182274
  • paj01
    Jo meccs volt.
    Hat hiaba az eső tud valtozatossagot csemepszeni a dolgokba:) szaraz idoben locsolni kene a palyakat:D
    Csalonzo megmutatta mit tud:D megbanjak meg ferrarinal h elzavartak kimit:D massa a kis hazi pet kapja majd az ivet:D
    Neztem az elozeseket a hatso hosszu egyenesben es annyira nem ertem... igy kulso szemlelokent annyira egyszeru azt kivedekezni. ha gyorsabb auto jon mogotted fogod magad behuzodsz belulre aztan mikor melletted van tereled kifele... fektavon asse baj ha becsuszol a kanyar kozepebe mert igy gyakorlatilag keresztbe allsz a kanyarba es ugy sem tud toled elfordulni az uldozo:) szal nem ertem hogy miert nem csinaljak mindig igy? miert megy valaki kulso ivre? onnan eslytelen..ha jobban is gyorsitana ki akkor is az utjat allja az elotte levo.. sumák is jol csinalta elsore aztan masodjara is jo lett volna az elkepzelse hogy beesik fektavon de erthetelen okokbol nem kezdett kihuzodni es nem kezdte kifele tolni hamiltont...es mivel tavol volt tole hamilton szukebben eltudott fordulni.
    Meg pl rosberg mikor button megelozte...meg se probalt fektavon beesni pedig volt hely...pedig nem gond ha tulcsuszik mert buttont is akadalyozza igy es o lesz kedvezobb helyzetben.
    Szal ezt valaki magyaraza meg:) nem ilyen egyszeru a dolog?:)
    Egyebkent meg nem kell itt rinyalni a boxutcas esetek miatt. nem kell mindig ugy versenyzni mint a kislanyok. ha nem jar palylevagassal a fuvon is meglozheti egyik masikat:)
  • skodatuning
    A büntetésekről csak annyit,hogy nem értem miért akarják sokan osztogatni azt...speciel rengeteg olyan szabály van ami nagyban csökkenti a verseny élvezhetőségét.
    Pl. a múltkori cikázás...Petrov azt mondta élvezte,én is élveztem akkor hol itt a gond? :)
  • nonicks
    -VETTEL LELASSULT!!!!ÁÁÁÁ
    -az barrichello
    (ez mindent elárul:D)
  • vizes
    Igaz, szoktak kiabálni. De Palik esetében nekem másképp jött át a dolog. Mindegy, bennem a hiba. Bocs, hogy megsértettem a Palik fanokat.
  • skodatuning
    Már nem azért de ha esemény van akkor általában kiabálni szoktak a szpíkerek,ez hozzá tartozik.Unott hangon elég furán jönne ki a dolog.
    És ez minden sportágra igaz.
  • vizes
  • vizes
    Akkor, off. Bennem a hiba, hogy az artikulátlan ordibálása idegesít...
  • Totti5
    Tedd azt. Senkit nem érdekel.
  • IXEMGabeo
    csak téged idegesít...:) bár hülyeséget bőven szokott mondani, én csípem az ürgét:D
  • vizes
    Bakker, hang nélkül kell néznem mert szétdurran az agyam...
  • nonicks
    igen!
  • vizes
    Nagyon régen nem néztem f1 közvetítést, nem vagyok nagy rajongó, most is csak az érdekesség kedvéért teszem.
    Emberek! Ez a faszkalap Palik rettenetesen idegesít az üvöltözéseivel és a barom beszólásaival. Csak engem dühít ez a baromállat?
    Mindig ilyen seggfej?
  • WNW
    Herbert angol.. Wurz 200 evig volt McLaren tesztpilota.... Min csodalkozunk...?!
  • UnknownAsshole
    palik kiesik a gatyájából
  • IXEMGabeo
    megy a futamismétlés...
  • G_ArchAngel #94215
    OFF

Kimi 5. helyen fejezte be a Torok WRC futamot!

ON
  • Dietrich
    Wurz szerint nem jár bünti..múltkor Herbert szerint..azóta megbeszélték 4x nem lehet iránytváltani csak 1x..most majd megbeszélik boxutcában nem lehet átlépni a vonalat csak amig a box helyre be és ki hajtanak ;)
    száni..
  • bakkerman
    dehogy lesz jó, 2szer esős futam volt,ezért vannak jópáran gyakorlatilag pár ponton belül a tabellán...ha a 4 futamból mind a 4 száraz,akkor Vettel 1.,és a Red Bull is vezeti a konstruktőrt,sokkal jobbak idén mindenkinél,esetleg a Meki megfogja őket
  • oneal1
    ez az eset szerintem annyira nem volt necc.
    mindenki mepróbált volna mellé állni vagy elé.

De! amikor Hamilton úgy ment ki a boxba, hogy új utat rajzolt....
    megvan a szabályban, hogy hogyan is lehet megközelíteni a boxot.
  • mcmoha
    Itt vannak az "iteletek".
    Hamilton.
    Vettel.
  • Dietrich
    mert új módja van az ilyen eseteknek..egy volt versenyző dönti el szabálytalan volt vagy sem..
    amit nem jónak tartok egyáltalán, hogy ezt 2 órával a futam után döntik el és nem akkor 2 percen belül..
  • IXEMGabeo
    egyiket se büntették meg...hmm érdekes ezentúl minden szabad:) végülis a 90-es évek F1-e is azért volt jó mert szinte semmiért nem adtak büntit...csak télleg aki szabályt szegett ám ezen a futamon sztem bőven akadt szabályszegés...komolyan mondom a múltkori esete és a mostani esetei Hamiltonnak, azért mondható h egy icipicit szerencsés pilóta...
  • Dietrich
  • Dietrich
    The Stewards received a report from the Race Director regarding an incident in the pit lane involving car 2, Lewis Hamilton and car 5, Sebastian Vettel. On hearing the explanation from both driver's and both team manager's and viewing video evidence the Steward's decide that Lewis Hamilton drove in a dangerous manner and therefore impose a penalty of a reprimand.
  • joebacsi
    4 futam, 3 kettős győzelem, 3 különböző csapattól.
    Jó lesz ez az idény.
  • nearo
    Ki is írtam msn-re :D
  • b-type
    hát te aztán nem vagy elfogult..

"nem vitázok veled mert elfogult vagy Hamiltonnal!
    Pedig egy kis köcsög NÉGER!!"

• Máté94
    Felveszed nekem? Nincs Euro 2-őm:(
  • whiskeyman
    remélem kitiltanak innen a picsába ezért a stílusért...
  • Dietrich
    juró2-n most kezd a F2
  • IXEMGabeo
    az eset úgy nézett ki h Button nagyon belassított és torlódás volt...Hamilton már kapásból bement Webber mellé és végül kiszorította őt a célegyenes előtt.. nézd vissza ajánlom...egyébként Vettel eléggé bement Hami mellé tehát ő is várhatott volna ám. Majd úgyis eldönti az FIA mi szabályos és mi nem mindenesetre a mai futamon Alonso, Hamilton, Vettel nem volt valami szabályos ezt el kell ismerni:) 1 büntetés vmelyiknek előbb utóbb járni fog főleg a kis agresszív Lewiska alatt rezeg a léc bevallom nem igazán tetszik a stílusa...
  • Christian88
    szerintem csak, akkor ha nem hagyja el a pályát
  • Totti5
    Érdekes lenne ha SC alatt ne lenne sárga zászló.
  • Totti5
    Lehet hogy nem köteles, de vissza szokták a pilóták minden gond nélkül.
  • Tesztoszteron
    Miért ad mindenki igazat annak a Niggernek! Maradjon a Rap szólónál!
  • Tesztoszteron
    Igen !!! Csak ez sárga zászló alatt történt!
  • Christian88
    Én úgy tudom visszaengedni se kell ha elhagyja a pályát, amúgy meg, ahogy olvasom hivatalos oldalon 6ról 11 lett webber tehát ne csak hamiltont szídjátok azért ami szerintem egyáltalán nem szabály ellenes
  • Totti5
    Nem volt Webber eset. Ha valaki lemegy a pályáról azt nem köteles megvárni a mögötte jövő, visszaengedni igen, amint utoléri. Hülyén is nézne ki ha mondjuk Button ment volna le és addig a többieknek ott kell várni és állni? hülyeség.
  • bakkerman
    xdddd
  • IXEMGabeo
    ez egy jó futam volt srácok:) eső itt eső ott szárazon is nagy lehetett volna bár ki tudja. helyzetek: jól teljesítettek a srácok örülhetünk h szinte nem volt kicsúszás, ami parádés:O, rengeteg akciós és előzés volt aminek csak örülhettünk...tetszett Petrov stílusa e mellett még Button,Rosberg, Kubica taktikai érzéke is zseniális volt...Hamilton esetről nem vitáznék 1x-i büntetést a Webber eset miatt megérdemelt volna, a boxutcai bejárati esetek is vitathatók ám...Alonso manővere nem volt szép Massával szemben e mellett a Ferrari és a Red Bull nagyon eltaktikázta magát.
    Schumit megint megvédeném méghozzá annyiban h azért egy 100x gyorsabb Mclarent fel tudott tartani 2 körig, az egyenesben a Merci szar, 4 kiállása volt neki és még a formája sem az igazi. Ennek ellenére szép ez a pontszerzés halkan jegyzem meg Rosberg se lett volna 3., ha nincs a jó taktika az elején:)