182278
  • IXEMGabeo
    ez nagyon jó még több ilyen cikket:) ez az igazi fogalmazás netovábbja:)
  • Legend Killer
    :D.
  • Legend Killer
    aha.

"A sajtótájékoztató alatt valójában már azt találgatták, hogy pontosan vajon mikor becsüli fel Schumacher a saját pozícióját. Erre a legesélyesebb helyszínnek Silverstone-t tartják"

megin a sajtó, a hülye média...
  • IXEMGabeo
    majd szórakozásból átcsap komolyba mikor Rosberget is leelőzi:D
  • G_ArchAngel #94470
    Elemzes...
  • Legend Killer
    oké, nem baj.

"mert ő már akkor is mindent elért amit akart"

így van.
  • Totti5
    "és márcsak szórakozásból tért vissza"

Ha így tette, akkor jobban tette volna ha otthon ül vagy repked még párat a motorával. Ezt nem lehet szórakozásból csinálni, mert mindegyik pilóta vér komolyan veszi és aki szórakozik azt eltapossák mint a hangyát.

Maradjunk annál hogy nem tud bánni gumival és az autóval, ami még mindig jobb mint az előző verzió.

Nem olyan jó a Merci, de illene Rosberg mögött loholnia, nem pedig fényévekre tőlet.
  • IXEMGabeo
    sajnos ettől még nem biztos h év végén igazam lesz...lehet h bukunk mindent és pl Kubica lesz a világbajnok:) Schumival kapcsolatban, az is benne van a pakliban hogy az egész szezonja az ő formakeresésével fog telni és akkor aztán özönleni fognak az ellendrukkerei még jobban...mindenesetre a drukkereit ez ne érdekelje, mert ő már akkor is mindent elért amit akart és márcsak szórakozásból tért vissza...feketén-fehéren ott van az autós töri noteszban a neve:) és még vitázni is felesleges lenne rajta, h most mennyire ő e a leggyorsabb mivel ez egy más korszak!! aki látta őt régen és szurkolt is neki, annak nem véletlenül volt ő a kedvence. Emberek könnyedén felejtenek, ami végeredményben nem baj mert mindenki a jelennek él. Csak nem kéne vkit szekálni és sürgetni avval, h öregem nem hozod azt a szintet, előtte mindenki nézze meg a körülményeket és várjuk ki a szezon végét:)
  • Legend Killer
    tudjuk és örülünk neki, majd Michael is jó lesz.

#94464, #94465 a király, jól megmondtad IXEMGabeo :D .
  • IXEMGabeo
    és máris sokan elismerték a Hamilton elleni párharcát ami szintén nem volt semmi!!! médiával, olasz, spanyol, német egyéb sajtóval nem kell foglalkozni, mert buzeránsok...

Rosbergről meg annyit, h sztem a mezőny 2. leggyorsabb pilótája mégha ez nem is látszott a helyezései evvel az elviekben 4. leggyorsabb autóval aszondja, 5., 5., 3., 3. ez bizony elég stabil...Hamilton hiába előz összevissza szabálytalanul is mindenkit nem következetes, Vettel pedig balszerencsés, de talán a mezőnynek őt tartom jelenleg a leggyorsabbjának, hiába a leggyorsabb a Red Bull ő még rátesz egy lapáttal, és halkan jegyzem meg h Webber is baszott gyors ám mégha anyian utálják is...Coulthard volt az egyetlen csapattársa aki elverte ill tavaly Vettel, de néha bizony ott tud lenni Vettel előtt is...Alonsoról meg annyit h gyors gyors, de mégsem a leggyorsabb, viszont zseniális pilóta bizonyította a Maláj nagydíjon is! Button zongoratanár ő a legnagyobb taktikus nehéz betenni a leggyorsabbak közé, Massa pedig egyelőre sötét ló a balesete óta nem láttam jó formában egy kicsit neki is időt kéna hagyni:) ennyi a véleményem:)
  • IXEMGabeo
    Schumi egyébként utolsó éveiben hagyományosan rossz szezon kezdő volt leszámítva 2004-et...most pedig még ott volt a balszerencséje az Ausztrál futamon, ahol sztem még nyerhetett is volna illetve a Maláj motorhiba, a Kínai futamon pedig szintén gondjai voltak a gumikkal amiknek a használatát nem szokta meg nyílván más bordázat és már mondták h Schuminak szokatlan az a helyzet h a hátsó gumik szélesebbek...teljesen át kell alakítania a vezetési stílusát emiatt, 2 esős futam miatt nem igazán tudta még kiaknázni a lehetőségeit, e mellett még azt figyeltem meg a Kínai nagydíjon h Schumit a végefele (lehetséges a SC után Hamiltonnal sérült az autója) egyenesben előzte le Petrov és Massa is...egyszerűen nem ment alatta a Merci, pedig ő esőmenő volt itt tuti h volt valami bibi, na könyörgöm 4 futam ment le és ahhoz képest nem vallott szégyent:) ebben a pontrendszerben még simán világbajnok lehet főleg, ha a Merci fejlesztései bejönnek és sorra kettős győzelmeket szereznek:D
  • ShaiHulud
    erdekes ugyanazzal a technikaval rosberg egesz jol all. jo teny hogy sumaknak nem minden futama votl tiszta. de akkor is erzodik hogy rosberg sokkal jobb most nala.
  • Legend Killer
    lehet, de a technika nincs vele, ennyit erről. szted mé védik és állnak ki mellette ennyien?
    hagyjuk, mer csak flém lesz v nemtom :D.
    meg nem akarok ezen vitázni, én tartom magam, ahhoz, amit leírtam lentebb.
  • madmanic
    ettől a "már letett valamit az asztalra" dologtól gyakran felsírok...

igen AKKOR...

de az idei szezon MOST van.. Sumák most egy versenyző nem istencsászár aki leereszkedett a pórnép közé kicsit mókázni..

Ő most VERSENYEZ. Teljesítenie kell a saját és a technika legjobb tudása szerint. Csapattársat megverni, ilyesmi..

Vagy most csakazártmermárletettvlamitazasztalra koronázzuk meg?
  • Legend Killer
    de látom cikk alatt szidják a hsz-akban. namind1, ő dolguk :P.
  • Legend Killer
    már akartam írni, h zzz :D. végre vmi hír.

örülök, h védik, bár tény és való, h egy hétszeres világbajnok nem szorul védelemre, mert már megmutatta, hogy mit tud és csak a világ és a média marhasága, h Michael ELVILEG szar. holott nem. főleg, h ennyien kiállnak mellette és védik.

remélem megtalálja önmagát ismét és autója is jó lesz és repeszthet és tarolhat :D.

Michael Schumacher rulz4ever!!!!!!!!
  • Magic Boy
    Ross Brawn is Michael Schumachert védi
  • Legend Killer
    nem tudtam.

#94456: jó, de BZS se ment sokra magyar cuccokkal, nem? meg lehet ezek a magyar szponzorok nem tudnak annyit hozni, v adni, mint1külföldi.

de oké, csak úgy írtam.
  • Kit--Kat
    És?
    Épp azért mennének vele, hogy a a világ maradék háromnegyede is megismerje....
  • passatgt
    hell elég népszerű kint is, nem véletlen támogató f1-ben is, ha megnézed a williams vizespalackait pl:)
  • Legend Killer
    de ne magyar szponzorokkal jöjjön majd.... azt a világ negyede ismeri csak. max.
  • kifli
    kellenek a magyarok is a motorsporba :)
    (csak ne Baumgartner hanem inkább Talma félék :))
  • IXEMGabeo
    nagy grat neki:)
  • Kit--Kat
    Egyenlőre a Hell a jó háttérnek látszik, de remélem a MOL is beszáll.
  • Dietrich
    egyébként Kiss Pál Tamás hozott egy első és egy második helyet a hétvégén...így 2 hétvége(4 verseny) után vezeti a Formula Renault 2.0 UK bajnokságot.

azért remélem szponzorai is lesznek akik segítik a tovább lépésben..
  • IXEMGabeo
    és milyen igazad van
  • madmanic
    de ha összeadod 1+2+3+4=10

nekünk is a 11 jön
  • Legend Killer
    építsék meg nálunk is a metrókat, legalább hamar kész lesz.
  • IXEMGabeo
    pff 11. metrosvonal:D nálunk még a 4-es metro is gázos ááá
  • TommyC
    korrekt kommentek (:
  • mcmoha
    Baromi fontos, nagy erdeklodest kivalto informaciok.

Tudta-e, hogy...

A Formula-1 vezetője, Bernie Ecclestone Kínában többször is bement a sajtóközpontba, hogy tudatosítsa mindenkiben, hogy 2011-ben is lesz Kínai Nagydíj?

A Toro Rosso versenyzője, Jaime Alguersuari Jo Ramirez életrajzi könyvét olvasta Kínában?

Az Indianapolis Motor Speedway korábbi vezetője, Tony George Kínában Bernie Ecclestone-nal egyeztetett az Amerikai Nagydíjról?

A csütörtöki autogramosztás résztvevőit egymillió néző közül sorsolták ki, akiknek az volt a feladata, hogy egy történetet írjanak a kedvenc versenyzőjükről?

A Bridgestone a kínai hétvégére 2000 darab abroncsot szállított a Formula-1-es partnereinek?

A Juss Event cég megépíti a 11-es metróvonalat, hogy a nézők a városból egyszerűbben a pályára jussanak?

A Kínai és a Maláj Nagydíjon kiosztott díjakat a Selangor cég készítette ónból és csiszolt kristályból?

Paul di Resta egy pár versenyzői cipőt kapott ajándékba a 24. születésnapjára a Force Indiától, amelyre kínai betűkkel írták rá, hogy boldog születésnapot?

A Lotus egy plüss cerkófmajommal akarta felhívni a figyelmet arra a házi kedvencre, amely a verseny előtt szökött meg a csapat egyik munkatársától?
  • IXEMGabeo
    tulajdonképpen ennek a pontrendszernek köszönhetően még Schumi is lazán vb lehet ugyanis egyelőre a körülmények miatt is, de az erőviszonyok a pilóták sorrendje a dobogókon változott, ezért annyira szoros minden...2 győzelem sokat számít, hát még 2 dobogó is ezek miatt volt ott az élen többet között Massa és Rosberg ezért van ott 2. helyen!!! Rosberg nagyon nagyon hasonlít édesapjára Kekére aki csak annyit csinált, h végig ment a futamokon egy nem túl jó Williams Hondával, hozott dobogókat és 1 győzelmet is szerzett az év során sokan nyertek futamot ám többek között Villeneuve és Pironi halála miatt, Prost megbízhatatlansága, Watson betlizései miatt ő (vagyis K.Rosberg) lett a vb:D ez lehet a helyzet Nico Rosberggel is idén(Vettel megbízhatatlansága, Schumi formánkívülisége, Hamilton összevisszasága, Button formahanyatlása, Alonso és Massa vagyis a Ferrari visszaesése is bekövetkezhet, esetleg a szezon során többen nyernek futamot) tehát a 82-es szezon a 2010-es szezonnal párhuzamba állítható e? majd megtudjuk év végén a választ:)
  • a.carkey
    Megj. szerintem az évad elején kb. úgy gondolhatták, hogy Schumacher köré építik a csapatot, de aztán Rosberg is megmutatta magát és így van két jó pilótájuk, és egy viszonylag gyors autójuk, és csak most jön Európa. Szerintem hamarosan meglesz a sebesség is, és végre nyernek. Utána - ha Schumacher, ha Rosberg nyer - megtáltosodnak. Az egyik azért, mert végre, a másik meg azért mert megnyugszik, hogy még mindig jó.
  • a.carkey
    Tíz ponttal van Rosberg lemaradva. Gondolj bele! Tk. semmit sem csináltak, de ott lihegnek a többiek nyomában, mégha Schumacher most még nem is olyan gyors. Ez csak jobb lesz, de persze a többieknél is, viszont miért ne lehetne az évad közepétől egy jó Merci? A sebességük megvan, a gumikkal kevésbé szerencsések, és ők az a páros, ahol a technika is rendben van, mégha azért voltak problémáik is. Rosberg mell. nagyon meggyőző.
  • b-type
    Valahol ott lehet erre a válasz, sztem persze, hogy egy siker is csak sok kis sikerből áll össze egy csapat összes résztvevője között, valamint hogy egy nagy sikernek is sok összetevője van az egész mezőnyt tekintve.
    Az elsőre a Mercedes belépését a Brawn csapat életébe, és MS útkeresését az autójához értem...mert bár a Mercedes része volt a McLaren sikereinek, ebben az új szerepében új vállalásokkal kell szembenéznie...nincs kire mutogatni, felosztani a felelősséget.
    Ms pedig még köszönőviszonnyal van az autóval-tapadással, egyszerűen számolhatóvá kell tennie a technikát, és ebben nem segíti a teszttilalom...élesben, kirakatban teszi mindezt egy olyan lélektani mozgástérben ami max fél másodperc Rosberg-hez képest, saját maga és az általános elvárás szerint.
    Az elmúlt három esős verseny sem segített neki kiismerni az autót.

A második részét pedig úgy értem hogy a Brawn nem biztos hogy VB-t nyer, ha a mostani Ferrari-val, McLaren-nel...és az egyenlő feltételek között induló Red Bull-l kell szembenéznie. Tavaly a Red Bull-nak is fel kellett hegesztenie a spéci diffúzort.
    Idén harcképes az élmezőny, és a Mercedes, szerintem, a felsorolt okok miatt egyenlőre csak a 4. erő.
  • G_ArchAngel #94439
    A hatodik futam utan lesznek joak?
  • a.carkey
    Miért érzem azt, hogy hasonlóan szerepel a Mercedes a tavalyi Brawnhoz viszonyítva, csak visszafelé? :D
  • WNW
    Azert Rosberg eppen mindig jo helyen van, vagy a tobbiek rontanak, igy szepen elautozgat legures terben, es odaer.. Az elso versenyeken a Red Bullok kinyirtak magukat, aztan a Ferrari, es a McLaren is bakizott eleg sokat.... Igy mindig odaautozgat az ures helyekre.. Annyi elonye van, hogy az idomerokon egyelore gyorsabb mint Schumi, ezert jobban kimarad a bulikbol, es nem volt meg technikai problemaja, illetve nem utottek ki, mas hibajabol... Schumival mindket eset elofordult mar... Szoval szerencseje is van, illetve Schumi meg szokja az uj viszonyokat..
  • Mersant
    persze, altat...ezt a hulyeseget
  • TommyC
    én nem hiszem egyébként h altatna,
    sztem most ennyit tud, de idővel magára talál; ezt remélem...