FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
dehogy is 😊)
Nagyon félrenézel valamit. Én egyvalamit nézek,..hogy hogy megy a pályán. A többi nem érdekel, az hogy olyan dolgokon vagyok kénytelen néha vitázni, az azért van mert másokat viszont igen.
Ez természetes..ha az idõmbe belefér vitázok.
Én ugye (vagy nem ugye, mindegy) tavaly Monaco óta csípem...ahogy tette az autót pusztán azért. ...és ez azóta sem változott.
Kevés versenyzõ vezetése tetszik enyire...talán Alonso stílusa közelíti meg...egyébként ez a stílus nem feltétlen eredményes, de nálam nem ezen múlik. Tetszik amit látok.
A bõrszínével élbõl nem foglalkozom, a myílatkozatokkal meg megint csak nem....a média mozgatása jóval összetettebb annál, hogy én az alapján ítéljek meg valakit. Szal én úgy gondolom, hogy a bõrszinével való foglalkozás a saját korlátaimmal, a médiaval való foglalkozás pedig a manipuláció lehetõségével szembesít.
Egyikre sincs szükségem.....ahogy az emberek zömének a 70'-s években sem volt...volt tv meg autó-motor.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Azaz igazság,hogy igaza van,még annak ellenére is,hogy szinte soha nem értek 1et Sanyoval,de amit a Ferkáról írt az rendben van..
Azt hiszem 1.5 éve írhattam ide,hogy a 3 ember hiánya elöbb-utobb vissza zülleszti a Ferrarit a 90' év elejének szinjére..Nos már nem kell sok hozzá

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Az tény amit korábban írtál,hogy Hami tavaly került az F1 be..
Nos hogy robbant volna,azt már vitatom,mint ahogy azt is,hogy szavaiddal élva,"mint nagyon kevesen"
ad1, azt nem vitatom,hogy egy nagyon jó pilóta,de csak 1 a sok közül.
Vilnöv is ülhetett kezdésbõl a legjobb verdába,a képességeit ismerjük,mint ahogy azt is mit ért el..
Számtalan példa van még,amit felesleges felsorolni.
Viszont az is biztos,hogy a legjobb autóban kezdte,(mint nagyon kevesek)és Alfonz által a legjobban beállitottba is..
Nos eddig ez még rendben is volna,de mint oly sokszor leírtam már,az ellenszenvet azzal váltotta ki(és itt jön a vére,olyan mint a cigányé)ahelyett,hogy alázattal beállt volna a sorba,mint a többiek,elkezdett visitozni mint egy rossz qurva,Nos ha rajtam múlt volna,már akkor a helyszinen fejbe löttem volna,az idétlen apjával együtt..
És ha mégis vb lesz idén,azt se magának köszönheti

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Peppus
remélem a metróvezetõ kapott egy stop and go büntit 😊
Lehet Massa lámpája is miatta váltott elõbb zöldre 😊

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Peppus
Ezt persze szabad. Hamiltonról ilyen okádék módon írni az természetes. Sok kis pöcs 10 éves meg felvan háborodva, ha Kimirõl rosszat merek írni. Ennek van értelme mi? Amúgy meg talán végre valaki örülni fog, ha megnyeri a VB-t és nem áll bamba fasz módon, és motyog valamit az orra alatt mint valami fogyatékos. "Gondolom mindenki tudja kire gondolok"

Kit--Kat
Ez a veszély nem fenyegeti.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

HOFI szegény ha élne még,ne félj megmondaná a frankót erre is..
"jé! ez beszél"

Magic Boy
Még Massa is nyerhet, hiszen csak 7 pont a hátránya.

a félõ az, hogy sportpolitikailag kell egy szinesbõrû világbajnok az F1-nek.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Azt hiszem megfejtettem,mit eszel ezen a "majmon"
Gondolom csak az lehet,mivel már mindenki undorodik tõle,neked ezért már erkelülhetettlen,hogy a szárnyaid alá vedd...

Máté94
Tudjátok
"Fiatalság bolondság"
Kit--Kat
Ezért lesz nagy fájdalom az idei világbajnok, kár hogy Kimi meg a csapat elcseszte.

Hiába tényleg zseni Hamilton, egy akkora tróger büdösparaszt bicskanyitogató ember, hogy ezt nehéz lesz elviselni amit még erre ráfog tenni jövõre.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
ike
de nem a sisakkal van bajom😊hanem ami alatt van😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nearo
de ha nem ismeri a szabályokat, akkor nem is tudja, hogy nem tartja be õket, tehát a mondat második fele hülyeség (vagy legalábbis logikátlan<#levele>)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

gordon 24
Csak tippelek😄 Sárga Sisakja van??😄

Downhill!!

Firerock
én tudod mit nemértek?
hogy mit keres egy autóversenybe olyan aki nem ismeri a szabályokat és dacból vagy saját fogyatékossága miatt nem tartja be azok.
Gondolom mindenki tudja kire gondolok

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kit--Kat
Én meg azt, hogy te mit keresel itt.

BaliBoy
Amúgy sem értem, hogy mibõl veszi, hogy egy skót elenged egy britet. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Peppus
Coulthard inkább összetöri Hamiltont, minthogy elengedje 😄
Jövõre végre nyugdíjba megy, sosem értettem mit keres szegény a Forma1-ben.

bardocz
Lol,bandázson ott a hurok,de nem használják😊
zsutyesz
hát ez kész...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

JuanG
hát ha ez így van az eléggé szomorú...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
Valszeg azért mert vezess.hu.
Elég leütni egy Hamilton-s címet, és már ugrik is rá mindenki.

Mi is a cikk lényege? Vajon Hamilton ujjabb jellemhibáját sikerülhetett leleplezni, esetleg az eddigiek erõsödtek?
Talán csak sikerül összerakni ilyen újsághírek alapján hogy egy versenyzõ milyen ember is lehet..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bercy
Miért nem lepõdök én meg ezen?
bardocz
Loal.Nem szeretetszolgálat,maximum csapattárstól,és attól is csak kivételes esetben.
ladarevolution
SitatiS

Let the good times roll.

Mersant
na ja, ennek a bokkenoje, hogy senki nem akarja szethajtani a kocsit, foleg nem totalkarosra torni a futam elott.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

a.carkey
Szerintem egyszerûbb lenne visszahozni (nevetséges, hogy megint értelmetlen volt egyáltalán megváltoztatni) a korábbi pénteki idõmérõ edzést.

A medve nem játék.

a.carkey
a.carkey
A McLaren prémiumosztó illetékesét? 😄

A medve nem játék.

Istencsászár
Kit érdekel hogy ki volt és mi a neve?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
Minden portálon hasonlóan komikus és nagyzoló a megnyilvánulása, de hát ezt már megszokhattuk tõla, õ ilyen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mflex
Mindjárt megsajnálom😊

What about the forests?

JuanG
ez lemaradt:

"Sajnálatos, hogy olyan helyszínen rendeznek Formula-1-es futamot, ahol korábban lóversenyek voltak."

ennek nincs is értelme, hogy lehet ezt értelmezni? Loverseny belvárosban az aszfalton?? Ilyen szinten még õ se mondhat ilyen baromságot...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Montezemolo is csak egy ember, olyan mint mi, lehet idióta vagy akár jóarc is...de ebbõl a pár sorból nem szabad tiszta következtetést levonni...eleve nem veszek semmilyen online cikk tartalmát igaznak alapból...kicsit hatásvadász a cikk, az eleje értelmes a hozzáállását a csapathoz és a hétvégéhez viszonyítva, aztán meg hiphop egy sz..os lóverseny egész szingapúr?? ...

Kit--Kat
Az engem is érdekelne, lemaradtam róla.

MaSzKa

MaSzKa
Montezemolo már a verseny elõtt sem volt elragadtatva a szingapúri pályától, és ez nem változott a hétvégén sem. "Sajnálatos, hogy olyan helyszínen rendeznek Formula-1-es futamot, ahol korábban lóversenyek voltak. Csak a biztonsági autó miatt lett mozgalmas. Hamarosan beszélek errõl a csapatokkal."

aFarrari logóba is 1 ló van<#idiota>

MaSzKa
amúgy 20évvel ezelött se ittak az F1-es versenyzõk

mikortól vezették ezt be?

MaSzKa
én BMW Fan vagyok mindig is 😄

és látod itt vagyok jóban rosszban 😄

MaSzKa
desigo
ALonso a biciklin mekkora xD
nearo
ejj... durván néz ki, amelyiken a töltõcsõ épp borítja a szerelõket 😮
és most azon gondolkodok, hogy ilyen brutális tapadása van egy f1-es autónak, hogy igazából meg sem rántotta a csõ a kocsit, vagy direkt így lett megtervezve a csõ, hogy ilyen helyzetben könnyen szakadjon?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

gercse
arról nincs képed, vagy valaki másnak, amikor Kimi kiszállt a kocsiból és már levette a sisakját is, mutatták azt hiszem a tv-ben is

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)