FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valószínûleg Kimi így simán megnyerte volna, sõt, mivel Hamiltonnak a gyõzelemért még kockáztatnia is kellett volna, ezért lehet, hogy hibázott volna, és akkor Ferrari 1-2. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Kimi végre felébredt, szépen versenyzett de elbaszta. Mit kell ezen rágódni.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Tehát meg kell büntetni, mert nyert az esettel.
Ez egyértelmû.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
őőő
Amúgy én nem harsogok, nekem lenne a legjobb ha Hamilltont megbûntetnék, azzal Kimi még hátrányosabb helyzetbe kerülne, végképp eldõlne ki a kettes számú pilóta, miután Massa átveszi a vezetést 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
őőő
http://topgearhungary.blogspot.com/
Hiába harsogsz itt, ugyse te vagy mi döntünk.
Annyit mondhatok, ha a versenybíróság is ugy látta (mert ugy látta hiszen vizsgálják) akkor csak van benne valami..
Downhill!!
Lewis Hamilton 84
Fernando Alonso 79
Felipe Massa 69
Kimi Räikkonen 68
A medve nem játék.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
őőő
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
őőő