FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Még Massa is nyerhet, hiszen csak 7 pont a hátránya.

a félõ az, hogy sportpolitikailag kell egy szinesbõrû világbajnok az F1-nek.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Azt hiszem megfejtettem,mit eszel ezen a "majmon"
Gondolom csak az lehet,mivel már mindenki undorodik tõle,neked ezért már erkelülhetettlen,hogy a szárnyaid alá vedd...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Máté94
Tudjátok
"Fiatalság bolondság"
Kit--Kat
Ezért lesz nagy fájdalom az idei világbajnok, kár hogy Kimi meg a csapat elcseszte.

Hiába tényleg zseni Hamilton, egy akkora tróger büdösparaszt bicskanyitogató ember, hogy ezt nehéz lesz elviselni amit még erre ráfog tenni jövõre.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
ike
de nem a sisakkal van bajom😊hanem ami alatt van😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nearo
de ha nem ismeri a szabályokat, akkor nem is tudja, hogy nem tartja be õket, tehát a mondat második fele hülyeség (vagy legalábbis logikátlan<#levele>)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

gordon 24
Csak tippelek😄 Sárga Sisakja van??😄

Downhill!!

Firerock
én tudod mit nemértek?
hogy mit keres egy autóversenybe olyan aki nem ismeri a szabályokat és dacból vagy saját fogyatékossága miatt nem tartja be azok.
Gondolom mindenki tudja kire gondolok

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kit--Kat
Én meg azt, hogy te mit keresel itt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
Amúgy sem értem, hogy mibõl veszi, hogy egy skót elenged egy britet. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Peppus
Coulthard inkább összetöri Hamiltont, minthogy elengedje 😄
Jövõre végre nyugdíjba megy, sosem értettem mit keres szegény a Forma1-ben.

bardocz
Lol,bandázson ott a hurok,de nem használják😊
zsutyesz
hát ez kész...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

JuanG
hát ha ez így van az eléggé szomorú...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
Valszeg azért mert vezess.hu.
Elég leütni egy Hamilton-s címet, és már ugrik is rá mindenki.

Mi is a cikk lényege? Vajon Hamilton ujjabb jellemhibáját sikerülhetett leleplezni, esetleg az eddigiek erõsödtek?
Talán csak sikerül összerakni ilyen újsághírek alapján hogy egy versenyzõ milyen ember is lehet..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bercy
Miért nem lepõdök én meg ezen?
bardocz
Loal.Nem szeretetszolgálat,maximum csapattárstól,és attól is csak kivételes esetben.
ladarevolution
SitatiS

Let the good times roll.

Mersant
na ja, ennek a bokkenoje, hogy senki nem akarja szethajtani a kocsit, foleg nem totalkarosra torni a futam elott.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

a.carkey
Szerintem egyszerûbb lenne visszahozni (nevetséges, hogy megint értelmetlen volt egyáltalán megváltoztatni) a korábbi pénteki idõmérõ edzést.

A medve nem játék.

a.carkey
a.carkey
A McLaren prémiumosztó illetékesét? 😄

A medve nem játék.

Istencsászár
Kit érdekel hogy ki volt és mi a neve?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
Minden portálon hasonlóan komikus és nagyzoló a megnyilvánulása, de hát ezt már megszokhattuk tõla, õ ilyen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mflex
Mindjárt megsajnálom😊

What about the forests?

JuanG
ez lemaradt:

"Sajnálatos, hogy olyan helyszínen rendeznek Formula-1-es futamot, ahol korábban lóversenyek voltak."

ennek nincs is értelme, hogy lehet ezt értelmezni? Loverseny belvárosban az aszfalton?? Ilyen szinten még õ se mondhat ilyen baromságot...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Montezemolo is csak egy ember, olyan mint mi, lehet idióta vagy akár jóarc is...de ebbõl a pár sorból nem szabad tiszta következtetést levonni...eleve nem veszek semmilyen online cikk tartalmát igaznak alapból...kicsit hatásvadász a cikk, az eleje értelmes a hozzáállását a csapathoz és a hétvégéhez viszonyítva, aztán meg hiphop egy sz..os lóverseny egész szingapúr?? ...

Kit--Kat
Az engem is érdekelne, lemaradtam róla.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Montezemolo már a verseny elõtt sem volt elragadtatva a szingapúri pályától, és ez nem változott a hétvégén sem. "Sajnálatos, hogy olyan helyszínen rendeznek Formula-1-es futamot, ahol korábban lóversenyek voltak. Csak a biztonsági autó miatt lett mozgalmas. Hamarosan beszélek errõl a csapatokkal."

aFarrari logóba is 1 ló van<#idiota>

MaSzKa
amúgy 20évvel ezelött se ittak az F1-es versenyzõk

mikortól vezették ezt be?

MaSzKa
én BMW Fan vagyok mindig is 😄

és látod itt vagyok jóban rosszban 😄

MaSzKa
desigo
ALonso a biciklin mekkora xD
nearo
ejj... durván néz ki, amelyiken a töltõcsõ épp borítja a szerelõket 😮
és most azon gondolkodok, hogy ilyen brutális tapadása van egy f1-es autónak, hogy igazából meg sem rántotta a csõ a kocsit, vagy direkt így lett megtervezve a csõ, hogy ilyen helyzetben könnyen szakadjon?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

gercse
arról nincs képed, vagy valaki másnak, amikor Kimi kiszállt a kocsiból és már levette a sisakját is, mutatták azt hiszem a tv-ben is

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Taranov
Jaja, de gondolom most nagyon eszi õket a fene, lehet, hogy egy tankolással egy VB címet buktak el.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
Montezemolo most nagy fasz...
Nem volt a pályával semmi gond, sõt nagyon tetszetõs volt, amit pedig meg lehet említeni az minden utcai pálya hátrányának tudható be.

Faszok voltak a Ferrarisok sajnos😞 ezt gyerekes a pályára kenni, még SC-vel együtt is hozni lehetett volna a futamot legalább Kimivel.

Azert tovabbra is feleslegesen Kimi a tema, NULLA uj informacioval, folyamatos ismetelgetessel...

http://gaborszantai.co.uk/

de nem is volt fan klubjuk fél év után...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a.carkey
Oké, idén nem nyer. És?

A medve nem játék.

Peppus
Hamilton tavaly robbant be a köztudatba. Egybõl olyan teljesítménnyel mint azelõtt nagyon kevesen. Nemnagyon lehet az ember évek óta Hamilton drukker, mivel akkor még gokartozott valahol 😄 Kimi fanok is hol voltak 10 évvel ezelõtt?? Nemértem. Vettelrõl sem írt senki 5 éve hihetetlen. Inkább azt kérdezném meg hova tûnt a sok Alonso fan?????
mindenki itt istenítette, most hogy esélytelen egybõl kuss van, és mindenki elpártolt tõle. Szerintem ez a nevetséges. Én régen is utáltam Alonsot, most is. Kimi akkor volt szimpi amikor még tényleg úgynézett ki, hogy van benne tehetség, mindenki elkezdte majmolni, a teljesítménye meg egyre romlott. Lehet csalódni bárkiben.

a.carkey
Kiminek sansza sem volt rá: válás aztán mégsem, atom rossz boxtaktikák, nála valami miatt szarul melegedõ gumik, rakat esõs futam ami mindig egy lutri és 6 pontnélküli futam (-60 pont, de -36 simán benne van).

A medve nem játék.

gordon 24
Hm..

Érdekes ez a topik.. Hol volt ez a sok Hamilton fan tavaly?
Kezd ugy látszani mint álltalában, aki nyer annak szurkolunk?

Sõt azt akinek szurkoltunk be is mocskoljuk??😄
Nevetséges.

Downhill!!