FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van baki pilótától függetlenül is épp elég .
ami miatt kritikus vagyok vele azaz, hogy pl. Massa év elején nem hogy gyors nem volt, de még a TC hiánya miatt körbe sem tudott menni 3-szor a pályán 😊))
Mégis talpra állt nem egyszerû módon !Ezért minden tiszteletem az õvé !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha meg idén nem jön össze, max jövõre tolódik Massa skalpjaXD
A világbajnokoké már meg van😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Majd jövõre.
A medve nem játék.
Sokszor hetekig egy hsz-em sincs ...
http://gaborszantai.co.uk/
Kimi-tõl az egész világ azt várta, hogy agyonveri a mezõnyt a Ferrariban, ezzel szemben -bár tavaly hatalmas mákkal végül ölébe hullot a vb cím, és voltak rendszeresen jó versenyei is-idén a béka feneke alatt van ...
Massa meg két év alatt vérprofi lett, hatalmasat fejlõdött ( gondoljunk csak ez év elejére), egyértelmüen idén a csapat elsõ számú pilótája !
Tehetséges mindekettõ, ám az egyik hajlandó tanulni, alkalmazkodni a körülményekhez, míg a másik várja , hogy olyan csomag pottanjon az ölébe amivel ismét könnyen boldogul .Kimi lassú, idõmérõt rendszeresen elrontja ( itt említsük meg Heidfeldet , akinek szintén gondjai voltak az idõmérõn a gumimelegítéssel, ám több napos tréningre ment ...)gyerekes ,amatõr hibákat vét ...
No flame ...
A medve nem játék.
Vamos Argentina!
Elemében van/visít: ha Kimi szop, elcseszi, kicsesznek vele. Különösen vijjogó hangot ad ki, ha Kimi kiesik.
Aggresszívvá válik, ölni (mit ölni, akasztani) tudna: ha Raikkonen Massara csak picit is "rálehel" (ilyenkor azonnal rendõrért kiált, "patkány manõver"-t emlegetve).
Azonnal ordít: ha Massa megveri Kimit az idõmérõn, a téli teszteken, egyéb sokszor semmire sem jó pillanatokban.
No comment: ha mindez fordítva.
Csendben van/napokra eltûnik: esetleges Kimi sikereknél, pl. futam gyõzelem, 2007-es világbajnoki cím, illetve amíg valaki megfogalmazza fórumbejegyzéseiket.
A medve nem játék.
Legalább van téma.. De leszállok Kimirõl, de akkor Hamilton baszogatását is mérsékeljük. Bár akkor meg nem fog megmukkanni senki 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az egyénit pedig Hamilton és Alonso baszta el a rivalizálásukkal.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mondasz valamit amire csak nyitott szájjal nézni tud és azt mondja az nem számítXD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amit a mezõnybõl egyedül Alonso tud felmutatni.
SMit ért el?!
Kezdesz nagy kínos lenni.
De komolyan páran óvodás szinten akkora ostobaságokat mondtok, mintha hasra ütésre elkezdenék én egy boxolóról mondani 0 háttér ismerettel, hogy szar a jobb horga, felszedett magára 10 kilót és ezért 1 rakat szar.
Akkora bornírt baromságokat írsz, hogy az már röhej.
Az idei teljesítményben viszont olyan 90%, hogy sokáíg közre játszott, hogy válnak a nejével (a finn sajtó ugye Barcelona !!! óta cikkezett errõl), de aztán ugye mégsem váltak el, sõt ...
Szóval idén nem jött neki össze a dolog. Sorra elszúrt olyan szituációkat, mint a vasárnapi pontok behúzása. Elfelejtett volna vezetni? Nos, nem hiszem. Viszont nem laza, ingerlékeny (ls. fotósok és egyéb hülye japán anyukák), és dekoncentrált (ls. koccanások, kiesések saját hibából). Aztán ott van még az a faktor, ami tavaly többnyire elkerülte, és utoljára a Mekinél jött elõ nála sûrûbben (ls. mûszaki problémák rész). Ráadásul a médiamunkások ezekre harapnak. Szóval szopás az egész idei idei évvége számára (rakat nullpontos futam).
A medve nem játék.
Amióta Ferrariban van mit ért el? 😄 marha nagy elõzgetést kellett véghezvinnie.. 5 éve még én is tehetséges pilótának tartottam, akkor még semmi bajom sem volt vele.
Most akkor felsorolom az összes gyõzelmét mit honnan hozott össze.
Hely: Idõpont: CSapat: Rajt hely: helyezés:
Malaysian 23 Mar 2003 McLaren-Mercedes 7 1
Belgian 29 Aug 2004 McLaren-Mercedes 10 1
Spanish 08 May 2005 McLaren-Mercedes 1 1
Monaco 22 May 2005 McLaren-Mercedes 1 1
Canadian 12 Jun 2005 McLaren-Mercedes 7 1
Hungarian 31 Jul 2005 McLaren-Mercedes 4 1
Turkish 21 Aug 2005 McLaren-Mercedes 1 1
Belgian 11 Sep 2005 McLaren-Mercedes 2 1
Japanese 09 Oct 2005 McLaren-Mercedes 17 1
Australian 18 Mar 2007 Ferrari 1 1
French 01 Jul 2007 Ferrari 3 1
British 08 Jul 2007 Ferrari 2 1
Belgian 16 Sep 2007 Ferrari 1 1
Chinese 07 Oct 2007 Ferrari 2 1
Brazilian 21 Oct 2007 Ferrari 3 1
Malaysian 23 Mar 2008 Ferrari 2 1
Spanish 27 Apr 2008 Ferrari 1 1
Dolgozd fel az adatokat és hasonlítsd össze más pilótákkal, ennyi szerintem több szót nem érdemel az egész a számok magukért beszélnek.
Sose lett volna szabad azt engednie...oké parabolica-ban jobban jön ki és szélárnyékból kivédhetetlenül bebújik Kimi mellé....arra azt mondom hogy oké. De a pályának azon a szakaszán ilyen simán megelõzni..csak néztem, valszeg meglepte Hamilton, na de vzze mire figyel ha nem arra.
Én nem szapulom, de ahogy én látom Massa nagyon magáénak érzi a csapatot, és tudja hogy pont ott van ahol mindig is szeretett volna lenni, és esze ágában sincs máshova vágyakozni.
Kimi-nél ez valahgy máshogyan van.
Egyébként Hamilton-n sem érzem hogy hû de mennyire oda van a McLaren legendájáért...semmiképpen sem annyira mint Massa, de Hamilton még olyan korai szakaszban van, ahol az autója egyenlõre inkább csak eszköz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kimi-nek van egy csomó problémája, de leginkább magáénak kellene hogy érezze a helyzetet,...kicsit alulértékeli a pozícióját.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Massának asszem van 2 gyõzelme nem poleból, 1x kiestek elõle, 1x pedig kiestek és kizárták elõle a gyõztest.
Massa elért egy szintet amit nem néztem volna ki belõle az életbe, idén ki is jött neki a lépés néhány balszerencsével, de azért szerencsével is átitatva.
Poleból tud nyerni, de máshonnan nem és ez kevés ahhoz, hogy valakit a legjobbak között lehessen említeni, nem lehet minden tökéletes, és akkor annyi is a versenyeinek, ha valami közbejön.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mivel ki lettem ütve és duplikált üzenet nem küldhetõ el ezért remélem ez a plusz sor elég lesz, hogy elfogadja a fórum motor. 😊))
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
azt pedig senki ne merje mondani, hogy raikonnen nem peches... lásd: mclarenes idõszak. hányszor kellett 10 hellyel hátrébb indulnia a motor miatt? ha kicsit megbízhatóbb a motor, ma valsz nem "csak" 1x vb lenne, meg nem biztos, hogy ferraris...
Minden Raikkon drukker elismeri, hogy idén magához képest gyengébb több okból. De azt írni, hogy túlértékelt vagy Massa van oylan jó ez a hülyeség.
Akkor támaszd alá, kiváncsian várom, hogy jön ki neked nyers adatokkal, hogy Massa van olyan jó.
Tiszta felesleges összeesküvés elméletet gyártani,mert nem õ az elsõ aki ezt elköveti,és nem is az utolsó!
Persze,ha mondjuk a Rosberg csinálja,akkor elintézik azzal,hogy elhibázta!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem õ az elsõ,és nem is az utolsó akinek mákja volt,hogy nyert!
Meg hányadik a pontversenyben?3.-ik?Ez is csak mák?
Én nem istenítem egyik pilótát se,de ez az állitás Kubicára tényleg nem igaz!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES