182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
sztem nem. De helyette másik brazilt raknak, ha csak az Olaszok nem úgy döntenek hogy lengyelország lesz a fő piaca a Ferrari autók eladásának :). -
ShaiHulud #94509 tenyleg unalmas a schumacher iranti ujjongasod rendszeres kimutatasa. kb annyira zavaro mar, mitn ahogy teged szokott zavarni hogy masok veszekednek itt. megertettuk, tudjuk hogy imadod schumachert es akkor is vedened ha a lotusban kullogna hatul. az meg hogy ki miert utalja vagy szereti, legyen az o dolga. -
elolvastam, te vakerálsz hülyeségről.
ennyi. -
nem értjük egymást, pedig én leírtam mire gondolok.
de nem offolok tovább,
ha érdekel olvasd el még egyszer amit mondtam, mert információ van benne számodra ... -
massa marad a ferkánál szerintetek? :) -
ja, örülök, ha megnézted :D. az jó poén :DD.
én meg azért hangoztatom, mert sokan utálják itt feleslegesen.
aztán én maradjak csendben? francokat, inkább ők :P.
persze, hogy nem érdekel a média, de egyszerűen nem lehet elmenni mellettük, mikor ilyen képtelen ötletekkel állnak elő sokszor. ez nem ellentmondás. ha meg nem tetszik, hogy általában velem találkozol a topikban, csukd be a szemed :D.
aztán ennyi. vagy ugord át a hsz-t, amit írok. -
*fallációdról -
nem, nem értesz.
nekem a kedvencem schumacher, úgy 12 éve.
"én már mondtam ,hogy örülök Michael Schumachernek..."
pont erről beszélek, ne mond ennyiszer, mert ahonyszor benézek a topikba, mindig véded, akármit ír róla a média, mindig véded, akármit mozdul a pályán, véded, holott azt mondod h "nem érdekel a média" és h neked elég h itt van.
ellentmondásban vagy magaddal, folyamatosan, nem vetted észre?
Ne érts félre, én bírlak, bírom a vicces webfordítós videódat is, csak gondoltam szólok a "fakkációdról" -
mi égő? nem kell irkálnod összevissza.
én már mondtam ,hogy örülök Michael Schumachernek, mert kedvencem és engem rohadtul nem érdekel, hogy hogyan teljesít, leszarom a médiát.
persze, egyből lehet ugatni, hogy égő. örülök, ha jobban teljesít, szomorú vagyok picit, ha így teljesít, mint most, de voltaképpen mindegy, a lényeg, hogy itt van és versenyez, mert szereti, aztán láthatunk jó kis jeleneteket.
ebben nem tudom mi égő, talán nálad ég vmi, LOL.
LÁMA! :P -
ne csináld már na me már égő na ... -
én nem mondtam, h egyből, én örülök, h itt van, azt kész.
persze bármi lehet.
felesleges találgatni. a média meg fasz. -
ennyi
nem is értem h egyesek miért gondolták h 3 év után visszajön és majd szarrá veri a mezőnyt egyből... -
ShaiHulud #94498 ne felejtsd hogy a mezony vege iden kicsit mast jelent, mert eleve 6 helyezessel elorebb kezdodik, ugyanis a lotust, hispaniat es virgint nem igen lehet egy kategorianak nevezni a forma 1-gyel :) -
IXEMGabeo #94497 Stirling Moss miért nem azon agyal h 4x-es 2. helyezett lett? és 1958-ban ő is lazán vb lehetett volna...dehát elszúrta balszerencséje is volt, ennek ellenére jó pilóta volt, de nem érzem jogosnak a kijelentéseit...csapattársakat pedig nem válogathat meg az ember erre meg ezt tudom mondani...Felipe Massa se tehet arról h mindig világbajnok csapattársat kap!!! -
szeriten meg egyáltalán nem olyan szar ahogy egyesek be akarják állítani
ha tényleg kiöregedett volna, miért van a 7-10hely környkénén mindíg? (pontszerző) miért nem a mezőny végén kullog? ez a nagy "öregedés" csak egy kis visszaeséssel ér fel semmi többel
mint előző cikkben le volt írva MS 3éve nem versenyzett, míg a többiek vígan autóztak és akkor még tesztelhették a kocsikat az új szabályok alkalmazásával pl:gumikeverékek
bőven volt idejük kitapasztalni mi mit bír, MS-nek erre nem volt lehetősége, tavaly vezethetett egyedül egy régebbi típúsú ferrarit
nekem ebből csak az jön le, hogy akik itt próbálják feltüntetni negatív színben (lassú,öreg,sose volt kedvenc stb), egyszerűen ők is szeretnék, ha jobb lenne mert nem ezt várták tőle, hogy csak ennyit tud kihozni a kocsiból 7Vb címmel a háta mögött
persze ezt egy tv mögött ülő néző nem tudhatja éppen mi játszódik le a versenyzőben minden futam előtt, nekünk könnyű elmondani, hogy 1másodpercel vagy pár tizeddel lassúbb és csak annyit kéne gyorsulnia, ezzel biztos ő is tisztában van, de ha egyszer az ő autójával ennyire képes?
nem kell félteni, okoz még majd meglepetést
a hírnevét meg miért rombolná le ezzel? azt nem veheti el tőle senki, most újratanuló fázisban van (öreg újonc)
villeneuve-nek sem ment mikor visszakerült pár futamra, pedig ő is bajnok, alonso-nak is volt gyengélkedése bőven :)
nyugodjatok meg, ha idén nem is jövőre ott lesz a dobogó közelében, mert év végén nem hiszem, hogy visszavonulna nézőnek mikor letölt 1év-et az új csapatnál, kiismeri a kocsiját, a gumik kopását stb -
bekaphatja :P. -
madmanic #94494
Moss: „Schumacher egyszerűen túl öreg!”
-
Nem tudom miről beszélsz. Pont hogy a dombon van a nyomorgás.
A pálya felső szakaszán az S kanyar utáni egyenesben pl. karnyújtásnyira vannak az autók és nem is csak egy pillanatra látod az autókat, hanem szép hosszan. -
nemhozzabe. -
-
:D. -
Pl Aquaréna.5000-6000Ft a jegy,kb annyit látsz mint egy állóhelyről+fürdesz is és nem sülsz meg.
-
Ha van kedve nyomorogni akkor hajrá :) -
Nem kell feltétlenül a dombról figyelni, csomó jó közeli hely van a pályakörül. -
vigyél távcsövet ha látni is akarsz valamit onnan..
szerintem 1Ft-ot sem ér oda a jegy..
Brno esetében más a szitu..piknikezés közben közelről lehet élvezni a motorokat a Hungaroring "állóhelyhez" képest.. -
Gyakorlatilag minden álló hely, ahol fű van. -
Az utolsó kanyarnál egy kuva nagy füves terület van ahonnan szerintem belehet látni az egész pályát. Én tavaly a Super Goldnál voltam a célegyenesbe. A versenyből nem sokat láttam, csak a kivetítőn keresztül :D
De legalább 2napig nem hallottam semmit XD -
hát elméletileg a hátsó egyenes mellet van egy illetve hátul a silver lelátók körül meg talán a célegyenes ráfordítóba, de nem biztos, f1 re nem járok ki az tv be élvezhető. ahonnan jól lehet látni még az a millenium tower teteje de oda nem engednek föl szerintem
-
Szerintem igen. -
ez olyan hogy egy füves placc?mint pl amit malajziában mutogatni szoktak?amikor csúszkálnak esőben a dombról?:D -
hát állsz és nézed
-
valaki megy a ringre augusztusba?
én tervezem hogy kinézek 100Euróért egész hétvégés állóhelyre.Álló hely az milyen? -
amúgy én leszarom, ki mit gondol Michaelről, én csak örülök, hogy újra láthatom és nem érdekel jó, vagy rossz őkelme, mer tudom milyen és én örülök, hogy itt van :D. -
Hmm, de jó ezeket olvasni ^^ -
SL #94475 http://www.vezess.hu/forma1/magyar_tehetseg_formula_bmw/24030/ -
IXEMGabeo #94474 ez nagyon jó még több ilyen cikket:) ez az igazi fogalmazás netovábbja:) -
aha.
"A sajtótájékoztató alatt valójában már azt találgatták, hogy pontosan vajon mikor becsüli fel Schumacher a saját pozícióját. Erre a legesélyesebb helyszínnek Silverstone-t tartják"
megin a sajtó, a hülye média... -
IXEMGabeo #94471 majd szórakozásból átcsap komolyba mikor Rosberget is leelőzi:D