FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Nos, szoros lesz a vége, és Massának nagyon fog hiányozni az a 10 hungaroringi pont:S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ladarevolution
Attól h támad nem arra kell számítani h leszorítják.

Mit nézzek Heidfelden? Heidfeld mellett nem ment senki, Õ ott ment ahol akart 😊

a.carkey
Nem tök mindegy? Az a szar, hogy bármilyen tapló is, még így is le fogja nyomni Massát, oszt lehet örülni. Kubica hátránya nem is olyan sok. Hátha! 😄

A medve nem játék.

b-type
nézd meg hol megy elõtt Heidfeld...milyen íven.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Most nézd meg ezt a videót.. Glock támadott külsõ ívrõl...mégis mire számított?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Itt Szimpátia dönt!

Mindenki mondja a saját kedvencének kedvezõ itéltet. Függetlenül attól hogy szabályos nem szabályos bla bla..

Ez van.

Downhill!!

ladarevolution
Nehogy már Glock reagálta le rosszul az esetet. Elkezdenek kigyorsítani egy sikán után egymás mellett mennek két kilóval és Glocknak ilyenkor arra kell számítani h a mellette haladó autó egyszerûen leszorítja a fûre? xD nevetséges.

Ha Hami jobban gyorsít ki és kb 1 méterrel elõrrébb lett volna mint volt és bevág Glock elé akkor egész más a helyzet akkor még lezárásnak lehetett volna mondani de így egyszerû leszorítás volt.

Szerintem.

A webberes eset ennél sokkal lájtosabb volt. Azért webbernek volt helye és választása is h fékezzen vagy és elengedje Hamit. Õ inkább kicsi kormánymozdulattal nekikoccantotta az aotót Haminak.
Webber akár fékezhetett is volna eléggé vert helyzetben volt, ezzel ellentétben Glock nem volt vert helyzetben elég jól gyorsított ki, és fékezési lehetõsége se nagyon volt mert Hami balra húzása váratlanul érte (jogosan mert ki számít ilyenre h kilökik) és már csak a fûre húzódással tudta elkerülni az ütközést.

Szal szerintem a Webberes elõzés még belefért a Glockos már nagyon nem.

bardocz
Picit erõszakosabb Glock,és máris nem fog ott keménykedni Hamilton,vagy ha összeérnek,úgyis õt büntetik meg,nem Glockot.
b-type
ja hát ha ennyivel el van intézve, akkor itt semmi értelme vitázni.
..hagyjuk is, teljesen rugalmasan látjátok.

Nekem nem is Hamilton versenyzésével van bajom, egyszerûen nem szimpatikus a gyerek. Az idegesített fel nagyon, hogy lecserélte a barátnõjét(aki persze jó volt addig, amíg nem ért el eredményeket...) egy modellre... Gondolom a csajnak nem a majom feje tetszik, hanem a zsíros bankszámlája.

JGTC
Nem akarok nagyokat mondani, de nem gondolkodtatok még el azon, hogy miért a legtöbb pilótának vele van ügye, vagy valami kis affairja?

Na meg az a nyilatkozata amit még a futam elõtt lenyilatkozott (retek klubb adta), hogy "Szerintem én vagyok a legösszeszedettebb az egész mezõnyben!" könyörgöm mi ez??? Ki ez a gyerek, többszörös világbajnokok nem nyilatkoznak ilyeneket magukról, fõleg olyat ami az egész mezõnyre nézve degradáló lehet!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Rossi elõzésérõl is megírtam a véleményem már annó, és az is ugyanúgy nem tetszett mint ez!! Tegyük hozzá h azóta Rossinak már fele annyi ilyen manõvere sincs.

Kubica Massa párharcnál kölcsönös volt az adok kapok, így nem is volt gáz.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

gordon 24
Figyi szerintem Rossi egyértelmüen hibázott itt! De ugyanakkor ez sem volt Fair!
Én imádom Rossit de amikor ez a fuatm volt örjöngtünk hogy megfogja nyerni, de amikor kitolta Gibernaut kicsit csönd lett! Nem volt szép tõle!

A MAssa Vs Kubica csata, elég szép volt meg minden (igaz nem láttam még) De mivel mind 2-en kb 4x vágtak sikánt, én küldetm volna mind2 stopCgo ra.

Szeretem a Tura autó bajnokságokat BTCC, STCC, WTCC. Ott ripityára törik egymást! De azért a sikánok megvannak, leszorítások nincsenek, vagy ha vannak büntetik!

Szóval mind2 kicsit rossz példa..
Lehet hogy bele kapszkodom meg nem tudom, De az hogy kivezeti szakadó esõbe kb 230km/h körül a pályáról, vagy az hogy ráhuzza a kormányt Webbere ugy hogy neki is megy. Ezt ha jobbról ha balról, ha Tura autós szemmel, ha Motogp-s szemmel nézem mindenképpen unfair!

Downhill!!

Na akkor tegyünk végre egy kis rendet,mert már túl sok a "latyak"
Nemtudom ki milyen memoriával bír,de én pontosan emléxem miket is írogattatok amikor Sumi "necces" manövereit elemezgettük néhány éve.
Hogy ez mennyire érzelmi alapon megy,ez tisztán látszik,mert egyesek ezeket a Hami manõvereket most izgisnek és versenynek találják és akkor ugyan ilyeneket anno Shumi oldaláról meg szabálytalannak és gusztustalannak..
Itt gyorsan hozzá is tenném,az ilyen szituk miatt Sumitól elvettek egy egész évi pontozást,ami egyben egy vb is lett volna..
Talán megint én vagyok az egyetlen akinél egy erõszakos manõver az versenyszitu marad,függetlenül attól ki vezet?LEHETSÉGES..
Természetesen én továbbra is utálom Hami-t, a leg ellenszenvesebb pilóta akit valaha is láttam megfordulni az F1-ben.
És ennek az oka nem a vezetésében rejlik,ez már tavaly kezdõdött..
Én több évtizede vagyok közvetlen kapcsolatban az auto-motor sportal és van egy nagyon fontos alapszabály,ez pedig a kellõ és illõ alázat,mind a kanyarnak a pályának,az autónak és természetesen a sportársaimnak is..
És itt jön képbe Hami..
Én továbbra is fentartom azon vleményem,hogy a meki Alonsonak kösznheti a sikerei egy részét..
És ez mennyire flusztráló,képzeljétek el egy 2x-s vb lezerzõdik,kap magamellé egy ujjoncot aki szerezhet f1 es tapasztalatokat és a tehetségének köszönhetõen nagy bajnokká válhat..
Ehelyett mi volt!? Kikiáltatta magát kiskirálynak és alatvalókat követelt,NA EZ amiért még itthon is bármelyik sportágban vizbe folytják..
Itt kezdõdött a hatalmas ellenszenv és azóta is fokozódik..
Hát bocs ez kicsit hosszú lett,de még igy is csak a töredéke a véleményemnek az elmúlt 2 évrõl..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

b-type
én nem tudom milyen szabályrendszer hol van, velem szemben már csinálták..több éve egy ETCC bajnokságban (kapásból ez jut eszembe), hogy elõztem NorisRing-n, és ki lettem vezetve..nem is kivezetve, hanem a pálya azon szakaszán van egy szûkítés gumival.
Én vigyorogtam az eset után..hozzáteszem olyan profin védekezett az ellenfelem, hogy nem is tudtam megelõzni (12körös sprint, 2. futam fordított rajtrács).

Én azt látom, hogy most ebbe kell belekapaszkodni...de pl. mikor megemlítettem Alonso hogy elõzte meg Heidfeld-t Magny Cours-ban..ahol Heidfeld le kellett meneküljön a pályáról (az valóban necces volt), akkor semmi visszhangja nem volt.
...sõt mást mondok..tudom kedveled Rossi-t, akkor ezek után hogyan?..ha már szóba került az elfogultság.

Én egész egyszerûen nem is vágom mi az ekkora probléma...hozzáteszem én is voltam már úgy, hogy engem elõztek volna (Renault Megane Trophy Mike-l), és enyhe kanyarban külsõrõl jött volna, majd elfogyott a helye, mert nem hagytam.
..hát persze, nem kell lelökni senkit a pályáról, de nem muszáj elõzni sem, pláne külsõ ívrõl.
Robert Kubica és Felipe Massa ezt csinálták 4 kanyaron keresztül mint amirõl most beszéltek..belinkelem, mert ezek szerint az felejtõs. Mindenki szerint mekkora volt..

Komolyan nem vágom le hogy mi a probléma,..szvsz egyszerûen bele van kapaszkodva a dologba.

Bercy
Hamiltonnak elszállt az agya. Nagyon oda van magától és azt hiszi, hogy neki elõjogai vannak.
Ezek a leszorítósdi mutatványai nagyon unfair-ek. Remélem egyszer erre rá fog szívni...
gordon 24
Hát jah!! Ez meg a másik! Simán elfétek volna de ugye az neki nem jó mert lehet megelõzi Weber..

Hát ez van.. De ezek szerint ez is teljesen korrekt! És fair..

Nevetséges!

Downhill!!

JGTC
Nem maradsz ezzel egyedül mert én is így gondolom!!! Itt a másik eset. Lett volna Hamiltonnak helye itt is simán bekanyarodni, de itt is ráhúzott a másikra. Mikor Webber elkezdi elõzni még simán elférnek, mikor odaérnek a kanyarhoz már a RB lent van a zöld részen. (Amúgy ez is pont ugyanúgy zajlott volna le mint ahogy hamilton megelõzte Glockot!)

Kit--Kat
Nem mellesleg, nem te panaszkodtál Kimire hogy Hamiltont leszorította a pályáról, jogosan vágott sikánt??!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gordon 24
Hiába mondjátok! Ugyis egyedül maradtok ezzel a véleménnyel! Hamilton nem játszik tiszteségesen! Remélem be szívja emiatt!
Én elismerem a tehetségét! De ez nem Fair!

Azért is nem értem fölleg töletek ezt (Istencsászár, BType) mert mind2-en szimeztek!
Akármelyik bajnokság kiirást vagy szabály rendszerét elolvasod mindenhol tisztán le van irva hogy nem védhestz ugy pozíciot hogy a másikat leszorítod!
Ha ezt veletek megcsinálnák mind 2-en vernétek a tam-tam-ot..

Kivéve ha Hamilton csinálja meg egy f1. versenyen.. Mi a különbség??

Egyik esetben szabálytalan a másik esetben szabályos??

Ugyan már.. Mind2-en szimpátiából beszéltek! Ha Hamiltonnal csinálná meg valaki menne a felháborodás rögtön!

Sajnos be kell nyelni a békát. Hamilton ilyen ennyi. Sajnálom, mert különben kurva jól vezet!

Downhill!!

M@TriX
az mondat elsõ 4/5-ödével tökéletesen egyet értek.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Nekem nem kedvencem, csak tetszik a stílusa, tetszik a verseny és az agresszivitás, persze hogyha kilökte volna akkor más a helyzet, de nem törént semmi, és csak Glocknak nem tetszett.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
Igen óriási sajtóviszhangja van az esetnek...lentebb linkelt Német oldalak pl, mivel Glock német.

Firerock
már megint a kedvenckédet véded
tök szabályos és Fair volt amit csinált igaz!?
mennyé vissza játszani a szimulátorral

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Istencsászár
Ha Glock gyorsan le reagálja hogy ott nem fog tudni elmenni akkor átmegy jobb oldalra és megpróbálja onnan. Amugy ezekkel a balesetekkel felesleges riogatni... amig pl Talma törött kézzel, feláll egy motorral szélben, esõben ( Hurrikán közeledett ) a rajtrácsra ezzel kockáztatva testi épségét egy motoron ahol nem véd meg semmi, addig ezzel a nagyon biztonságos F1el kár pedálozni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A baj az, hogy itt egyeseknek goze nincs miaz a fairplay, mint Haminak, meg is latszik ez a mai Magyarorszagon.. Ami meg az F1-et illeti, egyszer ezeket a Hamilton leszoritosdikat, bevagasokat, valaki nagyon meg fogja szivni, es nagy baleset lesz belole... Glockot most egy nagyon ugyes orangyal mentette csak meg, mert ha ott elaszall, csak a fal fogja meg, az meg nagyot ut.....................

M@TriX
mielõtt írtam én Megnéztem, véleményem fenntartom 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Brezoli
Hamilton szerintem sportszerûtlenül elõzte meg Glockot. Szinte biztos, hogy le tudta volna gyorsulni, teljes felesleges volt kiterelni a fûre. Tõle nem is várok többet.

b-type
Glock elment volna mellette talán, de valószínûbb az hogy a Roggia sikánjára -ki fékez rövidebbet- helyzetbe kerülnek, ahol Glock van belül.
..ha kifékezni nem jó (megint meg kell elõznie), ha elsokallja nem jó eltalálhatja-kiesnek ...védekezik sikánt vág..ki tudja.

Nincs ilyen, Glock ott támadjon ahol van is helye, nem Hamilton-nak kell csinálnia neki, hogy esetleg meg tudja próbálni megelõzni.

Istencsászár
Érdemes lenne megnézni ujra az elõzést, de szerintem Alonso neccesebb volt, mert ott talán össze értek, de hát ez a verseny😊 Glock szerintem túl optimista volt hogy ott bepróbálkozott, hülye lenne ott helyet hagyni akárki is, egybõl lezárja, ahogy Hami tette hiszen megelõzte, de érdemes lesz visszanézni az elõzéseket.

M@TriX
Glock elmennt volna mellette, szerintem is egy kicsit erõs volt, hogy fûre kergette, de ez szerintem belefér simán a versenybe, bár nem tartom szép megmozdulásnak.

a.carkey
Azért ne felejtsük el, hogy Safety Car mögül indult a verseny, ezzel kizártak minden olyan lehetõséget amivel pl. le lehetett volna rajtolni másokat akár Massának, akár Hamiltonnak, akár Raikkonennek. Szerintem tök más lett volna a végeredmény - különösen elõl -, ha nem biztonsági rajt van.

Ki tudja, hogy Hamilton nem lesz-e olyan helyzetben a vébé végén, hogy utolsó helyekrõl kell majd végig elõznie?

A medve nem játék.

b-type
Tegye meg.
Semmi szüksége nem volt Hamilton-nak arra, hogy Glock-nak támadóívet hagyjon, hogy aztán a Roggia-ra visszapróbálkozzon vagy sikerül neki vagy nem alapon.
utolérte (nem véletlenül), megelõzte (szintén nem véletlenül), és ziher hogy nem fogja hogy Glock visszapróbálkozzon, Timo-nak az eredmény kell, Hamilton pedig harcban áll a VB címért.
Semmi értelme, elhiszem hogy nem esik jól,..talán azt is elképzeli hogy visszavette a helyet és tartotta is, de tény hogy utolérték és megelõzték, abból a helyzetbõl neki az már visszaelõzés lett volna, de nem volt helye.

Nem leszorította. megelõzte a célvégi sikánra, de mivel volt egy harmadik autó is, így a kigyorsításra Glock szûken tudott fordulni Hamilton mögül....és támadási helyzetbe került, Hamilton pedig nem hagyott neki helyet.

Amikor lekörözi Hamilton, max akkor lesz lehetõsége...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

JGTC

Bandee1987
Tényleg, amúgy mekkora oddsot adtak volna Vettel gyõzelmére?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

(szegeny Bourdais<#szomoru1>)

http://gaborszantai.co.uk/

Sebastian Vettel egy nap alatt hõssé vált hazájában, Németországban. A Toro Rosso versenyzõje, a Formula-1 történetének legfiatalabb gyõztese lett, egy kevésbé versenyképes autóval.

Die Welt: "Szenzációs gyõzelem. Vettel az esõben is megõrizte hidegvérét, és történelmet írt."

Stuttgarter Nachrichten: "Sebastian Vettel esõben leiskolázta a teljes mezõnyt. Bravissimo."

Frankfurter Rundschau: "Egy kissrác szárnyalása. Szuper Seb-et fantasztikus gyõzelme révén mindenki megismerhette."

Odenwalder Kurier: "Vettel a Formula-1 új hercege."

Berliner Zeitung: "Sebastian Vettel Németország új hõse. Sem az idõjárás, sem a körülmények nem zavarták Bastit, aki mesterien gyõzedelmeskedett."

Frankfurter Allgemeine: "Sebastian Vettel önfeledten örült a fantasztikus gyõzelmének. Egy gyengébb autóval maga mögé utasította a gyártókat. Megmutatta, hogy hatalmas tehetség."

Express: "Vettel-mánia Olaszországban. Schumacheri hangulat a fiatal hõsnek köszönhetõen."

Bild: "Vettel, a csodafiú! 714 nappal a Michael Schumacher Shanghai-i gyõzelme után újra egy német versenyzõnek szólt a himnusz a dobogón."

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
Itt nem azon van a hangsúly hogy Toyota vagy Red bull, meg kell csinálni, meg kell elõzni.
Alonso-val sem lehet sokáig tökölni, hiszen az mellett, hogy egyike a legjobbaknak, még tud is védekezni.
Glock megpróbált visszajönni..nagyon helyes, na de sansza nem volt, nem véletlenül érték utol és meg is elõzték. Tök jogos hogy visszakostól, de az elõzés teljesen rendben volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Neki ment??
Massat le tolta a pályáról?? Láttam😄 ezeket nem véltem felfedezni!
Az hogy erõszakos nem jelenti azt, hogy le akarja szoritani..
De mind1, nem fogok vitát nyitni, ha nem akarod megérteni ne értsd!

Downhill!!

Papirzacsi
Bizonyára nem láttad mikor a Belga nagydíjon Kimi megelõzte Maszatot.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

gordon 24
😄

Köszi! Sajna egy kicsit indulatos lettem! Nagyon szemét huzásokat csinált Monzába!

Nem mondom hogy nem volt egy paraszt hsz! De nagyon idegesített az és utánna a Weberes manõver!

Egyszóval mindenkitõl bocs akit megsérettem vele!
Sorry!

Ugyanakor a véleményem a Monzában elkövetett dolgai után nem változik!
Hamilton egy nagyon jó pilóta (õt is nyugodtan be lehet irni a 3 ember közé) neki sem kell bizonyítani már.
De egy arrongás, senkit nem tisztetelõ ember. Azért mert valaki egy Toyotában vagy egy Redbullban ül nem kell leszorítani stb.

Lehet ezen vitatkozni én aláirom, de pl Kimitól vagy Massától ( a két tehetségtelentõl) mikor látott bárki ilyen vagy hasonló megmozdulásokat??
Lehet hogy valakinek nem szimpatikus ez a 2 ember de egyikre sem lehet mondani hogy nem Fair versenyzõ!

Hamiltonról sajna viszont igen..

Downhill!!

b-type
Na most meg Glock panaszkodik Hamilton-ra...ilyen ez. ..vagy Alonso vs. Massa..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
engem nem zavart a manõver, csak az a vicc, hogy 1 futammal ezelõtt õ panaszkodott Kimire XD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
??
"Tehát szerintem sem Kiminek, sem Massanak, sem Schuminak nem kell meggyõznie senkit.."

Na ha a logikát nézzük, akkor Massa erõs kakukktojás. Massa-nak még sok mindenkit meg kell gyõznie, nem csak a drukkerek közül, hanem a szakmában...pl. hogy tud-e világbajnoki címet nyerni.

egyébként meg ehez gratulálok..

Kit--Kat
Tegyük hozzá, hogy Massa életében nem elõzte meg pályán vagy Boxban Kimit.

b-type
Megnéztem, két 12-s kör. De akkor sem akkor futotta a leggyorsabb körét, hanem az utolsó körben. Számomra teljesen egyértelmû hogy errõl beszéltek a verseny elõtt,..hogy mi van ha.
Emlékszem a versenyre, átcserélték õket, és Massa nem is támadta Kimi-t..gondolj bele megy két '12-s kört utána meg 2 másodpercel visszagyengül?
Egyértelmûen csere volt.

gordon 24
Ennek az egész vitának egyetlen gondja van csak!

Több esetben egy 7x-es Világbajnokról beszéltek, több esetben egy 1x világbajnokról, és több esetben egy leendõbeli világbajnokról!

Tehát szerintem sem Kiminek, sem Massanak, sem Schuminak nem kell meggyõznie senkit..

Ott van a Motogp Valetino Rossival.. 7x vb, most volt 2 olyan éve amit végig szenvedett.

Erre 2008-ban 4 futamot nyert zsinorban, és nem is tudom megszámolni hány futamot nyert idén.. 87 pontal vezet..

Tavaly már sokan temették hogy kiégett stb.. Biztos ez??

Kimi-nek idén nem megy, az égiek sem állnak melette. Lehet hogy jövõre elsöprõ teljesítménnyel nyerni fog!

Nem azt mondom hogy fejezzétek, be mert ki vagyok én?? De azért ezen el kellene gondolkozni.
Fölleg, ugy hogy mindenki tudja hogy a Vb cimhez egy jó adag szerencse is kell+ a tudás. Hiába van meg a tudásod ha a szeremcse más melett áll.

Downhill!!

Kit--Kat
nézd meg a köridejeit az "elengedéskor"