182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ha ez igaz akkor jól van. Akkor teljesen megérdemelt minden. -
óóóó kigondolta volna hogy jössz isteníteni a Bálványod
már hiányoztál -
Nem pont attól volt izgalmas hogy esett, hanem attól hogy páran hátraestek és előre kellett keveredniük. Ha ők elől maradnak akkor nem lett volna negyed ennyi akció sem. -
G_ArchAngel #92986 Martin Whithmarsh:
"Martin Whitmarsh a futam után a nagy győzelmi mámorban gyakorlatilag dicshimnuszt zengett a regnáló bajnokról. Whitmarsh elmondta a döntést, hogy váltsanak slick gumira Button ötlete volt.
„Fantasztikus verseny volt ez Jenson számára, tényleg ő akarta az első kiállást, ami végül a győzelmet jelentette. Bátor volt, hogy meghozta a döntést.”"
Akkor ennyit Button mernokerol:) -
Nem csak sokan félnek hogy a jövőben ha nem fog esni ugyanolyan unalmas futamok lesznek mint volt Bahrein...ennyi. Most mindenki örül! Akik ezt mondják azok reálisan gondolkodnak, mert Hamiltonnak és Webbernek mint a golyó úgy kellett volna elmennie Alo mellett... -
SL #92984 Button
Vettel
-
IXEMGabeo #92983 üdv, srácok végre egy jó futam bárcsak a további 16 futam is ilyen lenne kb:) mindenkinek nagy grat, Button taktikai érzékének, Kubica zseniális tartásának, Hamilton, Alonso és Webber is megtette a magáét, Webber esete sztem csak versenybaleset én nem nagyon szidnám ezért...és persze Vettelt nagyon sajnáltam:( peches szegény, ellenben Rosberg sajnos (mivel az egyik kedvencem) elég szürke volt csak annyira mint amilyen az autója is...Schumitól sztem csoda ez a 10. hely a végén azért csak megelőzte erőből De La Rosát és Algersuarit...Massaról nem beszéltem hát bizony neki elég nagy szerencséje volt, de ettől függetlenül jól tartotta magát, látszik h nem az ő pályája...legközelebb Malajzia:) -
Hihetetlen milyen savanyú emberek léteznek, akiknek semmi nem jó. Végre egy jó futam, erre "ha nem esett vóna eső szar lett vóna", meg ilyenek. Komolyan, ti tudtok egyáltalán valaminek örülni az életben? :D
Button, Hamilton, Alonso, Kubica óriásit ment ma. Webber is szépen küzdött, kár hogy a végét így benézte... -
Mot mit vagy úgy oda, Wéber is megmondta, hogy Kimi a tavalyi csúcsverdával nem hozta Alonso idei fogyatékos Ferraris teljesítményét 
Összeállt a Wéber-Czollner Kimi fikamika duó, én meg sem lepődöm, már 3 éve ez megy. -
WNW #92980 A Ferrari mit muvelhetett Massaval a kerekcserenel..?! 3. helyen jott ki, mire kicsereltek a gumijat, elment mellette egy rakat kocsi a boxban... -
Hamilton volt verseny embere, amit leművelt az gyönyörű volt.
Vettel szokásos technikai hiba, a leggyorsabb de még is önhibáján kívül kiesik, Räikkönen 2....
Kubica nagyot ment a pontszerzős autójával.
Massa megint felvállalta az udvari bolond szerepét, aki a környékén járt az megelőzte, szerintem ő sem tudja, hogy került a 3. helyre
Alfonzra kíváncsi leszek, eléggé fel volt kúrva, pláne, ha Maszat meglebegteti neki, hogy legyőzte, hááát lehet elkezdődik a show lassan
-
Jó, mondjuk azt, hogy így volt? És? Az is beletartozik egy versenybe, hogy ne hibázz. Ő nem hibázott és így jött fel. Ez talán baj? -
G_ArchAngel #92977 Latom tavaly Raikkonent fikazni divat volt, a pici makegerre rosszat szolni felsegarulas es azonnali fejloves jar erte
-
Hála az istennek, hogy egy izgalmas futamnak lehettünk szemtanúi.Remélem a következő futamok is ehhez hasonlóak lesznek. -
... -
badoer #92974 Jo futam volt azért szerencse is kellet jo nagy adag szerencse.Alonso megpőrdülés után 4 ez számomra azt jelenti jo és megbizhato versenyző.Button pedig bebizonyitotta tavaly nem véletlenül lett világbajnok:) -
Egyébként vártam, hogy amikor kiirták a rajtrácsot, a Hamilton neve mellé ne az idő kerüljön be, hanem hogy Penalty :) (Péntek esti eset után) -
Egyébként én is elismerem, Hamilton is jól tolta ma. -
amúgy jó pilóta ő csak ne lenne ekkora arca:D
mostmár végre az apja is eltűnt,azt jobban utáltam mint őt:D -
át is fogom, ne aggódj... -
én sem szeretem de ma durván küzdött
-
G_ArchAngel #92968 Lehet atugrani vagy vegyel be demalgont...
koszi, szevasz
-
én utálom őt mint a fene,de szépen csinálta amit csinált:) -
G_ArchAngel #92966 Kubicat ultesd az autodba, attol lesz jobb:) -
FÁJ olvasni amiket ideokádsz...
Nem bírom Alfonzót, de ekkora ökörségeket régen olvastam, mint amit itt összehordasz. -
G_ArchAngel #92964 Bizonyara az volt a celja, hogy eldobja a poziciojat...
Siman kikerulhette volna, hiszem bizonyara elore kiszamolta, hogy Hamilton es O hogyan fog cselekedni az adott pillanatban...
Nem, ez ettol jo, hogy kiszamithatatlan - ha tokeletesen megy mindenki, akkor van vonatozas, ha probalgatjak a hatarokat feszegetni, akkor van verseny... -
Ha Alonso autója alól kezd elfogyni a kerék, akkor baszhatod, hogy hányadik legjobb autó. Ha így képes megvédeni a pozícióját, akkor az már szép teljesítmény. Mellesleg már Hamiltonnak is kezdett elfogyni a gumi, amikor történt az ominózus baleset. -
Renault mitől javult fel?
Úgy volt,hogy nem is indulnak
ennyit ér egy Lada matrica?
mindjárt ragasztok az autómra bazz -
Na az megér egy misét bazze...hát azon hugyoztam azt hogy csinálta..nem vagyok hamilton fan, na de .... az szép volt...mi az hogy... -
G_ArchAngel #92960 A kulonbseg a ketto kozott, hogy a Renault talan az 5. legjobb auto, csak nem mindegy, ki miben ul...
-
Ne oszd már te is az észt, gondolom észrevetted, hogy a ferrari most jóval erősebb a mercinél, főleg kigyorsításban, és az előzésnél elég nagy előny.
-
Ettől függetlenül elrontotta! Többször is! Nem úgy kell bizonyítani hogy lezúzom a másikat! Simán kikerülhette volna belső íven Hamiltont sőt Alonsot is azzal a lendülettel! Kicsivel több türelem kellett volna...mert Hamilton is akart... -
egyszerűen csak hülyeségeket beszélsz barátom
-
az hagyján de buktak egy első helyet is -
Most nem azért, de ha a te elméletedet folytatnám, akkor Kubica sem vót valami nagy vasziszdasz, hisz előrekeveredett, és utána meg sem próbált Button után menni...de én nem ezt az elméletet követem, hisz egyértelmű, hogy Kubica is remek volt. -
-
G_ArchAngel #92953 mert nyalom a makos hispan hatsojat? jah, akkor igen...
-
...hát Hamilton külső íves előzése Rosberg-l megér egy misét...előzött első íven-féktávon és egyenesben is, de az a külső íves az gyönyörű volt. 

Még jó hogy csak a végén lett kilökve. -
mivel a benzinnel nem tudnak taktikázni most a gumikkal kísérleteznek
majd száraz versenyen kiderül mi lesz
azért pár versenyző eléggé motivált
-
alonsó mögött volt egy hellyel és a végén azért nem ennyi lett közötte