FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wallpaper:-)

http://gaborszantai.co.uk/

gabber_saviola
HAJRÁ HAMI 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Taranov
Szerintem akkor sem lett volna nagy esélye Kiminek a VB címre, ha ezt a kanyart nem rontja el a végefelé.
Igazából itt Massát sajnálom, a hülye szerelõkön múlhat a világbajnoksága. Persze még semmi sincs lefutva.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

b-type
?
Dehogy nem akart, ...itt egyenlõre arról van szó, hogy Kimi nem elõzés közben ment falba...még csak nem is elõzési kisérlet közben, csak támadási közelségbe szeretett volna kerülni.
..hogy õt idézzem:
"Meg akartam támadni (Timo) Glockot, hátha hibázik, de a sikánban kissé lesodródtam az ívrõl, átpattogtam a rázókövön, és amikor az autóm újra földet ért, elvesztettem az irányítást, aztán a falban kötöttem ki.
"
Kimi meg akarta támadni Glock-t hogy az hibázzon, de Kimi hibázott.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Ez igaz, de az nem kockáztatás hogy belemegyek egy dupla sikánba ugy hogy annak a végeredménye nem lesz jó... ha nem megy falnak akkor is elrontja...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Kimi elõzési pozícióban sem volt, csak sietett. Akik Trullit kergették azok nem akartak elõzni?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
vagy a többi versenyzõ nem merte annyival nyomni ott olyan gumikkal, ha pontokat akar kockáztatnia kell...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tegnap 50 koron keresztul a tobbi versenyzo nem akart elozni, csak Kimi...

szar erzes, hogy van akinek nem vonatozas az F1?

Istencsászár
tudod ez olyan dolog hogy a többi versenyzõ 70 körön keresztül nem hibázott ott, Dc meg Kimi igen... tegnap a többi versenyzõ nem hibázott ott 50 körön keresztül csak Kimi...

Punker
dehogy nyírják, ezek visznek színt a végjátékba.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Solten
Ezek a nyomorék városi pályák kinyírják a sportot.

Saor Alba

b-type
azért persze az F1 a kiskapuk kihasználásáról (is) szól, de hogy ezt így le lehet nyilatkozni a tévének, újságnak 😄D
...hát igen kicsit jobban is taktikázhattunk volna a szabályszegéssel....legalább mondta volna azt hogy mittomén akkor még elég volt az üzanyag a francba, de késõbb már muszáj volt bejönni <#idiota>

Ezzel gyakorlatilag kiemelte, mennyire hülyén néz ki a büntetést kiszabó testület amikor büntetést hoznak....látod-látod nézd mi port vertetek fel..1 milla perköltéség legutóbb is,..hát öreg én direkt szegtem szabályt...ja és várj:
Legközelebb még okosabban próbálom meg direkt megszegni a hülye szabályotokat.
😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

es a kocsog meg le is fekezett Hamilton elott piros lampanal, sot, kitepte a kifugojat!

rohadt szemet Raikkonen!

De a másik autóba verseny közben belemenés, - errol meg lelehet ugrani, mert akik ertenek az autoversenyzeshez (az itt az SG-n a NULLA-t alulrol nyaldossa), ezerszer megmondtak, hogy csoda volt, hogy megfogta az autot, ami a rutinos DC-nek sem sikerult ugyanabban a helyzetben. Arrol meg mar ne a finn tehessen, hogy Sutil sargazaszlo alatti elozes miatt elekerult...

sztem meg nem.

a McLarennél peches volt, gondoljunk az elfüstölõ motorokra, a leszakadó felfüggesztésre, stb.

De a másik autóba verseny közben belemenés, falnak ütközések, gyenge idõmérõ eredmények, ez nem pech..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kit--Kat
Ahány versenyt elbukott már önhibáján kívül, az alapján szerintem igenis Peches versenyzõ.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Kubica nyilatkozata elég érdekes, szal már ezzel is számolnak?
...és ha igen, ezen a pályán milyen jól teszik. Rosberg helyezése annak köszönhetõ, hogy a legjobbkor hágta át a szabályokat.

Robert Kubica: (11) "A futam nagyon megterhelt fizikálisan, olyan sok a bukkanó. Remélem, a rendezõk dolgozni fognak az aszfalton jövõre. Mindennek a tetejébe a látásom egyre romlott, ahogy fáradni kezdtem, az utolsó 15 körben hihetetlenül fájt a fejem. Szerencsétlen döntést hoztunk, amikor nem álltam ki a boxba az elsõ olyan körben, amikor zárva volt a boxutca, ami egy jó eredményembe került, így a mögöttem lévõk megközelítettek (a pontversenyben). A csapat úgy gondolta, hamarosan ismét megnyitják a boxutcát, ám nem így történt, de ilyen a versenyzés."

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

amióta bevezették azt a biztonsági bizbaszt, azóta kevés az esély rá.

talán Alonso volt az uccsó..

desigo
Schumi is ott volt
de minek xD

csak tiszteletüket teszik

Kerékrögzítõ csavar már régen esett le.Ideje lenne már valakinek 😊
b-type
Nem..Kimi nem szerencsétlen, talán Webber-re rá lehet mondani, de Kimi-re én nem mondanám.
Kimi esete nem az égiek dolga, olyan helyen van ahol a versenyzõk 99% szeretne lenni, már csak a VB esélyes autó miatt is.
Kimi már nagyon régóta VB esélyes autóban ül, még amikor megbízhatatlan volt a McLaren, akkor is benne volt a sansz.
Más versenyzõkkel összehasonlítva, én nem tudom Kimi-t szerencsétlennek látni.
Én megértem a gumimelegítési problémáját is, de ez nem egyedüli eset a mezõnyben...kell változtatni..neki is, ezt nem feltétlen a csapatnak kell megoldania, mert pl. ha Massa megoldja, akkor csak átnéznek Kimi-re és kész.
Ahogy Kubica vs, Heidfeld-nél is....öreg ha Kubica fel tudja melegíteni a gumikat, akkor te is fel tudod, csak rá kell jöjj hogyan.

b-type
Az egész katyvaszban számomra a legröhelyesebb az volt mikor visszaváltott a lámpa pirosra...pff
Mikor néz már fel a versenyzõ ha elrajtoltaták?..lehet már át is halad a lámpa alatt,..de mindegy is, mert ha beleültetik a fejébe, hogy a zöld nem biztos hogy zöld, akkor a reakcióidején már bukták is azt amit az egész hi-tech cuccnak hoznia kellett volna.
A VB-ért harcban ilyet...sssz

talan mert az is csak filmekben van, hogy egy vizben sodrodo ember lattara beugranak a hidrol...

99,9%-ban az ember varatlan helyzetekben kepes lefagyni...

kirol
Hát ezen én is csodálkoztam, hogy ugyan miért nem akadt egy ember se, aki azonnal utána futhatott volna, hogy segítsen.

azert a csapattarsahoz kepest meg Fortuna kegyeltje...

az biztos, hogy Kimitol soha, senki nem fogja elvenni a "legszerencsetlenebb cimet:-)

b-type
Nem csak a lámpás embernek kellene bõgnie...bõgjön csak, az év ezen szakaszában már ne hibázzon senki.
Másfelöl azokat a szerelõket is lehordanám, akik ott álltak bambán miközben Massa félreállt.
Massa elmegy, Kimi beáll..Massa félreáll, elmegy mellette Kimi..Kamera vissza Massa-ra, majd Ferrari csapat..lézengõ-bambuló szerelõk, kamera vissza Massa-ra áll-álldogál, kamera vissza a szaladó szerelõkre.
???
Zsigerbõl szaladni kellett volna, mit gondoltak kiesik a beszorult töltõcsonk??! ..vagy majd kiszedi valaki?
Kimi elment már futni kell, de akinek Kimi tankolása alatt nincs dolga az már akkor futhatott volna.
Rettenetesen sajnáltam Massa-t ahogy ott ült. Mindent tökéletesen csinált, kiváló pole, kiváló rajt, nagyon jó versenytempó...és ki tudja milyen versenytaktika.
Aztán a töltõcsonk, az idõtlen várakozás, a full szétesett koncentráció+ utolsó hely és végül az áthajtásos büntetés.
szörnyû.<#levele>

Kit--Kat
Ezt egyszer használta csak, az 1998as évadzáró Japán nagydíjon.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Dehogynem, 2000 második feléig ilyen sisakja volt.

a.carkey

A medve nem játék.

Punker
el van írva MS-nek sose volt kék sipkája.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
"A jövõben is õ fogja ..." 😊 Azt hittem egyértelmû, hogy ez nem mûködik. Erre õk folyatják, ha bele is döglik miatta a Ferrari. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
És pont te nem vagy anti-Kimi drukker .......................... 😄 Ejjj!

A medve nem játék.

autoversenyzo, nem matekzseni:-)

ha Kimi/Alonso-fele emberek kiszallnak, akkor majd tapsolhatunk a vonatozo, szamolgato csodapilotaknak...

amugy miert ne hajtana, ha megy az auto, ha atmegy Glock-on, akkor Hamilton van elotte...

Glockban csalodtam, mert megigerte, hogyha legkozelebb Lewis kozelebe kerul, akkor visszaadja neki azt a szep unfair elozest..., nem ferfiak ezek mar, MS, Montoya, Senna visszaadta volna:-)

kabel15
Hány ponttal vezet Hamilton?

BattleTag: kabel15#2672

a.carkey
"valamikor régen jó volt, volt néhány nagyszerû versenye ( kinek nem...? ), aztán annyi ...."

Meg egy vébécím 17 pontos hátrányból Hamiltont, Alonsot és Massát megverve. Tényleg annyi. De majd ezt is megmagyarázod, ahogy szoktad.

A medve nem játék.

a.carkey
Ez oké, el is mondta Rosberg: be kellett jönnie. Nevetséges volt, különösen annak fényében, hogy egy stop and goval a nyakukban is jobb pozícióba jöttek be. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Kimi hülye volt, mint már sokszor idén. Az ilyen hülyeségek miatti kiesésekbõl már minimum 20 "pluszpontja" lenne, ha neki elég mondjuk a 4 pont, nem zsákol az 5re. De nem, õ balfaszkodik és kockáztat feleslegesen. Mondja már meg nekem valaki, hogy jelen helyzetében reálisan nézve vajon mifaszért kellett neki ezen a futamon azért a kurva plusz 1 pontért odabasznia a falhoz az autót? Idén ugyanezt kb. még 3x megcsinálta. Ha ez a gyõzelemért ment volna vagy a 2. helyért, kurvára megértem, de a 4 helyért???? Semmire nem volt jó, csak arra, hogy most már tényleg beálljon Massa mögé a sorba idén, bár látva a balfasz Ferrari csapatot és Hamilton gyorsaságát, erre a csapat és egyéni vébére már gombot varrhatnak. Ezt Hamilton be fogja húzni izomból. Jele nincs annak, amit tavaly összebénázott a végén. Nincs egy Alonso típusú emberke akivel csapaton belül küzdenie kell és pontot vehet el tõle, szóval ezt be fogja húzni ebbõl az elõnybõl. De persze még van Massanak sansza, de ezzel a csapateljesítménnyel ...

Alonso gyõzelmének meg örülök, mert kurvára megérdemelte.

A medve nem játék.

arra nem gondolsz, hogy porzott a tankjuk?

a.carkey
Mondjuk Todt még nem teljesen volt csapat, de amolyan nem is tudom mi. Racing fõnök, de minden esetre ott volt ...

A medve nem játék.

a.carkey
Todt ott volt tegnap ... Ha a volt csapatból valaki ott van, akkor kész a káosz? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Azt, hogy miért hozták be amikor pont akkor gyorsult be, na azt én sem értettem, mert benya volt, látva, hogy a Ferrari megvárta a zöldlámpát, nem úgy mint Rosbergék. De ezek után kutyafasz sem fogja megvárni, ha így ezzel pozíciókat szerválhat, legalábbis itt biztosan nem.

A medve nem játék.

a.carkey
Én. 😊

A medve nem játék.

desigo
Kit--Kat
Nekem nem úgy tûnik mindemellett úgy tudom kap az irányítóhíd 1 visszajelzést amikor lecsatlakozik a csõ a tankról. Asszem ezt kapcsolták ki amikor manuálisra váltottak.

jo sok hiba lehetoseg:] tobb gond lenne vele, mint amennyire hasznos lenne.

o az ellen ervelt, hogy erzekelos elektromos rendszer legyen a nyalokas/lampas helyett. 😊 nyalokas most is ott van szal nincs mit rajta visszahozni (csak eppen a nyaloka most lampa😊 )

meg lehetne oldani érzékelõkkel, de egységesen.

minden kerékbe egy, + a tankoló berendezésbe egy, és minden autóba egy jeladó, hogy hol tart a boxutcában. Ha minden a helyén, nincs forgalom, akokr ad zöldet.

Ezeket ha figyeli egy számítógép, akkor talán mûködhetne.

De így, hogy ember kezeli, baromság...