182274
  • Legend Killer
    jaaaaaaa....LOL... ok :D.
  • Firerock
    "Oksana Kosachenko Petrov barátnője...OMG!!Ő csak a menedzsere!"
  • GregSB
    Oks, thx!
  • bardocz
    Megéri, elég jó volt.
  • Máté94
    Megéri!
  • GregSB
    Megéri megnézni a mai futamot? Nem voltam itthon, de ha bealvós / uncsi akkor nem pazarlom rá a sávszélt
  • Legend Killer
    nemannyiratokmárangolul. szal mi van akkor, most menedzser, vagy menedzser és barátnő is? :DD
  • bardocz
    Hát a te faszságaidat kevesen tudják felfogni itt szerintem.
  • Totti5
    Előző 3 futamon nem ért célba.
  • MaSzKa
    vissza kéne olvasni ha hozzászólsz már
    vagy nem tudod felfogni?

Petrovról van szó
    most írták róla, most sikerült először végig menni neki F1 versenyen
    pedig idén már több verseny is volt már

az nagyon tetszik mikor a menedzsere fogja a fejét
    :D

• Firerock
    Elozo versenyen is eleg jol nyomatta.Hamilton ellen eleg jol vedett.(cikazos ugy...)
  • bardocz
    Ki balfasz? Meg mit nézel te?
  • MaSzKa
    hihetetlen balfasz, de az RTL-es tévéközvetítők sztárolják

• Firerock
    király a gyerek
    utálom a ruszkikat de neki riszpekt:D
  • Firerock
    angolból hanyas vagy?
  • MaSzKa
    Vitalij Petrov (7. helyezés):
    "Örülök, hogy befejeztem első Forma-1-es versenyemet, pláne így, hogy megszereztem első pontjaimat is.

lehet barátnő a legjobb manager

• Legend Killer
    biztos reklám arc, v, h milyen jó csaj és aggódik szegény petrovért és és akkor petrovot sztárolják meg azt hiszik, h bnője, ha nem bnője és csak menedzser :D és akkor megin a reklámhoz jutottam ki :D.
  • Legend Killer
    mivan? nem értem. azt mondod, h a szöszi nem petrov bnője? ezt tudtuk. v pont, h nem csak menedzser, hanem bnő? :S :D azpro :D.
  • pzoli00
    Úgy gondolom ez a szabályrendszer még hordozza a "Mózli" stílus jegyeit, másfél, két évvel ezelőtt jópár büntetést kiosztottak volna ilyen megmozdulásokért amelyeket ma is láthattunk, de kérem szépen egy verseny attól izgalmas, hogy ha van "esemény" , ez nem "nyugdíjas klub", hogy csak körözgetünk körbe-körbe, óvatoskodva. Szerencsére ezt az FIA is kezdi észrevenni, hála többek között az új vezetőségnek.
  • MaSzKa

azt nem tudom mit keres a BMW a Renault F1 gyári honlapján
    http://my.renaultf1.com/photo/nurburgring001a-1?context=latest

Petrov managerjéről nem sok info van

annyit lehet róla tudni, hogy a közvetítésbe akkor vágják be mindig mikor Petrov elbasz vagy elcsesz valamit
    mindig fogja a fejét
  • MaSzKa

Oksana Kosachenko is Petrov's girlfriend...OMG! She is just his manager!

http://img199.imageshack.us/i/espiaoy.jpg/

http://www.vitalypetrov.ru/en/site-news/200-kosachenko
  • barcames
    Kimi Raikkonen a szezon 4 rally futamán 5 helyen végzett és szerzett 8 pontot:D:D darab tehetséges...:)
    világbajnokságban a 10 helyen áll 12 ponttal ;)
  • Legend Killer
    nesze neked Troll :D.
  • Legend Killer
    mindkettő jó:D.
  • madmanic
  • PLaci #94245
    Palik fan? van olyan??
  • madmanic
    don't feed the troll please..
  • paj01
    Ez most azert van sztem mer az uj csapatok sokkal lassabbak es nincs uresjarat a palyan mikor beszaladhatnak a kis romeltakaritok:)
    Valaki mindig arra jar:)
  • Ulvar
    Azért mi vicc!

Anno volt hogy egyesek mondták hogy mennyire szar az IndyCar hogy minden kis szarért SC jön...na ma látszódott hogy nem csak ott történik ez! De ez nem baj, mert izgalmasabbá tette a futamot, csak mondom hogy vicces :).
  • WNW
    Hat en maradnek Button elete parja mellett...
  • Legend Killer
    én is húznám a csajt simán :D.
  • Legend Killer
    ő szállítja az infót a blikknek :D.
  • paj01
    Lehet hogy kupolja is:D
    Sosem lehet tudni:D a ketto nem zarja ki egymast:D
    Palik tud valamit:)
  • Legend Killer
    megnéztem. jóvolt... hogy is mondtam? anno. ezentúl minden verseny esős lesz és mindenki esernyőt vesz :D. eddig is így volt.

palik: petrov élete párja. mondta, mikor a csajszi a szája elé tette a kezét. ezfasz, czolner már mondta7végén, h menedzser, palik nem nézi, v mi? de ezt az élete párja szöveget buttonnál is elsütötte, úgy látszik kedvenc szava járása :D. de ott igaza volt.
    de petrov szöszkéje nem a csaja, hanem menedzsere :P.
  • Count Adyn
    dejó lajoskának mindent szabad:) pff:D
  • b-type
    Hamilton-Schumacher:
    MS egyszer kifogta a szelet Hamilton vitorlájából ezzel a módszerrel, azaz 'egyszerűen' (szélárnyékba visszabújva) lefogta a támadóívet, majd útban volt kigyorson.
    Viszont a következő alkalommal Hamilton már megoldotta, ha a másik, egy egyenesben jobbos kanyar előtt nagyon fogja a jobbos támadóívet, akkor balra kell menni és nagyobb kanyarsebességgel elfordulni mögötte.
    Mivel aki szűkebben fordul az töri az ívet, ezért alacsony lesz a kanyarsebessége a csúcsponton...'egyszerűen' ki kell kerülni.
  • WNW
    Huuu, azt hogy ilyen helyzetekben hogy lehet vedekezni, meg elozni, hosszu lenne elmeselni.. Ilyen sebessegkulonbseget, mint most a McLarennek kanyarban, es egyenesben is volt, gyak. nem lehet hosszutavon kivedekezni, foleg, ha vizes a palya.. Azok a fektavok tizedmasodperces elobb, kesobb fekezeseken mulnak, es eleg egy kis tocsa, vagy egy pici kosz, es mar nem oda kerul, ahova gondolta.. De maga az, hogy ossze-vissza iveken fogjanak jol fektavot, mar az izgi dolog...
  • Totti5
    Massa : "Ami Fernando előzését illeti, egy pocsolyában kötöttem ki a hajtűből kijövet, és egy kissé elvesztettem az irányítást az autóm felett. Neki sikerült mellém kerülnie, és megelőzött a boxbejáratnál. Elvesztettem néhány helyet emiatt, mivel meg kellett várnom, amíg az ő kerékcseréje befejeződött"

Alo: "Komoly hibát követtem el a rajtnál, a reflexeim cserben hagytak és túl korán indultam el. Ez még sosem történt meg velem, és emiatt nagyot csalódtam magamban. Szerencsére a büntetés ellenére is sikerült negyedikként célba érnem. Ami Felipe megelőzését illeti? Ha nem a csapattársammal történik, senki nem beszélne róla. Számomra ez egy teljesen normális mozdulat volt, és biztosan nem fogja elrontani a kapcsolatunkat"
  • nonicks
    és mivan Alonsóval meg Massával?
  • Totti5
    Egy egy manővert el lehet játszani 2szer, utána már nem eteted meg vele a másikat. Persze szépen hangzik hogy így meg úgy kellene ott menni, de ez valójában nem így működik. Az adott körülmények közt mérik fel a helyzeteket és alakítanak ki szituációkat, azt hogy egyszer bejött nem jelenti azt hogy be fog jönni később is, sőt inkább nem. Itt a pálya széles volt és aki gyorsabb volt a másiknál az meg is előzte a másikat, nem nem úgy akkor máshogy, mert több féle variációt is használhattak. Nomeg azt sosem tudhatja egy védekező pilóta előre hogy a mögötte jövő hol próbálja meg, persze lehet rutinból lezárni a szöget, meg utána beesni féktávon, de ez nem játszható el sokszor.