182274
  • desigo
    nem tudom mire vártak...
  • WuFraZselic
    ferrari megint elkúrja?
  • desigo
    de szerencséjük,hogy messze van a fal...
  • Blum
    Eddig egész faja az időmérő :D
  • Punker
    alakul ez alakul, mindig szerettem ezt a pályát :D
  • Punker
    jégesős futamot szeretnék végre idén látni :D
  • desigo
    kezdés...
  • Minstrel
    ezek elvannak, utaznak ide-oda, vasárnapig el "tengenek-lengenek", futamon mennek egy kört, kiállnak, aztán indulnak is Kínába
  • Bandee1987
    Nem azért, de ez a pályán készült. Vasárnap így fog zajlani a verseny is.
  • Máté94
    Hát ki kellett valahogy használni a helyzetet:DD
  • a.carkey
    Már ekkora az eső az utcákon?
  • Máté94
    LOL!:D
  • madmanic
    az előző regeddel sem érdekelt senkit..

• Ulvar
    +TÖRLÉS
  • F1 Tipp
    Szereted a Forma1-et? Akkor látogasd meg a http://f1tipp.hu/ oldalt. Nem csak friss és naprakész hírekkel találkozhatsz itt, de TIPPELHETSZ is az általad legjobbnak ítélt pilótákra, csapatokra! Valamint megismerhetsz új embereket.
  • Máté94
    Magyarul nem.
  • Legend Killer
    HOVÁ TŰNT CEMENT?
  • ludla
    Sziasztok! A neten lehet már élőben követni a Forma1-et? Valahol halottam valami ilyesmiről.
  • cement
    Lajos a király, akárki akármit mond, minden más szó felesleges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nightt
    Az nagyon jo, h szelesitik a kereket! Ezzel no a mechanikai tapadas, de mindket kereket szelesiteni kellene, mert igy nagyon alulkormanyzott lesz es meg kevesebb lesz az elozes...
  • IXEMGabeo
    ezt kell szeretni mi?:) amúgy Ausztráliában elég sok színt vitt a futamba avval hogy előzgetett:) Nem a kedvencem, de elismerem h baromian ott volt...
  • Máté94
    Ezvan.
  • IXEMGabeo
    nem tetszik h Hamilton volt 2x a leggyorsabb...mondjuk teljesen mind1, mert az esőben bárki nyerhet majd:P:P
  • Mersant
    reszben igy igaz, de tul kicsi a mechanikai tapadas, ezt akarjak ellensulyozni a szelesebb hatso gumival. szerintem jo otlet...persze ettol fuggetlenul minden kiegeszito szarnyat, elemet levetetnek a kocsikrol, hogy ne keverjek maguk mogott a levegot...
  • M@TriX
    nem azt mondtam, hogy az minden gondot megoldja, ha figyelmesen olvasnál, csak vinne egy kis pluszt, az eddig is tény volt, hogy az előzések minimális voltát nem oldja meg.

amúgy nekem tetszett a KERS, neked meg nem. Ez van... :)
  • Ulvar
    Barcelonáig kaptak határidőt
  • Ulvar
    .... ha ugyanott használják akkor nem mind1? Ugyanúgy vannak...tavaly se tudtak még KERSes autók se előzni...csak jobbat rajtolni...nem hiába lett VB a Brawn mögötte meg a Red Bull akik egy futamon se használták...

Úgy lenne jó mint IndyCarban....egy futam alatt csak 10er vagy 15ör lehetne használni ezt a bizonyos "Push to Pass" gombot olyan...10 mpig és adna olyan 80 - 90 + lóerőt. Na így lenne értelme...de ahhoz még az Aerot megint csak át kell alakítani mert száraz pályán még mindig lehetetlen előzni.
  • madmanic
    thx
  • Nightt
    Leallt a motor...
  • madmanic
    ja, nincs hangom... milett vele? fékhiba? megint?
  • Máté94
    Hozta a formáját a Red-Bull.......
  • madmanic
    Webber mifaszt csinál..?
  • M@TriX
    ?, hogyne érne, a pilóták kezében van mikor használják, ez belevinne egy kis eszenciát...
  • Immigrants
    De ez két oldalon lenne csak Közötte nem!
  • Nightt
    Nem egeszen, mert ettol elore nem lat
  • Nightt
    "a hírek szerint az FIA erre próbál még rátenni egy lapáttal a hátsó gumik kiszélesítésével. A tervek szerint a jelenlegi 33 cm széles abroncsok jövőre közel 46 cm-re duzzadnának, amivel a mechanikai tapadás javítását céloznák meg."

Javitsatok ki ha tevedek de most szelarnyekban azert nem tudnak elozni, mert kevesebb leszoritoerot produkal az elso szarny, emiatt kevesbe tapad az auto eleje, tehat alulkormanyzott lesz az auto. Namarmost, ha a hato gumikat novelik, akkor azzal meg alulkormanyzottabb lesz, mert tapad a hatulja, mig az eleje nem, igy meg ennyi elozes se lesz...
    Nem az elso kerekek mechanikai tapadasat kellene novelni, h tobb elozes legyen?
  • Legend Killer
    ezentúl megugrik az esernyők eladási mennyisége és minden futamon eső lesz :D. csak viccelek.
  • Black Ghost
    Betiltják a külső visszapillantó tükröket
  • WNW
    Mert egyiknek volt, masiknak nem.. Ha mindenkinek van, de a mostani szabalyozassal a hasznalat teren, semmit se er...
  • M@TriX
    ha jól tudom most sincs betiltva, csak megegyeztek a csapatok, hogy nem használják.

Amúgy szerintem is vitt be egy kis színt a futamokba.