FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Jah igen, az angol lap kinyomozta hogy max mosley kollégiumi szobatársának az unokatestvére ismert valakit akinek volt egy Ferrarija, így teljesen egyértelmû hogy csaltak a kikezdhetetlen becsületességû és hírnevû McLaren ellenében.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

M@TriX
szerintem kár ezen rágódni, a Görbe tükörben szerintem elég korrekten le van írva a helyzet.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mondjuk inkább annak örüljön, hogy tavaly nem vették el a pontjait

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MaSzKa
Lewis Hamilton büntetése után a sajtó újabb összeesküvés eleméletrõl számolt be. A Daily Mail bizonyítékot is talált az FIA részrehajlására.

Max Mosley jobb keze, Alan Donnelly javaslatára indult el a vizsgálat a McLaren-Mercedes versenyzõje ellen. Habár a döntést Nicholas Deschaux, Surinder Thatthi és Yves Bacquelaine hozta, Donnelly tanácsadóként a rendelkezésükre állt.

A lap úgy tudja, hogy Donnelly cége, a Sovereign Strategy a Ferrari szériaautó részlegével mûködik együtt, így kedvezni akart az olaszoknak.

A kenyai versenybíró, Surinder Thatthi elmondta, hogy számos kritikát kapott a britektõl a döntés után. "De legalább ingyen ebédelhetek az olasz éttermekben, mert az olaszok szeretnek."

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

JGTC
király a banner <#eljen>, épp kérni akartam egy használható linket az online adáshoz, elég sok nem megy most... :S

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Raikkonen mar nyert motorcsonak vaersenyt...<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

zsutyesz
takarítanak a meklárennél! 😄DDD

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

zsutyesz
ez nagyon komoly! 😊

Punker
lol bugyog fel a víz 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ÁjjLe BoBBi
most van valami...tényleg elöntötte...nem kicsit esik

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
hát ez csodás...pedig már a pattogatott kukorica is kész lett...

Minstrel
vagy elöntötte Monza-t az esõ

http://topgearhungary.blogspot.com/

M@TriX
(csak jelzem, hogy a fõ stream szerver adta be az unalmast, van pár mirror-om a loaderkehez, szóval nem azokkal van a gond.)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Minstrel
azért Massa nem pont ugyanabban a helyzetben van, mint Irvine volt

zsutyesz
akkor Raikkönen, nekem mindegy, csak ne ez a ......
egyébként Kiminek még jobban örülnék 😊

M@TriX
erre próbáltam rávilágítani 😉

a.carkey
A lehetõsége Irvinenak is megvolt, nyert is futamot, de ugye a vége nem ment.

A medve nem játék.

M@TriX
szerintem sincs meg benne az a plussz, de a lehetõség benne van...

M@TriX
a pálya vonalvezetését így nemigen lehet megismerni, mindneki megy mindenhova 😉

a.carkey
Ha nem Hamilton nyer, akkor Raikkonen. Hagyjuk Massát, bárhogy is néz ki most a dolog ...

A medve nem játék.

zsutyesz
remélem Massa jól megszopatja a végén...

Minstrel
volt mostanában Monzában esõs futam?

Punker
inkább vasárnap esne 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

esik az eso...

ÁjjLe BoBBi
ez egy agyatlan hitvány gyökér. menthetetlenül buta.

gordon 24
Beképzelt majom.

Downhill!!

hát igen,pont ezt irom jóideje, de a mekiseknek és hamilton hiveknek ez nem számit! a gyõzelem a lényeg, bármi áron! vagy meg az, hogy a ferrari veszitsen, bármi következtében. Persze, hogy szimpatizálnak egy hozzájuk hasonlóan bunkó alakkal. madarat tolláról... de fog még ez a fiucska galibát okozni a F1-ben, pláne ha RD-ék ebben partnerek lesznek s úgy néz ki, hogy igen.
5w0rdf15h
hát ez igen érdekes....kicsit se beképzelt a kissrác, mintha õ szarta volna a mostani f1-et

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

MaSzKa

a.carkey
Megjegyzem, kiváncsi lennék, hogy Hamiltonból vajon mi lett volna, ha nem a McLarenben indul élete elsõ versenyén? De hát Ron kiengedte a szellemet a palackból, viselje a következményeit.

A medve nem játék.

a.carkey
Max. mint egy bizonyos Peppus ...

De Hamilton dolga. Azt pofázik, amit akar. Felõlem beálltah a náci pártba, vagy Chavez farkát is leszophatja, Hamilton akkor is a F1 igéretes tehetsége marad, más dolog, hogy sajna a neveltetése miatt mindörökre tapló státuszban.
Schumachernek is volt egyfajta kisugárzása, hatalmas tehetség volt, de lagalább a stílusa nem volt kifogásolható (hibák keresése, egyebek). De ez a Hamilton gyerek, a gyõzelmek utáni sikitozással, a többiek semmibe vételével, hát, nagyon kispályás.

A medve nem játék.

MaSzKa

Peppus
😄 Pont úgy látja Kimit, mint mindenki más nem? 😄

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kit--Kat
Annyi volt a lényeg, hogy kicsúszott, félig a pályán volt a kocsi, járt a motor, és úgy volt a szabály, hogy ha így gyorsabban meglehet szüntetni az akadályt a pályán, akkor visszatolhatják, ez ma is bármikor megeshetne.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gundark
Nem az volt hogy ugyan lecsúszott de négy kerékkel nem hagyta el a pályát, és járt a motor? Valami trükközés volt, nem "sima" visszatolás. Kavicságyban volt a vége a kocsinak. Mellesleg ha felfekszik a sóderre akkor még most is erõlködnek hogy visszatolják 😊 Ja meg volt valami baleseti helyzet elháritás is nem? Mert rossz helyen volt a vas, és ez volt a leggyorsabb módja az abból való eltávolitásának. Kéne a videó róla 😊

Nem mos tanról beszélek... Hamilton akkor még csak Tv-be nézte az F1-et. Jó pár éve... kb 5! És érdekes módon, utána rögtön büntetés lett, vagy nem tolták vissza! Pedig járt a motor, majd megnézem ki volt az... most nem ugrik be
akkor ha jól tudom az volt a szabály, hogy ha a motor jár, akkor visszatérhetett a versenybe.. de nem vok biztos

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

M@TriX
Az MS sztori is meg lett magyarázva talán járt a motor vagy mi.

Meg talán olyan magyarázat volt valamelyik ilyen esetnél, hogy a pályabírókra van bízva, hogy a legyorsabban hárítsák el a problémát, ahogy akarják...

b-type
a darus eset egyébként tök rendben volt, mivel félbeszakították a versenyt, így nem a versenybe emelték vissza hanem valóban csak a pályára.

Sztem Montoya lehetett aki hasonlóképpen járt mint MS anno, de az õ esetében nem tolták vissza, hanem ki kellett szállnia.....nem emlékszem már a részletekre, de úgy rémlik õ volt az.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

M@TriX
Hamilton-t meg emelõdaruval pakolták vissza a pályára, szóval...
Ki volt az a valaki akit büntettek?

a.carkey
😊 kb.

A medve nem játék.

Emlékezzetek vissza, amikor Schumit anno visszatolták! Semmi nem történt! Utána valakit megpróbáltak és bünti lett a vége! Ferrari diktál, de Mclaren sem kispályás
Mit szoktal mondani, arra, ha Raikkonen-nel tortenik valami?
Ezek csak kifogasok, csak a bizonyitvany megmagyarazasa, stb...

Nahat, nahat.. Mondtam, hogy Massa kimelo allasban volt SP-ban...:

Hol a fordulatszam, meg a kabelek..?

a.carkey
"Mellesleg Rosberget is elmarasztaltam volna, mert ahogy begurult a pályára, az egyenesen életveszélyes volt."

Ezt pont írtam kb. 4 nappal ezelõtt, hogy ez a másik szemétség, amit komolyan - akár kizárással is - szankcionálni kéne, mert hamarosan ebbõl lesz kurva nagy baleset. Anno, ha faszinger kicsúszott, akkor megnézte, hogy vissza tud-e jönni úgy, hogy nem hátráltat másokat, nem veszélyes-e ha visszajön. Most meg? Mint a faszok, ha kicsúsznak, már jönnek is vissza ahogy esik, úgy puffan alapon.

A cikk jó, a Massa sírás már megint tulspilázott, de tény, hogy Kimi is mindent megtett, hogy nyerjen. Vesztére kiesett ...

A medve nem játék.

Peppus
Én így látom a dolgokat, szerencsére különbözõek vagyunk. Sajnálom, hogy nekem az igazi verseny a lényeg, nem az hogy Kimi vagy a Ferrari nyerjen. Legszívesebben valamelyik "kis" csapat gyõzelmét látnám, de mivel erre nem sok esély van, ezért próbálok annak drukkolni aki a legtöbbet mutatja a versenyen. Nemtudom sajnálni az olyat aki 10 futam óta képtelen normális teljesítményt nyújtani egy olyan autóval, amivel más szarrá alázná a mezõnyt. Jajj nem fekszik neki a Ferrari, meg jajj most éppen nemtudja eldönteni hogy tetszik-e neki az egész F1. Húzzon Rallyzni a hóba, más szívesen megmutatná mit is tud egy ilyen gépbõl kihozni. Nem sírni kell, hanem teljesíteni.