FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a félõ az, hogy sportpolitikailag kell egy szinesbõrû világbajnok az F1-nek.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Gondolom csak az lehet,mivel már mindenki undorodik tõle,neked ezért már erkelülhetettlen,hogy a szárnyaid alá vedd...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hiába tényleg zseni Hamilton, egy akkora tróger büdösparaszt bicskanyitogató ember, hogy ezt nehéz lesz elviselni amit még erre ráfog tenni jövõre.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de nem a sisakkal van bajom😊hanem ami alatt van😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
hogy mit keres egy autóversenybe olyan aki nem ismeri a szabályokat és dacból vagy saját fogyatékossága miatt nem tartja be azok.
Gondolom mindenki tudja kire gondolok
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Jövõre végre nyugdíjba megy, sosem értettem mit keres szegény a Forma1-ben.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Elég leütni egy Hamilton-s címet, és már ugrik is rá mindenki.
Mi is a cikk lényege? Vajon Hamilton ujjabb jellemhibáját sikerülhetett leleplezni, esetleg az eddigiek erõsödtek?
Talán csak sikerül összerakni ilyen újsághírek alapján hogy egy versenyzõ milyen ember is lehet..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Let the good times roll.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Sajnálatos, hogy olyan helyszínen rendeznek Formula-1-es futamot, ahol korábban lóversenyek voltak."
ennek nincs is értelme, hogy lehet ezt értelmezni? Loverseny belvárosban az aszfalton?? Ilyen szinten még õ se mondhat ilyen baromságot...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
aFarrari logóba is 1 ló van<#idiota>#idiota>
mikortól vezették ezt be?
és látod itt vagyok jóban rosszban 😄
és most azon gondolkodok, hogy ilyen brutális tapadása van egy f1-es autónak, hogy igazából meg sem rántotta a csõ a kocsit, vagy direkt így lett megtervezve a csõ, hogy ilyen helyzetben könnyen szakadjon?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem volt a pályával semmi gond, sõt nagyon tetszetõs volt, amit pedig meg lehet említeni az minden utcai pálya hátrányának tudható be.
Faszok voltak a Ferrarisok sajnos😞 ezt gyerekes a pályára kenni, még SC-vel együtt is hozni lehetett volna a futamot legalább Kimivel.
http://gaborszantai.co.uk/
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
mindenki itt istenítette, most hogy esélytelen egybõl kuss van, és mindenki elpártolt tõle. Szerintem ez a nevetséges. Én régen is utáltam Alonsot, most is. Kimi akkor volt szimpi amikor még tényleg úgynézett ki, hogy van benne tehetség, mindenki elkezdte majmolni, a teljesítménye meg egyre romlott. Lehet csalódni bárkiben.
A medve nem játék.