182274
  • Ulvar
    Webber feláll: Kedves csapattagok...ezt elkúrtam...nem kicsit, nagyon! A Red Bullban ekkora baklövést még nem csináltam...én akkor is azt mondom, hogy CSINÁLJUK TOVÁBB, EZ AZ MEG TUDJUK CSINÁLNI! AKINEK NEM TETSZIK ELLEHET MENNI, TESSÉK CSAK NYUGODTAN...köszönöm.
  • madmanic
    én igen..

• G_ArchAngel #92947
    Amugy a Webber fikazoknak:
    A srac nelkul fele ennyire izgalmas lett volna a futam, nagyon akart a hazai kozonseg elott bizonyitani es a hibaja sem tobb egy versenybalesetnel, ami pozicioert valo harc kozben kovetett el.
    Hamilton-nak drukkoltam, de ez benne van, mert legalabb Ok ketten versenyeztek a pontokert...
  • Firerock
    vicc vagy:)
  • desigo
    nem lennék most Red Bullos meetingen...
  • SzocsA
    még max mosly mondta hogy kell a hátsó szárnyra egy "luk" hogy értitek???
  • Máté94
    Milyen lenne ha tényleg egyszer megcsinálnák:D
  • mflex #92942
    Te nagyon fárasztó vagy! Észrevetted, hogy a száraz gumik, ha elkopnak, akkor már nincs annyi előzés, csak az tud vele valamit kezdeni, aki tudja hűteni és ezen a pályán lehetett nyúzni, mert hűvös volt, de napsütéses forró aszfalton csak vonatozást lehet majd látni, mert mindenki úgy vigyáz rá, mint a tökeire.

• Ulvar
    Majd kiderül következő futamokon, főleg Európában hogy mit tudnak száraz pályán...ha szar lesz szar lesz...nem nézzük...ennyi. De ez most jó volt ennyi...(öntsék le a pályát vízzel és locsolják futam közben és akkor jó futamok lesznek).
  • G_ArchAngel #92940
    Malajziaban is eselyes a nedves palya, szoval lehet meg ott is izgalom...
  • SzocsA
    következő futamra megyünk tűoltóautóval és locsoljuk a pályát!

egyébként az FIA nal van előzést segítő bizottság vagy mi a szösz!
  • madmanic
    Sajnos egyet kell értenem azokkal akik azt mondják, hogy KIZÁRÓLAg az időjárásna köszönhető a mai futam.. Leszámítva kretén webber megmozdulásait..

Napsütésben ugyanolyan dögunalmas vonatozás lett volna mint Bahrein..
  • desigo
    nekem is 5-ösöm lett volna ha lottózok
    nincs olyan,hogy volna
    jó verseny volt
  • Ulvar
    Akkor most ilyen alapon mondjuk azt hogy Button úgy nyerte a futamot hogy kilökte Alonsot utána meg a verseny mérnöke behozta neki a győzelmet...

De mind1 nem vitázom, felesleges. Megérdemelten hozta 4. re fel magát utána meg spórolt a gumival...ennyi.
  • Máté94
    Malajziában biztos esni fog, bízzunk benne,hogy így lesz és megint izgi verseny lesz megint:D
  • G_ArchAngel #92935
    Aha, vegulis Button sporolt a gumikkal, de a mernoke a csodalatos, Vettel meg gyonyoruen ment, amig a RedBull feke ossze nem sz@rta magat, de Alonso csodalatos volt... elfogult meg en vagyok...

Kubica
  • mflex #92934
    Egyébként meg, ez megint egy szar verseny lett volna, ha száraz az idő.
  • Ulvar
    Na álljunk meg egy pillanatra...Ezek a verdák még mindig alkalmatlanok a száraz pályás előzésre! Ha nem láttad vagy hallottad volna mit mondott Hamilton csapatrádión nézd meg újra...azért amikor Raik csinált akkor még bőven volt szívó hatása a szélárnyéknak. Ezzel nem becsülöm le, mert az sztem élete futama volt, hanem azt mondom hogy ezekkel az autókkal még mindig nem olyan előzni mint anno. Ez van. Ahhoz képest jól csinálta Alonso. De kár erről vitázni, mert buta aki azt mondja hogy szarul ment Alonso.

Nap embere(i): Kubica, Alonso, Hamilton. (és Button mérnöke)
  • Blum
    Ja,akkor bocs. Amúgy nem láttam.
  • Bandee1987
    Nem úgy értem :)

Gondolom láttad az Ál/arc című filmet, akkor tudhatnád mire akarok asszociálni :)
  • mflex #92930
    Nem azt írtam, hogy szidtad, mindegy (szövegértelmezés rulz)
    A két autó között jelenleg elég nagy a differencia a ferrari javára...
    Sumi hátul jobb időket ment, mint Rosberg...

Hagyjuk...
  • G_ArchAngel #92929
    A top10-ben mar szinte csak ugy jott elore, hogy mas hibazott...
  • Blum
    Az Travolta volt.
  • Máté94
    Mindegy. Meki nyert, ennyi elég De Webbernek már ideje lenne visszavonulni....
  • bodajoci
    A Red Bull lassan ezdéscsapat lesz. Most mindenki Buttont, múltkor meg Alonsot istenítette, pedig közük nem lett volna a győzelemhez, ha...De szánalom tényleg, h mi van akkor, mikor egy 2 sec-e gyorsabb autó utoléri az előtte haladót. Hiába volt sok előzés, az még akkor történt, mikor nedves részek is voltak a pályán. Mikor már felszáradt, szinte semmi nem történt, csak erőlködés Este indy futam lesz, na ott majd lesz eksön, mind1 milyenek a körülmények
  • Bandee1987
    Jó, de a te példádban a kettőnek nincs köze egymáshoz, itt meg igen :)
  • Bandee1987
    Igen, csak akkor még a boxutcából előzés, mint olyan, kicsit meghatározóbb tényező volt.
  • G_ArchAngel #92923
    Ha nincs a Telapo, akkor meg soha nem kapok ajandekot a Nyuszikatol?
  • szabii98
    Olasz himnuszt már valamikor F1 ben:D
    Italia, Italia
  • Ulvar
    végülis 3 év kihagyás után ha szerinted ez szar eredmény...én nem mondanám...szépeket előzött persze hátul, az nyilvánvaló hogy még fejlődnie kell újra, vissza kell rázódni, de nem volt egy szar. Balszerencsés volt, nem mert előzni csak a végén az tény. De vissza kell szokni ennyi az egész. Majd 2. félévben jobb lesz.
  • desigo
    Vettelnek így nem lesz VB cím

folyton széthullik a kocsi alatta :/
  • madmanic
    hát kicsoda..? ja, a red bul management akik ezt a debilt alkalmazták..

• G_ArchAngel #92918
    Raikkonen feljott a 17-rol az 1-re es nem okozott neki gondot a csapattarsa:)

MS-hez nem kell viszonyitani, mert Rosberg is szenvedett a ratyi Mercedes-szel...
  • Bandee1987
    Te miről beszélsz? Ha ő nincs, akkor Hamilton feljön a 2. helyre...
  • desigo
    nem szidtam de azért az vicces,hogy amíg Alonso a végéről feljött
    Sch a nagy rutinjával szépen beragadt az újoncok mögé
  • Bandee1987
    Hát ez qrva nagy futam volt, ennél rosszabb ne legyen idén

Alonsonak hatalmas grat! Amit művelt, ahogy feltartotta Hamiltonékat, hát Massa és Kubica tehetnek neki egy szivességet :)

Grat Button.

Hamár dzsontravolta: nem lehet, hogy ő nem ő volt, hanem nicolas cage? :)
  • Ulvar
    áhhh nem csinált semmit...18 ról 4. ... nem csinált semmit...és úgy hogy mindenki kiesett előle mi?
  • Engels
    nem csinált semmit???
    te melyik versenyt nézted? 18.ról jött fel
  • Ulvar
    Mér...tényleg az volt...totálisan elkúrt A RAJT UTÁN,( mert a Rajt az fenomenális volt tőle)...mindent...ez tény. Alot meg kilökte a győztes..khm...és még így is majdnem dobogós lett. Ez szép teljesítmény volt.
  • G_ArchAngel #92911
    Alonso sem csinalt semmit, nem teheti meg mindenki azt a szivesseget, hogy kiessen elole...