FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
Vannak fura megmozdulásai.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Kit--Kat
Csak nem bírom, ha valaki szánalmaskodik mint egy másodikos.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Peppus
Már megint velem baszakodsz? 😄 Legközelebb kikérem a véleményedet minden egyes hozzászólásom elõtt jó? 😄

Kit--Kat
még mindig fogalmatlan vagy, sajnálom:/

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Miért ne tisztelné...amennyire tudom teljesen jóban van pl. Rosberg-l Kubica-val, pedig vetélytársak voltak, de pl. Massa-val is egész jó a kapcsolatuk.
A fönõkével sem hinném hogy nagy bajok lennének, legalábbis a díjkiosztón nem ez jött le, ahogy egymást ölelgették. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Peppus
Alonso sokkal ocsmányabb minden tekintetben, de õ és Hamilton az aki tényleg tud is valamit ma a Forma1-ben.

háát pont azon megy a mese, hogy nem tudja! illetve, amit elront, azt is vitatja...
lehet, hogy az én hibám, de jellemtelen versenyzõnek tartom....s ez bármekkora tehetség mellett is randa...aki nem tiszteli a versenytársait, saját fõnökét sem, az nyerhet bármit és bármennyit, nem érdemel tiszteletet..részemrõl...
Istencsászár
Hamit nemkell félteni, akinek nemtetszik az agresszivitása az nézzen más sportot😊 GP2ben csodákat mûvel, szinte egyforma autók amit a mérnökök lõnek be jobban vagy rosszabul, minden más a versenyzõn múlik... igen emlékezetes versenye volt Törökben Hamilton GP2

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
Nem értem mitõl félsz...Hamilton-nak nem gyenge autóversenyzõi múltja van, biztos lehetsz benne, hogy tudja kezelni a szitukat.
Itt az F1-ben kicsit másként van minden, mások a szabályok...és igyekeznek mindent szabályozás alá vonni...ebbõl adódóan sok a többértélmû szabály.
Hozteszem én Sato-t is csíptem..nem tehetek rólva, volt egyszer egy zseniális külsõ íves elõzése ami miatt nagyon megkedveltem. Ettõl eltekintve is egy kiváló képességû versenyzõ, általában mindig megállta a helyét a csapattársaival szemben..még Davidson-nal szemben is, pedig akkor sokan elkapálták Sato-t.
Na ezeken is túltekintve..lehet hogy a polcon az F1 nagyságrendekkel magasabban áll mint akár a GP2 akár a WTCC, de az egyikben leendõ F1-s versenyzõk csatáznak, a másikban pedig sok esetben volt F1-s versenyzõk.
Tarquini húzása sztem sem volt kerek, ráadásul nem is az elsõ...de ez egy másik topik témája.
Hamilton pedig top csapatban top versenyzõ, és ezt már az elsõ versenytõl tudni lehetett, hozta az eredményeket amit az autótól el lehett várni, több esetben jobban mint a csapattársa.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

te mit olvastál? azt irtam, hogy mig a forma 1 =boxmeccs, addig a többi meg más. De ne akarjátok elvárni, hogy ami ott szabad, azt itt is meg kellene engedni. nehogy már egy roncsderbi szabályait várd el!
Istencsászár
Túlparázod a dolgokat😊) amig a Motogpben két keréken, 320al repesztenek, esnek kellnek és KÜZDENEK ( akár fájó, repedt csontokkal ) addig az F1rõl nem beszélj ugy mintha olyan veszélyes lenne azért mert van néha 1-1 manõver...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

narancsbõrös picsát le a bannerbõl<#szomoru2>

no ez olyan mintha egy box mérközést egy K1-sel, vagy még inkább egy ketreces gladiátor küzdelemmel hasonlitanál össze!Mások a szabályok!
Örülök, hogy Sato rövid pályafutása alatt nem nyomoritott meg senkit. Õ is egy kiválóan udvarias, inteligens pasi a pályán kivül, csak akkor gurul be amikor a kocsiban ûl! De akkor nagyon! Hamilton szupermannek képzeli magát (persze ha telebeszélik vele a fejét!)és elkezdett úgy is viselkedni. Remélem csak õ fázik rá s nem lesz más is áldozata ennek.
Istencsászár
Unfair volt.

chalezlopez
Off:

Múltkor láttam Tarquini-t, ahogy kiforgatott egy versenyzõt akit elõzni készült. Semmi fékezés nélkül addig tolta maga elõtt a kiforgatott versenyzõtársát, amíg lecsúszott elõle a pályáról... Egy tipikus féreg megmozdulás volt.

On.

Vamos Argentina!

a.carkey
Persze, persze ...

Mennyi ideig ment Kimi elõtt majd mellett? Ha valaki el akar engedni valakit egy szabálytalanság után, az szerinted 6.7 km/h-val megy csak lassabban, mint akinek a rovására szabálytalankodott?

""Kimi elõtt jöttem ki a második kanyarból, így visszavettem az egyenesben"

Nevetséges, szóval szenvedjen!

Massa meg nem fog vébét nyerni. Ha nem Kimi, akkor Hamilton nyeri majd meg. Különösen, hogy Raikkonen felébredt ...

A medve nem játék.

a.carkey
Massa egy fasz, de a Ferrarival az élen:
"A csapat átvállalta a Belga Nagydíjon kiszabott büntetés kifizetését, miután Räikkönen negyed órán belül kétszer túllépte a megengedett sebességet a boxutcában."

"A sebességszabályozó a tankolásánál felmerült probléma miatt nem üzemelt tökéletesen."

A medve nem játék.

"Végül Kimi elõttem szelte át a célvonalat 6,7 km/h-val gyorsabban."
Ez kicsit zavaros. 6.7 km/h. Ezt, hogy számolták ki? Az idõbõl vagy ismét leselkednek?

ahham..

vagy inkább a vizsgálathoz bekérték a telemetria adatait mindkét féltõl..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey
"hogy meg vannak-e elégedve azzal, ahogy Lewis elengedte Kimit"

Ki van csukva, hogy két körrel a vége elõtt így kérdeznek rá "hogy meg vannak-e elégedve azzal" egy ilyen szituban, és ki van csukva, hogy a FIA remeknek ítéli meg, különösen, hogy szinte azonnal kitették a leintés után (az kb. 3 perc), hogy vizsgálják az elõzést.

"Kimi elõtt jöttem ki a második kanyarból, így visszavettem az egyenesben"
Ez nem igazán így törpént. Másodpercekig ment elõtte. Meg lehet nézni. Ha tényleg el akarta engedni, akkor nem max. sebességre gyorsul, hogy minél kevesebbet veszítsen, miközben Kimi erölködik, hogy legyorsulja, hogy aztán pont elmenjen mellette Kimi és Hamilton azonnal visszaelõzze.

Remélem megmutatják neki, hogy a lekörözött versenyzõk hogy csinálják, és õ is mit vár tõlük el. Ezután remélem megérti majd, hogy kb. így kellett volna tennie neki is.

"Sikerült egy kissé elé kerülnöm a fékezési zónában a kanyar elsõ csúcspontjánál."
Az a kissé a Kiminek több sec erölködés volt, hogy megelõzze.

"Végül Kimi elõttem szelte át a célvonalat 6,7 km/h-val gyorsabban."
Ez kicsit zavaros. 6.7 km/h. Ezt, hogy számolták ki? Az idõbõl vagy ismét leselkednek?

A medve nem játék.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

A futam alatt még rendben volt halilton manõvere

Ha igaz, akkor a rádióforgalamzást visszahallgatják, és helyreáll a rend..

Istencsászár
Ezeket ugy hívják hogy versenyzõk😊 minden manõver nem lehet tökéletes, de megpróbálják, én meg ezt élvezem hiszen ezért nézem, nem pedig másért.

akit érdekel minden bizonnyal meg fogja nézni, anélkül, hogy minden nap berakod..

Üdvözlök mindenkit!

Meg szeretnélek beneteket kérni hogy akinek meg van az rfactor f1 2008
azt kérem, hogy néze meg ezt a holapot és ha tetszi akkor jelenkezen.

Cím: www.f1rftchellenhe.eoldal.hu

chalezlopez
Azok nem igazi versenyzõk, hanem férgek.

Vamos Argentina!

Istencsászár
"GP2-ben, vagy a WTCC-ben, Porsche betétfutamon" vagy bármi más ami nem F1😊, ezeket nem szokták nézni, csak az F1... pedig egy WTCC futamon megy a lökdõsõdés mindenhonnan, szinte minden versenyen van hogy a nagy versenyben keresztbe állítják a másikat, ez az igazi verseny.

kirol
Raikkonent és Hamiltont. 😊 Massa meg nyer!

Minstrel
hát itt sok a sikán, remélem mindkettõt kizárják, és Kimi nyer <#wink>

http://topgearhungary.blogspot.com/

na kérem tegyék meg tétjeiket, itt kit fognak kizárni? 😄

Odds:
Massa 3.20
Hamilton 16.00
.
.
.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

b-type
Nekem speciel nagyon tetszik a viselkedése a pályán. Mást ne mondjak pont ezért kezdtem figyelni rá...tavaly Monaco...nekem nagyon tetszett ahogy tette az autót a pályán.
- Gondolom itt igazából a versenyhelyzetekre gondoltál..hmm nem tudom, én már elég edzett vagyok ilyen szempontból, és imádom a versenyhelyzeteket...az már szvsz jót jelent,..egy vonatozás az nem vált ki belölem semmit.
Ehez hozzáfûzném, hogy kiegyenlítettebb mezõnyben..teszem azt a GP2-ben, vagy a WTCC-ben, Porsche betétfutamon...stb jóval több a vitatható versenyhelyzet..mivel jóval tövbb a versenyhelyzet, és a több versenyzõ tud élni a lehetõségeivel.
- nem tudom hogy mindig más-e a hibás...ezt tényleg nem tudom, ez jellembeli kérdés, túl keveset klátok belöle ehez, pláne hogy a közszereplése többféle érdeket kell hogy szolgáljon (csapat, saját karrier..ilyesmire gondolok).
- Nem tartom felelötlennek, egyszerûen képben van. Utoljára felelötlenségnek a tavaly Melbourne-i Super Aguri döntést éreztem, ahol a versenyzõjük keresztbe hosszába pörgött a pályán.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Montoyát is e 3 dolog miatt utálták ki az F1bõl
Na meg Alonso is sokszor balesetveszélyesen vezetett, de mostanra õ is lenyugodott

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

a lényegrõl megint megfeledkeztél!
1. tetszik-e Hamilton viselkedése a pályán (azonkivül nem érdekel, ez legyen a környzete gondja)?
2. elfogadható-e, hogy mindig más a hibás sezrinte?
3. szabad e pályára engedni egy felelõtlen valakit (egy életveszéles sportágban)?
Persze, tudom, pont emiatt lehetett rekord idõn belül forma 1 pilóta és sztár (a vezetési képeségeit senki sem vitatja).Mert a cirkuszba ilyen tagok is kellenek a jófiuk mellé.
b-type
elõbb ez a nem tudom hány éves vagy, most meg biztos mások utálnak engem...és még nekem nem ártana etikát tanulnom 😊
Részemrõl ennyi energiát ért a dolog.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

háát te nagyon sok cáfolatot rejtettél el ebben a hsz-sodban! de ha nem érted, hát nem érted, nem vagyok én a dadád, sem a tanitónénid....
tõlem imádhatjátok kedvenceteket, de nem ártana némi etikát is tanulni. mert a sport sem arról szól, hogy ki tudja a fair playt legjobban felrugni. Dehát, ha nem tudod felfogni, hogy ha egy macsóskodó fickó a kedvenced, akkor téged is pont úgy utálhatnak mások mit õt, az a te bajod!
b-type
ehh..miért kell ezzel jönni mindig ha nincsenek érvek..

tök nem érdekel hogy mióta követed az F1-t...mi értelme ezeknek a mondatoknak?!
Saját nagyapám vagyok, és az elsõ F1-s versenyt is láttam.
Mond valami okosat is ha már ilyen régóta nézed....már-már majdnem olyan régóta mint én.

nem tudom hány éves vagy, nem is érdekel, kevésbé valószinû, hogy régebb követed a Forma 1-et mint én, de az elmúlt évtizedek alatt kevés ilyen nyegle fickót láttam, aki cseszett minden szabályra és ennyire könyökölt volna. Pesze, ha még sámlit is add alá az istálója, no meg a média, miért is ne tenné? Csak a jóérzés és némi civilizációs szint akadályozhatná benne, de ami nincs, azt ne keresd, ugyebár?
b-type
pofátlankodik??!
Mikor volt az elmúlt idõszakban az utolsó körökben elõzés az elsõ pozícióért? Mert ez évben kétszer is,..egyszer Massa-t, aztán Raikkonen-t elõzte.
Az még hozzá tartozik a dologhoz, hogy a 8 pontos tuti elõnyével kezdett csatába Hamilton Kimi-vel...úgy hogy egyértelmû ha összeakadnak akkor Massa, a jelenlegi legnagyobb riválisa, átveszi a vezetést a pontversenyben.
Ez pofátlankodás??! Ez kockázatvállalás...nem bebiztonságizza a futamot, mint a végül gyõztessé tett Massa.

MaSzKa
"névrokonod meg még ezzel az elõnnyel sem fog vébét nyerni"

az jó mert én Kubicának szurkolók

azért nem tök mindegy, mert azt senki sem tudhatja, hogy mi történik ha az új kedvenc nem pofátlankodik szokásosan...
a.carkey
*aki nyert volna vele

A medve nem játék.

a.carkey
Pont ez az. Az egyik postban korábban kifejtettem, hogy ezek a fiúk amíg nincs érte komoly bünti, addig szórakoznak, feszítik a korlátokat. Figyeld meg, mostantól senki sem fogja levágni a sikánt úgy, hogy szemmel láthatólag is vissza ne vegyen ha ezzel pozíciót szerzett.

Mellesleg tök mindegy, mert aki nyert vele, az kiesett, a másik, a majdnem névrokonod meg még ezzel az elõnnyel sem fog vébét nyerni ...

A medve nem játék.

ne hülyülj már! ugyanez a birói hármas volt? most ez volt, így döntöttek és kész. Hozzátok már elõ azt is, hogy mi volt 1911-ben xy-al.
csillapodik a fenét! Az NS megint bedobta a gumicsontot, hadd rágják...
mi a francot van ezen annyit vacakolni: valaki kiment a pályáról, utána meg szabálytalanul elõzött és most nyafog a fanjaival együtt, jaj megbüntettek! A marhája azt bezzeg tudta, hogy rögtön nem szabad a másik elibe kerülnie, de akkor azt meg miért nem, hogy helyzeti elõnyét sem szabad kihasználnia az eredeti (kisodródás elõtti) szituáció kialakulásáig?
Tesék csak sztárolni tovább ezt a fickót, okoz õ még bõven galibát a következõ években, hacsak fel nem keni magát/vagy valaki õt a falra!
MaSzKa
A kenyai Surinder Thathi volt az egyik versenybíró, aki Belgiumban a nagy vihart kavart 25 másodperces idõbüntetést kiszabta Lewis Hamiltonra. A Reuters hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy most is meg van gyõzõdve arról, hogy jó döntés született.

„Nem volt semmilyen összeesküvés senki ellen, beleértve a McLarent is. Professzionális módon cselekedtünk a FIA szabályainak keretein belül. Hamilton levágta a sikánt a kanyar belsõ oldalán miközben elhagyta a pályát. Nem volt más választásunk mint hogy idõbüntetést szabjunk ki vagy 10 helyes rajtbüntetést a következõ versenyre. Az elsõ mellett döntöttünk és aztán kiszabtuk a 25 másodperces büntetést. Tudom, hogy most nagyon népszerûtlen ember vagyok az Egyesült Királyságban, de csak a munkámat végeztem és tudom, hogy professzionálisan jártam el." - mondta.

az az érdekes Alonso egyik futamon 2005-be 2x is így elõzte meg a BMW-t és semmit neem kapott érte

a.carkey
Sutilba való belemenés tök véletlen volt, egy megcsúszásból adótott, míg Hamilton Kimibe való beleszáguldása nem teljesen (mehetett volna Kubicaba is, de ugye egyelõre Kubica nem veszélyes Hamiltonra és míg ilyen "össze-vissza" a BMW, nem is lesz az - bocs Maszka), úgyhogy ne hasonlítsd már össze a kettõt bármekkora anti-Kimi drukker is vagy!

Megjegyzem Sutil Kanadában a 7.(?) körben beleszállt azt hiszem Bourdaisba, és azonnal abbamaradt az elõzõ nagydíjjal kapcsolatos sírás. (Ekkor persze legalább csak Sutil esett ki.)

A medve nem játék.

Bercy
Egy picit más szituáció volt a kettõ.
Kiminek megcsúszott az autója monacoban, Hamilton pedig figyelmetlen volt (mert akkora sztárnak hiszi magát, hogy a lámpát se kell néznie, mint ahogy ezt nyilatkozta) és belerántotta Kimibe.
Count Adyn
Oké, Kimi majd kiüti Hamiltont mert elfelejt fékezni😊 Akkora sírás lenne itt, hogy csak na😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Peppus
jah bocsi, tudom a te korodban még nehéz összerakni a szavakat. Majd szólj a tanárnõnek, hogy tízórai közben mesélje el mit is írtam 😊