182274
  • Kit--Kat
    ÁÁÁáá...
    Az a peches aki önhibáján kívül bukik el. Értem ezt motorhibák, leesik a kerék, belerongyolnak hátulról stb, emellett pedig tudását legjavát nyújtva hibátlan. Na most Massa csinált abban az évben 3 akkora ordító hibát ami miatt kapásból nem érdemelte meg a Vb címet és végül is azok miatt is bukta el. Ha ezeket nem csinálta volna, akkor talán Vb lehetett volna, de akkor nem Massanak hívnák.

Akiket felsoroltam nem egy peches évük volt, amikor nem rajtuk ment el a VB, hanem legalább 2-3.
  • a.carkey
    Utóbbi főleg Monacoban! :D
  • a.carkey
    Annak köszönhette, hogy nem tett fel mindent egy lapra, mint 2007-ben, hanem végigment. Amúgy nem az volt a legmákosabb, hanem Lauda 1984-es vébécíme fél ponttal, de akár az 1988-as Sennásat is mondhattam volna, amikor Prost több pontot szerzett, mint Senna, de a hülye tízfutamos szabály miatt Senna húzta be a vébécímet.
  • Magic Boy
    Rosberg Schumacher miatt jó!
  • WNW
    Szerencse mindig kell.. Foleg, ha szoros a dolog... Ez az elet resze.. Ha sokat, es jol dolgozol, ellensulyozhatod nemileg, de meg akkor is fejen talalhat egy repulo rugostag, vagy egy cserep a haztetorol.. Ez igy megy..
  • Peppus
    Bemákolás? Ne írj már hülyeségeket. Hamilton nagyon is megérdemelte azt a VB címet. Nézz meg egy szezon összefoglalót, hogy miért is lett ennyire szoros a vége. Ha ez bemákolás volt, akkor Kimi VB címe is az..
  • Ulvar
    Ezzz mekkorraaa... a szar Minardival hogy gyepálta Fisit :D.

• Ulvar
    Igazából így is úgyis meglett volna csak így neccesebben. Mert Hami kiment kerekekért Glock viszont nem, és gyorsabb volt nála jóval, Glock az autót fordítani nem bírta már. Ha ki megy Glock is akkor már 10-15 körrel előtte tudtad volna hogy Hami VB így meg az utolsóban :). ÉPPEN HOGY! De nem tudott volna Glock mit csinálni...szétégett alatta a gumi. Szoros volt az tény és a McLaren nagyon elkényelmesedett...
  • Ulvar
    Mennyire visszasírom én azokat az éveket :'(

FORZA MINARDI, TYRELL, JORDAN!!

1990: Éljen a Coloni Subaru! xDD Ami kb 60kg val volt nehezebb mint az összes többi motor a mezőnyben! A PRE QUALYN a legjobb idő 1:32.292 volt ehhez képest a Coloni SUBARUVAL... Bertrand Gachot 5:15.010-ös szédületes időt jött az USA GP (Phoenix, utcai pálya aki nem ismerné).

Szédületes volt, mit meg nem tettek régen emberek, és az a baj hogy sokan nem is tudnak ezekről semmit és nem is érdekli őket, pedig ezerszer érdekesebb szerintem.

Hogy hol kezdte Webber, Alonso, Fisi?

Ja és hogy Magyar pilótára kitérjek...

A brit forma renaultba nyert a srác!
  • BaliBoy
    Szerintem sokunk szemében Massa lett ott VB. Akkora VB cím bemákolás nem volt még az F1 történetében. Nem egy futamon múlik a dolog, tudom, de mégis ott dőlt el és csak a szerencsének köszönhette Hami.
  • Ulvar
    Mi uncsi abban hogy a régi időkről vitáznak? Én tökre élvezem mert legalább eszembe jutnak dolgok...nem értem...arról beszélgessünk hogy mi lesz a következő futamon? Nem tudjuk...azt is kiveséztük.

Ez egy fórum ahova az emberek be irkálhatnak szabadon azt ami nekik tetszik persze kulturált formában VITATKOZNAK! Ami nem tiltott dolog szerintem...te pedig MINDIG nyomod hogy ne vitázzanak meg unalmas...próbálj bekapcsolódni a vitába vagy írj másról de ne azt hogy kussoljon már...arról ír amiről akar! Mindenki arról ír....tanuld meg MÉG EGYSZER MONDOM EZ EGY FÓRUM! Ne oltogass mást légyszíves én se teszem. Köszönöm.
  • Legend Killer
    LOL.

basszátok meg, gabor hsf...

neked üzenek ezzel a linkkel és számmal.

Run DMC - You talk too mutch... SHUT UP. and all shut up és evezzetek már más vizekre, eccerűen uncsiiiiii a téma és gecire idegesítő már :S. folyton baszakodtok egymással felalá :S.

és már szóltam korábban is, h hagyjátok abba, de neeeeeem.

• Jacek
    A legpechesebbek akik nem eltek tul, errol ennyit...
  • WNW
    Ez mind rigofutty, Massa a legpechesebb, az ideny utolso, hazai palyan megnyert versenyen, az utolso kanyarban 1 helyet eloremaszik a VB ellenfele valahol hatul, mert 1 perccel elobb valtozott meg az idojaras, mit ahogy neki kedvezo lett volna, igy 1 ponttal elvesztette a VB-t.. Ezt nem uberelitek.. Meg az erzest se, ami a celvonaltol addig tartott, mig bemondtak neki, hogy megse nyertel................
  • Gabor_(HSF)
    1993 és 94,pont ez a 2 év,mikor is sz@r kazettákra vettem fel és a 95% tönkrement sajnos..előtte utánna már jók (1-2 kivétellel)igy hát ezt még vissza sem tudom nézni,ha csak az összefoglalókból nem maradt meg valami...
  • Gabor_(HSF)
    lehet..de 94 ben wb volt,talán aért rémlik inkább a 93-om
  • badoer
    93 mat fel sem hozom,amikor agyon büntették a 3mm-es padlólemez miatt,akkor még ujjoncnak számitott...
    " a pech"
    az nem 94 spaba volt?arra emlékszem benetton szakértet ott el is tiltoták sumit 2 futamra mert visszaeső volt
  • Kit--Kat
    Felsoroltam vagy 8 pilótát akit pechesnek gondolok.
    Te megint fennakadtál Kimin. Ki mondta, hogy körülötte forog?!

Schumachernek van 7 VB-je, de te meg 11-et dimenzionálsz. Miközben ne mond már hogy Schuamcher akkora pech király volt a pályafutás alatt miközben évekig meg sem kotlott alatta az autó, cserébe pedig másodpercekkel gyorsabb volt a mezőnnynél és te is tudod melyik évekre gondolok.

Mégyegyzser: Ha neme esett volna le, onnan indult az egész, hogy Peterson és Reutemann közé beraktam Kimi nevét is mert így gondolom, amin nem tudtat túltenni magad, sajnállak.

Részemről ennyi...
  • Gabor_(HSF)
    Na akkor zárszóként,mert ugy látom,ma ismét ragadt rád valami..
    "11 VB cím hahha nevetséges vagy"
    Tehát hol is az a 4 wb cim 97,4 pont vilnöv mögött,de megbüntették az a kétes manöver miatt..98 ezt már kibeszéltük.. 99 ugye a lábtörés,de még igy is favorit volt.. 2006 utolsó előtti futam első helyről ,motor kakukk,a Brazilt meg már ismerjük..
    93 mat fel sem hozom,amikor agyon büntették a 3mm-es padlólemez miatt,akkor még ujjoncnak számitott...
    " a pech"
    Nos ha ez a 4 év nem pech Suminak,akkor Kiminek a 2003 mitől???

"98-ban megbizhatattlan Mekik"
    ezt is kitárgyaltuk..
    Na akkor összegezve..Ki a marha és ki állít baromságokat?
    Csak egy kis önkontról kellene és máris képbe kerülnél,hogy nem Kimi körűl forog az F1
  • IXEMGabeo
    basszus ne vitázzatok már:D
  • Kit--Kat
    Jó azt tiszta sor, de onnantól kezdve mindennek vége volt, hogy lefulladt a motorja rajt előtt. Azzal a 3. hellyel sem lett volna kisegítve, nyernie kellett volna.
  • Kit--Kat
    Nem hiszem, hogy mindent tudok, viszont nem is írok ordító baromságokat és nem okoskodom olyannal, hogy jobban értek hozzá mint az f1-ben lévő mérnökök. Te gyakran mondod a magadét meg cáfolgatod a szakemberek nyilatkozatait.
    Én ilyeneket sosem teszek.
    Ez a mániád, hogy én csak a statisztikából meg a könyvekből élek.
    Spa-ra csak az emlékeimből idéztem, tényleg nem Schumi forgatta ki, de az írtam, hogy nem is ez a lényeg, viszont rosszul emlékeztem és nem nem lefulladt, tévedtem elismerem.
    Figyelem ez egy olyan dolog volt amire te nem vagy képes.
    Te meg azt fújtad végig, hogy Häkkinen már az első rajtnál kiesett, holott benen se volt az első balesetben és ha benne lett volna akkor is visszaülhetett volna a régi szabályok miatt, akkoriban ugye voltak tartalék autók.

Ha valami kérdésed van, olvasd át ezt#93761
    Részletesen leírta a dolgokat, ennyire nem emlékeztem én se mik történtek akkor.
  • Gabor_(HSF)
    Japan
  • Gabor_(HSF)
    http://www.youtube.com/watch?v=y0ZvzqKofcI&feature=related
  • Gabor_(HSF)
    Férfias küzdelmek voltak,de az igazi,az egy évvel korábban végetért,mert előtte még 20 cm szélesebb kocsik voltak és a szélárnyék olyan volt mint egy porszivó
  • WNW
    Na a kepekrol az jon le egy ifjonc F1 drukkernek, hogy hajdan a mezony fele valami roncsderby bajnoksagbol szerzodott az F1-be, hogy akkoriban a magancsapatok, akik most 6 asodperces hatranyban kullognak a mezony vegen, az elejen is tudtak lenni, hogy szamar vontatasu kordek, azaz lassu jarmuvek is boklaszhattak a palyan az eso leple alatt, es hogy a verseny vegen a versenyzok a vegeredmenyt okolparbajokkal probaltak eldonteni.. Ja, es a McLaren ruhazatanak stylistja Darth Vader sith nagyur volt...
  • IXEMGabeo
    kössz a kisegítést éppen most agyaltam azon:)
  • IXEMGabeo
    húú Kit-Kat Japánban Schuminak defektje volt éppen a 22. helyről a 3. helyre tornázta fel magát és kiállni kényszerült az is hatalmas verseny volt ám...ott dőlt el a vb cím sajnos:(
  • Gabor_(HSF)
    Hát Jappánban Sumi az élről 2 x sem tudott elrajtolni,igy a mezőny végére tették,ahonnan addig ütötte mig fel nem robbant a gumi,ez rémlik még nagyon..
    De hát nem is ez a léneg..
    A vita onnan indúlt,hogy 98-ban megbizhatattlan volt a Meki és a Ferka meg milyen jó volt..
    De tovább nem is folytatom,mert ez igy egy agyrém..
  • IXEMGabeo
    kihagytam Imolát, ahol Hakkinen kifarolva szerezte meg a pole-t Schumival szemben(emlékezetes volt) az edzésen, és a futamon váltóhiba miatt esett ki hoppácska:) a futamo DC nyerte Schumi előtt...
  • IXEMGabeo
    srácok nektek nem tudom elég hamis a memóriátok a 98-as szezonnal kapcsolatban...először is a Ferrarinak köztudott hogy a szezon során nem sok motorhibája volt az Ausztrál futamon Schumachernek biztosan volt arra emlékszem is kettős Mclaren győzelemmel indult minden...a következő futamokon még mindig Mclaren fölény volt ám néha bizony hol Hakkinen hol Coulthard alatt néha megadta magát a technika hol a mezőnyben hol pedig a boxban szútrák el egy pilóta futamát erre példák:

Argentína: emlékeim szerint Coulthard 3x ütközött többek között Schumival is kerék a keréken DC., aszondja Monacoban Coulthard kiállt motorhiba miatt,Schumi pedig Wurz ellen akadékoskodott végül 11. helyen ért célba mert a boxban majd 1 percet szerelték az autóját az ütközés után ő szúrta el... Montrealban Hakkinen korán kiesett, ha jól emlékszem váltó miatt, Coulthardnak a motorja mondta fel a szolgálatot a Safety Car közben...Franciaországban Hakkinen megperdült, Coulthard kerékcseréjét elszúrták 5. lett pl., ott van Spa amiről vitáztok már órák óta nos Spa az a futam amit apámmal meghökkenve néztünk először is: Hakkinen eljött tisztán az első rajtnál vele minden oké volt rajta kívűl Villeneuve, Schumacher, Fisichella és Hill jöttek el épségben...zéró memória nálatok...restart Hill rajtolt a legjobban, Hakkinen pedig megperdült Schumi mellett (hozzá sem ért a német a kocsijához) Hakkinen pedig nem lefulladt hanem az egyik Sauber Johnny Herbert oldalról telibe kapta az első szárnyát...Coulthard kicsúszott Wurzzal együtt ám vissza jött utolsó helyre, Schumi pedig a lekörözésénél beleszállt...(azóta tudjuk ugyebár h DC vétkes volt vaskosan) emlékezetes momentum h Schumi majdnem összeverekedett a boxban a skóttal...ennyit a Belga nagydíjról ahol ráadásul a Jordan 1. győzelme volt története során (kettős diadal volt)
    1998 GBR futam az egyik legvitatottabb eset, Schumi a boxban nyerte meg a futamot, kiintették korábban, de a büntetés már nem volt érvényben mivel letelt a futam addigra...Coulthard itt kiesett pl. (esős futam volt)
    Monzában ismét kettős Mclaren győzelem lehetett volna ám Coulthard ismét megállt motorhiba miatt Schumi pedig a szezon előzését mutatta be Hakkinenen...ha jól emlékszem kettős Ferrari győzelem lett a vége. nos ott van még Brazília, Ausztria, Japán, Ausztrália itt kettős Mclaren győzelmek születtek nagyjából ezeknek köszönhetően lett Hakkinenből bajnok...ha kihagytam valamilyen futamot ahol technika v vezetői hibák történtek szóljatok...
  • Gabor_(HSF)
    Ja egyébbként meg lehet már vak vagyok,de én itt azt látom,hogy Hakkinen tolja fel Sumit a Palánkra
  • Gabor_(HSF)
    Akor ebben tévedtem,én ugy emlékeztem nem ülhetett másik autóba
  • IXEMGabeo
    98 Kanada:) asszem
  • Ulvar
  • Gabor_(HSF)
    Ja a 4x motorhiba sem jön ki..
    16 futamból 12x podium,egy spa karambol,egy válto és egy motor hiba és egy 6. hely..
    Nos ez nálam még mindig kurvára messze a megbizhatattlan meki fogalmától..
    Próbáld újra
  • Gabor_(HSF)
    Megint hibás!
    SPA-ban Hakinen el se rajtolt,mert rommá törte az első rajtnál
  • Gabor_(HSF)
    Na most azt csináltam amiből te élsz..
    Megnéztem a neten1 motorhiba és 2 válto gond volt,egész évben a 2 mekivel..
    Látod,mint ahogy már mondtam neked pár éve,az nem minden,hogy bújod a netet és már azt hiszed ettől mindent tudsz az F1 ről..
    Egyébbként neked ez a hobbyd,hogy mindig beégsz?vagy ez csak mellékhatás..
  • desigo
    érdemes lenne egy F1 classic topikot nyitni a régi időknek...
  • Kit--Kat
    Egyrészt jó a memóriám, másrészt sokat forgatom az évkönyveket és utána olvasok sok mindennek, harmadrészt, ha nem vagy biztos valamiben, csak annyit kell tenned, hogy rá nézeel egy F1-es adatbankra az internten....

Spa-ban és erre meg tisztán emlékszem a nagy tömegbaleset után újrarajtoltatták a mezőnyt és akkor pörgette ki Schumacher Häkkinent, de a lényeg az, hogy lefulladt a motorja ettől.
    Nem egyszer volt Hakkinennek mondom, 4x volt motorhibája, nézz csak utána, ha nem hiszed. Ebből kétszer ki kellett állnia és 2x betudott totyogni pontszerző helyen.
    Schumachernek egyszer kellett feladnia versenyt motorhiba miatt, az ausztrált.
    Japánban meg passz, hogy saját maga fullasztotta-e le a motort, vagy volt valami probléma, ez nem derült ki.