FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Mindketten csak égetitek magatokat,megmég itt jópár ember.
lac coo
Ugyanmár.. Ne röhögtess ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Hamilton<#idiota>

Csak Kimi pályán hagyta Massát,Hamilton meg Glockot lenyomta a vizes fûre,ami mint tudjuk:Csúszik.Ha még PAlikék nem mondták volna el ikszazennedikenszer.
Kit--Kat
Szerintem te nem tudsz semmi érdemlegeset felmutatni, csak égeted magadat korodhoz nem illõen.

Õszintén sajnállak😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Allj a tukor ele, aztan beszelgessetek, nem kell a mi szintunkre leereszkedned..., Massa-s pizsibol kijott a folt?

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Mi?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

lac coo
Mutass nekem idénrõl egy olyan dúrván szabálytalan, veszélyes és patkány leszorítást mint amit Kimi csinált !!!!!

a.carkey
Fordítva is volt így idén 2x is. De volt, hogy Hamilton is letolta Massát, sõt, idén volt egy verseny, ahol Hamilton 4-5 alkalommal IS rálegyezett másokra amikor elment mellettük. Akkor senki sem szólt egy szót sem.

A medve nem játék.

lac coo
Ötös , leülhetsz ! 😄DD

Már magamat sem értem, miért állok szóba ennyi debillel, aki semmi érdemlegeset nem képes kinyögni magából 😊))))

lac coo
Lusta vagyok kivágni az onboard felvételbõl azt a kis részt, de elég megdöbbentõ amit ott Kimi mûvel !!!! Mégha ívrõl szorítja ok, az simán belefér, de szabályosan átkocsikázott a másik oldalra és szemre nem igen volt gyorsabb Massánál, azzal együtt, hogy kanyarkiegyenesítéssel jó adag plussz lendületet szerzett !!!

Nálam itt vágta el magát mint sportember !

Kit--Kat
Nagyon szánalmasan vergõdsz, de már egyre nevetségesebb leszel.

Gondolom a vonatozással meg vagy elégedve.

És fájt amikor Kimi letolta a pályáról Massát, de ez van.
ÉS gonolom fájt hogy az általad lesajnált címvédõ letolta a pályáról Massát, de ez van.
Gondolom az mégjobban fáj, hogy fordítva még nem volt.

Van aki tud elõzni, van aki nem.

Kit--Kat
Angliából ír....

lac coo
Neked fogalmad sincs róla, mi az a fairplay autó versenyzés... Illetve van de csak ha egy bizonyos emberrõl van szó 😄DDDD

lac coo
Miért is ?

lac coo
Nem ment le mert beleállt a fékbe 😊)))

"...bizonyara az eletet kockaztatta Kimi, szegeny Massanak...."

Ez magyarul van ...? 😄DD Mert semmi értelme 😄DDD

a.carkey
Ne keverd a Gizikét a Gõzekével!

A medve nem játék.

Kit--Kat
Hát engem Hamilton lenyûgözött a hétvégén már mondtam sokszor egy iszonyat utolsó vad paraszt, de zseniális versenyzõ, attól, hogy tahó nem lehet elvitatni ezt tõle. Max gyûjtögeti a "pajtikat" versenyrõl versenyre, az õ baja lesz csak.

Az a baj, hogy néhány retardált ilyenre nem képes, hogy a gyûlöletén túl valamelyest objektív legyen, így születnek a lassú kimi, a nem elõzõ kimi, kimi akit aláz a csapattársa mákos vb-s kimi. kimi akit massa tette világbajnokká.

Nézzenek már kicsit magukba az ilyen meberek,a gyengébb éve ellenére idén Hamilton után Kimi tette a legtöbbet azért, hogy az F1 kopottas csillaga valamelyet fényes maradjon.

Gyengébb agy kapacitásuk ellenére kicsit tudjanak elvonatkoztatni olyanoktól, hogy pl. SPA-ban kicsúszik 2 körrel a vége elõtt.
CSalódottan, de azért valamelyest jó szájízzel kapcsoltam ki, mert nem poleból kocsikázva ment az elsõ helyebn, hanem pályán verte meg a 2 elõtte lévõt, gyönyörû versenyt futott a végén jót csatázot Hamiltonnal, mind2en eldobhatták volna bármikor, most Kimi járt így.
Mind1 egy élmény volt az a futam nekem még így a szomorú végével is.

Ezt az ilyen kárörvendõ roncsoknak írtam, talán elgondolkodnak magukban.

most azon gondolkodom, hogy Massa mennyire ment le a vizes fure, de semmi nem jut eszembe...

bizonyara az eletet kockaztatta Kimi, szegeny Massanak, aki azon az aszfaltcsikon mehetett tovabb, amelyen a versenyt rendeztek...

persze az utolso verseny funyiro verseny volt, igy Glock minek panaszkodik, nincs a szabalykonyvben, hogy a fuvon nem elozhet<#zavart2>

http://gaborszantai.co.uk/

lac coo
Na szép ...!

Hamillton leszórította Glock-ot, Kimi viszont semmi rosszat nem csinált Massával ???? LOOOOL Csúnya Hamillton !

Freedom88
de alapból vezeti a VB-t nem kellesz Te😊

T.T.

passatgt
nem ment azért gyorsan, középmezõnyben volt leggyorsabb köre, simán nyert😊

bardocz
És még akkor is gyorsan ment,amikor már nem kellett volna.De tényleg,végre egy jó verseny,nem várt eredménnyel,pár izgalmas résszel,és mindenki veri a nyálát,hogy ez,meg az,meg amaz.
passatgt
miért, vettel mit csinált?😊
ment egy sima rajtcélt😊

Peppus
De most nem az a lényeg, hogy egy izgalmas futamot lássunk??
Hamilton szerintem mindenkinek felejthetetlen pillanatokat szerzett a hétvégén.. A többiek mit csináltak? Vettel-en kívül semmit. Elautózgattak nyugodtan, semmi kockázat. Dögunalom lett volna megint a verseny, pedig esett, és mindenki sokkal eseménydúsabb pillanatokra számított nem??
Hamilton miatt volt megint érdekes a futam. Ja és igen csinált pár érdekes dolgot, de ha a többiek is megpróbáltak volna elõzni ami igencsak ritka mostanában ebben a sportban, akkor lehet róluk is írnánk most 😊

A száradó félben lévõ ívet követte..

De Glock nem tudom mit keménykedett, sztem õ sem gondolta komolyan h visszaelõzi azzal a dodzsemmel..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Istencsászár
Az itteni terndek megfelelõen. Természtesen idézõ jelben.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Akkor direkt nem hagyott neki helyet. Nyugodtan viccesnek találhatod, akkor is írtam hogy vagy direkt vagy nyomta neki és kifele ment... ha az elõzõ akkor görény mint Hamilton, ha nem akkor ez van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Nagyon vicces vagy, hogy hetente változtatod a nézeted XDDD

"kisodródott" nevetséges....

Count Adyn
A lényeg az lenne, ha-k nélkül hogy többet bukott massa a motorhibáján mint amennyit nyert lajos büntetésével.

Webber-es ütközés az nem volt annyira gázos, de Glock al egymás melett voltak, amikor lazán ráhúzta, lezavarva a vizes fûre, ami nem olyan vicces dolog ám, akkorát lehet pörögni rólla, hogy csak na.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Christian88
Csak hogy valakit szídjatok ittvagyok én : Nem értem hogy mi a baj a leszorítással pl Glock-al vagy amit Webberrel csinált. (mellesleg a videón látszik hogy csak tereli le, nem rárántja hogy takarodjál tovább egyenesen. szerintem webber akart túl korán kanyarodni jobbra és közel sem volt Hamilton elõtt.Spaban elmondhatjuk hogy azért ott az elején még tényleg Hamilton volt elõrébb...)Ha úgy nézzük õk is fékezhettek volna ahogy ugye Hamiltonnak kellett volna a sikánnál (kézeljünk oda falat? a monacoba lett volna inkûbb felkeni magát vajon glock?)itt még lehet az is elég ha hagyja elmenni és leveszi a gázról a pedált.

http://www.twitch.tv/hegii

nearo
ha énlennék hamilton, most vezetném a vb-t -.-

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Count Adyn
Rákényszerítettek😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Christian88
ezek a ha -s mondatok fölöslegesek mert mindenki tudna sorolni akárkihez =) haa hamilton .... ha az idõjárás.... ha kimi monacoban nem megy sutilba... ha stb stb =)

http://www.twitch.tv/hegii

Count Adyn
Persze csak ha nem durran el a motor a ringen, és Hamilton nem büntetik meg spában, most nem lajos vezetné a vb t ám😊

kapott helyette spa ban..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

b-type
😊)
emelted a színvonalat és ezt most komolyan mondom, ezzel legalább lehet valamit kezdeni.
Szal Massa egészen biztosan visszavett, a mondat második felében nem vagyíok biztos hogy hogyan kapcsolódik.
De a lényeg, hogy ez már nem derül ki.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Vagy massának volt esze, és visszaengedett, vagy kimi nem akarta kitolni a fûre.

ÁjjLe BoBBi
felejtsd már el te agyatlan.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Istencsászár

ÁjjLe BoBBi
Az kit érdekel. Én sem abból a célból írtam neked hogy cseverészés legyen a vége.
Olyan durva elfogultsággal vagy képes írni a nagyobbnál nagyobb baromságokat hogy már nevetni sem tudok rajta.
Egy bizonyos idõ után már irritáló.

ÁjjLe BoBBi
Ugyan már...ezt most tök komolyan írtad, vagy vicces kedvedben vagy?

Hát igen, gondolhatta volna hogy hamilton gyökér... köcsög glock.

b-type
Levágtad mirõl beszélek..eddig.
Mert veled én nem beszélgetek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Jött a kanyar... ha egyenes lett volna akkor sokkal gázabb ( Kimi-Massa Spa, de ott Massa inkább visszavett )

b-type
hát sztem teljesen oké volt, Sztem maga a visszatámadás is naív dolog volt (de ez ne változzon, soha ne adjon fel valki pozíciót ha versenyben van),..viszont arra gondolni, hogy majd külsõ íven körbeautózza Hamilton-t mert az helyet hagy neki az pláne az volt.

ÁjjLe BoBBi
Már ne haragudj meg, de mégis mirõl beszélsz?!
Sikán után Glock rögtön vissza rakta a toyota elejét negró gépe mellé! A leszorítás pillanatában pedig már csak kb fél kocsi hosszal volt lemaradva Glock.

ladarevolution
Ha hami 1 méterrel elõrébb van és azt az ívet használja mint Heidfeld akkor azt mondanám h Hami egy fasza gyerek, és tud versenyezni, becsukta az ajtót Glock elött keményen ahogy kell.
De hátrébb volt és Glock nem mögötte hanem mellette volt így még mindíg azt mondom h nem volt szép húzás.

Ha szerinted ez így volt jó akkor ok. Én nem akarlak meggyõzni, csak elmondtam h én mit gondolok 😊

Istencsászár
Nem, én azt gondolom hogy Kimi kisodródott, ezért kellett Haminak onnan "menekülnie".

b-type
Pontosan errõl van szó..Heidfeld ott ment ahol akart, és mellette sem, vagy igen szükösen fért volna el valki balról, csak ha helyet hagy neki...

a.carkey
Kapott helyette duplannyit az év során ...

A medve nem játék.