182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
újonc, és egy szar autóban van :). Kova, és Trulli többször volt futam győzelmük nem újoncok és mégis 4-5-6 mp kapnak körönként futamon. Mert szar az autó. A sok újonc (Senna, Chandok, Di Grassi, Hülkenberg...sorolhatnánk) szar autóban szar csapatnál szar háttérrel. Ennyi. -
hátmh az újoncokról még annyit, hogy azért lehetne őket is tisztelni, de ha tényleg annyira pro-k, akkor egy nagyon szoros időket kellene menni, de vannak akik 2-3 akár 4 másodperccel is lemaradnak.Persze nem azt mondom, hogy én jobb lennék, de azért...
A kedvenc pilótáról annyit hogy igazad van.Nem lehet mindenkit szeretni.Én kifejtettem a véleményem(elég erősen), te pedig válaszoltál.Nem szeretnék vitát kelteni, ezért erről inkább nem írok:) -
ikszdéikszdé
:D.
ki a kedvenced?
mer mi meg akkor azt mondjuk, hogy akkor is ő béna :D.
látod?
ezér hülyeség ám erről beszélni. felesleges. sztem aki eljutott forma1ig, az nagyszerű versenyző többnyire. néhány kivételes eset akadhat persze, egy-két pilóta lehet így is elmarad, de a többi nagy klasszis.
az újoncok persze nem, de ők is tudhatnak vmit, ha itt vannak. -
xD
Mind1 akkoris xD -
Az igen, hát nem tudom mióta nézel F1et, de hogy nagyképű finn...Webbernek sok esély...jó hogy nem azt mondtad hogy Webber az ifjú titán :D. -
Nekem nem olyan szimpi, nagyképű szőke finn gyerek, ő lesz a sztár, mert megjárta a rallyt, aztán mutatja a semmit.Webber maradjon, neki sok esélye lehet még.Kimi meg...pff kösz nem. -
IXEMGabeo #94348 nem szerettem sosem raikkonen stílusát, de sztem esze veszetten jó pilóta volt...viszont, ha Heidfeldet igazolja le a Mclaren váltig állítom h nem lett volna akkora nagy pilóta mint így akinek széleskörű rajongótábora, temérdek pénze és szponzora lett és még egy vb címet is kaszírozott...egyébként nem tehet róla abszolút h Heidfeld elől elhappolta a bizonyos ülést csak nekem akkor is fura h Hei aki elverte a Sauberben azonos technikával a Rai-t miért nem őt vitték el nyílván ennek is megvan az oka:) -
naja.
egyeseknek mindenki szar. -
Végül is 2003ban majdnem VB lett 2007ben VB ... de mind1, tényleg szar ember :). De sorolhatnánk 2005. -
nem lenne rossz -
igaza van a kölöknek,télleg egy 0 pilóta,maradjon a rallyba -
HUmanHunter #94343 szerintem simán meglehet -
Hát azzal az autóval más se tudott semmilyen eredményt elérni, ő 1 futam győzelmet csak behúzott Spában. Azzal a fos verdával...szóval...Pedig ferka fan vagyok csak ez az igazság :). -
sztem ne jöjjön vissza!Akkor is utáltam és most is.Olyan nem is tudom, laza és nem képes semmire(lásd 2009)
Szvsz maradjon a homokban... -
IXEMGabeo #94340 bár én bírom, de van benne igazság...talán Marsi Anikó nem kellett volna, h összejöjjön vele azóta nem normális amúgy:D apa lett meg minden...ez van -
azóta idióta mióta a retek klubbon van..felvette a tahó showk szinvonalát... -
másszá helyett eltudnám képzelni a ferrariban Kubica-t :) -
royalfeco #94337 Jól áll neki... -
Szerintem hülyeség. Kimi "egyre jobb" (+7 perc :D) rallyban, és zéró teszt lehetősége lenne, max. a péntekek. -
Gecc, van egy forma1-es autóskártyám, kajak ugyanezek az autók meg versenyzők vannak benne :) -
én amúgy palik "gyulám" beszólásaitól hányok...de cöllner se kutya...
"de laci,mi folyik itt? "gyulám,kérlek szépen ez autóverseny" xdd -
barcames #94333 gyula bát kéne kinyomni onnan mert iszonyat hülye az autósporthoz (a nincsen ki írva a versenyző neve azt se tudja kit mutat a kamera, meg arról ne is beszélve, hogy nem tudja soha mik a szabályok...) -
mi a véleményetek amúgy a most felröppent Webber--->Raikkönen cseréről?? Szerintem nagyon is van valóságalapja,ugyanis olvastam egy (külföldi) hírportálon,hogy Kimi 3 éves személyiszponzori szerződést kötött a Red Bullal,azaz lazán beülhetne egy Red Bull autóba! vélemény? -
Palik sem ma kezdte...
egy kis nosztalgia -
barcames #94330 -
mer? hol látod? amúgy már nemtom mi van vele :D. -
IXEMGabeo #94328 látom hunbassert nem nagyon kedveled:D -
perszehogyazvolt. merénvokaz, mármint az a nick :D és még mindig szeretem a pankrációt. tom, h megrendezett, de pro. azt mostanában nem nézem, majd folytatom vmikor. -
ahamm. jahh. meg régesrégen1messzimesszigalaxisban ibron... tomtom.. kivágták azokat a nickjeimet, de mielőtt jönne vki sírni, h reg megkerülés és bann, beszéltem én már modikkal, tudják.
nem hiába vok meg itt évek óta bünti pontok nélkül :D. -
msot hogy mondod télleg:D
ha jól emlékszem ő is nagy pankrációs volt:D -
IXEMGabeo #94324 tudom ki vagy már:) te vagy az Dexantreal??? teljesen az ő stílusára emlékeztetsz...ismertem én is egy régi reges voltam:) csak én nem mondom meg ki:) -
:D... nézzé be ázsiai topikba LOL :D... meg nba2k10be... baszogatnak :D.
meg aranyos vidiknél is beszólt1ik.
#94322: ja, majd szólok akkor a képzeletbeli dealeremnek :D. -
madmanic #94322 nem.. ő a dealer embere.. -
IXEMGabeo #94321 egyébként azt megfigyeltem te vagy az egyik legjókedvűbb Forumozó nem problémázol semmin és senkin a vitákat is poénnak fogod fel, ráadásul szerelmes vagy egy ruszki nőbe:D:D csúcs...te vagy az emberünk:) -
madmanic #94320 Sumák vezessen sínautót...
nincs az a kurva gumi.. meg esőben is tartja az ideális ívet, nehéz megelőzni.. érik a kövi VB cím..
-
:D. -
IXEMGabeo #94318 igen régen nem kellett annyit kímélni a gumit nyílván ehhez nincs hozzászokva...de én bízom benne mint igazi régi szurkolója hogy "feltámad csak 1 futamra":) Imola-t hozzák vissza:D Montrealban már Schumi nyer, Spa-ban 100% h ő nyer:D:D:D -
Valószínűleg neki is meg kell szoknia, hogy a gumikkal jól tudjon bánni. Ha nem lesz műszaki gondja legkésőbb augusztusban SPA-t ő nyeri. Erre fogadni is fogok. :) -
WNW #94316 A Benetton annak idejen nem volt a legerosebb kocsi, megis nyert vele.. A Ferrari ujboli felviragzasaban meg oriasi szerepe volt tesztelokent, es versenyzokent is... Azokban a Ferrarikban rengeteg munkaja volt, hogy olyan jok lettek.. Nem csak beleultettek a tutiba, minden tizedert megkuzdottek a tesztpalyakon, idenyenkent tobb ezer kilometereket lefutva.. Egy mar a box kijaratban szeteso Ferraribol, csinaltak egy vilagvero csapatot.. A kinai versenyen, meg amit Hami ellen bemutatott, az oriasi volt.. Amugy a vegen a lelassulas.. Rosberg az elejen egy taktikai huzasnak koszonhetoen sajat tempojat tudta menni, senki nem zavarta, tudta kimelni a gumijait, a vegere megis neki is elfogytak.. Schumi vegig a dzsumbujban ment, vegigharcolta a futamot, ez nem tesz jot a gumiknak.. Ezt mar tobb esetben lathattuk masoknal is iden.. -
sztem meg mi már elmondtuk a mi véleményünket, te is a magadét, maradjunk hát ennyiben.
sokaknak nem tetszik Michael Schumacher, sokaknak meg igen.
téma lezárva.