182278
  • Legend Killer
    najahh, kösz :D.
  • ShaiHulud
    yeah sikerult atjutnom a kibaszott tomegen!
  • Legend Killer
    "#
    M5PowerM3Power Hhahah 0:18 "I got through the fucking crowd! yea!!!" 5 2 weeks ago
    "

ezt írta :D.
  • Legend Killer
    :D. vki írt vmit alul kommenteknél, poénosat, csak nem nagyon vágom az angolt. de ő lehet pont azt írta, hogy Michael annak örült, hogy majdnem elütötte őket :D.
  • bardocz
    Szerintem itt annak örül a végén, hogy nem ütött el senkit:D
  • Legend Killer
    Michaelt akartam írni, nahh.
  • Legend Killer
    LOL. Michaek régen rajongók között eléggé szűkösen fért el és majdnem koccolta őket.
  • Dietrich
  • Dietrich
    egy ilyet?

• benőmenő
    kb. 0:54-től 1:30-ig
    Moto GP fíling amit műveltek
    Most már kezdem megérten azokat, akik azt mondják ,,...bezzeg régen!"
  • bardocz
    Sato milyet rajtolt 8 percnél.
    Most már ha akkor eső van, mint Kubica és Massa eseténél, akkor leállítják a versenyt:D
  • WNW
    Gorbe tukrom mond meg nekem.......
  • Norbi1990
    "És Mansell elmegy" XD
    De, hogy elmegy :D
  • Ulvar
    A gyönyörűséges idők! :)

"Ezek a fiúk kottából játszanak....mégpedig ugyanabból a kottából és ugyanarról az álványról."

• desigo
    ez megszépítette a reggelem
  • Ulvar
    Erre emlékeztek? xDD

• Ulvar

• Legend Killer
    LOL.

de ilyen foci meccseken is szokott lenni. leginkább vébé küzdelmek alatt.
  • IXEMGabeo
    2000-es hockenheimi futamon beszaladt egy esőkabátos fickó aki bemutatott a 2 Mclarennek:D:D:D ott sétálgatott emlékeztek fenn is van a video róla:)
  • IXEMGabeo
    gyerekek nem rég töltögettem futamokat régről megvolt aszondja a 95-ös Brazíl nagydíj (sima Schumi győzelem, Hill kiesett és rengeteg technikai hiba 26 autó a rajtrácson):D 95-ös Kanadai nagydíj (egyetlen Ferrari győzelem Jean Alesi nyert ott, Schumi visszaesett technikai gond miatt, 96-os Monacoi nagydíj:D ahol 4 autó ért célba, 1. Panis, 2. DC, 3. Herbert, 4. lett Frentzen a 2 Sauber itt bejött:D Schumi 1. körben kiesett, esős futam volt, megvolt a 98-as Monacoi nagydíj, ami szintén jó futam volt, megvolt a 99-es Nürburgringi futam (egyik legjobb futam a 90-es évekből) Frentzen indult a pole-ból, eső is eleredett többen az élen voltak (Frentzen, Hakkinen, Fisichella, DC, Ralf Schumacher és végül Herbert nyert sőt asszem Barrichello lett a 2. és Trulli a 3.:D:D:D hatalmas futam volt, megvolt a 2000-es Hockenheimmi futam (régi pálya még) :) Barrichello 1. győzelme a 17. helyről jött fel többek között Safety car eső előzések (Schumit kilökte Fisichella a rajtnál) végül fenthagyta a száraz gumikat Rubens és így nyerte meg a futamot:) megvolt a 2001-es Maláj nagydíj ez szintén egy szenzációs futam volt esőben a 2 Ferrari kicsúszott az élről és a 11., 12. helyről feljöttek az 1., 2. helyre:D:D emlékezetes volt Verstappen teljesítménye az Arrowssal aki 7. lett végül, mellesleg remekül versenyzett...megvolt még a 2003-as Brazíl futam ami örök klasszikus:D, 2004 Monaco(szintén izgalmas futam), 2005 Japán (no comment):), 2008. Kanada és Szingapúr asszem ennyi:)
  • badoer
    balesetilyenre gondoltam mai kocsikal ezen a pályán simán belefér
  • Gabor_(HSF)
    A leszorítóerő a sebességgel jön,minnél lassaban mész,annál könnyebben kicsuszól,(persze bizonyos határokon belül)
    Ha pedig a szél alákap,(egy ugratónál igen könnyen)akkor átváltozik repülővé
  • Norbi1990
    De, csak csinálnának egy hátraszaltót
  • bardocz
    A leszorítóerő miatt el sem emelkednének szerintem:)
  • badoer
    Jaja nem jutott volna eszembe.Sajnos a visszatérése nem sikerült valami jól
  • badoer
    Több test test elleni csata ment mint ma.Pélsául 1994es brazil nagydijon Brundel Verstappen Irvine ütközés.
  • badoer
    Néha szoktam régi futamokat nem rég 1979es német nagydíjat néztem meg előtte 1967es Nűrbungringi futamot néztem meg van egy rész ahol egy nagy emelkedőn mennek felfelé tetején meg ugrik egyet a kocsik.Szerintem a mai autók elszállnának ott.Könnyebbek mint a régi autók és gyorsabbak
  • Gabor_(HSF)
    JaJa! igazságod van,ma megnéztem
  • Gabor_(HSF)
    Na meg én is...
    egész nap a 90-es évek elejéből néztem meg jónéhány versenyt és összefoglalókat..
    Rám fért, ez a kis memoria frissítés..
    Egyébbként (no para) az a 94-es Sumi vs Hill féle leszorítás,egyátalán nem tünik olyan keménynek,ez mindennapos volt akkoriban,csak hát az utolsó versenyen történt és wb dölt el rajta,ezért volt akkora viszhangja
  • Ulvar
    ÉN IS!!!
  • IXEMGabeo
    ezt nem tudhatod...a fitalokat nem venném ide, mert abszolút semmi közül azokhoz az autókhoz ezen kár filózni...na még valami történet amivel nincsenek tisztában a Fórum társak?:) tetszik élvezem a töri órát rektorurak:D
  • IXEMGabeo
    Karl Wendlinger kómában feküdt hetekig...
  • Kit--Kat
    Ebből a mezőnyből szerintem nagyon kevesen tudnának eredményesen versenyezni azokkal az autókkal.
    Alonso, Schumacher, Barrichello, Hamilton és talán még Vettel és Kubica.
    SZERINTEM.
  • badoer
    Az biztos sokat számított a vezetői tudás és veszélyesebb volt sokkal mint ma.Kocsik közt se volt sok különbség.És kemény csaták folytak a pályán azóta sokat változott a helyzet.A technika a pályák költségek.
    50 60 évek pilótái lehet nem is tudnák ezeket a mostani versenyautókat vezetni.Gonzálesz bele se férne a mai kocsikba de viszont a mai versenyzők se tudnak hozni a mai eredményeket azokkal a kocsikkal de azért kíváncsiságból megnéznem hogy mennének:)
  • badoer
    Jaja volt ilyenis bizony.Alesi mondta Briatorérol egyik legnagyobb gazember a forma1be de a csapatvezetőnek jo mert rendelkezik kellő gátlástalansággal.Például mikkor a 1995 szezonra megszerezte a renalut motorokat amivel a Williems is ment.De volt még jo pár húzása pl a szingapúri esett is
  • Kit--Kat
    Na mondjuk aki a 60as években Calrk, Hill, Brabham, Surtees, Amon, Stewart és még lehetne sorolni... között megtudta nyerni a VB-t, ráadásul az akkori igazi kihívást jelentő penge autókkal, az minden elismerést megérdemel.

Na ja '82 tényleg kemény volt...
    A többiek távollétében Watsonnak kellett volna nyernie, megérdemelte volna.
  • badoer
    Tényleg Barrichello kihagytam pf de csúnya baleset volt az is:(
  • Kit--Kat
    Úgy emlékszem a Benettont a benzin cső trükközése miatt is megbüntették, amivel Versatappen emlékezetes box tüze után buktak le és nem kevés előnyt hozott nekik.
    Kiszereltek valami szűrőt vagy mit amivel sokkal több benzin tudott átfolyni a csövön így másodpercekkel hamarabb tudtak végezni a tankolással.

Alonso szingapúri összecsalt versenye után nem lepődnék meg, ha tényleg használtak volna kipörgésgátlót, Briattore mindenre képes a győzelemért, mondjuk kell hozzá partner is...
  • badoer
    Akadtak ilyen évadok.Például 1982be Keke Rosberg ugy lett világbajnok hogy egy futamot nyert az egész évadba.Persze ehhez kellet a Ferrárinál a két versenyző személyes csatája ami tragédiával végződött mindkettőjük számára(Villeneuve.Pironi)Vagy 1967 amikor Denis Hulme lett a világbajnok mert kiegyensúlyozottban versenyszett mint a főnöke Jack Braham.
  • Norbi1990
    Imolán Barrichello is felrepült a palánkra, szóval majdnem 3 ember veszett oda 1 hétvégén :(