Alonso
  • gergobaby
    Dejó hogy a bannerban 12:40-t irtak ki, én meg csak akkor kapcsoltam be a TV-t és már 1 órája ment.. Kössz...
  • Ulvar
    NA GOMB BÁCSI ÉPPEN HOGY...azért ez nagyon gyenge VBtől...Ez olyan volt mint Schumaher 2005ben.