182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jo ez a tablazat. tisztan latszik hogy hogy 94-tol fos az egesz... -
...és ott is megy olyat már most hogy leesel a székről. :D
tapasztalat kell neki egy zsákkal és harcolhat a vb címért. -
LOL :D. -
Xenanak most van a fénykora, csak most egyesek úgy szólítják, hogy domina, mások meg Lucretia. :D -
madmanic #92626 xena fénykorában.. -
banner: vinném a csajt 

, a gumit nem :P :D.
-
:DD. -
hát eddig 2010-es év toronymagasan vezet utóbbi éveket nézve:D -
93-napjainkig olyan nagy eltéréseket kiugrásokat nem látok -
F1 előzési statisztikák 1983-tól napjainkig, folyamatosan frissülve:
Nem mondanám, hogy meglepődtem, de ezt így táblázatban látva... hát DURVA! -
jah érdekes hogy teszten ők tesznek meg legtöbb kilómétert aztán a szezon elején nekik van legtöbb motor gond :D -
Massa is túlhevült a futam után, kissé idegbeteg volt szerencsétlen. Biztos jó a kapcsolatuk Alonsoval :D -
te:) Alonsorol beszeltem hogy o probalta meg de egybol vissza is esett, es jott ra massa... -
Valamelyik évben is igy kezdett a Ferka hogy zabálta a motorokat nem? 2-3 éve volt? -
WNW #92616 Ezt egybol mondtak.. Annyi az uj, hogy aerora vezetik vissza... Mondjuk ez sejtheto volt, mikor Massa szereloje kiallt a palank melle, aztan a monitoron nezegettek a kocsi oldalat.. Valoszinuleg annyira a hataron voltak hutesileg, hogy valami terelo elallitodhatott oldalt, es az eleg volt a kevesebb bejuto levegohoz, ami tulmelegedeshez vezetett... A B kocsit meg mar akkor irtak az ujsagirok, mikor az elso tesztre kifutottak.. Azota is teljes gazzal keszul, csak ahany ujsagiro, annyi okot talalnak, hogy miert is... 
Hami belso kamerajat nezve, hihetetlen, hogy Massa hogy vigyazott Alonsora... -
G_ArchAngel #92615 Massa motorja a futamon is rendetlenkedett...
Lehet az ev masodik felere nem marad buntetes nelkul cserelheto motor?
(Fisico meg LOL) -
ennyi, vki elbaszta ő baja, Alonso meg etalon mód megcsinálta. -
Amikor Alfonso elkezdte nyomni hogy utolerje Vettelt, az megmutatta hogy mi tortenik:) aki erolteti az meg jo hogy nem beszopja es ot elozik meg!!
Egyelore egy szanalom, szemely szerint megnezek meg par verseny utanna max az idomerot..... -
-
most sikerült 2x is rosszul leirnod 
nem legnagyobb egyenese hanem LEGHOSSZABB :) -
bocsánat javítom magam, hulla fáradtan írtam, szóval Bahreinben van a Forma1 EGYIK legnagyobb egyenese... -
SzocsA #92609 fogadjunk hogy a következő futam olyan lesz mint az első!!
az nyer aki megnyeri az időmérőt ha nem lesz egyéb gondja!
és a top 10 ben max 1-2 előzés jobb esetben -
Ez olyan érdekes... Bahreinben van a Forma 1 legnagyobb egyenese, a célegyenes előtt is van egy egyenes rész, ha lenne szélárnyék ott minimum feltudná húzatni magát az utolsó kanyarig majd szépen elfordul az előtte lévő mögött majd a hosszú egyenesben simán elmegy...LÁSD!
- -- - egyik kedvenc videóm, és aki ismeri Atochát...szal nem kell bemutatnom :)!
-
az ausztrált még várjuk meg. mi van ezzel a személyi edző cécóval? mert azt olvastam itt asszem, hogy lehet nem állnak fel a rajthoz a pilóták, ha börni gecizik velük. -
Pontosan.
Azért mielőtt egyesek kútba ugranak gondolkozzanak el.
1, idény első futama
2, még van mit fejleszteni az autókon
3, meg kell szokni az új körülményeket
aki egy verseny alapján kijelenti hogy milyen az hülye, mert nem tudhatja, egy pályáról, versenyről meg levonni vékövetkeztetéseket baromság
nem volt rosszabb mint a tavalyi futamok egy része és biztosan lesz jobb, sokkal jobb verseny is, akár az Ausztrál verseny, ami izgalmas szokott lenni álltalában
-
SzocsA #92605 azzal hogy nincsen évközi teszt azzal fél év behozni valakit!
és ha még mint a meki légőrvényeket keltő hátsó szárny, és a többiek is akik felteszik, diffúzor rákerül a kocsira hogy ne tudj előzni szerintem a többi verseny is ilyen lesz.
és ha olyan a gumid hogy agresszívan nem lehet vezetni, mert felmelegszik szerintem egyértelmű! -
egy nem túl izgalmas pályán, tökéletes időjárásban versenyeztek, ilyenkor sose szokott olyan nagyon izgalmas lenni, emlékszem ennél sokkal uncsibb versenyekre pár évvel ezelőttről is. van, hogy nagyon izgi, van, hogy kevésbé. a focimeccsek sem mind jók. majd lesz jobb, egy izgalmasabb pályán, változó időjárással, stb. -
Egy szóval se mondtam, hogy nem fogom nézni, de a problémát látni kell.
Azt meg hülyeség, hogy nem volt unalmasabb ez a futam, mint általában szokott, mert olyanok aludtak el rajta akik máskor még pislogni se nagyon pislognak úgy nézik.
Az új szabályokkal évről évre egyre unalmasabb az F1. -
Ha nem jött volna le, csak kiemeltem azt amit Baldissieri mondott.
Az, hogy nem tetszett, mint az egyik fők Raikkönen köpködő, nem lepett meg.
Nincs mit tanítani, de ha lenne is, szvsz túl buta vagy hozzá, bocs, ha nem így van, de láttam más topicocban is a hozzászólásaid és elég siralmasak. -
akkor ha uncsi, ne nézzétek. szerintem semmivel sem volt ez a futam unalmasabb, mint általában szokott. -
taníts mester
jobban benne vagy a témában?melyikben?hogy emeljük Isteni magaslatokban a kis kedvencünket?hát ebben tényleg jóvagy -
Akkor gratulálj a csapatoknak, a pilótáknak, a szakértőknek és mindenki másnak is, akik értenek hozzá, hiszen ugyanazt ők is ugyanazt mondják, hogy az új szabályok miatt szinte lehetetlen előzni, ha valaki nem hibázik és ezért unalmas lett az F1. -
, régi jó kép :D.
-
:P :D. -
Az elmúlt egy percben valóban nem. -
Az a baj, hogy egy "milliomosoknak való, a közuti közlekedéshez is fejlesztgetős sportág"-ból csináltak egy "itt a helye mindenkinek, aki épített vagy legalább már 1x látott egy együléses versenyautót" szintü baromságot, ahol mindenki egyenlőbb az egyenlőbbnél, de a legegyenlőbb a FIA meg az ő minden évben változó okosságai.
1. Döntsék el, hogy mit akarnak:
A. sok ilyen-olyan csapatot és pár élcsapatot, mint régebben,
B. vagy megfelelő számú autót a rajtrácson?
2. Ha az A, akkor hagyni kell a jónépet tesztelni. Ha a B, akkor meg inkább több autóval indulhasson egy McLaren, mint 10 mp különbséggel ott bohóckodjon egy Hispánia.
3. Ha eldőlt, döntsék el a szabályokat: mit lehet, mit nem, vagy kopjanak le, és engedjék a bandát versenyezni, és főleg tesztelni, és megengedni nekik BÁRMIT. Legyen egy min. súlyhatár, legyen több gumiszállítóra lehetőség, legyen korlátlan tesztlehetőség, és értsék már végre meg, hogy a nagyok akkor is jobbak lesznek a kicsiknél, ha ugyanannyit tesztelnek, max. a nézők járnak szarabbul.
4. Engedjék fejleszteni a motorokat, de attól még maradhat a motorkorlát is, csak valamivel lehessen már egyensúlyozni az aerodinamikát, vagy a szar súlyelosztást meg az előzésre való képtelenségeket.
stb. -
remélem még nem volt :-)
-
és mindezt egy, azaz egy, szezonnyitó futamból vontad le?
gratulálok
-
Ne találd már ki a dolgokat hülyegyerek.
Az, hogy mióta nézem és ki miatt, azt örülök, hogy így hasraütésszerűen tudod.
Nyugodj le jobban benne vagyok a témában, de csak az óriási baromságaidból kiindulva gondolom ezt.
-
SzocsA #92591 "... Az, hogy ki nyer, attól függ majd, hogy az autók és az emberek hogyan tudnak alkalmazkodni az egyes helyszínekhez, valamint, hogy mennyire jók a versenyzők."
az nyer aki megnyeri az időmérőt ha csak valami műszaki problémája nem adódik!
"...Izgalmas lesz megfigyelni a bajnokságot, de bízunk benne, hogy azért a versenyek is érdekesek lesznek."
érdekes lesz majd a pilóták számára egymás farát nézni!
"A legegyszerűbb az lenne, ha minden pályán lenne egy rövidítés, amit a pilóták ötször használhatnának a verseny alatt. Emiatt senki nem ragadna be többé más mögé és a kommentátoroknak is lenne miről beszélniük."
ez a legnagyobb baromság! és ebben mi lenne az előzés?
„Én már régóta dolgozom ezen a módosításon, de az emberek sokszor nem veszik észre az egyes dolgok hasznát. A tévéseknek is jó lenne és a verseny is izgalmasabb lenne."