FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
2 okból is jónak tartom ezt a helyzetet:
- Mert Ferrarisként hogyne örülnék 😊
- Sokkal izgalmasabb lesz a vb hátralévõ része.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bardocz
És a mekláren mit csinált az utóbbi években te szerencsétlen?
Izze Massa drukker vagyok, de szerintem nem kellett volna megbuntetni Hamit... De hat Ok tudjak.......

Marci0115
végülis nemrossz igyse, a lényeg hogy nem raikkönen nyert

Bandee1987
Szar duma. Nem a Ferrari problémázott azonnal, hanem a versenybíróság kezdett vizsgálódni a futam végénél.

Peppus
Valahogy megint megkell szerezni a Ferrarninak a VB címet..
hamár Kimi lúzer, akkor Massának.
Ezzel az egész F1-et ismét nevetségessé tették.. Bravo..

Máté94
Nem baj.A Ferrari úgy látszik ah veszít akkor mindent megtesz annak érdekében,hogy õ legyenek a világbajnokok de pofára fognak esni az biztos!
Bandee1987
Nem, így Hamilton csak 2 pontos elõnnyel vezet Massa elõtt.

passatgt
akkor sok értleme lenne a büntetésnek

Máté94
DE akkor így Hamitoné a pont nem?
gordon 24
Nagyon helyes..

Õk is ugy látták mint én! Jól van nem csalódtam az FIA ban!

Downhill!!

Máté94
Hülye faszok!
Count Adyn
Hát azért ez necces dolog. De hajrá Massa mostmár akkor.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

passatgt
hehe😄

Bandee1987
EZZZZAZ!!!!😄

chalezlopez
<#eljen><#eljen><#taps><#taps>

Vamos Argentina!

billywood
Felipe Massa nyert, Lewis Hamiltont megbüntették

A vasárnap délutáni Belga Nagydíj leintését követõen a versenybíróság úgy döntött, hogy 25 másodperces büntetéssel sújtja a pályán diadalmaskodó Lewis Hamiltont, miután az utolsó elõtti körben Kimi Räikkönnennel küzdve levágott egy sikánt.
Az angol ugyan azonnal visszaengedte maga elé a finnt, ám szinte rögtön meg is elõzte, a versenybíróság végül egy boxutca-áthajtásos büntetéssel sújtotta, ami azt jelenti, hogy 25 másodpercet hozzáadtak az idejéhez. Ezzel pedig Hamilton végül a harmadik helyen zárta a versenyt.

A futamot így a brazil Felipe Massa nyerte meg, a második helyen pedig az a Nick Heidfeld végzett, aki az utolsó két körre átmeneti gumikat vett fel a boxban, és öt autót elõzött meg.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

robotnyk
17:13 Hamilton stripped of win, Massa claims victory
desigo
Szépen tartotta magát Hami az igaz...
Istencsászár
A majdnem végig vezetés nem ér fel egy gyõzelemmel... a végén kellett volna hibátlannak és gyorsnak lennei Kiminek, de a kemény gumin illetve az szemerkélõ esõben Hamilton volt a jobb... Kimi nem autózott ki akkora elõnyt amivel szépen begurulhatott volna, itt tizedek mentek ide oda...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Milyen jogosan?
az elsõ körtõl majdnem a végéig Kimi vezetett

Aztán az esõ miatt mindketten megpördültek és Hami nem a falnak csapódott
Full mákja volt
ennyi...
b-type
jó futam volt.

Tetszett hogy Hamilton a VB elsõségét kockáztatta a Spa-i gyõzelemért.
Neki simán elég lett volna, ha Kimi nyer, viszont ezzen a tapadáson, Kimi-vel csatázva a Massa-val szembeni tuti pontelõnyét kockáztatta...amit nullázhatott volna többször is a csatában.

Ott ahol Kimi elhagyta a pályát, és sajnos megpördült, ott Hamilton is megúszott nagyon...ippeg megvolt az a kanyar.
Sztem egészen szenzációs csata volt, a sikánra támadóhelyzetbe került Hamilton, a sikán másik felére nem volt helye ezért vágott, a sikán után visszaengedte Kimi-t, ...az egyenes felét elhagyták ekkora, majd Kim i fogta az ívet, kimentek jobbra, Hamilton berántotta támadó ívre és kifékezte Kimi-t.
Szvsz ez volt...egy szélárnyékhatás érvényesüléséhez idõ (és hely) kell.

Szép csata volt, grat minden célbaérkezõnek.
A közvetítés botrányos volt szvsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Marci0115
de most nem tudom mit kell ezen izélni, hamilton jogosan megnyerte, ennyi, inkább a következö futamra kéne koncentrálni hogy ne legyenek szarok a ferrarik

bardocz
Meklárenes inkább meg se szólaljon,aki belát a padlólemez alá,és megmondja,hogy hajlik 3 mm-t 300-nál,és hasonló dolgok.Kémbotrányt említenem sem kell.
Bandee1987
A Mclaren is ugyanúgy benyújtana óvást hasonló esetben.

desigo
Kötelességük fellebbezni
ezt várja el a vezetõség és a szurkolók is...
Marci0115
"A Ferrari tiltakozik Hamilton gyõzelme ellen

A Ferrari hivatalos tiltakozást nyújtott be a versenybíróságnál Lewis Hamilton gyõzelme ellen a Belga Nagydíj leintése után.

A Ferrari rögtön azután, hogy leintették az utolsó három körre kaotikussá vált Belga Nagydíjat, hivatalos tiltakozást nyújtott be a versenybíróságnál Lewis Hamilton gyõzelme ellen. A maranellóiak azt kifogásolják, hogy a 42. kör legvégén, amikor Hamilton a sikán átvágásával jutott pozícióelõnyhöz Kimi Raikkönennel szemben, a következõ elõzési manõverénél többszörös irányváltoztatással zavarta meg a világbajnok finnt, amit tiltanak a szabályok. A Ferrari szerint Hamiltont legalább idõbüntetéssel kell sújtani.

A verseny végén a képernyõre is kikerült egy felirat, mely szerint a versenybírák vizsgálják a két pilóta csatáját."

istenem ezek a gyökerek még veszteni sem tudnak<#banplz><#lama><#taps>

Alonso marad a Renault-nal, a Ferrariban 2009-ben a mostani felallas lesz, majd jovo ev vegen kell csak gondolkodni, hogy ki, hova ul...

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Kimi megérdemelte volna a gyõzelmet!
Nem volt túl korrekt Hami a visszaengedésnél mert nem mögé állt vissza hanem egybõl támadta de végül is mögötte volt.

Remélem,hogy Massa húzza be majd a VBt...

Meg azt is,hogy Kimi év végén átnyargal Rallyzni és ALonso a helyére ül...
Minstrel
azt még nem tudni, de Glock már kapott 25mp büntetést, mert sárga alatt elõzött, így Webber pontszerzõ

http://topgearhungary.blogspot.com/

Nathan66
Mi lett végül? Kapott Hamilton büntetést?

bardocz
Látom nem fogod fel mit írok,de nem baj.Majd kinövöd.
adeex7
hát ez a futam a firka-ferkáknak nem volt vmi nagy futam,szerintem Hamilton megérdemelte nyerte meg a futamot,és ezzel a.... nem folytatom,mert jönne majd a szok anyázás😊)

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

es ez nem is lenne nagy csoda...

a.carkey
Höhö. A motor elfüstölés nem segítség, a kiesés nem segítség, de ha második Massa mögött, akkor az az. Ha nem lenne a elfüstölés, szóba sem kerülne a segítés. De hidd el, ha ezen fog múlni Massa vébéje, akkor Kimi is el fogja õt engedni, de majd úgyis beállítjátok, hogy Kimi csak a dolgát tette, meg Massa volt zseniális. Viszont a mai után és az eddigieket reálisan nézve jó 25 pont lesz a különbség Hamilton és Massa között az utolsó két verseny elõtt és nem Massa javára ...

A medve nem játék.

bordy
amúgy halkan jegyzem meg csak hogy az utolsó futamon mikor massa segített kiminek az annak is a feltétele volt hogy hami az 5. helyen vagy hányadik helyen érjen be. különben nem engedte volna át a gyõzelmet.

king13

őőő

ha a realista = csolatassal, akkor igen...

bardocz
Innentõl kezdve segítenie kell,csak ti nem vagytok képesek felfogni azt,hogy a motor elfüstölés nem direkt segítség,ellenben folyamatosan másodikként beérni mögötte az.
a.carkey
Azért bírom az ertéelklubbosokat. "Kiminek segítenie kell majd Massát."
Esik, kel, elfüstöli a motort, kiesik vezetõhelyrõl, hogy Massa a 2. legyen, máskor meg az elsõ helyet adja át. Ha Massa ezzel a "segítséggel" amit Kimi ad nem tud vébét nyerni, akkor mikor fog? (Soha ...)

A medve nem játék.

bardocz
Tényleg ilyen nevetséges csõlátású alak vagy?<#idiota>
a.carkey
Azánt Sutil a következõ versenyen alkotott hasonlót ...

A medve nem játék.

Sutil szabalytalanul elozott elotte, 5 hellyel hatrebb kellett volna lennie, Kimi csak buntetett...

Van meg kerdes?

Peppus
meg Sutil is direkt befékezett Kimi elõtt Monacoban...

(mondjuk Kimi is szetszedte, na es persze befekezett Hamilton elott Kanadaban...)

king13
Jaj megint a szerencse...ezen a legnevetségesebb dolog vitázni. Mindenkinek vannak szerencsés és szerencsétlen pillanatai, ha elég hosszú távon nézzük a dolgokat akkor azt lehet mondani, hogy ezek nagyjából ki szokták egyenlíteni egymást.

őőő

bordy
mind2 szerencsétlen. kettõjük közül kimi a súlyosabb eset természetesen. de ezt már megszokhattuk hogy õt az ág is húzza.

Magic Boy
Ja és Massa meg szétszedte menetközben a motort a Hungaroringen elrontotta és visszarakta amikor simán nyert volna. <#ravasz1>

Ebbe ne menjünk inkább bele.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tenyleg nem, pl. a szemet finn direkt rugta le a kocsijarol a kipufogot, hogy nehogy Massa legyen a 2.<#idiota>