182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
eszembe jutott, hogy ez a chat jó ötlet-e, mert gondolom vannak akik beírják őszintén, hogy mi a véleményük Gyulámról, Lacimról. nem olvassa be az oké, de biztos nem esik jól neki -
-
Hamiltonnak teljesen mind1 volt előzött az mindenhol xD -
Most nincs valami statisztikátok előzésekről a futam alatt? Kiváncsi lennék a még vízes, enyhén száraz és az utána lévő szakaszban az előzések számára -
plaik xD -
ja 5000 kmre innen -
gyepesjoint #93024 "egyébként az FIA nal van előzést segítő bizottság vagy mi a szösz!"
de eddig nem sok mindent csináltak...most ez jó futam volt,de jön európa,és visszaáll a jó öreg feeling,10 körben elalvás,néha plaik/collner üvöltésére felkelés :D -
gyepesjoint #93023 jó futam volt,pozítívumokkal és negatívumokkal együtt!!
ami nekem abszolút tetszett,hogy a nagy vagány "hétszeres" "világbajnokot" szarrá szopatták a kicsik,beragadt mögéjük,stb...és Vettel megint megmutatta,hogy Alo és Ham mellett a mezőny legjobb pilótája!! sajnálom,hogy a végefelé nem volt valami nagy durrangatás Massa-Alo-Ham-és Webber közt,hála a kenguru elintézte Ham-et :DD
Kubica pedig nem semmi mit csinált :DDD Button is megmutatta,hogy ő a legjobb a mezőnyben,aki ha nincs rajta nyomás,akkor a legjobb -
jó :D de azért a hanghatások maradjanak már:D -
HUmanHunter #93021 a helyszínen élőben :D -
G_ArchAngel #93020 -
Minden második versenyen lesz. Tavaly is így volt. -
Comment.blog.hu-n olvastam, hogy jövő héten lesz. -
nekem akkor mikor bemondták az RTLklub cheatet és ott írták h hol van palik -
kommentár nélkül amúgy nem lehet nézni valahol? -
jobb is, hogy nem volt, amit ma összeüvöltözött volna az nem emberi fülnek való -
Azert volt viszonylag jo a kozvetites.:D -
Eger Rally...lehet kint volt nézni vagy valami. Vagy Terep rallyzik...vagy dugta az asszonyt... -
G_ArchAngel #93012 jah, fel sem tunt... 
(igaz BBC-n soha nem volt...) -
HUmanHunter #93011 ja, lehet azért volt izgalmas a futam :D -
G_ArchAngel #93010 collateral damage:) -
ti észre vettétek hogy ma nem vót(má) Palik bácsi? -
én megnézem még 1x naon nagy vót(má) -
nagy kép
Alonso tolatva indult,hogy ne legyen akkora erőfölénye :) -
éppp az olvastam mielőtt írtam
-
nehogy ki merd ejteni a nevét itt egy negatív mondatban,ez itt BŰN!! -
-
1 hét múlva monszunfutam :) -
a többiek mentek hátrafelé, Alonso jól ment
-
HUmanHunter #93000 jah, de hátrafelé menve is maga mögött tartotta a fél mezőnyt 
-
madmanic #92999 jah
és úgy lett negyedik! Lám lám Kimi ezt sem tudta
-
Naja, akkor viszont elmondható hogy Button két okos döntést hozott ma: először kilökte Alonsot (aki miatt Hamilton is hátra esett), hogy izgalmassá tegye a versenyt, aztán meg ő jött ki először Slickért. Egyértelműen ő volt a nap embere :P -
Alonso hátrafelé ment:D -
G_ArchAngel #92996 Tudta az jol: celja a Nyugdijas likvidalasa volt... -
Illetve kíváncsi lettem volna arra, hogy Petrov mit tud csinálni, ha nem esik ki. Lehet, hogy befizették ide, de nem egy rossz versenyző. Rajt után ő is eléggé fel tudott jönni. -
Mindjárt jön valaki aki elmondja hogy 23 hülye megy a forgalommal szembe ne aggódj
-
madmanic #92993 melyik hülye megy forgalommal szembe??
-
Sutilt sajnálom, nem egy szerencsés versenyző :\ Liuzzi hetedik lett, ő előtte végzett volna szerintem. Amúgy szerintem ha Alonso megelőzi Massát, akkor Massa senkit nem tartott volna fel, és elmegy mellette Hamilton, Webber, Rosberg, vagy ki volt még ott. -
Alo nem tudja az utat
-