182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Te ma direkt vagy mérhetetlenül ostoba? -
Ez nem Petrov fail?:D -
-
Laceee #93588 Nem tudom létezik-e ezen kívül olyan versenysorozat ahol ezért csak ejnye bejnyéznek. (nesze neked csúcsteknó F csatorna) -
vehe :D. -
Blum #93586 Hamilton FAIL :D -
-
áhh, engem ágyúval se lehet felébreszteni :D. mélyen alszok :D. de annyira idegesítő, hogy így véletlen ráakadok és megtom, vahh. -
IXEMGabeo #93583 miért nem állítottál be magadnak ébresztőt? 
-
délben felkeltem, azt vártam mikor dobják fel a torrentet az adott oldalra, szaladgálok1xxx oldalon :DD és bazd ott láttam meg a forma1ről szóló izét. rövid kis összefoglaló hírt.
na, rohadnának meg. pedig direkt nem néztem be a topikba se, h majd megnézem.
ezér most kiírtok mindenkit és leginkább xxx oldalakat.
. Kobayashi lesz a kamikaze :D.
faszomat. kurvára utálom az első pár versenyt, mert nem mindig kelek fel rá és akkor így szívok emiatt. rohadjanak meg, hogy nem tudják mindenütt normál időben lökni. azt tele van a buzi internet már a hírekkel és moccanni se lehet. elrontották a kedvem a kis tetvek. most így mi a halálnak nézzem meg?
legalább petrov menedzserét mutatták benne?

tényleg, lökhetnétek több infót a csajról. város, utca, ház szám, tel szám :DDDD. -
„Az elejétől fogva rosszul mentek a dolgok” – nyilatkozta Alonso a spanyol televíziónak. „A felvezető körben a sebességváltóm elromlott, így a futam alatt nem volt kuplungom, és így szokatlan módon kellett fékeznem.”
„Le kellett kapcsolnom egyesbe, aztán erősen nyomni a gázt, csak így sikerült a sebességváltás a kanyarokban.”
„A versenyzést tekintve valószínűleg ez volt az életem legnehezebb versenye, mivel minden kanyarban improvizálnom kellett. Azonban még így is szerezhettünk volna néhány pontot, ami a végére lehetetlenné vált a motor miatt.”
„Ha azonban a sebességváltó, majd a motor is tönkremegy, jobb, hogy ez akkor történik, amikor a kilencedik helyen vagy, mintha vezetsz és aztán 25 pontot veszítesz.”
Végezetül Alonso elmondta, hogy „ez egy kemény hétvége volt. Olykor nekünk, olykor mások számára alakul jól. Ki kell használni a lehetőségeket.”
-
jaja engem is nagyon érdekel hogy mi lehetett a gond. -
ShaiHulud #93579 nem tudom konkretan mi volt alonos ferrarijanak a baja, de egyertelmuen hallatszott hogy a visszavaltasoknal van gond, mintha nem tudott volna olyan tempoban visszavaltani, mintha feltette volna, hogy tul nagy lesz a fordulatszam visszavaltas utan. remelhetoleg majd kiderul a kozeljovoben hogy konkretan mi votl a gond. -
SL #93578 Alonso nagyon erőszakos volt meg is érdemelte, hogy elfüstölt a motorja.
HAJRÁ BUTTON! -
de ha visszaváltásnál nem kap gázfröccsöt akkor nem a fékezéssel, hanem a kigyorsítással fog veszteni tizedeket, pont mikor legjobban kéne, mert elmegy mellette, és lépne a gázra, de leesett a motor fordulata és nem tud elhúzni, plussz még alulkormányzott lesz az autó mert nem kapar a hátulja ahogy kéne. -
[irónia) Nem akkor sem, Alonso a jobb, ötször leelőzhette volna Massa-t ha akarta volna, de most nem, volt kedve hozzá. 80x jobb versenyző mint Raikönnen, vagy bárki más az egész bagázsban, ő az ISTEN és nincs vetélytársa. [/irónia)
Amúgy komolyra fordítva a szót, egész jó kis versenyt láthattunk, ha ilyen meg az előző futamhoz hasonlóak lesznek meg leszek elégedve. Jó volt végre látni Vettelt elöl, iszonyat megérdemelné a gyerek, hogy világbajnok legyen... Kubica meg iszonyat nagy, kihozza a maxot a Renaultból.
Kubica P0WA!!! -
barmi #93575
-
neoG #93574 Ejjj...kommentátort még ennyire beégni nem láttam/halottam, mint ma "Gyúlámat" ezzel a gumiszabályos elméletével
-
ShaiHulud #93573 a visszavaltasoknal voltak gondjai, vagyis nem tudott olyan dinamikusan lefekezni, mint ahogy azt normalis esetben tette volna. ezert is volt az hogy amikor bebujt lecsuszott az ivrol, mert keptelen volt a fos valtoval olyan tempoban lelassulni, hogy ne csusszon le az ivrol utana, ugy hogy kozbe ne fozze meg a motort. (amit aztan a vegen megis osszehozott) -
IXEMGabeo #93572 sziasztok nekem tetszett a futam, örültem h Sebastian végre nyert megérdemelte már és lám lám máris ott van a vb esélyesek között:) nekem tetszik az a pontozási rendszer nem rossz ez...hirtelen már Rosberg is ott van az esélyesek között ennyit számít idén a minél jobb helyezés...Schumit sajnáltam:( -
várjuk ki a végét, egyáltalán nem biztos, hogy az előzési próbálkozás miatt hullott szét...
kíváncsi vagyok mi volt valójában a gond. -
G_ArchAngel #93570 Majd neked lerajzolom, mert gondolom 2 betunel hosszabb szavak megzavarnak, picur... -
te ezeket a dolgokat valóban komolyan írod? -
G_ArchAngel #93568 2008-ban motivacio nelkul versenyzett, de 2009-ben a hatan vitte be azt a piros tragyakupacot - pedig tudta akkor mar, hogy penzert benyomtak Nyafit helyette...
Hamilton sem tette meg a szivesseget, Massa sem fog felreallni - ez nem a Fisico-fele talpnyalo csapatfelallas:) -
látom nem tűnt fel pubi, hogy Alfonzó autója folyamatosan fulladt...
nem baj legközelebb figyelmesebben nézed, és megpróbálod értelmezni is amit látsz, és csak utána röfögsz be bármit... -
vicc vagy, vagy csak bszza a csőrőd hogy el lett küldve Kimi. az elmúlt 2 évbe 0 motivációval versenyzett és ez elég nyomós ok volt a pénz mellet is
itt igazából a küzdő szellem a lényeg és nem az ki hány pontott szerzett
-
shumika #93565
-
barmi #93564 Ő legalább evett egy jégkrémet és még így is ugyanannyi pontot szerzett mint mos Alonso. [ NULLÁT ] (ezt azért ne felejtsd el ) Sőt! Lehet, hogy még egy kávét is letolt. Vicc ... -
G_ArchAngel #93563 ertem, azert ment masodperccel gyorsabb koroket ures terben es ment el ketszer Button mellett, majd elbaszta az ivet...
nem volt jo a valtoja, teny, de azert voltak olyan megmozdulasai, amelyek azt mutattatak, hogy nem az auton mulik a szerencsetlenkedes Button mogott... -
nem tudom ki jégkrémezett még tavaly ugyanitt mikor a többiek még kocsikba ültek a rajtrácson 

-
... az mond neked valamit hogy Alonso autója rossz volt? vagy te mit néztél? -
Csak ha Massa ült volna Alonso kocsijában, akkor ő sehol nem lett volna, Alonso alatt szét volt már rohadva az elejétől a kocsi, jóhogy nem tudta kifékezni Buttont, amikor fékezni alig tudott a szar váltó miatt. -
barmi #93559 Haggyadmá' ezt a dumát ... Szerénted Kimi nem ment volna végig ha ő ül Alonso helyén? Nevetséges vagy ... -
shumika #93558 Kerékanya??? Bazz jó hogy nem törte össze magát. -
G_ArchAngel #93557 Erdekes, mert Massa meg tudta elozni hasznaltabb gumikon Buttont, Button meg szinten megelozte, majd tartotta Alonsot...
A tablazatot a szoros eredmeny miatt linkeltem, nem Alonso es Massa miatt. Amugy a Ferrari pont nem erdekel... -
Schumacher: Kiesett a kerékanya! -
Már a verseny elején is gondok voltak a ferrari val, de végig küzdötte majdenm. Szerintem ezen a futamon megmutatkozik hogy mér lett elküldve Raikönen.
-
Hát hajrá, ez még nem mond semmit. Még változhat:) -
Alonso kenterbe veri Massa-t!Mindenki tudja hogy nehéz előzni a futamon,így kezdem!Múlt héten is sokkal gyorsabb volt mint Massa csak nem tudta megelőzni,de ha elment volna akkor Buttonnal csatázik az első helyért!Most is ugyanez a szitu volt,Massa feltertotta,lásd Hamilton simán átverekedte magát,igaz lágy gumival!
Off. -
nem volt elég a két felkiáltójel?
tanulj meg viselkedni vagy ne gyere a topikba...