FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Igazat beszélsz.
Én is visszahoznám a nyalókást.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Ez annál összetetebb dolog.

A nyalókás ember az egész brigád munkáját és a forgalmat is figyeli... csak és csak is akkor emelheti fel a nyalókát hogy ha

- az autót fel kell emelni
- a kerékcsere sikeresen megtörtént ( itt bármi közbejöhet mint pl: nem tudják leszedni, felrakni, rácsavarni, lecsavarni stb... )
- a tanker befejezi a tankolást és lehúzza a csövet ( itt is bármi lehet pl: nincs üzemanyag áramlás, beszorul stb... )
- az autót le kell engedni 4 kerékre
- az összes szerelõ olyan távolságra kerül a kerekektõl hogy az ne menjen át rajta, ezt álltalában egy kézfeltartással szokták jelezni, amikor készek

és akkor a forgalomról nem is beszélve ami a boxutcában van

ezt egy kompjúter nem tudja eldönteni, hiszen ennek több féle kombinációja is létrejöhet, ezt csak egy ember tudja figyelni, mérlegelni, dönteni, cselekdeni... õ a nyalókás aki egy karmester, aki az egész folyamatot elindítja s lezárja.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
De még mindig nagyobb az esély rá,hogy megállnak,mint a lámpánál.Nyalókával rácsaphatsz a fejére,és fékezni fog,mert tudja,hogy baj van.Lámpával mit csinálsz?Semmit,elmegy alatta már nem is látja.
Minstrel
most nem tudom kivel, de nyalókával is volt már olyan, hogy ütögette vele a pilóta fejét, de az továbbment simán, talán Montoya, de nem biztos

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Igen,de ha visszaengedi van rá esély,hogy a versenyzõ megáll.Mint ahogy történt ma is talán Trullival,vagy kivel,nem emlékszem pontosan,de szerintem Toyota volt.
hiába van nyalókás ember!
ha nézitek akkor amint felemeli a nyalókát a versenyzõ elindul !

na most ezt a rendszert nem lehetett volna úgy belõni hogy rákötnek valami érzékelõt a kocsira vagy rácsatlakoztatják a benzintöltõ nyílásához hogy amikor a szerelõk lekapták a tankolóberendezést zöldet adjon!
bardocz
Szerintem meg nem lesz munkája,Kimi 2. kiállásánál is már nyalókás embert használtak,és szerintem mostantól azt fognak.
Istencsászár
A hibákból tanul az ember, ezek után a munkáját 3szor figyelmesebben fogja csinálna, ebben biztos vagyok.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
jó,látoma szmájlit😊
bardocz
Amúgy fel is fogod mit nézel?
lac coo
Mé, ki az olasz ? <#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

chalezlopez
Hmmm, ugye csak az hibázik, aki "dolgozik" csinál is valamit. Ebben az ún. profi, élhajhász világban Domenicali, és a Massa család minden tagja - élen a rendkívül szimpatikus édesapa - példát mutat emberségbõl, és az õszinte érzelmekbõl.

Vamos Argentina!

nekem viszotn nem szimpatikus, hogy ennyivel meg lehet uszni egy ilyen hibat.

Olasz névbe mióta látsz y-t?

BaliBoy
Szimpatikus. <#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bardocz
Trulli nevét nem tudni leírni szimpla vadparasztság,miután ezer+egyszer elolvashattad a nevét pár év alatt.Muszáj meg még az FF szerint is pontos jé.
bardocz
"a hibázó munkatárs nagyon letört és sírva fakadt a verseny után - Massa vigasztalta meg"

Azért látszik,hogy ez az életük :-)
lac coo
A muszály jogos, Trully-t meg bevallom fogalmam sincs hogy írják, nem is érdekel 😊)))

De ez messze van a hemzsegéstõl ! 😄DDD
Kb mint Kimi a rossz autótól ,amin nem lehet 20 kör alatt felmelegíteni a gumit ! 😉

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szerintem szorakoztato, olyan aranyos, mint egy kis majom:-)
Bar azok hamar megtanulnak bizonyos dolgokat - peldaul gondolkodni:-)

http://gaborszantai.co.uk/

muszaly, Trully es a tarsaik...

Count Adyn
Azért most már szerintem is keress fel egy orvost😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a szineket sem ismeri, raadasul vissza sem toljak, ha kicsuszik...:-(

Peppus
Rájöttem, miért használják a lámpás dolgot a boxban. Szegény Kimi amíg elolvassa hogy GOOOOOOOOOO addig percek telnek el 😄😄
Lekellett egyszerûsíteni a dolgokat 😊

lac coo
???

Lehet olvassa az SG-t es kiakadt a kommentjeidben hemzsego helyesirasi hibaktol...?

lac coo
De Kiminek hány kör kell hogy felmelegítse a gumit ???? 10 ? 20 ?
Ilyen nincs ....Neki más baja van, ha egyáltalán az autóval van baja .

szerintem pont forditva, ferrari volt a ket pilotajahoz kepest egy nulla, rengeteg futam ment el a FERRARI csapat hibajabol, pl a mai is.

Firerock
upsz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Köszönjük
Szia

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

En meg a vilag legjobb fotosa lehetnek, ha osszejott volna az Elet, de nem lettem az, mert a felteteles modban irt mondatokat lesz*rom....

Peppus
A Ferrari két lúzer pilótával bemutatta, hogyan lehet elveszíteni egy VB címet. Ilyen autóval már régesrégen bajnok lehetne egy összeszedett pilóta. Schumi bánhatja hogy visszavonult..

1, igaz
2, Utobbi futamokon mintha osszeszedte volna magat
3, Gumimelegitesi problema, a csapattal kellene megoldani, ma is begyorsult, meg az elso etapban
4, igaz
5, igaz

Attila889
bocsika hogy beleszólok de amit leírtál tavalyi állás az Fuji Utáni...eggyelõre még sztem korai lene azt számolni,bár én tökre nem értem hogy idén miért van kevesebb pontjuk,mondjuk Hamiltonnak már rég 100 fölött kéne lennie...de csak kéne 😊

Istencsászár
Kiminél több baj is van mostanság.

1, idõmérõn nem teljesít jól, pont azokat nem tudja megelõzni akiket kellene ( ellenben Massába lehet bízni, a 2. gyorskörbe tud javítani Polera is!! )
2, rajtnál vagy veszít 1 pozíciót vagy beragad ( ellenben Massa ugyan azzal az autóval kiválóan tud rajtolni, ma is bizonyítatta )
3, verseny elején nem tud mit kezdeni, lemarad, összeszed több mpt is
4, miután felébred elkezdi nyomni ami kifér, és akkor tényleg nagyon gyors
5, jönnek az események, beszívja a dolgokat, kiesik...

lac coo
Ez nem is rossz ötlet !!! Csak akkor mindenkinek kéne egy lámpás rendszer (is) .

Hát ez elég kaotikus futam volt😊 Massanak jól elszúrták a versenyét😞 Szerintem annyit kéne hogy egy érzékelõt betesznek a tankolóba aztán addig nem vált zöldre amíg tényleg le nem szették, csak ha jól tudom FIA szállítja mindenkinek a tankolót azt gondolom nem lehet belepiszkálni...

Christian88
hát pénzért akárhova vehetsz reklámot :S

http://www.twitch.tv/hegii

tiszta szánalmas ez a sportklub... sajna délután nem láttam,erre nézném az ismétlést a sportklubon és azt látom kivágtak egyes jeleneteket... és ez az rtl klun alcsatornája... grat az egész kibaszott magyar tvnek... még az ember normális sportot sem tud nézni.

lac coo
No de ezt ki vállalná be ilyen hülye szabályok mellett, lehet nem volt nyál a kocsiba, muszály volt bemenni ...
Másfelõl meg kimondják a szabályok milyen kihágásért milyen büntetés jár ....Amúgy meg Rosberg simán megérdemel már egy dobogót, ezt senki nem vitathatja ... 😊

Christian88
Jah :S és most már rég meg kelett volna büntetni rosberget hogy visszaessen a forgalomba.Erre elhúz annyira hogy egy stop and go is belefér lassan

http://www.twitch.tv/hegii

desigo
SportKlubon nem mutatták pont a legérdekesebb részt
lol inkább reklámot raktak alá :/

egyszer akarom ott újranézni de többet se fogom...
raikkonenek pályafutása során mennyi leggyorsabb köre van? (ha jól tudom 32 vagy 33)

Kit--Kat
Punker, szóljál már a Phd-s barátunkra, hogy állítson magán és ne flémeljen.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

lac coo
Van orvosod? 😄DDD

Kit--Kat
Én veled nem állok szóba nem süllyedek le a szánalmas intrikáidhoz, de a hülye mellett még értetlen is vagy.

Pár embert már eléggé irritálsz, rám ne reagálj hozzám ne szólj, értetlenke, próbáld ehhez tartani magad.

lac coo
78-al indult .

60%...

lac coo
Van ez így...
Heidfeld egyszer telehányta a sisakot úgy ment körbe 😊)))
80 %-os páratartalomnál elõfordul rosszúllét!

lac coo
Egyrõl beszélünk ,
Trully talicskázott be a boxba mikor ez történt !
Teszem hozzá: neki sem sok helye van hogy utat adjon a többieknek ...