182155
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#173336 ha már ide lett hozva a hír:
.. erre a -meghalt a kutyám- posztjára 644ezren reagáltak.
Mivel lassan 17 millió követője van, bizony vannak köztük olyanok is, mint látható, akik bírták a kutyáját.
Lehet ezen is lovagolni, de nyilván ekkora tábor már más lépték mint a FB 800 ismerős. -
pr3cious #173335 "köszönetet mondott azoknak, akik szerették Cocót"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#173334 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Némileg korrigálni kell, jobban utánaolvasva:
Majd elmondják világosan, nem ismerem, nem követem ezt az eseményt ezért nem könnyű kibogózni, hogy mi is lehetett. Sok helyen versenyként hivatkoznak rá, de valójában ez inkább egy közös tekerésnek tűnik, amihez csatlakozik néha egy-egy nagy név innen-onnan, triatlonból (Fabian), vagy aki pl ezen a szakaszon végén bekísérte volna a csapatot a napi célba, az az országúti bringás, Bennati.
Közben Zanardi akihez köthető az egész obiettivo3 (O3) találkozik a város vezetőivel meg ilyenek. Tehát nem tűnik versenynek, de hivatalos szakaszon történt a baleset, tehát Sinalunga-ból (14:10) tekertek Castelnuovo dell'Abat-ba (18:30), ide már Bennati-val.
Ez volt a program, tehát elvileg igen is hivatalos szakaszon mentek, nem bejárásféle volt, mivel Zanardi balesete 17 óra körül történt Pienza és San Quirico d'Orcia közt amiről volt is kép.
Tehát a kérdés amit mindenki feltesz, hogy mit keresett forgalomban ez az esemény, továbbra is feltehető. De hogy ez most mennyire verseny vagy mennyire közös megmozdulás, az az ami eldönti hogy mit kerestek forgalomban. -
#173333 gyászol Hamilton
biztos nem kapott levegőt, vagy őt is a rendőri túlkapás érte utol :( -
#173332 Én az olaszoknál semmin nem lepődök meg:
-
#173331 úgy írják még nem volt verseny ezért nem volt lezárva, valami bejárás féle lehetett és elől ment rendőri felvezautó, hátul az edzőjük kisérte őket szintén kocsival köztük kb. 12-n mentek Pienza-ból, és nagyon úgy néz ki hogy Zanardi hibája volt, bevitték nyilván az teherautó sofőrjét is akivel ütközött, de nem volt semmi.
Ezen az útszakaszon történt
-
#173330 de, mivel abban halt meg, a halottkémi jelentés a nyakra nehezedő nyomás miatt fulladt meg.
Az pedig ugye a rendőr térdétől lett amit 7 percig nem vett le a pali nyakáról, még akkor sem amikor az szólt hogy nem kap levegőt, és még akkor sem amikor mások szóltak hogy nem mozdul.
A rendőrnekl nem a büntetés kiszabása a feladata, legfőképpen azért mert ez arra ösztönzi a bűnözőt hogy ne adja meg magát, hanem megpróbáljon ellenállni, vagy elfusson.
Azért megkapják a bünteésüket hogy miért térdeltek a megbilincselt Floyd-n ennyi ideig, de az eset üzenete nagyon rossz, mert elvileg az van hogy tedd fel a kezded és akkor nem lesz gond. -
#173329 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem kellett ennek a faszinak semmilyen rendőri brutalitás. Drogtúladagolásban még aznap meghalt volna.
-
#173328 -
#173327 "olaszországi versenyen ütközött egy teherautóval" & "ahol Zanardi áttért a szemközti sávba, ahol a szemben érkező teherautó hiába próbálta meg elkerülni az ütközést"
Ez milyen verseny volt, ahol szembol teherauto erkezik?!?! -
#173326 https://index.hu/sport/parasport/2020/06/19/alex_zanardi_olaszorszag_baleset_kezzel_hajtott_kerekpar/ -
#173325 Annyira átesett már ez az egész a ló túloldalára, hogy hihetetlen. Azzal, hogy ártatlan emberek autóit, üzleteit verik szét, hát azzal aztán nagyon egyenlőséget fognak teremteni! Másik, hogy a Netflixről filmeket vesznek le, négercsók desszert megszűnik, uncle bens design-t vált emiatt, hát pffff. Hamilton pedig csak Hamilton, szokásosan játssza az eszét, hogy a figyelem középpontjában legyen. -
MotoGp Yamaha-val is rizikózott. -
pr3cious #173323 Ő egy F1-es pilóta és nem politikus, bekéne fognia a száját és a versenyzésre koncentrálni elég egy rossz megjegyzés és annyi a karrierjének kapis? persze én nem szólok bele hogy ki mit csinál, tele a hócipőm ezzel a témával meg azzal hogy magyar site-ok is ezzel foglalkoznak holott nekünk végkép semmi közünk hozzá. -
#173322 Azt hogy ilyen kcsög a média, azt a fogyasztók generálják, ezért is írtam hogy valóban furcsa a világ, nem a technikai hírek dominálnak a lekérdezések közt, hanem az ahol lehet ezerrel utálkozni, gyűlölködni. Van egy valóban érdekes F1-s hír és minimális az érdeklődés, nem linkelik tovább, elfelejtődik. -
#173321 itt nem csak erre az egy konkrét dologra értem, hanem erre az egész jelenségre, elég valakinek csak olyan dolgot mondani ami a másiknak nem tetszik és egy élet munkája oda , egy semmiség miatt . -
#173320 :))
Helmut Marko érti, és nem igényli. Te miért igen?
szerintem is furcsa világban élünk.. -
#173319 versenyzőként nem köteles kutakodni azután, hogy az általa olvasott információk igazak, vagy sem.
Szóval aki milliokat ér el és "adnak a vélemyényere" annak nem kell megnézni hogy igazak e amit ir? bárkire ráfoghat bármi valótlansáégot, nem törödve hogy a másiknak mit árt vele? és még nyilvános bocsánatot sem kell kérnie . Bár az már nem sokat ér ha valaki meg lett gyanusitva nehétz kimosdatni utána.
Furcsa egy világban élünk. -
#173318 ..hát ha már előre tudod akkor ugye nyilván felesleges is belemenni. :) -
#173317 Bocs, de Hamilton akar térdeltetni. Előre vágom kik nem fognak letérdelni ... -
#173316 És Hamilton mikor fog bocsánatot kérni ?
Vagy neki elég csak törölni a postot és ezzel el van intézve? Mást le lehet járatni , de neki mindent lehet következmény nélkül ? -
#173315 jaja, ez olyan mintha Amerikából akarja valaki megítélni az itthoni helyzetet,... az egyik oldal azt nyomja hogy sz@r a helyzet, a másik oldal meg hogy minden baba.
A lényeg hogy mi Magyarok már azt IS tudjuk milyen feketének lenni amcsiban.
De én ezzel lezártam, mert kb. semmi értelme nincs, mert nem arról szól ami látszik. -
IXEMGabeo #173314 edes jo Istenem le kene szamolni mar ezzel a fene liberalizmussal es az effele majmokkal mint o...vedjuk meg a bunozoket igen -
#173313 Ezeknek akar Hamilton letérdelni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezek miatt?
A JKÉAt mindenkinek aki ezekért meghajlik! Legyen bármekkora celeb, sztár vagy ismerős!
Anno ez így ment, nem a biznisz kicsinálásával!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.06.18. 12:02:38 -
#173312 Az F1 engedélyezi a versenyzőinek, hogy letérdeljenek
Akkor mostantól minden belefér, vagy csak a BLM-féle politika megengedett? Csicska ge.ik ezek, semmi más.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"A térdelésnek azonban van egy sötétebb múltja is. Már időszámításunk előtt bevett szokás volt bizonyos kultúrákban, hogy ezzel az eszközzel alázták meg az ellenfelet, a legyőzöttet. Hiszen a térdelés a tisztelet megadása mellett az emberi testbeszédpaletta másik végletének kimutatására is tökéletes, ami nem más, mint a meghunyászkodás, a könyörgés, az alantas féregség, amely értelmében valaki inkább földre esik az életért, mint egyenes gerinccel vállalná a felelősséget. A térdelés tehát kétélű fegyver. Egyszerre a tisztelet és a megalázás szimbóluma." (B.D.)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.06.18. 09:03:42 -
#173311 édesjóistenem, neked nem kell továbbra sem semmit csinálnod, csak olvasgatni a híreket...belefért a Liverpool-nak, belefér a Manchester United-nek, nem fér bele neked, oké. Nem probléma.
-
pr3cious #173310 Ja és mégvalami, bakker ez most tényleg térdepeldett? Mármint úgy mint ami az USAba folyik hogy letérdepeltettnek egy fehér házaspárt feketék hogy kérjenek elnézést? Te jó ég luiz ezt inkább jobb ha nem erölteted! Lehet elszakadt neki vmi ottbent vagy ilyen fontosnak érzi magát vagy reklám. -
pr3cious #173309 Nekem semmi bajom a bőrszinével, minnél változatosabb a mezőny annál hitelesebb. Amugy se ő az első, valahogy Montoyátol egy ilyen nyavajgásra se emlékszem. -
IXEMGabeo #173308 faszfej...azt hiszi mindenki rasszista -
pr3cious #173307 -
#173306 Ha hatalmas technikai fölény van egy-két csapatnak - "Bezzeg régen, mikor a pilóta még igazán számított"
Technikailag kiegyenlített mezőny - "Ehh, egyenfutam, mérnem haggyák a pénzes csapatokat hogy dominálják a mezőnyt"
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.06.17. 21:48:51 -
#173305 Csak térdelne, vagy térdelnének már, tökmindegy, mert az azt jelentené, hogy futam van / van futam. -
#173304 ha le akar térdelni térdeljen, de ne próbálja ráerőltetni másra a saját akaratát vagy vélemyényét. ugy is ez a gond, hogy ha elmondod a vélyeményed akkor rasszista vagy és mindenféle fób, ha nem mondod el a véleményed akkor meg szolidaritás válalsz azokkal aki nyiltan kijelentik, hogy rasszisták.
DE aki azt kiabálja, hogy mindenról a fehérek tehetnek az nem rasszista.
-
#173303 "A hamarosan kezdődő Forma–1-szezon előtt Lewis Hamilton kezdte el győzködni versenyzőtársait, hogy mindenki térdeljen majd le az Osztrák Nagydíj kezdete előtt. A többi pilótának egyelőre nem tetszik a nyílt politikai véleménynyilvánítás ötlete." -
ToxiMaxi #173302 Ezzel az egyes istállók közötti különbséget is befagyasztják. -
#173301 Már várom mikor fogjék a fejlesztéseket is befagyasztani akkor aztán lesz egyenautó egyenfutam . Ahogy mondják a régi jó dolgokbol nem marad semmi. -
pr3cious #173300 Itt láthatod hogy milyen normál és extrém gyors mozgás közben, nem vészes. Ebben nem vagyok teljesen biztos de szerintem az is megoldható ( ahogy a jpg tömörítés redukálásra is van ilyen ) egy szűrő kifejlesztése, felskálázás után pedig egy kis color change és kész is. -
#173299 Tényleg, tanits mester: -
#173298 A régi F1 felvételek egy része jó, ha VHS minőség
Ezen felül, ha sétáló emberek mozgását nem tudja visszaadni, akkor gyorsan mozgó járműveknél a lent bemutatott dolgok teljesen nézhetetlenül néznének ki.
Konkrétan nekem az érzéshez hozzátartozik az, ahogy kinéz. Az egyéni ízlés. Az viszont nem, hogy a mozgás nem stimmel. Az ránézek a videóra és tény. -
pr3cious #173297 Játékokhoz fejleszti az nvidia (dlss 2.0) álljanak rá mert jo lenne ugy végignézni a régi felvételeket! 520p-ből csinál 4k képet csekkold le