182274
  • ShaiHulud
    hmm szomjas lettem. :)
  • Dietrich
    Ez kész :DD

Túl kövér Schumacher? Ezért lassabb Rosberg-nél?

Michael szombaton paradicsomos salátát evett uborkával, míg a hírek szerint a sisakján lévő szponzori matricákat is könnyebbekre cserélték.

:DDD
  • ShaiHulud
    arra akart utalni, hogy schumachert istenitik hogy milyen jo pilota (ami amugy igaz is), de mivan akkor ha a 7 vb cimet ugy nyerte hogy eros folenyben votl az autoja miatt. (ami nem igaz mind a 7 cimere, de sokban tenyleg hatalmas folenyben votl a ferrari)

amugy szerintem most az mezony is sokkal erosebb mint annak idejen. sokkal tobb az eros/jo kepessegu pilota.
  • Totti5
  • Attelee
    "sztem a 70%-át a VB címeinek a kocsijának köszönheti."
    Mivel ez egy autoverseny igy jó h nem a az 5 diplomájának,vagy a jól szopó
    feleségnek,vagy az erősebb processzorának,vagy érted h hülyeségeket irkáltok!
  • Totti5
    Ha Hami nem előzne ennyit, nem lenne állandóan képen akkor a nagy szakik sem tudnának fröcsögni rá. Tény hogy ez eddigi futamokon elég szép mennyiségű akciót, előzést, csatát tudhat magának, de ki is lehet jelenteni hogy a legszebb előzéseket ő hajtotta végre, és nem 1-2őt. Agresszív és nem adja fel. Szabálytalan dolgot meg nem csinált, max a cikázás.

Nézel más versenyt? WTCCben direkt lökik ki egymást, ehhez képest az F1ben semmi sincs, úgy vigyáznak egymásra.
  • Dietrich
    mert azóta megbeszélték és csak 1x lehet irányt váltani ;)
  • bakkerman
    neked hogy esne,ha úgy basznád el a VB címed,hogy egy köcsög boxutcában elakadsz egy szaros sóderágyban?????? ezért nyomatja az FIA őt! azért amikor Schumacher az elején rohadt nagy tehetségnek lett kikiáltva neki is el néztek pár dolgot!! sőt,később is,amikor már érettebb volt! mindig lesznek ilyen versenyzők,akik kitűnnek a mezőnyből és nem csak a tudásuk miatt!
  • Tesztoszteron
    Igazad van Szocsa! Hamiltont már a múltkori versenyen való cikázásert is figyelmeztették, de úgy látszik neki sokminden meg van engedve! Legalább törte volna össze a fél boxutcát!! :-)
  • bakkerman
    vééégre valaki kinyögi az igazságot

"Sumi meg.. sosem szerettem, és most legalább kap abba a hatalmas nagy arcába. Majd huzigálhatja a szemét ha jön szembe a kamera :D sztem a 70%-át a VB címeinek a kocsijának köszönheti. Petrov nagy volt."

• Totti5
    Boxba Vettel volt a vétkes mert ő nyomta ki, azt meg ne várjuk el tőle hogy Hami el fogja venni a gázt... ez nem az a játék.

SC alatt meg Haminak semmi köze nem volt a dolgokhoz.

A box bejárata előtt meg lehet előzni még.
  • SzocsA
    a lényeg alonso ha nem ugrik ki a rajtnál +25 másodperc

FIA meg benyal haminak !a boxban végig a többi csapat helyén ment és safety car alatt elment webber mellett!

szóval szabálytalankodhatunk majd az fia a verseny végén dönt pénzbüntetés vagy esetleg időbüntetést kapok!

következő futamon letolok mindenkit a pályáról, cikcakkban autózok és előzők safetycar alatt!

de legalább schumi szívatta kicsit hamit ezzel a ritka szar autóval
  • LaszloLedzenyi
    és ha lelöki ívről. de ez majd kiderül míg nincs róla felvétel addig úgyse derül ki a dolog így vitázni is felesleges
  • haaszkrissz
    Hamiltont eddig se büntették meg és nem is fogják. Sok balhés ügye volt az első évében is. Pl: olyan helyen előz, ahol nem lehet; úgy előz, ahogy nem szabályos; cikázik a pályán....De őt nem lehet megbüntetni, mert ő az egyetlen színes bőrű a mezőnyben.
  • Totti5
    Honnan veszed hogy kapna? Vettel fog kapni? ha nem akkor mi lesz? ő is kivételezett?
  • LaszloLedzenyi
    nem Ulvar csak ezt azé büntetni kéne. Alonso is kiugrott a rajtnál és megbüntették, lajoska is kapott volna egy boxáthajtást azt nem hőbőrögne egy pilóta se de egy ejnye bejnye?
  • Christian88
    Ha elhagyja a pályát elmehet rajt cél előtt
  • Ulvar
    Jogos lenne ezek után a többi pilótától ha ilyet csinálna és büntit kapna hogy akkor Hamilton miért nem?
  • Tesztoszteron
    Hajrá KUBICA!!! Go-Go-Go!!!
  • ShaiHulud
    ja mar tudom mi lehetett, totti5 irta be az elobb a buttonos belassulast, csak aztan kitorolte.
  • madmanic
    Remekül elbeszélgettünk..

• LaszloLedzenyi
    akkor is megelőzte a rajt-cél vonal előtt ami szabálytalan,sőt bement mellé ami szintén szabálytalan ráadásul még rá is legyezett a kigyorsításnál. egyébként jó pilóta hamilton csak ilyeneket nem kéne megengedni, érdekes a 4x-es ív változtatásért is ejnye bejnyét kapott. és ez gáz
  • Ulvar
    Nincs VIP jogom ember :D.
  • ShaiHulud
    kicsit tenyleg mogotte volt, ez igaz.
  • Totti5
    Hamit is letolták előtte, igaz csak egy pillanatra mutatták.
  • ShaiHulud
    na mi a fene megvaltoztattad a hozzaszolast?:D elobb meg arra valaszoltam hogy sc kozben kitoltak hamit.

-hat de epp ezaz hogy nem mind hidegveruek, ezert is irta bakkerman konkretan ugy, hogy "button angol hidegverrel". de ezekszerint te tenyleg nem ismered ezt a szolast hogy angol hidegveruseg.
  • Christian88
    de hamiltonnak balról vettel nem hagyott helyet..
  • Tesztoszteron
    Madmanic nem vitázok veled mert elfogult vagy Hamiltonnal!
    Pedig egy kis köcsög NÉGER!!
  • lama king19
    micsoda futam volt emberek!!! fantasztikus!!! hamilton, button, alonso volt a legjobb! azt érdemes megnézni h alonso büntivel együtt jött be 4.-nek míg massa hátul ragadt. ezek után van kérdés h melyik pilóta a jobb? sztem nincs. GO ALO GO HAM GO BUT!!!!!
  • G_ArchAngel #94162
    Szerintem Alonso-t nem fogjak megbuntetni a Massa-eset miatt, illetve Hamilton-t sem, mert az meg versenyhelyzet volt. Az ismetlesnel - mikor kiirtak, hogy vizsgalni fogjak Vettel es Hamilton kozotti esetet - akkor csak azt jatszottak vissza, mikor Vettel elkezdte leszoritani a szerelok fele Hamiltont...
  • madmanic
    Ott én úgy láttam hogy Hami még mögötte volt félig mikor Webber lement.. Sztem csak megijedt hogy nekimegy.
  • ShaiHulud
    hat igen ott kezdodott a kaosz amikor button nagyon belassult es egymasra torlodtak, de ez nem lehet kifogas erre.
  • Ulvar
    Hamilton, Mansell, Hill...soroljam? ŐK mind hidegvérűek szted? :). és még sorolhatnám. Vagy úgy alapból az angol nemzet szerinted hidegvérű? :).
  • madmanic
    Ez nem az M7 es baszod..
  • ShaiHulud
    en hamilton es webberrol beszelek a safety car lejovetele utani celegyenesre fordulo kanyar kijaratnal.
  • Tesztoszteron
    Madmanic ! Szóval azt állítod, hogy a záróvonalat át lehet lépni? Szóval csak akkor büntetik meg Hamiltont ha balesetet okozott volna!!! Ez nevetséges!
  • ShaiHulud
    pedig hatha tanulnek valami ujat. vagy talan belezavarodtal mar te is?
  • madmanic
    Múltkor ugyanezért nem büntették Kubicát..

• madmanic
    Hol? A pályán kanyarokban?

A "kivezetésekre" gondolsz?

Amilyen a Sumák-Massa?

Sutil-Vettel?

Vagy a többi..?

Ez a verseny.. A boxban Vettel nyomta befele a szerelők közé..
  • Totti5
    Rosberg jóval gyorsabb volt ma is mint Sumi. Nem annyira jó a Mercédes, de Sumi még rátesz egy lapáttal hogy még lassabb legyen. Gyengébb autók mint a Merci is előzgették őt.