FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
szerintem mcki örüljön annak hogy idén eggyátalán versenyezhet...
bardocz
Defektet nem is láttam.Egyáltalán kinek volt?<#nevetes1>
bordy
és akkor most így elõttem az a kép.
- hello hami.
- szia massa.
- cserélünk? jha, a csapat díjat se felejtsd el. már porolják a helyét a vitrinben. köszi.
- ...
- minden jót.

lac coo
Hát az én szememben ez simán belefért a versenybe, de ha nem, nem ! 😊))

Massa megérdemelne egy vb címet, így neki ez viszont jól jött 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
De ez nem szabálymódosítás te nehézfelfogású.Fordítva is ugyan így jártak volna el.
Peppus
Hú bal hátsó?? jajj szegény, akkor adjanak neki is 10 pontot, mert ezt is Hamilton okozta tuti. Ezért nem óvott a Ferrari? 😛

adeex7
és most(is) kinek kedveztek a döntõbírák?? köhömm....

bardocz
8 évesen már aludnod kéne.
bardocz
Ferrari kedvéért változtatnak?Azt miért felejted el,hogy a szaros mekláren motorok miatt kelett bevezetni a fordulatszámszabályozást,ami nélkül a fostalicskátok minden 2. futamon elfüstölt?Ha az nincsen most sem lennének sehol,max a fövün,miután legurultak a pályáról.Akkor most kinek is kedveznek a szabálymódosítások?
adeex7
sikeresen elveszik ezzel Hamilton lehetséges VB címét,nagyon kavarják a szart,a ferárik javára...szánalom F1<#levele><#levele>

a.carkey
De a röhej az, hogy ha Hamilton nyer, az Massának sokkal jobb, most nem a pontokat nézve, mert akkor tuti Kimi összeomlik és nem kezd el 23 pontot behozni. De így? Nem igen fogja feladni ... .D

A medve nem játék.

Csuhai G
Mint már elõttem is írták: így is-úgy is megnyerte volna Hamilton, tehát nem értem miért kellett tõle elvenni az 1. helyet. Az meg a másik dolog, hogy sok esetben ennél sokkal komolyabb "szabálysértéseket" sokkal olcsóbban úsznak meg a csapatok. Áhh, nem is értem..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

DannyL
Nehezen, mert bal hátsó defektje volt. Csak ezt elfelejtik megemlíteni.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

a.carkey
😊 Megszopta, sajnos ...

A medve nem játék.

Pharaoh
Szegény Kimi, ha megelégedett volna a 2. hellyel most elsõ lenne.

adeex7
A JÓBÜDÖS QR... ANYUKAT.....mocskos csaló banda!!!!!<#levele><#levele><#falbav><#violent><#violent><#boxer><#boxer>

repvez
Hát ezek a birák nem akarják hogy hamilton legyen a bajnok.Sztem semmi elönye nem származott abbol a kanyarlevágásból.És nem teljesen maga elé engedte kimmit meg volt a lehetösége hogy lezárja a szöget, de az elözés elött és után is majdnem kilökte a pályáról a mclarent sztem az nagyon szabálytalanság volt mint amiért most a buntetést adták.
A ferrari nem bir veszteni és ezért mindent megváltoztatnak hogy nekik jo legyen.Jo hogy nem találták ki hogy az ilyen esetekben fél kör elönyt kell adni annak aki levágja a kanyart az elözéskor vagy hogy 2 körrel elöbb lett vége a verszenynek az esö miatt hogy kimi nyerjen.

Ezért utálom a ferrárit, tavaly is ugyan ez volt mikor a mclarentöl elvették a pontokat, ott is bajnok lehetett volna hamilton ha nincs a kavarás a ferrarival
bordy
és akkor most halál unalom lenne az egész. massa vs. kimi? höh

a.carkey
Massa a büdös életbe nem fog vébét nyerni. Ahhoz Kiminek végig a féket kell taposnia, Hamiltonnak meg folyamatosan bénáznia, mint tavaly.

Viszont így 5 futammal a vége elõtt!

2007
01 L.HAMILTON 84
02 F.ALONSO 79
03 F.MASSA 69
04 K.RAIKKONEN 68

2008
01 L.HAMILTON 76
02 F.MASSA 74
03 R.KUBICA 58
04 K.RAIKKONEN 57

Így Kimi is "simán" lehet még bajnok 😄

A medve nem játék.

gordon 24
Így van!

Jogos itélet ezen nincs mit vitázni.
Az persze oké hogy jobb lett volna ha nem igy ér véget, ha nem asztalnál dõl el. Hamilton ezt elszúrta. Sokkal gyorsabb volt elõzhetett volna késöbb is..

Downhill!!

bardocz
Nem érdemlik meg,hogy ittlegyenek.
bardocz
Mekláren inkább ne sírjon,örüljenek,hogy tavalyi után nem zárták ki õket.Pedig az lett volna a jogos.
mflex
A McLaren örülhet vagy nem...

Örülhet annak miután bebizonyosodott róluk, hogy "loptak a Ferraritól" egyáltalán nem olyan bümntetést kaptak, hogy kizárják õket az éves futam (ak)ról. Nem örülhet viszont annak, hogy ez miatt, akármilyen kis hibát "vétenek" mindig meg is fogják õket "baszni" ,hacsak a legkissebb gyanú felmerül, hogy vétkeztek.

A Ferrari és a FIA az "ilyenekre" örömmel fog lecsapni.

Egy biztos egy teljes 1-2 éves kizárás lett volna a jogos a mekkkklérennek..

What about the forests?

LaszloLedzenyi
Szabálytalan volt az tény, ugyanis visszakellet volna állnia olyan távolságba mint amilyenbe volt. úgy nem bírta volna megelõzni,kifékezni,tehát a bünti jogos. Adhatak volna 30 mp-t is ugy Alonso 3. lett volna.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Elhiszem, hogy ezt mondja, de ez akkor is korrupt. Ilyen nincs, míg az egyiket pénzzel sújtják a másikat idõhátránnyal.. és akkor persze vannak a pirosak akik röhögve, de segítséggel nyernek. Mert amúgy csak bugdácsolnak.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

mrsix
Ferrariról csak annyit,hogy sír egy sort az FIA-nak azt lám õk nyerik a Futamot. Ez valami vicc, komolyan mondom végre volt valami izgalom a végén.

billywood
igen, ez a világtörténelem legigazságtalanabb ítélete...
ugyanmár

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

John Cena
fasza legalább sokan partiba vannak Massa vagy Hamilton a Világbajnok szerintem ez már biztos!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

bardocz
Mindenki ezt mondja,meg a sok kemény gyerek elalszik rajta,és hasonlók,de mégis nézik.
Ekkora korrupt ... még életemben nem láttam, hogy lehet ezt.. semmit nem ér az F1 innentõl..

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

de hogyan lett két pont könyörgöm??

ilyen eszközökkel nem lesz nézettebb az F1 csak sok csalódott szurkoló, mindkét oldalon, akik látták hogy mi történt, és tudják, hogy ez egy kamu ítélet...

hát nagy vonalakban ennyi..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bordy
hát, lehet reálisabb lett volna idõmérõn levonni valamennyit, vagy hátrébb sorolni 10 kocsival. mert ezt így is úgy nyerte volna a végén.
ferrári egy hulladék lesz a vízen sajnos.

a.carkey
Úgyis Hamilton nyeri a vébét, szóval ez a kis szépségtapasz teljesen felesleges.

A medve nem játék.

broman191
<#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kifli
hehe hemi ^^
Bandee1987
Srácok, úgy beszéltek a vb-rõl mintha most lenne vége, és akkor óvták volna meg...Pedig ennél izgalmasabb utolsó 5 futamot el se lehetne képzelni. 2 pont a különbség. Bármi megtörténhet.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ezeket hanyagoljuk már, Renault két címét teljesen sportszerûen viselték, nyugi

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

jobban szeretek itt vitatkozni a sok "hozzáértõ" emberrel.. <#zavart2>

Bandee1987
Ennyire vágod a szabálykönyvet? Ha igen, miért nem mész el versenybírónak?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

hát b+, végre jó verseny van, ezek meg íróasztal mögÜl belepofáznak...

Mielõtt valaki nekem esik, MINDEZT ÚGY MONDOM, HOGY KIMINEK DRUKKOLTAM, HAMILTON ELLEN, képzeljétek akkor hogy érezném magam, ha fordítva van.

Az egész szezon értelmét veszti

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a szabályok szerint, amihez lehet valamicske köze az FIA nak ( ami már majdnem FiaT ) szabályos volt..

sehol nincs leírva, hogy mennyivel kell maga elé engedni a másikat!

Ha fordított lett volna a helyzet, akkor is a McLarent büntetnék, mert kilökte szegeny pici ferrarit...

hányinger..

bardocz
Mintahogy a meklárennél is tették volna,meg minden épeszû csapatnál.
jaja.. csak elõtte a ferka csapatfõnökének rágyógyult az ujja a rádió gombra..

bardocz
Én meg mekláren,és szaros mercédeszt nem veszek soha,mindkettõ szar😄
passatgt
<#idiota>

Peppus
Megint elérték azt,hogy ha esetleg Massa nyeri a VB-t mindenki azt fogja mondani szerencsétlenre, hogy jaaa persze Kimi miatt nyerte csak meg, meg hogy ellett csalva az egész. Kellett ez nekik? Miért nincs már egy tiszta év. tavaly is õk kavarták a szart. Igazán jó lehet drukkolni egy ilyen "csapatnak" Ezért nem veszek Ferrarit soha 😄😄

így van..

szánalom FIA <#zavart2>

gusztustalan undorító ahogy tolják ezt a nyomorult Fiatot..

<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

bardocz
Ahaja.Ezt nevezik csõlátásnak.Kérem kapcsolja ki.
bardocz
Loál,mármár nevetséges amúgy😄 Az az elengedés meg tényleg eléggé érdekes volt.De mindegy,én örülök neki😄
Máté94
Semmit.