182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
meg V8 Supercars-ba. DTM az szín játék. Nem versenyzés, már évek óta. Akár csak a WTCC. -
WNW #94549 A cimke nem szamit.. Europai stilusu turakocsiban az a kiralykategoria.. Legmagasabb szintu technika, es pilotak... Oda kene neki bekerulni meg.. -
A DTM nem világbajnokásg, a WTCC az. -
WNW #94547 A DTM-be kene, az a csucs... -
Miért? Ő a túraautó elitjében versenyez és erre lett kinevelve, nem pedig együlésesre. Tökéletes helyen van. -
Ő kellene F1-be!
-
HAJRÁ NORBIIII!!!! -
-
ok, kösz. -
buemi crash volt gif-ben ... -
nemhozzabe. -
-
:D -
emlékeztek még? :D kínai verseny végére? :D akkor vettem fel a degukat, aludtak. a végét úgy értsétek, hogy mikor már leintették a versenyt.
-
Button szépen,kényelmesen elgurigázik xD -
, most mondtam, hogy ne foglalkozzatok ezzel a témával, erre jön egy ikszedik és mégis.
-
IXEMGabeo #94534 xDDD -
csatlakozom... -
De szar. Nem kell védeni. Ő aki 7 címet nyert nem teheti meg azt hogy ilyen gyenge teljesítményt nyújtson látványosan mert szétszedik. Eltelt pár futam és nem láttunk előrelépést, az utolsó futamon meg boldog boldogtalan otthagyta elég látványosan, miközben Rosberg stabilan sokkal jobban megy. Remélem Sumi megtalálja a gyenge pontját, de nem kell vele úgy bánni mint aki nyúbí, meg amúgy is vannak újoncok a mezőnyben akiknek tized annyi tapasztalatuk sincs mint Suminak, ahogy voltak az elmúlt években is. Sokat kell javulnia, amire képes lehet, és képes is lesz. -
Arányaiban:
Hamilton
Alonso
Hülkenberg
Kubica
Vettel
Sutil
Massa
Barichello
Schumacher -
ja, jó. akkor meg várjunk békében :P. tehát ne legyen vita. -
ShaiHulud #94529 enis epp most gondotlam belinkelem, de aztan elovlastam es rajottem nem szol ez semmirol.
nincs sajnso most semmi erdemes hir forma 1 vilagabol. szoval ezvan, majd jovoheten. -
G_ArchAngel #94528 Hamilton elozott legtobbet eddig... -
:D.
tessék, de ezzel megin engem fognak fikázni. vagy volt már ez a hír?
Schumacher nagyot lépne előre a spanyol nagydíjon. -
madmanic #94526 15 hsz ből semmi..
tényleg rátok férne basszus.. mármint titeket dughatna már meg valami bantu szabadságharcos...
F1 et pliz -
G_ArchAngel #94525 -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD. -
ShaiHulud #94523 rad ferne mar egy dugas. -
szánalmasak vagytok. -
Nalatok ugatni szoktak? nalunk csak a kutya szokott! Kicsi Maugli menj vissza az erdobe... -
nem rágok be és nem14 év :D. ja, mert nem lehet enyém minden második hsz? a topik arra való, hogy írjanak bele.
ugass te is nyugodtan. -
Nem tudom honnan keveredtel ide , de engem igenis zavar hogy bejovok ide es minden masodik poszt a tied! Persze szived joga, de ne kussoltass itt senkit szerintem az egesz kb 14 eveddel.... nem kell beragni.. -
nagyon vicces. én inkább ezt rólatok mondhatnám el, ha nem veszitek észre, min vitázunk.
alig tudsz vmit és itt minősítesz. gratulálok. de javaslom, hagyjuk abba, mert ez F1 topik és nem az, hogy Legend Killer mit csinál, vagy mit nem. nem érdekel a hülyeségetek.
inkább várom tovább a köv versenyt :P. -
ShaiHulud #94517 akkor ezekszerint nem sokat szoktal tukorbe nezni... -
egyszerűen olyannak képzelem magam, akit idegesít, ha valakik ostobán viselkednek és képtelenek felfogni.
... -
ShaiHulud #94515 mar elnezest milyen alapon utod meg ezt a hangnemet? kinek kepzeled te magad?
nezz vissza korabbi postjaidra, amikor neked nem tetszett valami, akkor jottel azzal, hogy mindenki hagyja mar abba. most meg masoknak nem tetszik az amit te csinalsz, szot mernek emelni ellened, erre ilyen alpari stilust nyomatsz. szanalmas vagy. -
annyira idegesítőek tudnak lenni egyesek a szánalmas hülyeségükkel és közben másra verik a port feleslegesen, amikor magukat nem is veszik észre. -
kuss, ha nem tetszik, nem nézed baszki. kurvára nem érdekel a hülyeségetek, persze én vagyok az unalmas, amikor ti fikázzátok fel-alá és a többieket.
szánalmas. igazán megmaradhatnátok nyugton.
ha nem tetszik, nem jössz ide. -
Milyen rég is történt ...
-
G_ArchAngel #94511 Ha igy gondolkodnanak, akkor egy orosz es egy kinai pilotajuk lenne, mert garantalom, hogy abban a ket orszagban van a legtobb Ferrari:)
Esetleg meg egy arab srac johetne szoba...