FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem gepelem be ujra
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
és ahogy alonso mondta. nem lehet mit tenni ellene. õ így versenyzik.
ja, ennyi erõvel hogy glock ráléphetett volna a fékre hogy ne mennyen ki a fûre, akkor hami is bele léphetet volna annál a síkánnál hogy ne vágja át.
amúgy nekem semmi bajom ezzel. csak azért esõben még sem kellene ilyeneket.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak Kimi pályán hagyta Massát,Hamilton meg Glockot lenyomta a vizes fûre,ami mint tudjuk:Csúszik.Ha még PAlikék nem mondták volna el ikszazennedikenszer.
Õszintén sajnállak😞
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Már magamat sem értem, miért állok szóba ennyi debillel, aki semmi érdemlegeset nem képes kinyögni magából 😊))))
Nálam itt vágta el magát mint sportember !
Gondolom a vonatozással meg vagy elégedve.
És fájt amikor Kimi letolta a pályáról Massát, de ez van.
ÉS gonolom fájt hogy az általad lesajnált címvédõ letolta a pályáról Massát, de ez van.
Gondolom az mégjobban fáj, hogy fordítva még nem volt.
Van aki tud elõzni, van aki nem.
"...bizonyara az eletet kockaztatta Kimi, szegeny Massanak...."
Ez magyarul van ...? 😄DD Mert semmi értelme 😄DDD
Az a baj, hogy néhány retardált ilyenre nem képes, hogy a gyûlöletén túl valamelyest objektív legyen, így születnek a lassú kimi, a nem elõzõ kimi, kimi akit aláz a csapattársa mákos vb-s kimi. kimi akit massa tette világbajnokká.
Nézzenek már kicsit magukba az ilyen meberek,a gyengébb éve ellenére idén Hamilton után Kimi tette a legtöbbet azért, hogy az F1 kopottas csillaga valamelyet fényes maradjon.
Gyengébb agy kapacitásuk ellenére kicsit tudjanak elvonatkoztatni olyanoktól, hogy pl. SPA-ban kicsúszik 2 körrel a vége elõtt.
CSalódottan, de azért valamelyest jó szájízzel kapcsoltam ki, mert nem poleból kocsikázva ment az elsõ helyebn, hanem pályán verte meg a 2 elõtte lévõt, gyönyörû versenyt futott a végén jót csatázot Hamiltonnal, mind2en eldobhatták volna bármikor, most Kimi járt így.
Mind1 egy élmény volt az a futam nekem még így a szomorú végével is.
Ezt az ilyen kárörvendõ roncsoknak írtam, talán elgondolkodnak magukban.
bizonyara az eletet kockaztatta Kimi, szegeny Massanak, aki azon az aszfaltcsikon mehetett tovabb, amelyen a versenyt rendeztek...
persze az utolso verseny funyiro verseny volt, igy Glock minek panaszkodik, nincs a szabalykonyvben, hogy a fuvon nem elozhet<#zavart2>#zavart2>
Hamillton leszórította Glock-ot, Kimi viszont semmi rosszat nem csinált Massával ???? LOOOOL Csúnya Hamillton !
Hamilton szerintem mindenkinek felejthetetlen pillanatokat szerzett a hétvégén.. A többiek mit csináltak? Vettel-en kívül semmit. Elautózgattak nyugodtan, semmi kockázat. Dögunalom lett volna megint a verseny, pedig esett, és mindenki sokkal eseménydúsabb pillanatokra számított nem??
Hamilton miatt volt megint érdekes a futam. Ja és igen csinált pár érdekes dolgot, de ha a többiek is megpróbáltak volna elõzni ami igencsak ritka mostanában ebben a sportban, akkor lehet róluk is írnánk most 😊
De Glock nem tudom mit keménykedett, sztem õ sem gondolta komolyan h visszaelõzi azzal a dodzsemmel..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"kisodródott" nevetséges....
Webber-es ütközés az nem volt annyira gázos, de Glock al egymás melett voltak, amikor lazán ráhúzta, lezavarva a vizes fûre, ami nem olyan vicces dolog ám, akkorát lehet pörögni rólla, hogy csak na.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://www.twitch.tv/hegii
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://www.twitch.tv/hegii
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
emelted a színvonalat és ezt most komolyan mondom, ezzel legalább lehet valamit kezdeni.
Szal Massa egészen biztosan visszavett, a mondat második felében nem vagyíok biztos hogy hogyan kapcsolódik.
De a lényeg, hogy ez már nem derül ki.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Olyan durva elfogultsággal vagy képes írni a nagyobbnál nagyobb baromságokat hogy már nevetni sem tudok rajta.
Egy bizonyos idõ után már irritáló.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'