FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van isten, ezaz.

passatgt
lol massa bünti, de sztem visszajön elé😄

N o N a m e
mekkora egy fsz ez a Hami... szegény Coulthard :S
passatgt
na hami ott hogy akart elfordulni fék nélkül?😊

desigo
ezt csúnyán buktad xDDDDDDDDDDDDDD
hamilton megint pofatlan geci volt, hu de utalom.

desigo
Hamilton idén még nem esett ki mûszaki hiba miatt
azért ez nem semmi 😊
mákos
desigo
hát 6-kor már nem lesz start :/
MaSzKa
Japán Nagydíj 3. szabadedzés
Poz Pilóta Csapat Idõ Kör
1. Robert Kubica BMW Sauber 1:25.087 19
2. Timo Glock Toyota 1:25.171 +0.084 25
3. Nelsinho Piquet Renault 1:25.415 +0.328 19
4. Nick Heidfeld BMW Sauber 1:25.474 +0.387 24

esõbe 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
raikönnen
hamilton
kubica
massa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Dark Angel 666
Massa
Kimi
Vettel

Hamilton kiesik a rajt után <#mf2>

bardocz
Sutil
Fisichella
Barichello
1 zsoltika
2 sato
3 sutil :õp

kulabácsi
schumacher
hakkinen
villeneuve

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

1. coulthard
2. button
3. nakajima

ha ez lesz a sorrend, tiétek a házam 😄

passatgt
1. kubica
2. heidfeld
3. nakajima

Máté94
Hami
Massa
Kova😊
Istencsászár
Fõleg ha megnyeri, nagy mák kell hozzá...<#bdead><#wilting>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hamilton egy mákos geci, biztos nem fog kiesni...

desigo
holnapi tippem:

1-Kimi
2-Alonso
3-Kova

Massa és Hami nem lesz dobogós
M@TriX
naná, hogy nincs összefügés 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bordy
biztos bennem van hiba, de nem értem akkor sem az összefüggést.
ha késõbb futják akkor áttapossák a pedált a padlólemezen hogy jobb idõt fussanak az idõket látva?

M@TriX
ezen mit nem értesz? ha késõbb futották volna meg az elsõ és harmadik helyet akkor most az lenne az eredmény 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ja hulye...😊 Azt se figyelte, hogy Massa a Q3 elso, es a masodik gyors koreben is nagyjabol 2-3 tizedre volt Kimitol.. Azaz a kulonbseg egyforma volt, vagyis nem rontasbol szarmazott a hatrany... Mivel az osszes ezt megelozo nekifutasnal Massa volt a gyorsabb, egyszeruen kiszamolhato, hogy most Massa van megtankolva, es Kimit raeresztettek Hamira konyebb kocsival.. Ha az edzes utani nyilatkozatokat nezzuk, Hami kicsit kodosen fogalmazott, de valoszinuleg O is konyebb kocsival van, mert valami olyasmit mondott, hogy a Q2 utan ertekeltek a helyzetet, es az volt a cel, hogy megszerezzek az elso sorokat.. Alonsonal szokas a konnyu kocsis kezdes, Kova meg a fene tudja, mert gyak. az is benne van az eddigi futamok alapjan, hogy ennyivel lasubb Haminal.. Szoval elvileg Massa lehet a legnehezebb.. Csak lehet hogy semmit se er, mert szerintem elszamoltak a szimulaciot, azaz nem vettek figyelembe, hogy Kimi nem tudja megszerezni az elso helyet, Massa ele meg befurakszik Alonso, es Kova.... Szoval ajveeeeee........

a.carkey
Az egy hülye! 😄

A medve nem játék.

JuanG
semmit, hülye a Czollner...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bordy
ezt nem tudom értelmezni.

mi az hogy túl hamar futották a gyors kört? Q3 végén mondta.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Peppus
nem, és képzeld kivételesen versenyezni kell azért, hogy eldõljön ki a jobb.. Furcsa mi? 😄

Firerock
😄
akkor nemlessz bünti?😞

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Count Adyn
Piké rinyált vmit, Rönõ mérnökök bepanaszolták Hamiltont, madmaniac idegbajt kapott, aztán kiderült hogy nem is történt semmi😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Firerock
mitörtént?valaki mesélne?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Count Adyn
Csúnya gonosz piros ferrari miatt képtelen lajos betartani az autósport alapvetõ szabályait😞( Dögöljön meg a sok digó szemét😞

komolyra fordítva: én még nem láttam mi történt, de majd az illetékesek eldöntik... Azért akit minden második versenyen megbüntetnek az magába is nézhetne kicsit, nem foghatnak a vérzõ szájú fanok szegény FIA ra, vagy igen?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bordy
tuti hátrébb cseszik csak hogy izgibb legyen a pont verseny. pont a 3. részének a utolsó 3 percére ébredtem fel 😄

F errari I nternational A ssistance...

hányingerem kezd lenni <#levele>

Annyira éreztem, hogy ez lesz. Idén se lehet VB Hamilton.
gercse
nem bánnám 😄 legalább közel lenne egymáshoz Massa meg Hami 😄

sztem már ez megterheli, hogy csak harmadik sor...

aztán ha elcseszi a rajtot akkor meg ower

Haaat, a Ferrari egyelore eltaktikazta szerintem az uzemanyag mennyisegeket, remelem a versenyen bejon.. Mert ha nem, ez megint csapat hiba lesz....

Peppus
Holnap izgi rajt lesz 😊 Kimi feladata, hogy valahogy berobbanjon Hami elé, Massának pedig muszáj lesz elõre verekednie magát, ha nemakar beszorulni Alonso vagy Kova mögé.. Huhh úgy is régen volt már rajtbaleset 😛
Viszont, ha Massa elnyomizza a rajtot, megint darabokra hullik agyilag, és ott kb vége is lesz a vb esélyeinek..

a.carkey
Azért bírom amikor Zollner a saját vágyait vetíti ki, mint "tény". 😄

A medve nem játék.

desigo
1-Hamilton
2-Kimi
3-Kova
4-Alonso
5-Massa
6-Kubica
7-Trulli
8-Glock
9-Vettel
10-Bourdais
desigo
Nah Nakajima bizonyíthat 😊
Peppus
Azt kifelejtetted, hogy Japánban is megtekintheti élõben 😄

JGTC
Itt kint lesz bannerban, ha nem tévedek.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

bardocz
Neten-.-
Adja a TV.. Magyar RTL, nemet RTL, szlovak TV, es a tobbi......

bardocz
Hol is tudom majd nézni holnap reggel idõmérõt?Mert asszem ahol régen néztem az már nem mûködik...
Bandee1987
gondolom nehéz lesz nekik kifizetni, el kell adniuk valamelyik autójukat 😊)))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!