FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kubica egy szar, egyszer nyert egyversenyt mákból ,és azóta elvárják hogy nyerjen, de akkor is csak mákból nyert 😛PPP

Máté94
b-type
Kovalainen?
számomra egyértelmûen óriási csalódás....túl sokan szeretnének abban az autóban ülni ahoz hogy ezt a teljesítményt hozza.
..az hogy mennyire van lemaradva Kimi Raikkonen-tõl az, sajnos, egyáltalán nem mérvadó...Kimi Raikkonen-tõl Heidfeld 1 azaz egy ponttal van lemaradva.
Ez azt jelenti hogy mindkét Bmw Kovalainen elõtt van...na ez a gáz.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
Ember! Te kirõl beszélsz??? Mert tuti nem rólam. Neked is csak azt tudom mondani, hogy olvass vissza, hogy mikor fikáztam én Raikönent! Nem fogsz ilyet találni. Legtöbbször a Massa fikázásotokra szoktam reagálni és akkor is csak annyit, hogy Massa semmivel sem rosszabb mint Raikönen ráadásul adatokkal alátámasztva! (már tavaly is ezt szajkóztam amit Massa be is bizonyított btw) De már ilyen hozzászólást sem fogsz találni jó néhány hónapra visszamenõleg mert már unom x-edikre leírni. Max annyit találhattok, hogy néhányszor leírtam már, hogy Raikönen túl értékelt pilóta. De ez nagyon távol áll a fikázástól. Nem úgy mint ahogy pl te szoktál nyilatkozni Massa-ról..... A kis pösze.... meg hasonlók..... Nézz már magadba!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bardocz
Mindenkinek szurkolok,Kimi-nek már csak azért is,mert Ferrariban ül,de csak a csõlátásúak nem veszik észre,hogy mostanság nem úgy teljesít,ahogy teljesített a foskazal meklárennel.Nem értem miért volt ott neki nagyobb motiváció,amikor azzal az autóval az isten sem nyert volna vb-t,mert a motor egy zsákutca volt.Nameg a futómû is,amint fékezett az ember egy nagyobbat,meg agresszívan használta a kocsit.most meg itt a Ferrari,és a meklárenes teljesítményével már vb lehetne.
Christian88
majd ha egy rossz mozdulatuk lesz kimire,alonsora,massara vagy hamiltonra. akkor az sg népe kiosztja õket is =P

http://www.twitch.tv/hegii

BaliBoy
Akkor addig pssszt... amíg nem tudod bizonyítani az állításod. Már pedig nem fogod tudni mert nem igaz amit állítasz.

Nektek valójában az a bajotok, hogy aki nem rajongja körül Raikönent és nem dicséri agyba fõbe az már anti-drukker.

a.carkey
Button már volt. Kubica nem.

A medve nem játék.

desigo
jah eléggé gáz,hogy a fikázás,köpködés a menõ nem pedig a szurkolás.
Legyen szó Kimirõl,Alonsoról,Massáról,Hamiltonról...

:/

talán még Kubica és Button aki nem lett szidva 😊
Talan mert rohad unalmas, egyhangu, visszataszito a forum temaja?
Le kellene szallni Raikkonenrol, akkor en sem irok ilyeneket...

Nincs jobb dolgod?
Baratno?
Jatek?
Kerekpar?

Vagy legyen velemenyed, de kicsit szinesebb, osszetettebb, probalj ugy gondolni az F1-re, hogy nincs Kimi...
Ekkor mar nincs is mondanivalod?
A tobbiek annyira rohadt tokeletesek?

Vagy akkor mar esetleg gondolkodni kellene?
Nem megy zsigerbol a fikazas, csak ha Kimi van teriteken?

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Valóban, még csak kétszer füstölt el a motorja.

A medve nem játék.

a.carkey
Mi vagyok én? Google search? Vagy SG keresõ motor?

A medve nem játék.

BaliBoy
Lássam a hozzászólásaimat...

Istencsászár
Talán mert a Ferrariban nem láttam tõle olyan dolgokat ( csak ritkán ) mint amit a Meklárennél tett? -.-

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Ahogy az anti-Kimi drukkerségetek is, különösen akkor, amikor nem ismeritek el.

A medve nem játék.

a.carkey
Semmi extra nem lesz, max. nem lesz bajnok Massa ...

A medve nem játék.

BaliBoy
"TÉnyleg azt hiszik hogy értenek az egészhez... Egyszer voltak a Hungaroringen, és azt hiszik jobban tudnak mindent, mint a szerelõk, pilóták..." és G_ArchAngel aki minden héten leírja, hogy milyen "szaGértõk" vannak itt és nem veszi észre, hogy õ is ugyanolyan "szaGértõ". Ráadásul ez egy fórum ahova azért járnak az emberek, hogy leírják, megosszák másokkal a véleményüket. Egy szóval: uncsiii!!!

Kit--Kat
Kimit csak fikázod amióta átült a Ferrariba, ezt mindenki látja.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
"Rosberg, Alonso, Glock"

Rosberg szenved egy szar autóval, ehhez nincs mit hozzáfûzni... nagyon gyors pilóta a szarból kihozza a maxot, néha villant ha a szerencse is mellé szegõdik, aztán 3 versenyen át szenved... sosem ült ütõképes autóban, nincsenek vele szemben elvárások, mindig hozza azt a szintet amit eddig is a pályafutása során az F1ben.

Alonso már bizonyított, jó autóval képes nyerni, szar autóval nem.

Glock korrektül megy Trulli mellett, ami szép szó és egyre jobb... jövõre még jobb lehet, majd kiderül...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem is emlékszem, nem látványos, de addig üldözte Hamiltont, amig elbaszta a kanyart 😊

http://www.youtube.com/watch?v=p34qqD8jcUY&feature=related

Firerock
te is csak fikázni tudod,meg A fekán kívül mindenkit.ez vagy te

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Istencsászár
Lehet zárni a témát, nincs mirõl beszélni.

Istencsászár
Talán mert Kimivel szembe van némi elvárása az embernek? hiszen Õ Kimi a brutális és gyors pilóta, leglábbis volt ilyen idõszaka.

TÉnyleg azt hiszik hogy értenek az egészhez... Egyszer voltak a Hungaroringen, és azt hiszik jobban tudnak mindent, mint a szerelõk, pilóták...

Firerock
<#eljen>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Iden nagy divat lett Kimi fikazasa - ha gyors, akkor meggondolatlan, ha lassu, akkor alszik...

Az SG szaGertoi nem a futammal foglalkoznak 90%-ban, hanem azzal, hogy Kimit rugdossak - gondolom szanalmas eletukben ez az egyetlen feludules...
Rosberg, Alonso, Glock el lett intezve egy mondattal, a finnt meg napokig kopkodik - ha van rajta sapka azert, ha nincs, azert...

Remelem az eletukben ugyanazt kapjak vissza a kornyezetuktol, ha valamiben hibaznak - nem megertest, segitseget, elfogadast...

Ez valo az ilyen kis divat antidrukkereknek...

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Nem tudni mi a problémája pontosan, szerintem a Ferrari sem tudja. Azok még azt sem tudják, hogy miért nem vágták ki a qurva lámpát amikor elõször fáztak rá vele. Biztos azért, hogy ilyen faszságokon menjen el a vébé.

Most ha Kimi kint marad a SC után és nem tankol, kb. kiautózik egy olyan elõnyt, mint Rosberg egy Stop and Goval, ugyanis elõtte iszonyat idõket futott, de hát nem így tett. Ha nincs 2. SC, viszont faszán max. csak a 6. lehetett volna. De ökör volt és kiesett.

A medve nem játék.

a.carkey
Tavaly meg Kimi volt gyorsabb. Akkor nem jegyeztétek meg minden verseny elõtt és után.

A medve nem játék.

Istencsászár
A kocsi jól mûködik, Kimi viszont nem, ha Massához hasonlítjuk a dolgokat... alkalmazkodni kell valamilyen szinten, megtanulni kezelni a helyzetet, persze ha nem megy akkor nem megy...

Kit--Kat
Az elején amig a gumijai nem tapadnak be Kiminek, de most mit nem értesz?!
Valami nem mûködik jól Kimi alatt a Ferrariban, ezt a csapa is tudja, ez van. Remélem jövõre olyan kocsit kap ami nem hátráltatja.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
De mégis gyorsabb Kiminél az elején.
Kit--Kat
Hát fogjuk rá a sok csúszkálásra, hogy de.

bardocz
És Massának nem hidegek a gumik?
a.carkey
Nem tudom, de azért nyert az idén, és csak 6 ponttal van lemaradva Raikkonentõl.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Haló, elfelejtettétek??? Kiminek egész évben a hideg gumik voltak a problémái. A versenyen is kb. a 7. körtõl kezdte futni Hamiékhez képest a fél mp-vel jobb köröket. SC után megint hideg volt a gumija, ezért jó ideig szenvedett majd túlerõltette és fal.

XxTyl3rxX
vagy inkább utazok japánba és élõben nézem meg 😄
majd a repülõn kialszom magam XD

Welcome to a World without rules!!!!

Istencsászár
Köze nincs Hamiltonhoz, és a Ferrarikhoz sem... a csapatvb szempontjából fontos lenne hogy ott legyen elöl, de nincs... nem tud olyan tempót menni mint az élmenõk.

bardocz
Én is annyit alszom.De ha ezért nem vagy képes felkelni,akkor ne is nézd inkább😊
Christian88
délután hatkor kell lefeküdni 😄

http://www.twitch.tv/hegii

XxTyl3rxX
hát de egy olyan embernek aki alapból is 12 órát alszik annak nehéz lesz<#vigyor3>

bardocz
6 óra csak.Simán fel lehet kelni majd.
XxTyl3rxX
jaaaj a következõ futamot reggel közvetítik :S
nem akarok felkelní!!!<#rinya> de muszály lesz 😄

bardocz
De minimum rá kellett volna tapadnia Hamiltonra,és Kiminek ugyan ez lett volna a feladata.Helyette hagytak egy fényévet maguk között😊
M@TriX
ja-ja, azt én is figyeltem, nem hinném hogy Glock lett volna annyival gyorsabb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bardocz
SC utáni rajtot õ is,meg Kimi is jól elbaszta.
a.carkey
Azért idén végre elég sokan nyertek, köztük a finn is. Annyira nem lassú, de full NO2 versenyzõként most mégis mit kéne levágnia? Véghajrát minden versenyen, hogy a végén aztán tilos legyen megelõznie Hamiltont? Majd ha alapból úgy építik fel a taktikáját, hogy neki is szabad nyernie mégha Hamilton a pályán is van, na akkor majd gyorsabb lesz. Addig elég amit hozzátesz a csapatvébéhez, és a bénázó Ferrari csapat mellett így elsõ ránézésre ez pont elég is lesz.

A medve nem játék.

Kit--Kat
nagy csalódás Kova

Istencsászár
Kova a pályán volt? 😊 annyira lassú hogy hihetetlen...

Kit--Kat
Hát szerinted?! Nézd meg Kovát aki mögé 1el tért vissza Kimi az SC után, hol végzett a biztos tempójával... A többiek elvonatoztak.

mflex
amikor a kigyót cipelik 😄DD

What about the forests?