FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
mármint ekkorát lehet használni, vagy õk tervezik ekkorára?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

HunnernesKonge
Williams test 2009 aero Package
Csak képek. Riportot nyilatkozatot még nem találtam
ctrl85
az nem fake hanem a 2009-re tervezett hátsó szárnyat tesztelték a Williamsnél

M@TriX
nem cinikus hanem poén akart lenni, na ;)

amúgy szerintem fake, szárnyat kisebbre venni? -leszorító erõ...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

HunnernesKonge
Köszi akkor most kicsit jobban nézd meg az elsõ és hátsó szárnyat utána legyél cinikus
M@TriX
ez egy Forma1-es autó, van belõlük többféle is, négy kereke van, meg a bukósisakja is szériatartozék.

HunnernesKonge

kép2,kép3
Errõl tud valaki bõvebbet?
16..??? Az keves lesz.. Katarban a motorversenyen ugy alltak a palya mellett a lampaoszlopok, mint a kinaiak a rizsbolt elott....

M@TriX
a pályabemutató láttad már?, abban elmondják, hogy 16 lampion fog virítani...

M@TriX
ezen jót röhögtem :))

a.carkey
Mi lesz még? Korom sötétség, és aki vezet, azt egy reflektorral követik fentrõl, mint a korcsolyagálákon? :D

Vagy az indonézok felszíni kisérleti atomrobbantást csinálnak pont akkor, és akkor lõttek Bernie tervének az éjszakai futammal. :D

A medve nem játék.

nah azért:D A MClaren nem mindig csinál ilyen kis "home-videot"! A konzervatív istálló:)
mondom hogy elmebeteg.. <#wilting>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

b-type
Szerinted?
A kézenfekvõn túltekintve, bazi refloktorokkal óriási költséggel be lesz világítva a pálya. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Most ez vicc?
Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Attól a pályától is többet vártam...
ÁjjLe BoBBi
...és ennek jelképe a valenciai aszfaltcsík...<#hehe>
bárhol teszik el, tuti betonfal ;)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Fõ a biztonság címszóval...
a.carkey
Én örülnék neki, de a többség át van építve és nagyon nem jó irányba haladtak. :(

A medve nem játék.

De látod, hány fölösleges széles fo..s pálya van a naptárban!Kína, Bahrain, Sepang... Ezeket nyugodtan ki lehetne hagyni, és helyére egy "valódi" F1-es pályát hozni! Lásd Imola! Mondjuk megkapta a versenyengedélyt, de az sincs még sehol! Pedig sokáig ott volt!
a.carkey
Ha átépítik õket, tök mindegy mit hoznak vissza, mert csoda kell ahhoz, hogy az jó pálya legyen.

A medve nem játék.

A1 Ringet kéne visszahozni! nem párzs meg nem tudom!
Lassan... Slicket írtam, hogy az ok! De a pontrendszer sajnos egy ruppót nem ér
a.carkey
Régen volt, ahogy régen vot slick gumi is. Most lesz slick és visszahoznak lassan mindent, vagyis minek kellett a sok hülyeség? :D

A medve nem játék.

Szabályok... Bernie sajnos rossz irányba viszi az F1-et! Nézzük meg a GP2-et, Slick gumik (jövõre úgy is lesz F1-be is), de miért nem lehet a leggyorsabb körért pontot adni, meg szabadedzés elsõséghez. Lehet nem állnának a bokszban fél órát, amíg meg a nép százezreket fizet a jegyért!

ez kéne ide, nem más!
ÁjjLe BoBBi
Na ez tetszik!
Nézegettem tegnap a monzai képeket is. Tök poén hogy itt megy minden futam után a flame, õk meg jóízûen nevetnek, elvannak. Más más istállók pilótái? Mennyire látszik hogy nem érdekli õket ki milyen logókkal van kiaggatva...
Sétálgatnak, bandáznak és jól elvannak. Ezt tetszik, de nagyon!<#eljen><#eljen>

ÁjjLe BoBBi
szerintem te ülj le.
k.vára nem kell ide az azonos motor.
így is épp elég baj az amerre halad az F1 szabályozások terén.
szánalmas...lassan fagylaltos kocsikkal fognak versenyezni.

a.carkey
Na ja, de azért a lesjnált Hill és az õ Arrowsa második lett? Senki sem hitte volna. :D

Viszont ez valami oltári hülyeség amit leírtak:

"A 2008-as Olasz Nagydíjnál izgalmasabb versenyt elképzelni is nehéz"

:)

A medve nem játék.

M@TriX
jah, az be szép is volt, de ha emléxel, ott Schumi feltartotta mögötte a mezõnyt, persze az elismerést megérdemli, mert õ áthámozta magát rajta, és a félig szétesett autót is behozta végül ;)

Szerintem meg Vettel eredménye teljes értékûnek mondható. Kova lenyomta volna ha tényleg olyan szar lett volna Vettel és mázlival jutott Pole-ba, szóval ebben nem értek veled egyet.

a.carkey
De ez is egy "aranyos" állítás:

"Aki egy Kimi Räikkönent képes megnevettetni - figyelem: nem halványan megmosolyogatni, hanem õszintén, szívbõl megnevettetni! - az már rossz ember nem lehet." :D

A medve nem játék.

a.carkey
Oké, igaz, de ...

1. Nem volt normális start.
2. Érdekes körülmények között szerezte meg Vettel a pole-t.

Ennek ellenére zseniális amit tett. Remélem még sokszor megismétli!

Ha ugyanezt száraz körülmények között csinálja, még szebb a dolog. Kb, mint amikor Hill az Arrowsal a Ringen majdnem nyert.

A medve nem játék.

M@TriX

A múlt és a jövõ ;)

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Amúgy ez minek nekünk? Azért fenntartani a F1et és balanceolni, hogy a Renault azt hihesse, hogy az autói ugyanolyan gyorsak lehetnek, mint mondjuk egy Ferrari? Ezért? Az, hogy a Honda most itt tart, tuti összefügg a sok szar megszorítással. Mert mire behozzák egy helyen a lemaradásukat, lemaradnak más helyeken. Korábban az volt, hogy valaki valamit kitalált (pl. turbó), és használni kezdte. Tudott próbálkozni a cég. Most mi van?

-Stefano, Ron, ezt lehet és ilyen körülmények között.
-Jó, legyen, de jó ez nekünk?
-Megbízhatóak lesztek.
- Mindenki az lesz. Jó ez nekünk?

Nincs is verseny ...

Szóval, ha kell, bukjon ez a szar, és jöjjön vissza a régi, füstöljenek a motorok, de legyen sebességbeli különbség az autók között, persze aktívan odafigyelve a biztonságra.

A Williams meg azért tart ott, ahol, mert 1997 óta, ahogy kiszállt tõlük a Renault, még nem találtak egy jó motort, ami versenyképes. Szóval nem a pénzhiány vagy a fejlesztések miatt.

A medve nem játék.

vagy Punker otletenek kellene helyet adni es locsolofejeket elhelyezni a palya szelen:-)

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Szerintem jó lenne ha ezt eröltetné, mert nem menne át és hátha végre ezeken az alapokon mozogva kicsit magától megreformálódna a F1. Ráférne, mert így magától megy tönkre, pontosabban verseny, az nem lesz.

A medve nem játék.

mflex
"Köszi hogy szoltál ezekröl a hibákrol és már javitotam és ha tudni akarod akkor nézd meg megint és a trágár szövegeket melözük."

Szerinted ebben az átlagos mondatban ,mennyi hiba van?

De... (muszájból ne reklámozd már)

Engem nem érdekel kurvára a te hülye oldalad,de szerintem mást sem...szállj le a témáról!

What about the forests?

bardocz
Jaja,azért írtam,hogy voltak,mert már feljöttek majdnem 3. csapatnak,vagy 4.Rönyóval kb egy szinten vannak szerintem.
Istencsászár
Nincs tapasztalatuk, nincs meg az a plusz ami a két élcsapatnál megvan vagy ami a Rönónál néha, de ahhoz képest jó az a Toyota, próbálkoznak jövõre bárki feljöhet a nagyok mellé.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
És a Toyota?Annyi pénzük van mint a nyúlszar,Ferrari kifejleszt egy évi költségvetésükbõl 2 autót,de õk meg mégse voltak sehol.
Istencsászár
Ha errõl szólna és nem lennének korlátozások akkor mégjobban szét szakadna... ma már pénzel sok mindent el lehet érni, a Ferrari, McLaren, BMW annyit költ amennyit akar, de nézd meg a Williamsot, nincs pénzük fejleszteni totál lemaradtak, 0a a teljesítményük... pedig szakemberek vannak ott, autót tudnak építeni, neves csapatról van szó.

Ezért:

"Néhány csapat nemrég jelezte, hogy azonos szintre akarják hozni a motorfejlesztéseket, hogy az elkövetkezendõ esztendõben egyik gyártó se legyen elõnyben. Flavio Briatore arra panaszkodott, hogy egyesek megbízhatósági problémákra hivatkozva tisztességtelen elõnyre tettek szert.

Max Mosley támogatásáról biztosította a panaszosokat, de a költségcsökkentést továbbra is elõtérbe helyezi. Az FIA elnöke azt javasolja, hogy a csapatok azonos, egységes motorral álljanak rajthoz a Formula-1-ben.

A L’Equipe címû lapnak elmondta, hogy ezzel jelentõsen csökkenteni lehetne a költségeket. Azzal ugyanakkor nem számolt, hogy a nagy gyártók ebbe nem egyeznek bele. De amennyiben a csapatok október 3-ig nem készülnek el a tervekkel, Mosley dönt, figyelmen kívül hagyva a csapatok akaratát.

A FOTA munkacsoportjai mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megegyezés szülessen, és ne Mosley döntsön a szabályokról."

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Firerock
köszönjük,leülhetsz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Nézzél indycart,ha neked az kell,hogy ugyan olyan kocsik menyjenek.A F1 nem errõl szól,hanem a gyártók közötti versenyrõl.
Firerock
te nagyon hülye vagy
mózli csak "szóvívõ"

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"