FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Jajj reméle,hogy Kimi megint nekimegy a falnak!-.-
Ne zen veszekedjünk.
Istencsászár
Kimi miért hagyott Haminak elõzési pozíciót? bemegy jobbra és nem elõzi meg... hanem megelõzi utána ott ahol akarja...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tigristank
Szerintem ott cseszték el a Ferrarisok és Raikkönen, hogy amikor Hamilton megelõzte Kimit (ugye a vágással), akkor Raikkönennek szépen ki kellett volna mennie a boxba intermediate gumikért, és mivel Hamilton már túlhaladt a bejáraton, így neki keménykeverékûvel kellett volna mennie még 1 kört.
Valószínûleg Kimi így simán megnyerte volna, sõt, mivel Hamiltonnak a gyõzelemért még kockáztatnia is kellett volna, ezért lehet, hogy hibázott volna, és akkor Ferrari 1-2. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

passatgt
mondja egy 14 éves?😄

Peppus
Ezen a dögunalmas futamon végre történik valami, és egybõl óvás meg pofázás lesz belõle. Semmi hihetetlen dolog nem történt, ha ezért Hamiltont megbûntetik akkor még szánalmasabb lesz az F1 mint eddig.
Kimi végre felébredt, szépen versenyzett de elbaszta. Mit kell ezen rágódni.

Magic Boy
Hamilton-Sieg in Gefahr?

Ennek a cikknek mi a lényege?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

petesilver
Reális büntetés mértéke talán max 10 helyel hátrébb Monzában. Ha megbüntetik egyáltalán. Itt jön a képbe, hogy ez a büntetõsdi mennyire tesz jót a sportnak?

Mission Impossible 2010: PRO Class

csak te azt nem nézed ,hogy az elengedés az konkrétan ELENGEDÉS és nem kicentizés meg ilyesmi, meg fogják büntetni remélem egy +10el, és odaveri magát köv versenyen Nakajimának akinek elmegy a kedve az F1-tõl és lemond.

Máté94
Úgy se lesz belõle semmi!
gordon 24
Erre mi szükség van?? Huzzál inkább te innen de villám gyorsan!

Downhill!!

bordy
azért az tény hogy így is úgy is elõzte volna hami kimit, de az is amit baliboy mond.

Norbi1990
Simán bejöhetett volna.
Magic Boy
Elengedte, de elõnyösebb poziccióba került mégis, mint volt.
Tehát meg kell büntetni, mert nyert az esettel.
Ez egyértelmû.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

defekt volt te szarházi idióta<#lama><#wilting> menj tanulni, holnap suli

passatgt
ha mûkézzel így megy, elismerésem😄

passatgt
bõven

petesilver
Egy kis érdekesség, régi F1 Racing újságomból fotóztam:

BaliBoy
Rendszerint egyet értek veled. De azért akárhogy nézzük abban is van igazság, hogy ha Hami rendesen veszi be a kanyart akkor nem tud iylen közel kerülni Kimihez. Azért nem mind1, hogy az elõzést 2 méterrõl vagy fél méterrõl kezded meg. És itt lehet belekötni a dolgokba. Végülis mindenkinek igaza van. Ez egy nehéz helyzet és nehéz igazságos döntést hozni.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

king13
Tehát - jól értem - hogy elméletileg, egy gyors kerékcserével akár még az elsõ helyre is bejöhetett volna?

őőő

Máté94
Nem fogják megbüntetni mert elengedte Raikonnen-t.
Minstrel
Hami 2.36-ot ment, Massa 2.41-et, Nick 2.01-et

http://topgearhungary.blogspot.com/

bordy
heidfeld az interen 2:00-es idõt futott míg elõl 2:30-ast mentek.

Máté94
Szép volt HAMI!
Norbi1990
Fél percel volt gyorsabb Hedifeld Hamiéknál.
lac coo
Az igaz, de az hogy valamit vizygálnak még semmit nem jelent .
Amúgy én nem harsogok, nekem lenne a legjobb ha Hamilltont megbûntetnék, azzal Kimi még hátrányosabb helyzetbe kerülne, végképp eldõlne ki a kettes számú pilóta, miután Massa átveszi a vezetést 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

king13
Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mi történik, ha netán felraknak Massanak a végén egy esõ gumit 😊 Valakinek van infoja arról, hogy mennyivel mentek lassabban az utolsó két körben?

őőő

Minstrel
hát igen, azt a kanyart be kellett volna vennie szépen normál tempóban, ehelyett hirtelen akkorát rántott a kormányon balra, mintha ki kellett volna kerülnie egy óvódáscsoportot.

http://topgearhungary.blogspot.com/

gordon 24
De baszus. Tudod mit nem értek??
Hiába harsogsz itt, ugyse te vagy mi döntünk.
Annyit mondhatok, ha a versenybíróság is ugy látta (mert ugy látta hiszen vizsgálják) akkor csak van benne valami..

Downhill!!

a.carkey
Tavaly az állás 5 futammal a vége elõtt ...

Lewis Hamilton 84
Fernando Alonso 79
Felipe Massa 69
Kimi Räikkonen 68

A medve nem játék.

Kit--Kat
itt fejeztem be veled

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

lac coo
Valszeg ott helyben mindketten kiesnek, mert ott is neki állt Kimi kakaskodni vert helyzetben ....Semmi szabálytalan nem szól Hamillton ellen, legfeljebb a gyûlölet ...😊 Kimi magának köszönheti, esély nem volt , hogy megállítsa Hamilltont, ha neki jobb a kiesés mint a biztos 2. hely, ám legyen ...

king13
Nem. Elbambult és mire észrevette automatikusan abba az irányba ment ahol még volt némi esélye kikerülni õket...

őőő

Kit--Kat
Te annyira fogalmatlan vagy, hogy már sajnálkozást keltesz bennem, ha nem vágja le a kanyart, szerinrted hol lett volna Kimihez képest az egyenesben??? Na ehhez próbáld hasonlítani az elengedés mértékét, ha képes vagy rá.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

petesilver
ahh, még neki is ment a kis kamikaze? szép egy tötyörgõ, lekörözöttõl! 😞

a.carkey
Semekkora, ezt magyarázom, hogy elbambult és mire kapcsolt már csak a fehér és a piros közül választhatott. A pirosat választotta. Mellesleg én is azt választom, mivel két esélyes piros színû autó van a F1ben.

A medve nem játék.

BaliBoy
2x??? Azért túlzásokba ne essünk. Gyorsabb volt ez tény. De nem 2x. A legnagyobb különbség talán 10 mp volt közöttük. Ez még nem olyan hatalmas.

lac coo
Mikor Haminak ment neki (értelmetlenül) akkor hajlott be az elsõ szárny valszeg az ette meg a gumit ...

petesilver
Pontok, forma alapján van. De meglepõdnék, ha össze is jönne neki! Bár Braziloknak járna végre egy új bajnoki cím, régen sûrûbben kaptak! 😊

king13
Ebben egy percig nem kételkedtem, csak azt mondom, hogy ugyanezért Massat most mindenki nagyon utálná 😉

őőő

lac coo
Lol 😊)) Én láttam. Mikor kijöttek az egyenesre Hami volt elõrébb, elengedte Kimit aki így TELJES AUTÓHOSSZAL ELÕTTE volt... Akkor ott ki ment nagyobb sebességgel ???? 😄

passatgt
azért külsõ ívrõl nagyobb lendülettel lehet visszajönni, hasonlóan mint a pályakerékpározásban

king13

Szerinted mekkora esélye lett volna jobbról megkerülni õket? <#zavart2>

őőő

Azért volt defekt, mert Nakajima bele ment Kimibe, akkor pördült meg, a defekt meg közvetlenül utána volt. Gondolom megsértette a gumiját, utána meg ment párszáz métert, és akkor durrant el.
Kit--Kat
Simán megelõzte volna így is úgy is, 2x olyan gyors volt ma Kimi, mint Massa.

passatgt
épp annyira vagy elfogult, mint amennyire én nem😉

Ha külsõ íven megy ki a pályáról, azzal ritkán szerez elõnyt, mert hosszabb utat tesz meg. Ha meg belsõ íven megy ki, magyarul átvágja a kanyart, akkor rövidebb utat is tesz meg, meg nagyobb íven is kanyarodik, tehát kisebb a sebességveszteség.
petesilver
pedig de. Vizes aszfalton elég ha magadra koncentrálsz, nem kéne oda egy töketlen japán is, aki megróbálja tartani a lépést veled. zavaró tényezõ. De utólag mindegy is, ha meg defekt volt, akkor pláne!

te láttad a versenyt? mert mellette vol kimi palánkhoz közel volt! nem az ideálís íven egymás mellett mentek kimi kicsit elõrébb!
a.carkey
Szerintem nincs esélye a vébé címre.

A medve nem játék.

BaliBoy
Teljesen feleslegesen ecseteled neki.