FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
meg a Brabham BT-k be is BMW motor volt
idõmérön akár 1500Le-t is tudtak 1500ccm.bõl kihozni
ezt soha semilyen autógyártó nem érte el a mai napig se
de versenyen vissza kellet venni, mert elolvadtak a dugattyúk az elég telen hûtés miatt
Hitler nehézbenzinjével (Basf-nál volt a licensz) érték el
állítólag ha valakire ráfröccsent akkor megégette
1984-es szenzonba tiltották be a benzinhûtést amit a BMW alkalmazott a motorjaiba és 1983-ba Nelson Picquet vb címet szerzett vele
elég sok legenda van az akkori bmw-rõl
pl az világbajnok F1-es motort elhasznált 1500ccm-es BMW 1502-es és hasonló elkopott motorokból csinálták ami ott rohadt kint az udvaron
mert az bírja a magas fordulattszámot és ha eddig nem repedt meg akkor sose fog 😄
azt is olvastam, hogy ezeket a motorokat néha a szerelõk levizelték<#idiota>#idiota>
HTX
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
ja és !
"nem azért veszek részt a versenyeken hogy második legyek!" hamilton mondá!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ezelõtt pedig Hakkinen és DC volt leggyorsabb Hockenheimben, 356,5 km/h-val.
A nemhivatalos rekordot pedig a Honda tartja, Mojave sivatagban 413.205 km/h-val ment Alan van der Merwe.
forrás
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
McLaren honlap
Amúgy talán a BAR-nak jól áll majd. 😊
A medve nem játék.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ráadásul ez pont azaz év amikor a leg komolyabb változásokon ment át az F1..
Ettõl az évtõl lettek keskenyebbek 20 cm-el,ekkor jött a bordázott gumi is...
És mikor lehettek a leggyorsabbak?
sztem valahól a 2000-évek elején,2-3 esetleg,már pontosan nem emléxem,de a leggyorsabb pálya akkoriban a még át nem épitett Hockenheim volt és itt értek el 360 feletti sebességet..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
biztonság most nemfontos csak hogy mikor voltak a leggyorsabbak
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
RiP
A Montreal-i pálya visszajöhet 2010-ben...valszeg csak jövõre nem lesz, gondolom újrahúzzák a borítást, elég gatya volt idén.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az egy kegyetlen jó pálya. Kár érte!
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Török Nagydíj augusztusról júniusra kerül elõre, így a július 26-i Magyar Nagydíjat követõen a csapatok közel egyhónapos pihenõre vonulhatnak. Az utolsó európai futam a szeptember 13-án rendezendõ monzai Olasz Nagydíj lesz.
kb 2 sorral lejjebb
Szeptember 13.: Belga Nagydíj, Spa <#idiota>#idiota>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
lehet valamikor segít vmikor ront
What about the forests?
nagyon várható volt.