182274
  • IXEMGabeo
    ja lezárta a szöget, semmi kacsázás nem volt benne, az meg már nem az ő dolga volt h Raikkonen szárnya leszakadt, különben is azon a futamon toronymagasan gyors volt a Red Bull teljesen mind1 volt mert Raikkonen így is úgyis Webber mögé került volna...
  • IXEMGabeo
    kihagytam azt amikor Vettel nekiment 2007-ben Fujiban esőben...végülis ezek is balesetek voltak ahogyan ez is...
  • Jacek
    Kimit is bedaralta csunyan braziliaban!! egy idiota....
  • IXEMGabeo
    nem tudom 3 év kihagyás, egy nem kimondottan élautóval, letörött szárnnyal utolsó helyről pontot tudtál volna e szerezni...
  • IXEMGabeo
    nem tetszik ahogyan Schumit, Webbert szidjátok...ezek a srácok azért vannak ott a pályán hogy kockáztassanak...a verseny eleji balesetben és itt sem volt ludas, ha megnézitek Webber és Hamilton ugyanúgy gondolkodott Alonso fékezése után csak Webbernek már nem maradt helye...nem tudom h kinek tette még tönkre a futamát ja igen tavaly már megbüntették Nürburgringen és Szingapúrban is Webbert ezeken kívűl nem emlékszem rám h tett volna tönkre más futamát...tudtommal 2005-ben Fisichella kilökte őt is Malaysiában ill. 2008-ban Silverstoneban Kovalainen na ennyit erről mindenki tud agresszív lenni, ha akar Hamiltonnak és hány ilyen esete volt? 2008 Fuji? ez a sajnálatos h ez a mindenkit büntetgetünk balesetek után ez szokássá vált az FIA-nál régen is voltak ütközések Schumi-Coulthard, Schumi-Hill, Schumi-Hakkinen, akár Alesi-Trulli, Fisichella-Ralf között mégsem voltak büntetések...
  • a.carkey
    Ez egy olyan tipikus, semmitmondó beszólás volt. Jártatni akartad, és gondoltad, beszólsz. Nézd meg a videot! Bambulandusz volt Webbernél, de hogy Hamilton mit akart, na az is kétséges ...
  • Ulvar
    ....???? Melyik futamot nézted?
  • Tyler1
    Webber istenem, mért nem vonul már vissza...
    annyira nem illik a Red Bullba, és mások versenyét b*ssza szét, most már több futam óta!
  • Norbi1990
    Button döntött úgy, hogy ő most lecseréli a kerekeket.
    Előző HSZ valamelyikébe be volt linkelve.
  • kifli
    nos soha roszabb futamot :)
    webber balfasz volt, hami meg vetel szerencsétlen, alonso meg kubi jól védekezett le a kalappal, massának meg kibaszott nagy mázlija volt :)
    buttonak meg jó taktikát csinált a csapat
    ja meg azé alonso honnan jött már fel :O
  • barcames
    schumi meg visszajött leégetni magát
    e a mercedes az amit tavaly az utolsó futamokon láttunk egy rendszeres pontszerzésre jó, de győzelemre nem rosberg : schumi 2:0
  • barcames
    így van raikkonen 2 hiába tehetséges ha a technika nem bírja alatta
  • szabii98
    lol
  • szabii98
    téged is Schumahernek hívnak, máshogy nem lehet meleg
  • C0mputers
    azztamurva, Schumi bevallotta, hogy meleg:

Schumi meleg
  • WNW
    Felemeltek az ujjukat, hogy ovatosabban.. Nem kapott buntetest.. Persze, varhatott volna, hatha kesobb sikerul, no de hat akkor meg jon, hogy unalmas a futam, mert csak vonatoznak.. Ezert nyekeregtetek 2 hetig, no most itt van.. Ha akcio van, benne van csitt-csatt...
  • Christian88
    Hát általában hátulról mennek bele és akkor azt mondják nem tartottad be a követési távolságot...
  • mcmoha
    Most olvastam, Webber-t figyelmeztette a versenybirosag.
  • Totti5
    "Az eset után a versenybírók meghallgatták Hamiltont is, majd úgy döntöttek, hogy figyelmeztetésben részesítik Webbert ütközés okozásáért."
  • madmanic
    úristen.. remélem nincs jogsid és nem vezetsz..

mondd hogy csak viccből írsz ilyen baromságot.. lécciléccííí...
  • WNW
    Versenybaleset, de persze valakit ki kell jelolni bunbaknak, mert akkor van kit szapulni...
  • Totti5
    Csak Webber volt a hibás, ez teljesen egyértelmű.
  • mcmoha
    Tobbszoros futamgyoztes???:D Ketszeres gyoztes, ami ugyan nem semmi de majdnem.:)
    Egyebkent eldonthetnek mar, hogy amikor megkozelitik az elottuk levo autot akkor mi nem mukodik: az elso szarny, a fekek vagy a gumik? Eddig csak szakhalandzsat hallok minden pilotatol.:)
  • WNW
    Ezt osszehoztak...
    Ezt igy tobbszor megnezve, ebbe Hami is benne volt.. Pontosabban, szepen osszehoztak.. Alonso a legvegso ponton fekezett bellul, azaz varhato volt, hogy kisodrodik kulsore.. Hami kulsore helyezkedett, es meg ki is huzta a kocsit, de picit elobb befekezett mint Alonso, es ezzel a lendulettel berantotta Alonso moge a belsore.. Webber meg ugy kalkulalt, hogy mindetten kisodrodnak a poziciok, meg a kesoi fekezes miatt, es O is megprobalta lenduletbol belsore huzni, csak ketten gondoltak egyszerre ugyan azt, es mar nem volt ido korrekciora.. Bumm..
  • Norbi1990
    Én szimulátorozok, jópár versenyt megéltem már.Ha ismeritek Kiss Norbit, vele is volt már alkalmam versenyezni.
    Én ezeket a hibákat még nem nagyon csináltam, de elég hülyeségeket mondott.
  • WNW
    Aktiv, vagy nem aktiv...
  • G_ArchAngel #93044
    azert ez kicsit vicces...

vegulis O egy tobbszoros futamgyoztes F1-pilota, Te meg...?

neha azert nem gondolkodsz el, hogy hol a helyed a vilagban?
  • Norbi1990
    Hopp, kétszer írtam le xd
  • Norbi1990
    "Mindketten megpróbáltuk megelőzni Alonsót"
    EZ HÜLYE!! XDDDDDDDDDD
    Webber hol akarta előzni Alonsot??? Hamilton akarta előzni, de ez szerencsétlen kilökte.

"Amikor túl közel voltam hozzá, az első szárny nem működött megfelelően"
    Persze mivel kisebb sebességnél nincsen akkor leszorítóerő.
    úúristen miket hord össze

"nem tudtam lefékezni az autót...megpróbáltam a belső ívre húzódni, hogy támadó pozíciót vehessek fel"
    Te jóég. Ha elrontja a féktávot minek megy belülre támadni?????????
    úúristen miket hord össze
  • bardocz
    Eleve Hamilton a lehető legrövidebbet próbálta fékezni, pont az előzési kísérlet miatt, szóval ha Hamilton nincs ott, ugyan úgy elfékezi magát. Itt Webber volt a balfasz.
  • G_ArchAngel #93040
    A Hamiltonnal történt ütközésről Webber elmondta: "Nehéz volt végrehajtani egy előzési manővert, mert a belső ív még mindig nedves volt. Lewis csúcssebessége hatalmas volt, így nehéz volt megelőzni ezt a fickót. Azt gondoltam, hogy egy remek csatát vívhatunk majd. Mindketten megpróbáltuk megelőzni Alonsót, de sajnos baleset lett a vége. Szeretnék elnézést kérni Lewistól."

"Amikor túl közel voltam hozzá, az első szárny nem működött megfelelően, és nem tudtam lefékezni az autót. A kerekek blokkoltak, én pedig megpróbáltam a belső ívre húzódni, hogy támadó pozíciót vehessek fel, de az első szárnyammal nekimentem a jobb hátsó gumijának. Ilyen az autóversenyzés."
  • b-type
    ?
    Ez érdekes gondolat, Hamilton eseténél látszott hogy meg fogja próbálni ALonso-t, Webber elcseszte....nem váratlan rövid 'fékteszt' volt Hamilton részéről, hanem előzési kisérlet az előtte lévővel szemben, ezt ha egy versenyző váratlannak ítéli az nem életszerű.
    Alonso-t megelőzni sosem volt egyszerű max Sato-nak speciális körülmények között, Webber egyszerűen rosszul csinált mindent, egyszer már majdnem eltolta Hamilton-t, amikor belső/vízes ívről leesett a pályáról a nagy akarásban, a végén meg el is tolta.
    Hamilton úgy előzte meg a pályán Button McLarenjét, Massa Ferrariját, Rosberg Mercedes-t, vagy éppen Webber Red Bull-ját azaz az élcsapatokat, hogy nem tolt le senkit.
  • a.carkey
    Vagy nem.
  • Norbi1990
    Webber volt a béna.
    Láthatta, hogy Hamika bemegy Alonso mellé és ebből előzés vagy karambol lesz, és emiatt ők lefognak lassulni.
    Ha okos lett volna és nemfékez rövidet hanem sokkal előbb de tovább fékez úgy megmaradt volna a tempója a kanyarban és kigyorsításkor még akár előzhetett is volna mindkettejüket.
    Meg azütközés elkerülhető lett volna ha Webber nem próbál bekanyarodni hanem elmegy picit egyenesen és fékez egy picit, úgy meg is állt volna a pályán és be is tudja venni a kanyart kontakt nélkül.
    De ez Webber. Tör zúz mindenkit körülötte.
  • Christian88
    és mint az autópályán aki belemegy a másikban az a hibás
  • allock #93035
    neki izgalmasabb hátrafelé menni :D
  • a.carkey
    Na igen, ez hihetetlen okos összehasonlítás volt.

Egy biztos, nem Alonson múlt, hogy nem ment el Massa mellett ...

Webber meg szinte végig balfék volt, látszott rajta, hogy szinte sírni tudna mennyire nem úgy ment neki. Amikor Vettel kiesett, mindent beleadott, de az utolsónál azért Hamiltonnak is kemény köze volt abban, hogy Webber ennyire beleszaladt. Ez olyan, mint amikor autópályán vki hírtelen fékez, és te vagy számítasz rá, és meg tudsz állni, nem neki menni, vagy beleszállsz. De ha te nem is koccansz, semmi sem garantálja, hogy beléd viszont nem jönnek hátulról.

Schumachert végre megném már, hogy gixer nélkül mit tud, mert nagyon rájárt a rúd edzésen és versenyen is.

• Kit--Kat
    Ne foglalkozz vele, nagyon nincs képben a gyerek.
  • WNW
    Ez tippre tegnapi kep.. A ma mutattak, hogy a versey utan rohogcselve, meg egymast paskolgatva ertekeltek a futamot az interju zonaban..
  • madmanic
    és ez nekünk fáj..