182274
  • Magic Boy
    A McLaren légterelőnek használja a pilótát
  • mcmoha
    Nincs meg a szama.
  • Airbus A380
    ez jó volt. Hakkinen átvenné Schumi kocsiját kicsit... :D ( ugye kedves 2szeres bajnok úr a Lewis úr menedszere ha jóltudom. )
  • desigo
    F1 2010
    windows mobile-os telókra jó kis program

"Megtudhatjuk belőle a pályák adatait, csúcsokat és az azt tartó pilóták nevét/idejét. Az aktuális versenyen elért erdményeket és a pole-t elérő nevét.A csapatok adatait, pilótáit és adatait."
  • cement
    de amúgy olyan buták hogy nem jönnek rá
    ha nem akarnak a forma1ből sci-fi filmbe illő autóversenyt csinálni csapdákkal, levágókkal, kereszteződésekkel és átfordítókkal (ami amúgy izgi volna:D) akkor csakis azzal lehetne izgalmasabbá tenni a futamokat, hogy mindenki ugyanolyan kocsit kapna, mint a márkakupákban. akkor tényleg a versenyzőkön múlna minden, és mivel a forma1-ben alapvetően nagyon jó képességű minden induló, garantálná a szoros és változatos küzdelmet. de mivel így a gyártók érdekei erősen sérülnének, ez a változat nem valószínű.
    marad az, hogy egy roncsderbis-akadályversenyt csinálnak belőle :D
  • Legend Killer
    kábé :D.
  • Legend Killer
    *tárcsáz*

hy Alonso, hülyén nézel ki ebben a buzi gatyában, vegyé fel majd másikat.

*letesz*

elintézve.
  • Legend Killer
    Ferrarrrriiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

király lenne, de ez még csak az első verseny volt :P.
  • neoG
    Meg mondjuk lehetne minden autón egy sörétes.De csak 1 lövést lehetne leadni vele. Meg aztán lennének az aszfalton néha felvillanó power upok. Amikre ha rámennek, kapnak bonuszokat.Mondjuk az előttük haladónak kötelező lenne elengedni.De persze lennének mánuszok is.Pölö ha rosszra mész rá, akkor az elektronika a sebességet fixálja 200km/h-ba (igen, kanyarban is).Vagy random átveszi valamelyik csapat az autó irányítását 20 másodpercre.Van itt lehetőség...
  • Dietrich
    de azért az se lenne rossz:
    Gyulám mennyi is volt a legjobb köre Alonsonak?
    Lacikám melyik? a rendes köre vagy a vágott? ;)
  • desigo
    unalmas már a Ferrari,Alonso fikázásod...
    nem lehetne befejezni?
    nekem sem szimpatikus jópár pilóta mégsem köpködöm őket kétnaponta mint te
    nem lehetne tiszteletben tartani,hogy esetleg más nekik/neki szurkol?
    ha már más topikokban normálisan viselkedsz itt miért nem sikerül?
  • HunnernesKonge
    Ja mekkora jó cucc lenne, és Palik is üvölthetné hogy [...és úristen Massa és Alonso is ugyanakkor vágják le a sikánt a ferrari 1-2ben] 2 kör mulva..[Hamilton levágta a sikánt nagyon szépen ment keresztül Lewis.. Gyulám láttad milyen szépen áttette? Hamilton már az első]

Csak én érzem ezt nevetségesnek és a sport megcsúfolásának?
  • mcmoha
    Ennek tenyleg meszesedik az agya.:D Kepzeljuk el atletikaban ahogy egyes versenyzok atvagnak a palyan mikozben a tobbi fut korbe.:D
  • Firerock
    "Ecclestone továbbra is úgy véli, hogy bizonyos sikánok engedélyezett levágása a megoldás kulcsa. "A legegyszerűbb az lenne, ha minden pályán lenne egy rövidítés, amit a pilóták ötször használhatnának a verseny alatt. Emiatt senki nem ragadna be többé más mögé és a kommentátoroknak is lenne miről beszélniük"

ez egy hülye
  • Dietrich
    A FOTA kedden vitatja meg a Formula-1 problémáját
  • mcmoha
    Alonsonak szolhatna valaki, hogy hulyen nez ki glotgatyaban.
  • nonicks
    mi a problémád a FERRARI-val?
  • cement
    jó kis csoportosulás takarékosan egy rpg rakétával lehetne megszűntetni az egész bandát
  • nonicks
    lehetséges hogy ez az év a Ferrari éve lesz?:D
  • Firerock
    te már megint csak őt véded:D
    pedig már nincs is itt. Nem fáradnál át a Rally topikba? Te úgyis csak miatta nézted az f1-et. Most meg itt siránkozol hogyha ő ittlenne szarráalázna mindenkit.
  • Legend Killer
    :D.
  • Máté94
    Majd talán jövőre...
  • Minstrel
    Fisico a világbajnok
  • desigo
  • G_ArchAngel #92566
    Leirtam mar:
    A rallyban van kockazat es adrenalin, nem csak egy tagas Auchan-parkoloban korozgetnek libasorban...
  • barcames
    ez így van:)
    de még most sem értem miért nincs a forma 1-ben és nem is lesz többet:(
  • desigo
    valós szabálymódosítások:

1, Minél nagyobb bevételt termelni.
  • Dark Angel 666
    olyat nem találtam sehol
  • Magic Boy
    Esetleg olyat is tudsz ahonnan régebbi futamokat (pl. 1998 SPA) le lehet tölteni?
  • Legend Killer
    7=LOL.
  • Ulvar
    Szabálymódosításaim:

1, A teljes diffúzor kivétele a kocsik alól és V8 motor v. szimpla minimális difi és V10 (V12) motor.
    2, Gumik...Több gumi szállító behozatala az F1be és ezáltal újra a versenyt a versenyben létrehozni.
    3, Új motorszállítókat amik olcsóbbak és jobbak is lehetnek mint a Cosworth vagy bármelyik...tehát a motorok harca egymás ellen.
    4, Az Aerodinamikai elemek lecsupaszítása. Semmi olyan aero elem nem lehet a gépen, ami hátráltatja az előzést még minimális szárny kiegészítők se lehetnek, amik plusz leszorító erőt adhatnának. Sima szárny elől hátul és ezek pontos beállítása adott pályán.
    5, A Kasztnik megmunkálása (ezalatt azt érteni hogy olyan kasztnit csinálni ami jól tereli a légáramlatokat valamint a kis csapatoknak több féle kasztni gyártó cég lehet a segítségére, attól függ kit választ és mennyi pénze van), szélesebb hátsó szárny keskenyebb első szárny visszahozása.
    6, Ismételten új csapatok bevonása. Szám szerint 3 ezzel +6 pilóta ergo 30 versenyző egy mezőnybe. Ezekhez kialakítani a pályákon a piteket.
    7, Börni eltakarítása minden honnan mert túl sok ember van így is a pályán
    8, PÁLYÁK: Megnézni ilyen átalakítások után érdemes az új utcai pályákon menni...ha nem, ott hagyni azokat akkor...
  • WNW
    Na milyen dolog ez mar, nem hagyjak szegeny nyugdijast alukalni..:)))
  • Kit--Kat
    Én ezt emelném ki:
    "Egyszer, amikor Räikkönen már nálunk volt, Sch. (Michael Schumacher) odalépett hozzám, és azt mondta: 'nézd meg a telemetriát, van néhány kanyar, amit Kimi hihetetlen módon vesz be, erre csak ő képes'.

Ezt különösen kiemelném peppuskának és elit kommandójának.
    És ezt:
    2008-ban ráadásul peches is volt: Montrealban (Lewis) Hamilton beleütközött, Silverstone-ban én magam követtem el egy buta hibát a gumikkal, ezért miattam vesztett pontokat, Franciaországban pedig nyert volna a kipufogóhiba nélkül.

Ezt a csak Andreaval beszéltet és még Chrissel sem elég érdekesnek tartom, mert pl. ez
    2007-ben készült. Nem úgy néz ki mint akik most találkoztak először.

ez

Ráadásul egy harmadik ferraris volt a legjobb haverja bevalottan a Forma1-ben.

A Ferrari próbálja magyarázni a bizonyítványt, hogy vehette meg egy Bank kilóra.
  • Totti5
    "Sajnos kell ide a tankolásos taktikázás, a gumispekuláció, új technikák, stb..." az új tekikákról meg annyit hogy azon kívül hogy az első szárny széles a hátsó keskeny lett már megint tele vannak aggatva mindenféle megoldásokkal az autók, az ilyen olyan szuper diffúzor meg agyon munkált első és hátsó szárnyak...

és attól mitől jobb ha a boxba 10 mp-s előnyöket autóznak ki, aztán az ellenfélnek se hire se hamva a pályán... most legalább nem szakadt szét az egész bagázs hanem végig egymás seggében mentek, csak a gumikat kell kitapasztalni hogy mennyit és hogyan bírnak és hogyan lehet optimalizálni a kopást, túlmelegedést

voltak ennél sokkal de sokkal eseménytelenebb futamok pl az elmúlt évben is
  • Magoo
    Bevallom velem még nem volt ilyen, de az első F1 futam alatt bealudtam. Mi volt ez? Szörnyű. Gondolom ti ezt már kitárgyaltátok, és bocsi, ha már lerágott csont, de unalmas lett a F1.
    Sajnos kell ide a tankolásos taktikázás, a gumispekuláció, új technikák, stb...
    Még 2-3 futamra adok esélyt, és ha nem változik semmi, akkor azt kell mondjam, hogy én személy szerint ott hagyom a Forma 1 világát. Jó ezzel nem váltok meg senkit és semmit, de fura, hogy a "fejlődés" miatt elvesztenek nézőket.
  • Firerock
    tudnátok nekem adni egy jó oldalt ahol hq minőségben vannak fenn képek 4:3-ban?
  • Totti5
    A Ferrarinál Räikkönen csupán egy mérnökkel beszélt
  • passatgt
    de még az is kevesebb volt, mert csak 4 sec a box
  • Jacek
    Nem tom mit sirtok csomo elozes volt a futamon!!!! mikor kiment valaki a boxba egy csomoan elmentek melette
  • Legend Killer
    behunyod szemed és lesz :D.