FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
:D az tutti :D

én még a villanykörtéket is kilopom :P

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

te nyerted meg a hatoslottót? :D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

poppe
én állom a villanyszámlát, és akkor tuti izgalmas lesz a futam :DDD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

MaSzKa
Egyes Formula-1-es újságírók még Frank Williams szavának sem hisznek. A csapatfõnök számtalanszor kijelentette, hogy Nico Rosberg nem eladó, és a német versenyzõ is megerõsítette, hogy az elkövetkezendõ esztendõben is marad.

Néhány lap mégis arról számolt be, hogy Rosberg helyet cserél Nick Heidfelddel, aki nem tudott megfelelni a csapat elvárásainak.

Minstrel
fizesse a villanyszámlát is a McLaren

http://topgearhungary.blogspot.com/

MaSzKa
http://www.formula.hu/f1/ki-fizeti-a-villanyszamlat-a-szingapur-nagydijon-c22960.html

Áramra kétmilliót költenek. Ezzel százötven ezer mosógépet lehetne éjjel-nappal üzemeltetni, egy éven keresztül."

M@TriX
reagálás 1: hehe
reagálás 2: ennyi pénzt elkúrni a presztizsük miatt. hajh.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

MaSzKa
M@TriX
azért kifékezési pontok azért vannak, elég széles a pályacsík ha jól láttam, de majd a közvetítéseken majd kiderül, mint írtam.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

poppe
unalmas lesz sztem is, de látványos a környezet
remélem nem csak a pályát mutatják majd :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Dark Angel 666
gondolj bele , milyen látványos balesetek lehetnek ha esik <#ravasz1>

Mersant
szerintem epp elenkezoleg, egyaltalan nem tunik izgalmasnak. 1000 kanyar, nagyon rovid egyenes szakaszok, jo ha 1 elozesi pont van a palyan. meglatjuk, de ha nem esik szerintem dog unalom lesz...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

M@TriX
ja-ja, ránézére izgalmas pályának ígérkezik, aztán majd meglátjuk élesben mit mutat...

Reméljük nem olyan lesz mint a valenciai.

MaSzKa
:DDD

izginek tûnik <#vigyor2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Peppus
Bírjál magaddal.. Te sem tudsz mást, csak ugatni a másikra. Ilyen kis pöcsfejként húzd meg magad inkább és ha van valami értelmes mondanivalód akkor szólalj csak meg :)

Firerock
õ nem jogász
õ az atyaisten,vagy inkább egy hülyegyerek

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

chalezlopez
Na igen, ez a "akkor miért" érdekes egy kifejezés ugye?! Ha mindenki tudná rögtön a megoldást, akkor nem lenne soha "akkor miért"...

Vamos Argentina!

Count Adyn
Mondjuk Lauda bácsinál kevesen utálják jobban a ferrarit, hiába ynert velük 2x:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaSzKa

Christian88
"veszélyes" volt, mondjuk minden az ebben a sportban de ez kifejezetten.
meg figyelmetlenség.

http://www.twitch.tv/hegii

Count Adyn
Hát én nem vagyok egy Massa fan, de miért büntették egyáltalán? Mert 2 autó egymás mellett ment a boxutcában?És? Nem értek össze ugyhogy nemtom mi a gond, elég mindennapos eset, Alonso pl igy gyorsulta la anno Kubicát:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Christian88
bekell ültetni egy mclarenest bekell ültetni egy ferrarist bekell ültetni egy bennettonost vagy valami és máris nem részrehajló ,próbát megérne szerintem.Nikki Lauda azt mondta rendben volt hami elõzése ferrarival lett világbajnok kétszer.Remélem õk nem akarják megölni ezt a sportot

Freedom88
hát igen, Kimi büntetve lett a monacoi nagydijon a csapat hibájából...:S

T.T.

Istencsászár
Nem, de bocsánat már hogy szúrja a csörömet amikor értelmetlen az egész...

F1hireken a cikk alá odaírta a szerzõ ( ezek szerint neki sem tiszta ) ( de ha neked igen, kérlek magyarázd el nekünk )

"A Sportkódexet viszont nem tegnap írták Párizsban, így már a Belga Nagydíj után tudhatták az illetékesek, hogy nem juthat érvényre a McLaren fellebbezése. Kérdés, hogy akkor miért hagyták kibontakozni ezt a kéthetes cirkuszt?"

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Azabaj, hogy aki meg volt f1 es, az részrehajló lenne nagyon valaki felé.
Jean Todt FIA elnökhöz mit szólnátok pl?:DDD

Christian88
Persze,de nem igaz hgoy nemtudnak leülni és normálisan megírni.szerintem 1 nap alatt meglenne ha összeülne pár okos meg a versenyzõk vagy a téli szünetben felkészítés alatt pl hetente egyszer összejönnek. Többség meglenne elfogadják nem lenne nem fogadnák.Tényleg nem szeretnék olyan VB-t hogy "azok" ott fennt határozzák meg.Lehet jobb lenne olyanokat berakni ha van rá lehetõség akik versenyeztek forma 1-ben(nem tudom most kik vannak ha most is vannak olyanok akkor bocsi),legalább 50%-ban több f1es pilóta kellene akik hozhatnak iylen döntést

Kit--Kat
Passz, felõlem õt is megbüntethették volna.
Bár mondjuk nem bírom a Massa gyerek búráját de... azért arról nem tehetett a csóró, hogy idiótán engedték ki.
Más részrõl meg Kimit is büntették meg a csapata miatt nem egyszer, ezért nem gondolom, hogy részrehajlók lennének.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Christian88
elején mondom Hamilton szurkoló vagyok, elismerem hogy elég furcsa volt az eset.De még Velnciában amikor Massanak volt incidense a bokszutcában igaz a csapat hibájából de akkor olvassuk csak el a szabályt:

"A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Sportszabályzata kimondja, hogy a versenyigazgatóság a pályán történt INCIDENSEKÉRT háromféle büntetést róhat ki:

Bokszutca-áthajtásos büntetést (A drive-through penalty. The driver must enter the pit lane and re-join the race without stopping)
Tíz másodperces stop/go büntetést (A ten second time penalty. The driver must enter the pit lane, stop at his pit for at least ten seconds and then re-join the race)
10 rajtpozíciós büntetést a következõ versenyen (a drop of ten grid positions at the driver's next Event) "

Na most akkor a boksz pálya nem a pályán van?Hogy is lett ezek közül akármelyikbõl is pénzbüntetés?. Persze lehet csak a mclaren fan beszél belõlem=)

Kit--Kat
így is úgy is sportszerûtlen volt amit Hamilton mûvelt

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

chalezlopez
Ejj, nem is tudtam, hogy jogász is vagy!

Vamos Argentina!

DannyL
ATTYAÚÚÚÚRISTEN! <#zavart2>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

pl hogy -mert nem volt pontos a szabály és változtani kellet rajta, ez miatt marasztaltak el valakit- ami jelentõsen befolyásolja a végeredményt mondjuk egy 10 rajthelyesre módosítják..

Istencsászár
Nem az a lényeg h mit vártál hanem az egész szituáció...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
De már 2 hete mondják, hogy az ilyen büntetéseket nem lehet megfellebbezni, nem tudom mit vártál.

Istencsászár
Alapból olyan döntést hoztak ami nem fellebezhetõ a szabály szerint, a McLaren fellebbezését mégis elfogadta az FIA és biróságra vitte azt, vagyis itt most elbírálásnak kellett volna lennie nem pedig annak hogy a két fél felmutatja a bizonyítékait, érveléseit aztán az FIA ugy dönt hogy bocs srácok igazából ennek az egésznek meg sem szabadott volna történnie hiszen a szabály kimondja ha nem lehet... na ugye hogy vicces?

Norbi1990
Ez a szárny kúúl lesz jövõre <#idiota>
passatgt
<#idiota>

b-type
Na pont ez az....ezen pöccentem be. Mert ha már ilyen írtó gyorsan kellett büntetni, annélkül hogy néztek volna bármiféle adatokat.., akkor miért olyan büntetést hoztak, amit elvileg meg sem lehet fellebbezni??!

Maga az eljárás bosszant, elvileg így hozhatnak olyan döntést, ami tök igazságtalan is lehet (elvonatkoztatva most ettõl az esettõl)..de hát tök mindegy, mert ezt a büntetést kiszabva formai okok miatt nem lehet megtámadni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a cikkben benne van, hogy késõbb döntenek a fellebbezhetõségrõl..

döntöttek.

A szabályok pontosításával mindíg csak akkor foglalkoznak, mikor valakinek a kárára már döntöttek ( a hiányos, pontatlan szabályok alapján )

és ez nagyon gáz..

Mosley ezzel foglalkozna inkább nem az egységes motorokkal meg a fenekeléssel.. <#action>

bordy
cool!

A FIA magyarzázata:

A szabálysértett versenyzõk a következõ büntetést kaphatják:

-Bokszutca áthajtásos büntetés, amikor is a versenyzõköteles megállás nélkül áthajtani a bokszutcán, betartva za ott elõírt sebességkorlátozásokat.

- 10 másodperces „Stop and Go”, amikor a pilótának nem csak behajtani kell a bokszutcába, hanem ott megállni 10 másodpercre mielõtt folytatná a versenyt.

-A következõ versenyen 10 rajtkockával hátrébbról kell indulnia.

Ha az elsõ vagy a második büntetést kapja a versenyzõ, a nagydíj vége után, akkor egy másik paragrafusnak köszönhetõen 25 másodperces büntetéssel sújtható.

Továbbá a FIA azt is szabályozza, hogy az ilyen nemû büntetések esetében sem a versenyzõ, sem a csapata nem élhet fellebbezéssel.
Count Adyn
Nem, ez a valóság, amit mindenki tudott, egyesek mégse bírták ki vergõdés nélkül:)

Istencsászár
"A FIA Fellebbviteli Bírósága kedden úgy döntött, hogy nem fogadható el a McLaren beadványa, mivel a Nemzetközi Sportszabályzat 152. cikkelye kimondja, hogy az áthajtásos büntetés - amelyet jelen esetben a 25 másodperces büntetéssel váltottak ki - „nem fellebbezhetõ"."

szóval meghallgatták a McLarent és a Ferrarit az üggyel kapcsolatban, és arra a következtetésre jutott a bíróság hogy nem lehet fellebbezni? ez ugye valami vicc?

bardocz
A csapatot szopassák már halálra.
kirol
Zsír! :)

bardocz
Én nem megyek semmi hirtelen tervezett programra,ha F1 vagy WTCC van-.-"
Most a Hungaroringi idõmérõt Horvtoknál egyik szomszédnál néztük.2 részére nem is emlékszem,mert végig beszélgettünk,régen rallyzott,és arról mesélt.
M@TriX
én meg Szingapúrról, hogy most ennél a versenynél nem kell majd korán kelnünk... itt is kelhettünk volna.