182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Petrov 0-val :/ -
G_ArchAngel #93549 -
Hahahahah! 
-
barmi #93547 Sebastian
-
egy 1x évestől pont ilyen választ vártam -
Azért Paliknak csak sikerült Mike Gascoigne helyett Paul Gascoigne-t megnevezni a Lotus vezetőjeként. :) -
Massa nem tud előzni, STR semmivel sem volt gyorsabb, mint a Ferrarik. Alonso a szar kocsival többet nyújtott.
Kubica meg valóban nagyon szépen ment, nem olyan szar a Renault most, Petrov is jól ment, amíg szét nem ment alatta a kocsi. -
Kubicának valóban respect!
Palikéknak tesz jót mert a magyar nagydíjra ezrével fognak jönni a lengyel szurkolók. -
WNW #93542 Alonso egy hulye... Azt a kocsit be kellett volna olben vinni 2 korrel a vege elott, nem szetcseszni egy kamikaze elozesi probalkozassal... Azok a pontok, amiket most eldobott, nagyon szamithatnak a vegen...
-
shumika #93541 Nico-nak is csak azért örülök mert Schumacher csapattársa.... 
-
Ez a Ferrari ismét megmutatta, hogy szánalmas. Kemény gumin rajtolnak, Alonsot még a boxban sem hozzák ki Massa elé, hiába gyorsabb, majd szétmegy a kocsi... De szépen küzdött. És végre Sutil nem esett ki:D -
G_ArchAngel #93539 Semmivel nem tud tobbet, mint Massa, csak a penz miatt volt ertelme beultetni a Ferrariba. Massa folyamatosan fejlodik, a balesete sem vetette vissza szerencsere.
Ellenben Kubica gyonyoruen viszi a hatan a Renault-t, a BBC kommentatorok sem gyoztek dicserni. -
barmi #93538 Még jó, hogy nem vagyunk egyformák!
Grat Vettel! (végre ő is felért, már nagyon itt volt az ideje!)

Májkült azért sajnáltam, és Kobayashit is természetesen.
Fernadonak pedig egy nagy kézszorítás a jutalma, semmi több ... -
Mert! -
shumika #93536 Szerintem úgy ahogy jó futam volt. Bár ez nézőpont kérdése hogy kinek mi tetszik. -
Mert kivételeznek vele mióta megérkezett az F1-be -
hamiltont miért is úszta meg büntetés nélkül? -
Te mit néztél? -
Szar volt a váltója és minden bizonnyal tizedeket vesztett vele, és így is tudta tartani Button tempóját és próbálkozott is... -
Ez így van !!! -
teljesen jó futam volt eső nélkül is
-
shumika #93529 SCHUMACHERRR NEEEEEE ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Inkább Webber nyert volna mint Vettel. Utálom. Kis tejfölös kancsó. -
Sokkal izgalmasabb futam lehetett volna, csak a tegnapi időmérő betett a versenynek. Az elején dögunalom volt, Webber megint lúzerkedett, a többiek meg mérföldekkel levannak maradva a Redbulltól. Hamilton és Alonso nagyon hiányzott az első sorokból. -
G_ArchAngel #93527 Alonso mit is csinalt?
Szopott az STR-ek mogott, Button oda-vissza szivatta...
Hamilton ment, mint egy autoversenyzo
Hulkenberg, Alguersuari
-
Az eső nagyon hiányzott. -
Blum #93525 Egyik szemem sír,másik nevet.
Örülök,hogy nyert Vettel,mert neki szurkolok.
Ideges vagyok,hogy nyert,mert ezzel úszott a mai tippmixem. :D -
Volt előzés bőven, kell ennél több??? -
Engels #93523 sztem is; uncsi volt.....:/ -
Alonso-nak nagy riszpekt azért, inkább szétdarálta azt a szart maga alatt minthogy megelégedjen a poziciójával:D Ő és Hamilton hasonlít autóversenyzőre, többiek körözgetnek csak... -
Szerintem kicsit rosszabb volt:) -
Ahhoz képest h nem volt eső, semmivel sem volt rosszabb mint a múltheti! -
Vettel végre beért :) -
Szép volt Vettel! -
nagypite #93517 Palik : belenyúlt Alonso a váltóba
-
Megpróbálta... szépet ment ezzel a roncsal. -
huu
Alonso legyilkolta rendesen a Ferrarit -
G_ArchAngel #93514 Alonso - game over -
Blum #93513 Alonso autója K.O. -
Puff.........Alonso -