FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon félrenézel valamit. Én egyvalamit nézek,..hogy hogy megy a pályán. A többi nem érdekel, az hogy olyan dolgokon vagyok kénytelen néha vitázni, az azért van mert másokat viszont igen.
Ez természetes..ha az idõmbe belefér vitázok.
Én ugye (vagy nem ugye, mindegy) tavaly Monaco óta csípem...ahogy tette az autót pusztán azért. ...és ez azóta sem változott.
Kevés versenyzõ vezetése tetszik enyire...talán Alonso stílusa közelíti meg...egyébként ez a stílus nem feltétlen eredményes, de nálam nem ezen múlik. Tetszik amit látok.
A bõrszínével élbõl nem foglalkozom, a myílatkozatokkal meg megint csak nem....a média mozgatása jóval összetettebb annál, hogy én az alapján ítéljek meg valakit. Szal én úgy gondolom, hogy a bõrszinével való foglalkozás a saját korlátaimmal, a médiaval való foglalkozás pedig a manipuláció lehetõségével szembesít.
Egyikre sincs szükségem.....ahogy az emberek zömének a 70'-s években sem volt...volt tv meg autó-motor.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azt hiszem 1.5 éve írhattam ide,hogy a 3 ember hiánya elöbb-utobb vissza zülleszti a Ferrarit a 90' év elejének szinjére..Nos már nem kell sok hozzá
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nos hogy robbant volna,azt már vitatom,mint ahogy azt is,hogy szavaiddal élva,"mint nagyon kevesen"
ad1, azt nem vitatom,hogy egy nagyon jó pilóta,de csak 1 a sok közül.
Vilnöv is ülhetett kezdésbõl a legjobb verdába,a képességeit ismerjük,mint ahogy azt is mit ért el..
Számtalan példa van még,amit felesleges felsorolni.
Viszont az is biztos,hogy a legjobb autóban kezdte,(mint nagyon kevesek)és Alfonz által a legjobban beállitottba is..
Nos eddig ez még rendben is volna,de mint oly sokszor leírtam már,az ellenszenvet azzal váltotta ki(és itt jön a vére,olyan mint a cigányé)ahelyett,hogy alázattal beállt volna a sorba,mint a többiek,elkezdett visitozni mint egy rossz qurva,Nos ha rajtam múlt volna,már akkor a helyszinen fejbe löttem volna,az idétlen apjával együtt..
És ha mégis vb lesz idén,azt se magának köszönheti
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Lehet Massa lámpája is miatta váltott elõbb zöldre 😊
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"jé! ez beszél"
a félõ az, hogy sportpolitikailag kell egy szinesbõrû világbajnok az F1-nek.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Gondolom csak az lehet,mivel már mindenki undorodik tõle,neked ezért már erkelülhetettlen,hogy a szárnyaid alá vedd...
Hiába tényleg zseni Hamilton, egy akkora tróger büdösparaszt bicskanyitogató ember, hogy ezt nehéz lesz elviselni amit még erre ráfog tenni jövõre.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de nem a sisakkal van bajom😊hanem ami alatt van😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
hogy mit keres egy autóversenybe olyan aki nem ismeri a szabályokat és dacból vagy saját fogyatékossága miatt nem tartja be azok.
Gondolom mindenki tudja kire gondolok
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Jövõre végre nyugdíjba megy, sosem értettem mit keres szegény a Forma1-ben.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Elég leütni egy Hamilton-s címet, és már ugrik is rá mindenki.
Mi is a cikk lényege? Vajon Hamilton ujjabb jellemhibáját sikerülhetett leleplezni, esetleg az eddigiek erõsödtek?
Talán csak sikerül összerakni ilyen újsághírek alapján hogy egy versenyzõ milyen ember is lehet..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Let the good times roll.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Sajnálatos, hogy olyan helyszínen rendeznek Formula-1-es futamot, ahol korábban lóversenyek voltak."
ennek nincs is értelme, hogy lehet ezt értelmezni? Loverseny belvárosban az aszfalton?? Ilyen szinten még õ se mondhat ilyen baromságot...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
aFarrari logóba is 1 ló van<#idiota>#idiota>
mikortól vezették ezt be?
és látod itt vagyok jóban rosszban 😄
és most azon gondolkodok, hogy ilyen brutális tapadása van egy f1-es autónak, hogy igazából meg sem rántotta a csõ a kocsit, vagy direkt így lett megtervezve a csõ, hogy ilyen helyzetben könnyen szakadjon?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)