182274
  • bardocz
    Te ma direkt vagy mérhetetlenül ostoba?
  • Máté94
    Ez nem Petrov fail?:D
  • Máté94
  • Laceee
    Nem tudom létezik-e ezen kívül olyan versenysorozat ahol ezért csak ejnye bejnyéznek. (nesze neked csúcsteknó F csatorna)
  • Legend Killer
    vehe :D.
  • Blum
    Hamilton FAIL :D
  • Dietrich

• Legend Killer
    áhh, engem ágyúval se lehet felébreszteni :D. mélyen alszok :D. de annyira idegesítő, hogy így véletlen ráakadok és megtom, vahh.
  • IXEMGabeo
    miért nem állítottál be magadnak ébresztőt?
  • Legend Killer
    délben felkeltem, azt vártam mikor dobják fel a torrentet az adott oldalra, szaladgálok1xxx oldalon :DD és bazd ott láttam meg a forma1ről szóló izét. rövid kis összefoglaló hírt.

na, rohadnának meg. pedig direkt nem néztem be a topikba se, h majd megnézem.

ezér most kiírtok mindenkit és leginkább xxx oldalakat.

. Kobayashi lesz a kamikaze :D.

faszomat. kurvára utálom az első pár versenyt, mert nem mindig kelek fel rá és akkor így szívok emiatt. rohadjanak meg, hogy nem tudják mindenütt normál időben lökni. azt tele van a buzi internet már a hírekkel és moccanni se lehet. elrontották a kedvem a kis tetvek. most így mi a halálnak nézzem meg?
    legalább petrov menedzserét mutatták benne?
    tényleg, lökhetnétek több infót a csajról. város, utca, ház szám, tel szám :DDDD.
  • Totti5
    „Az elejétől fogva rosszul mentek a dolgok” – nyilatkozta Alonso a spanyol televíziónak. „A felvezető körben a sebességváltóm elromlott, így a futam alatt nem volt kuplungom, és így szokatlan módon kellett fékeznem.”

„Le kellett kapcsolnom egyesbe, aztán erősen nyomni a gázt, csak így sikerült a sebességváltás a kanyarokban.”

„A versenyzést tekintve valószínűleg ez volt az életem legnehezebb versenye, mivel minden kanyarban improvizálnom kellett. Azonban még így is szerezhettünk volna néhány pontot, ami a végére lehetetlenné vált a motor miatt.”

„Ha azonban a sebességváltó, majd a motor is tönkremegy, jobb, hogy ez akkor történik, amikor a kilencedik helyen vagy, mintha vezetsz és aztán 25 pontot veszítesz.”

Végezetül Alonso elmondta, hogy „ez egy kemény hétvége volt. Olykor nekünk, olykor mások számára alakul jól. Ki kell használni a lehetőségeket.”

• Palinko
    jaja engem is nagyon érdekel hogy mi lehetett a gond.
  • ShaiHulud
    nem tudom konkretan mi volt alonos ferrarijanak a baja, de egyertelmuen hallatszott hogy a visszavaltasoknal van gond, mintha nem tudott volna olyan tempoban visszavaltani, mintha feltette volna, hogy tul nagy lesz a fordulatszam visszavaltas utan. remelhetoleg majd kiderul a kozeljovoben hogy konkretan mi votl a gond.
  • SL
    Alonso nagyon erőszakos volt meg is érdemelte, hogy elfüstölt a motorja.
    HAJRÁ BUTTON!
  • Palinko
    de ha visszaváltásnál nem kap gázfröccsöt akkor nem a fékezéssel, hanem a kigyorsítással fog veszteni tizedeket, pont mikor legjobban kéne, mert elmegy mellette, és lépne a gázra, de leesett a motor fordulata és nem tud elhúzni, plussz még alulkormányzott lesz az autó mert nem kapar a hátulja ahogy kéne.
  • danikarate
    [irónia) Nem akkor sem, Alonso a jobb, ötször leelőzhette volna Massa-t ha akarta volna, de most nem, volt kedve hozzá. 80x jobb versenyző mint Raikönnen, vagy bárki más az egész bagázsban, ő az ISTEN és nincs vetélytársa. [/irónia)

Amúgy komolyra fordítva a szót, egész jó kis versenyt láthattunk, ha ilyen meg az előző futamhoz hasonlóak lesznek meg leszek elégedve. Jó volt végre látni Vettelt elöl, iszonyat megérdemelné a gyerek, hogy világbajnok legyen... Kubica meg iszonyat nagy, kihozza a maxot a Renaultból.

Kubica P0WA!!!
  • barmi

• neoG
    Ejjj...kommentátort még ennyire beégni nem láttam/halottam, mint ma "Gyúlámat" ezzel a gumiszabályos elméletével
  • ShaiHulud
    a visszavaltasoknal voltak gondjai, vagyis nem tudott olyan dinamikusan lefekezni, mint ahogy azt normalis esetben tette volna. ezert is volt az hogy amikor bebujt lecsuszott az ivrol, mert keptelen volt a fos valtoval olyan tempoban lelassulni, hogy ne csusszon le az ivrol utana, ugy hogy kozbe ne fozze meg a motort. (amit aztan a vegen megis osszehozott)
  • IXEMGabeo
    sziasztok nekem tetszett a futam, örültem h Sebastian végre nyert megérdemelte már és lám lám máris ott van a vb esélyesek között:) nekem tetszik az a pontozási rendszer nem rossz ez...hirtelen már Rosberg is ott van az esélyesek között ennyit számít idén a minél jobb helyezés...Schumit sajnáltam:(
  • fifi
    várjuk ki a végét, egyáltalán nem biztos, hogy az előzési próbálkozás miatt hullott szét...
    kíváncsi vagyok mi volt valójában a gond.
  • G_ArchAngel #93570
    Majd neked lerajzolom, mert gondolom 2 betunel hosszabb szavak megzavarnak, picur...
  • fifi
    te ezeket a dolgokat valóban komolyan írod?
  • G_ArchAngel #93568
    2008-ban motivacio nelkul versenyzett, de 2009-ben a hatan vitte be azt a piros tragyakupacot - pedig tudta akkor mar, hogy penzert benyomtak Nyafit helyette...
    Hamilton sem tette meg a szivesseget, Massa sem fog felreallni - ez nem a Fisico-fele talpnyalo csapatfelallas:)
  • fifi
    látom nem tűnt fel pubi, hogy Alfonzó autója folyamatosan fulladt...
    nem baj legközelebb figyelmesebben nézed, és megpróbálod értelmezni is amit látsz, és csak utána röfögsz be bármit...
  • LaszloLedzenyi
    vicc vagy, vagy csak bszza a csőrőd hogy el lett küldve Kimi. az elmúlt 2 évbe 0 motivációval versenyzett és ez elég nyomós ok volt a pénz mellet is

itt igazából a küzdő szellem a lényeg és nem az ki hány pontott szerzett
  • shumika
  • barmi
    Ő legalább evett egy jégkrémet és még így is ugyanannyi pontot szerzett mint mos Alonso. [ NULLÁT ] (ezt azért ne felejtsd el ) Sőt! Lehet, hogy még egy kávét is letolt. Vicc ...
  • G_ArchAngel #93563
    ertem, azert ment masodperccel gyorsabb koroket ures terben es ment el ketszer Button mellett, majd elbaszta az ivet...

nem volt jo a valtoja, teny, de azert voltak olyan megmozdulasai, amelyek azt mutattatak, hogy nem az auton mulik a szerencsetlenkedes Button mogott...
  • LaszloLedzenyi
    nem tudom ki jégkrémezett még tavaly ugyanitt mikor a többiek még kocsikba ültek a rajtrácson
  • Totti5
    ... az mond neked valamit hogy Alonso autója rossz volt? vagy te mit néztél?
  • bardocz
    Csak ha Massa ült volna Alonso kocsijában, akkor ő sehol nem lett volna, Alonso alatt szét volt már rohadva az elejétől a kocsi, jóhogy nem tudta kifékezni Buttont, amikor fékezni alig tudott a szar váltó miatt.
  • barmi
    Haggyadmá' ezt a dumát ... Szerénted Kimi nem ment volna végig ha ő ül Alonso helyén? Nevetséges vagy ...
  • shumika
    Kerékanya??? Bazz jó hogy nem törte össze magát.
  • G_ArchAngel #93557
    Erdekes, mert Massa meg tudta elozni hasznaltabb gumikon Buttont, Button meg szinten megelozte, majd tartotta Alonsot...

A tablazatot a szoros eredmeny miatt linkeltem, nem Alonso es Massa miatt. Amugy a Ferrari pont nem erdekel...
  • Totti5
    Schumacher: Kiesett a kerékanya!
  • LaszloLedzenyi
    Már a verseny elején is gondok voltak a ferrari val, de végig küzdötte majdenm. Szerintem ezen a futamon megmutatkozik hogy mér lett elküldve Raikönen.
  • Máté94
    Hát hajrá, ez még nem mond semmit. Még változhat:)
  • rucinho
    Alonso kenterbe veri Massa-t!Mindenki tudja hogy nehéz előzni a futamon,így kezdem!Múlt héten is sokkal gyorsabb volt mint Massa csak nem tudta megelőzni,de ha elment volna akkor Buttonnal csatázik az első helyért!Most is ugyanez a szitu volt,Massa feltertotta,lásd Hamilton simán átverekedte magát,igaz lágy gumival!
    Off.
  • desigo
    nem volt elég a két felkiáltójel?
    tanulj meg viselkedni vagy ne gyere a topikba...