FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
ez már a 2. szabadedzés volt? nagy így jár aki sokat alszik 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

desigo
1-Glock
2-Alonso
3-Hamilton
4-Massa
5-Kimi
6-Webber
7-Nakajima 😊
bardocz
Tök jó,infofakton van mit nézni😄
most megy a szabadedzés?:o

Punker
Alonso az élen???

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MaSzKa
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
az utcai Mclaren F1 GTR-be js BMW motor van ami 400km/h felett megy állítólag 😄

meg a Brabham BT-k be is BMW motor volt

idõmérön akár 1500Le-t is tudtak 1500ccm.bõl kihozni
ezt soha semilyen autógyártó nem érte el a mai napig se

de versenyen vissza kellet venni, mert elolvadtak a dugattyúk az elég telen hûtés miatt

Hitler nehézbenzinjével (Basf-nál volt a licensz) érték el
állítólag ha valakire ráfröccsent akkor megégette

1984-es szenzonba tiltották be a benzinhûtést amit a BMW alkalmazott a motorjaiba és 1983-ba Nelson Picquet vb címet szerzett vele

elég sok legenda van az akkori bmw-rõl
pl az világbajnok F1-es motort elhasznált 1500ccm-es BMW 1502-es és hasonló elkopott motorokból csinálták ami ott rohadt kint az udvaron

mert az bírja a magas fordulattszámot és ha eddig nem repedt meg akkor sose fog 😄

azt is olvastam, hogy ezeket a motorokat néha a szerelõk levizelték<#idiota>

MaSzKa

Pharaoh
A sivatagban nem lehet kiszáradt tómeder?

CheAteR88
valaki tudna nekem segíteni hogy hol vagy honnan tudom leszedni az összes futamot,idõmérõt,szabadedzést?(jó lenne ha rtl-s közvetítések lennének)
HTX

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

bardocz
Aki nem így gondolja,az nem versenyzõnek való.
de ez nem sivatag hanem a kiszáradt tómederben mentek a fehér az só!

ja és !

"nem azért veszek részt a versenyeken hogy második legyek!" hamilton mondá!
bardocz
Akkor jól emlékeztem,hogy monzában mentek 370 körül is.
M@TriX
pont a Hondáról akart írni, bár ez nem pályán mennt, hanem sivatagban...

The fastest F1 car ever

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Minstrel
"Juan Pablo Montoya holds the record for highest straight line speed of 372.20 km/h in his McLaren while testing for the 2005 Italian Grand Prix."

Ezelõtt pedig Hakkinen és DC volt leggyorsabb Hockenheimben, 356,5 km/h-val.

A nemhivatalos rekordot pedig a Honda tartja, Mojave sivatagban 413.205 km/h-val ment Alan van der Merwe.

forrás

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kit--Kat
Jó de ez az "utcai" McLaren rekordja, amit már amúgy is 1000éve megdöntöttek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

M@TriX
Nem a hasamra ütöttem, hogy melyik a leggyorsabb F1-es autó, a Guiness könyvecskébe is benne van. Lehet azóta már megdöntötték, azt nemtom.

McLaren honlap

M@TriX
bazze de ronda, inkább készítenék költséghatékonyabban mint hogy csak "hirdetik" bazze mi lesz még itt? lábbal hajtják majd akocsikat?

Amúgy talán a BAR-nak jól áll majd. 😊

bardocz
Errõl a csodálatos zöldrõl nekem nem a környezetvédelem jut eszembe,hanem az idiota szmájli -.- És a véleményem is ez.
a.carkey
Nem arról volt szó, hogy az éjszakai futam(ok) miatt lesz majd a "zöld" csík? 😄

A medve nem játék.

Ezert rafestenek zold csikokat a gumira, hogy a festek eloallitasa is jot tegyen a kornyezetnek....😊

az FIA és a csapatok is támogatják a "zöldülést", magyarra lefordítva hirdetik a környezetvédelem fontosságát

Kit--Kat
Elég Miami Vice-os😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Christian88
ez lenne a slick jövõre?

http://www.twitch.tv/hegii

passatgt

bardocz
Régi LeManson kár hogy nem mentek,ott a 400 is meglett volna😄
Érdekes lenne<#zavart1>,hacsak nem számolunk azzal,hogy repüllõn szállítva vagy esetleg zuhanva,érhetett el ekkora sebességet..
Ráadásul ez pont azaz év amikor a leg komolyabb változásokon ment át az F1..
Ettõl az évtõl lettek keskenyebbek 20 cm-el,ekkor jött a bordázott gumi is...
És mikor lehettek a leggyorsabbak?
sztem valahól a 2000-évek elején,2-3 esetleg,már pontosan nem emléxem,de a leggyorsabb pálya akkoriban a még át nem épitett Hockenheim volt és itt értek el 360 feletti sebességet..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kit--Kat
EZ áttétel függõ.

Istencsászár
És mi számít gyorsaságnak? a lóerõ nem minden, hiszen a pályán gyorsan körbe kell érni, akkor meg annyit nemszámít a paci... persze beláthatatlan egyenesekbe alul maradnának a mai F1es autók, egy pályán megtett körnél pedig egyértelmû hogy a mai F1es autók lennének a jobbak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
legerõsebbek a Turbo korszakban nem? leggyorsabbak? Azt nem tudom, de a Mclaren 1998-ban 386.7 km/h-val szambázott...

bardocz
1200+ hp brabham bt52-es.De csak egy körre.tudtommal ez a legerõsebb kocsi eddig.Csak nem emlékszek mikor volt.
bardocz
Szánalmas,elkúrják az egész F1-et.
SrAta
melyik évben voltak a leggyorsabbak és legjobbak az F1es kocsik??
biztonság most nemfontos csak hogy mikor voltak a leggyorsabbak

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Mosley újabb hülyesége...

Nem 14 csapat kéne, hanem 24!
M@TriX
csesszék meg egyre jobban elcseszik az egészet..

RiP

b-type
Singapure király volt <#eljen>
A Montreal-i pálya visszajöhet 2010-ben...valszeg csak jövõre nem lesz, gondolom újrahúzzák a borítást, elég gatya volt idén.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Ahelyett, hogy inkább ezt a szar valenciat, meg singapurt hanyagolnák.
Az egy kegyetlen jó pálya. Kár érte!

Downhill!!

Kit--Kat
Óriási Hiba!!!

Istencsászár
<#levele>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
5w0rdf15h
nso szint:

A Török Nagydíj augusztusról júniusra kerül elõre, így a július 26-i Magyar Nagydíjat követõen a csapatok közel egyhónapos pihenõre vonulhatnak. Az utolsó európai futam a szeptember 13-án rendezendõ monzai Olasz Nagydíj lesz.

kb 2 sorral lejjebb

Szeptember 13.: Belga Nagydíj, Spa <#idiota>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

MaSzKa
de lehet hogy a nyalóka nélkül nem lennének ilyen elõnyös pozicióba

lehet valamikor segít vmikor ront

desigo
legalább megpróbáltak újítani
hát nem jött be...
mflex
Ha Enzo élne még,akkor Montezemolo valagába dugná fel a nyalókát, de fordítva, hogy tudja mit kell használni.

What about the forests?

Peppus
én a Chupa-Chups helyében tuti megvenném a reklámfelületét a ferrari nyalókának 😄 a következõ futamon tuti fogják párszor mutogatni 😊

M@TriX
nem azért de sok ész nem kellett hozzá 😊
nagyon várható volt.

a.carkey
Csupán kb. 28 pontjukba került. Vagy több.

A medve nem játék.