FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki is írták és a verseny közben még a majom ertéelesek is elemezték, hogy Kimi mennyivel lassabb végsebességben (307 volt azt hiszem), mint bárki a nagycsapatok közül. 😊
A medve nem játék.
-youtube, úgy vezették ki ahogy kellett.
Ez egyébként teljesen benne van, csapattársal szemben kicsit szenyó a dolog, de én biztos vagyok benne, hogy ha Hamilton lenne pariban aVB címért Kovalainen-nel, akkor õ is meglépné. Mást mondok szvsz a versenyzõk 100%-a meglépné az hogy kivezeti a pályáról a csapattársát....hát ha Kimi megcsinálja, akkor ki ne?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A medve nem játék.
A medve nem játék.
1998 Spa
a régi szép idõk...bár akkor fordítva volt: angolnak (Hill) szurkoltam s a finnt küldözgettem az anyjába
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Ezen a versenyen tényleg sokan mentek ott a rajt után, mert mindenki ott próbált zárni .... És ha alaposan megnézed nem hogy fél autóval nem volt elõtte, de még tán tisztán csak mellette volt mikor elkezdte ráhúzni Massára !!!Simán egymás mellett mentek végig, míg Massa kénytelen volt beleállni a fékbe, hogy nem menjen neki Kimi vagy ne a füvön kössön ki !!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De úgyis a lényeg a lényeg: Kimi ismét csak pofára esett, nem ért el a célvonalig, már pedig egy versenyen az a jobb aki elõrébb végez, a többi tényleg csak magyarázkodás !!!!
Fogd fel, csak te akadtál fenn ezen, nevetséges vagy.
Ha a többit nem érted (Kimi nem pólból vagy boxban elõzéssel találta magát az élen, a pályán elõzte le az elõtte lévõket) akkor méginkább csak sajnálni tudlak.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A mondat több irészét nem értem, mert értelmezhetetlen !
Mindenki felállt és tapsolt a Forma 1 ünnepén, csak az nem aki Massának szorít és Kimi utálja, ennyi.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Utálok személyeskedni, de te ki hozod belõlem ezt.
Hogy veszed te, a senki, hogy Kiminek a világbajnokot szarnak állítod be, és olyan szánalmas ovis dolgokkal példálozol, hogy aki már vezet az tudja, hogy... Szánalmas vagy.
Már tavaly is végig pocskondiáztad Kimit, biztos beleverted a fejed a falba amikor Massta letakarította az útról.
Fájhatott és biztos sok is volt, szerintem jobb lenne, ha ezentúl inkább lovaspólót néznél, megspórolod magadnak az igazi Forma1 velejáróit. Neked biztos a Valenciai rajt cél gyõzelmek jönnek be.
Komolyan nagyon szánalmas vagy, ahogy a mezõny pengéjét próbálod amatõrnek beállítani.
Ez a szánalmas vergõdés nem véletlenül egy Kimire hasonélító északi férfi miatt van aki miatt lehagyott a feleséged?!
Mert akkor részvétem, és sok ilyen fájdalmas futamot kívánok amin könnyezik a szemed, az idegtõl.
Tudok ajánlani a Kimis elõzés megfejelése képp egy horror filmet neked: Nézd meg Villeneuev és Arnoux csatát júútúbon, de csak felkapcsolt lámpával, mert csúnya lesz...
Csak nehogy rosszat álomdjatok :$
Off....
Gyönyörûen, tisztán ívre fordul a bukótérre ! 😄 Lehet , hogy gyorsabb volt mint az elõtte lévõk ( egy kicsivel) de abban talán mindenki egyetért, hogy nem így kell elõzni.... Egyébként mindenki akit valaki feltart menne vágni valahol .....
Stefano Domenicali maradjunk anyiban, hogy kis szerencsével pártatlan ami a két pilotát illeti, nagy szerencsével még nem állított fel csapatsorrendet, és sorolhatnánk mondhatni Kimi fan vagyok de láttam már ettõl durvább elözést is mint amit hamilton mûvelt, Massa tényleg ne pattogjon mivel ha õ csinája ugyan azt Kimit itt huznátok, hogy még memnyire bal*sz bezzeg massa miet rajtolt elment mellette erõbõl aztán ment tovább ennyi történt...
kérem szépen, én azért vágtam, mert ha valaki elõttem botlik akkor nehogy már belemenjek ... 😄DDDDD
Vagy. nem tudok jól vezetni, az a kanyar kicsit nehéz nekem, inkább vágok, nehogy eldobjam a vasat és mások is belém szálljanak ! Tetszik tudni nekem mindennél fontosabb a saját és mások biztonséga... Õõõõõ... Az a leszorítás utána viszont az nem az volt aminek látszott !
LOOOL !
ezt te miért nem látod?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Miért is volt tiszta a csapattárs leszorítása ????
Ja, hogy Hamillton ügyesen egy hajszálnyival szélesebbre vette ? Hát kérem ez a tudás, ilyenkor nem az a megoldás hogy padlógázzal megyünk a betonozott bukótérbe .....
A többiben részben igazad van részben nincs.
Például azok a sorok amiket te közzé teszel - és vakon, váltig állítod hogy márpedig az úgy van és sehogy máshogy, mert különben mindenki más elvakult és hülye és nem ért a sporthoz és stb. - kiváltanak egy idõ után belõlem egy olyan érzést hogy személyesen hasonló esetben úgy torkon vernélek hogy többet lábra nem állnál.
Remélem érted mirõl beszélek... :\
Szóval ez itt az általad írt "tehetelen düh" , de semmiképpen sem elvakult. Én mindig beláttam azt ha faszságokról beszéltem.
Még véletlenül sem azt várom hogy itt éljenzõ kimi fanok írásait lássam, de azért legyen már korrekt a dolog és itt egyetlen pudvás moslék se merje már megmagyarázni hogy mit hogyan mikor és miért tesz egy forma1es világbajnok.
Azért visszább lehetne faragni a pici, pirosposgás pofikátókból.
Hogy is lett volna abból tömegkaramból, ha szépen befordul Hamillton és Massa után az íven ???? mögöttük volt egy kis balhé senki nem volt a közelükben sem, és bárki bármit mond Massa sem volt útjában , hogy esetleg õt kerülte ki reflexbõl ...