FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A fönõkével sem hinném hogy nagy bajok lennének, legalábbis a díjkiosztón nem ez jött le, ahogy egymást ölelgették. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
lehet, hogy az én hibám, de jellemtelen versenyzõnek tartom....s ez bármekkora tehetség mellett is randa...aki nem tiszteli a versenytársait, saját fõnökét sem, az nyerhet bármit és bármennyit, nem érdemel tiszteletet..részemrõl...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Itt az F1-ben kicsit másként van minden, mások a szabályok...és igyekeznek mindent szabályozás alá vonni...ebbõl adódóan sok a többértélmû szabály.
Hozteszem én Sato-t is csíptem..nem tehetek rólva, volt egyszer egy zseniális külsõ íves elõzése ami miatt nagyon megkedveltem. Ettõl eltekintve is egy kiváló képességû versenyzõ, általában mindig megállta a helyét a csapattársaival szemben..még Davidson-nal szemben is, pedig akkor sokan elkapálták Sato-t.
Na ezeken is túltekintve..lehet hogy a polcon az F1 nagyságrendekkel magasabban áll mint akár a GP2 akár a WTCC, de az egyikben leendõ F1-s versenyzõk csatáznak, a másikban pedig sok esetben volt F1-s versenyzõk.
Tarquini húzása sztem sem volt kerek, ráadásul nem is az elsõ...de ez egy másik topik témája.
Hamilton pedig top csapatban top versenyzõ, és ezt már az elsõ versenytõl tudni lehetett, hozta az eredményeket amit az autótól el lehett várni, több esetben jobban mint a csapattársa.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Örülök, hogy Sato rövid pályafutása alatt nem nyomoritott meg senkit. Õ is egy kiválóan udvarias, inteligens pasi a pályán kivül, csak akkor gurul be amikor a kocsiban ûl! De akkor nagyon! Hamilton szupermannek képzeli magát (persze ha telebeszélik vele a fejét!)és elkezdett úgy is viselkedni. Remélem csak õ fázik rá s nem lesz más is áldozata ennek.
Múltkor láttam Tarquini-t, ahogy kiforgatott egy versenyzõt akit elõzni készült. Semmi fékezés nélkül addig tolta maga elõtt a kiforgatott versenyzõtársát, amíg lecsúszott elõle a pályáról... Egy tipikus féreg megmozdulás volt.
On.
Vamos Argentina!
Mennyi ideig ment Kimi elõtt majd mellett? Ha valaki el akar engedni valakit egy szabálytalanság után, az szerinted 6.7 km/h-val megy csak lassabban, mint akinek a rovására szabálytalankodott?
""Kimi elõtt jöttem ki a második kanyarból, így visszavettem az egyenesben"
Nevetséges, szóval szenvedjen!
Massa meg nem fog vébét nyerni. Ha nem Kimi, akkor Hamilton nyeri majd meg. Különösen, hogy Raikkonen felébredt ...
A medve nem játék.
"A csapat átvállalta a Belga Nagydíjon kiszabott büntetés kifizetését, miután Räikkönen negyed órán belül kétszer túllépte a megengedett sebességet a boxutcában."
"A sebességszabályozó a tankolásánál felmerült probléma miatt nem üzemelt tökéletesen."
A medve nem játék.
Ez kicsit zavaros. 6.7 km/h. Ezt, hogy számolták ki? Az idõbõl vagy ismét leselkednek?
ahham..
vagy inkább a vizsgálathoz bekérték a telemetria adatait mindkét féltõl..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ki van csukva, hogy két körrel a vége elõtt így kérdeznek rá "hogy meg vannak-e elégedve azzal" egy ilyen szituban, és ki van csukva, hogy a FIA remeknek ítéli meg, különösen, hogy szinte azonnal kitették a leintés után (az kb. 3 perc), hogy vizsgálják az elõzést.
"Kimi elõtt jöttem ki a második kanyarból, így visszavettem az egyenesben"
Ez nem igazán így törpént. Másodpercekig ment elõtte. Meg lehet nézni. Ha tényleg el akarta engedni, akkor nem max. sebességre gyorsul, hogy minél kevesebbet veszítsen, miközben Kimi erölködik, hogy legyorsulja, hogy aztán pont elmenjen mellette Kimi és Hamilton azonnal visszaelõzze.
Remélem megmutatják neki, hogy a lekörözött versenyzõk hogy csinálják, és õ is mit vár tõlük el. Ezután remélem megérti majd, hogy kb. így kellett volna tennie neki is.
"Sikerült egy kissé elé kerülnöm a fékezési zónában a kanyar elsõ csúcspontjánál."
Az a kissé a Kiminek több sec erölködés volt, hogy megelõzze.
"Végül Kimi elõttem szelte át a célvonalat 6,7 km/h-val gyorsabban."
Ez kicsit zavaros. 6.7 km/h. Ezt, hogy számolták ki? Az idõbõl vagy ismét leselkednek?
A medve nem játék.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ha igaz, akkor a rádióforgalamzást visszahallgatják, és helyreáll a rend..
Meg szeretnélek beneteket kérni hogy akinek meg van az rfactor f1 2008
azt kérem, hogy néze meg ezt a holapot és ha tetszi akkor jelenkezen.
Cím: www.f1rftchellenhe.eoldal.hu
http://topgearhungary.blogspot.com/
Odds:
Massa 3.20
Hamilton 16.00
.
.
.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- Gondolom itt igazából a versenyhelyzetekre gondoltál..hmm nem tudom, én már elég edzett vagyok ilyen szempontból, és imádom a versenyhelyzeteket...az már szvsz jót jelent,..egy vonatozás az nem vált ki belölem semmit.
Ehez hozzáfûzném, hogy kiegyenlítettebb mezõnyben..teszem azt a GP2-ben, vagy a WTCC-ben, Porsche betétfutamon...stb jóval több a vitatható versenyhelyzet..mivel jóval tövbb a versenyhelyzet, és a több versenyzõ tud élni a lehetõségeivel.
- nem tudom hogy mindig más-e a hibás...ezt tényleg nem tudom, ez jellembeli kérdés, túl keveset klátok belöle ehez, pláne hogy a közszereplése többféle érdeket kell hogy szolgáljon (csapat, saját karrier..ilyesmire gondolok).
- Nem tartom felelötlennek, egyszerûen képben van. Utoljára felelötlenségnek a tavaly Melbourne-i Super Aguri döntést éreztem, ahol a versenyzõjük keresztbe hosszába pörgött a pályán.
Na meg Alonso is sokszor balesetveszélyesen vezetett, de mostanra õ is lenyugodott
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
1. tetszik-e Hamilton viselkedése a pályán (azonkivül nem érdekel, ez legyen a környzete gondja)?
2. elfogadható-e, hogy mindig más a hibás sezrinte?
3. szabad e pályára engedni egy felelõtlen valakit (egy életveszéles sportágban)?
Persze, tudom, pont emiatt lehetett rekord idõn belül forma 1 pilóta és sztár (a vezetési képeségeit senki sem vitatja).Mert a cirkuszba ilyen tagok is kellenek a jófiuk mellé.
Részemrõl ennyi energiát ért a dolog.
tõlem imádhatjátok kedvenceteket, de nem ártana némi etikát is tanulni. mert a sport sem arról szól, hogy ki tudja a fair playt legjobban felrugni. Dehát, ha nem tudod felfogni, hogy ha egy macsóskodó fickó a kedvenced, akkor téged is pont úgy utálhatnak mások mit õt, az a te bajod!
tök nem érdekel hogy mióta követed az F1-t...mi értelme ezeknek a mondatoknak?!
Saját nagyapám vagyok, és az elsõ F1-s versenyt is láttam.
Mond valami okosat is ha már ilyen régóta nézed....már-már majdnem olyan régóta mint én.
Mikor volt az elmúlt idõszakban az utolsó körökben elõzés az elsõ pozícióért? Mert ez évben kétszer is,..egyszer Massa-t, aztán Raikkonen-t elõzte.
Az még hozzá tartozik a dologhoz, hogy a 8 pontos tuti elõnyével kezdett csatába Hamilton Kimi-vel...úgy hogy egyértelmû ha összeakadnak akkor Massa, a jelenlegi legnagyobb riválisa, átveszi a vezetést a pontversenyben.
Ez pofátlankodás??! Ez kockázatvállalás...nem bebiztonságizza a futamot, mint a végül gyõztessé tett Massa.
az jó mert én Kubicának szurkolók
Mellesleg tök mindegy, mert aki nyert vele, az kiesett, a másik, a majdnem névrokonod meg még ezzel az elõnnyel sem fog vébét nyerni ...
A medve nem játék.
mi a francot van ezen annyit vacakolni: valaki kiment a pályáról, utána meg szabálytalanul elõzött és most nyafog a fanjaival együtt, jaj megbüntettek! A marhája azt bezzeg tudta, hogy rögtön nem szabad a másik elibe kerülnie, de akkor azt meg miért nem, hogy helyzeti elõnyét sem szabad kihasználnia az eredeti (kisodródás elõtti) szituáció kialakulásáig?
Tesék csak sztárolni tovább ezt a fickót, okoz õ még bõven galibát a következõ években, hacsak fel nem keni magát/vagy valaki õt a falra!
„Nem volt semmilyen összeesküvés senki ellen, beleértve a McLarent is. Professzionális módon cselekedtünk a FIA szabályainak keretein belül. Hamilton levágta a sikánt a kanyar belsõ oldalán miközben elhagyta a pályát. Nem volt más választásunk mint hogy idõbüntetést szabjunk ki vagy 10 helyes rajtbüntetést a következõ versenyre. Az elsõ mellett döntöttünk és aztán kiszabtuk a 25 másodperces büntetést. Tudom, hogy most nagyon népszerûtlen ember vagyok az Egyesült Királyságban, de csak a munkámat végeztem és tudom, hogy professzionálisan jártam el." - mondta.
az az érdekes Alonso egyik futamon 2005-be 2x is így elõzte meg a BMW-t és semmit neem kapott érte
Megjegyzem Sutil Kanadában a 7.(?) körben beleszállt azt hiszem Bourdaisba, és azonnal abbamaradt az elõzõ nagydíjjal kapcsolatos sírás. (Ekkor persze legalább csak Sutil esett ki.)
A medve nem játék.
Kiminek megcsúszott az autója monacoban, Hamilton pedig figyelmetlen volt (mert akkora sztárnak hiszi magát, hogy a lámpát se kell néznie, mint ahogy ezt nyilatkozta) és belerántotta Kimibe.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"