FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még a villanykörtéket is kilopom :P
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Néhány lap mégis arról számolt be, hogy Rosberg helyet cserél Nick Heidfelddel, aki nem tudott megfelelni a csapat elvárásainak.
Áramra kétmilliót költenek. Ezzel százötven ezer mosógépet lehetne éjjel-nappal üzemeltetni, egy éven keresztül."
reagálás 2: ennyi pénzt elkúrni a presztizsük miatt. hajh.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
remélem nem csak a pályát mutatják majd :D
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Reméljük nem olyan lesz mint a valenciai.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
õ az atyaisten,vagy inkább egy hülyegyerek
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vamos Argentina!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
meg figyelmetlenség.
http://www.twitch.tv/hegii
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
F1hireken a cikk alá odaírta a szerzõ ( ezek szerint neki sem tiszta ) ( de ha neked igen, kérlek magyarázd el nekünk )
"A Sportkódexet viszont nem tegnap írták Párizsban, így már a Belga Nagydíj után tudhatták az illetékesek, hogy nem juthat érvényre a McLaren fellebbezése. Kérdés, hogy akkor miért hagyták kibontakozni ezt a kéthetes cirkuszt?"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jean Todt FIA elnökhöz mit szólnátok pl?:DDD
Bár mondjuk nem bírom a Massa gyerek búráját de... azért arról nem tehetett a csóró, hogy idiótán engedték ki.
Más részrõl meg Kimit is büntették meg a csapata miatt nem egyszer, ezért nem gondolom, hogy részrehajlók lennének.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Sportszabályzata kimondja, hogy a versenyigazgatóság a pályán történt INCIDENSEKÉRT háromféle büntetést róhat ki:
Bokszutca-áthajtásos büntetést (A drive-through penalty. The driver must enter the pit lane and re-join the race without stopping)
Tíz másodperces stop/go büntetést (A ten second time penalty. The driver must enter the pit lane, stop at his pit for at least ten seconds and then re-join the race)
10 rajtpozíciós büntetést a következõ versenyen (a drop of ten grid positions at the driver's next Event)
Na most akkor a boksz pálya nem a pályán van?Hogy is lett ezek közül akármelyikbõl is pénzbüntetés?. Persze lehet csak a mclaren fan beszél belõlem=)
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Maga az eljárás bosszant, elvileg így hozhatnak olyan döntést, ami tök igazságtalan is lehet (elvonatkoztatva most ettõl az esettõl)..de hát tök mindegy, mert ezt a büntetést kiszabva formai okok miatt nem lehet megtámadni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
döntöttek.
A szabályok pontosításával mindíg csak akkor foglalkoznak, mikor valakinek a kárára már döntöttek ( a hiányos, pontatlan szabályok alapján )
és ez nagyon gáz..
Mosley ezzel foglalkozna inkább nem az egységes motorokkal meg a fenekeléssel.. <#action>#action>
A szabálysértett versenyzõk a következõ büntetést kaphatják:
-Bokszutca áthajtásos büntetés, amikor is a versenyzõköteles megállás nélkül áthajtani a bokszutcán, betartva za ott elõírt sebességkorlátozásokat.
- 10 másodperces „Stop and Go”, amikor a pilótának nem csak behajtani kell a bokszutcába, hanem ott megállni 10 másodpercre mielõtt folytatná a versenyt.
-A következõ versenyen 10 rajtkockával hátrébbról kell indulnia.
Ha az elsõ vagy a második büntetést kapja a versenyzõ, a nagydíj vége után, akkor egy másik paragrafusnak köszönhetõen 25 másodperces büntetéssel sújtható.
Továbbá a FIA azt is szabályozza, hogy az ilyen nemû büntetések esetében sem a versenyzõ, sem a csapata nem élhet fellebbezéssel.
szóval meghallgatták a McLarent és a Ferrarit az üggyel kapcsolatban, és arra a következtetésre jutott a bíróság hogy nem lehet fellebbezni? ez ugye valami vicc?
Most a Hungaroringi idõmérõt Horvtoknál egyik szomszédnál néztük.2 részére nem is emlékszem,mert végig beszélgettünk,régen rallyzott,és arról mesélt.