182274
  • Legend Killer
    .
  • madmanic
    naa kicsit lécciléccii

oks abbahagytam
  • IXEMGabeo
    Sosem bírtam Damon Hill-t úgyhogy én itt le is zártam abszolút nincs igaza:D
  • G_ArchAngel #94587
    en, mint anti-Schumacheres mondom, hogy Michael jo pilota...

VOLT!

A legjobb talan, de 3 ev kihagyas egy olyan teruleten, ami versenyrol-versenyre kepes nagyon megvaltozni, szerintem remenytelenne teszi a visszatereset.
    Nem O tehet rola, ez egyszeruen igy normalis...
  • Legend Killer
    nem, csak ne vitázzatok és ne piszkáljatok engem :D.
  • Legend Killer
    bármi lehet.
  • Black Ghost
    Neked valami boldogság-megalomániád van, vagy csak az írjon ide aki mindig happy és imádja Sumit?

• Black Ghost
    Hát ez Sumira pont nem igaz.
    Miután megnyerte első VB-jét a Benetton-nál és átment a Ferrarihoz, a helyére érkező pilóta (ha jól emlékszem Berger) azt nyilatkozta, azt sem tudja elképzelni hogy ezt a kocsit hogy tudta úton tartani, nem hogy futamot, VB-t nyerni.
    Inkább az a gond hogy ezt az autót már nem őrá tervezték, Button után kapták meg akinek tejesen más a vezetési stílusa, Sumi már nem első számú pilóta és Nico-nak is lehet beleszólása a fejlesztésekbe, hiszen ő hozza az eredményeket.

De az is lehet hogy csak egyszerűen jobbak a többiek, Sumi reflexei megkoptak és ki is hagyott pár évet, az F1 meg nem arról híres hogy bevárja a lemaradókat.
  • Firerock
    ah nem is nyerni de nézd meg kubikát,sose volt még (kimagaslóan)jó kocsija és azért ottvan mindig az elején
  • spiczi91
    98ban csak az iszonyat peche miatt nem nyert, 97-ben is kellően közel állt hozzá.
  • Norbi1990
    96ba meg 97be meg 98ba nem volt annyira jó a Ferrari, és ezekbe az évekbe nem nyert VB-t.
    Az nyert akinek a legjobb kocsija volt Hill, Villeneuve és Hakkinen :)
    99 az nem játszik mert akkor ugye eltörte a lábát Silverstoneba :S
  • Legend Killer
    és tudtommal a Ferrari se csillogott oly pompásan, mikor oda ment. ezért mondtam én is.

de sztem felejtsük el a Michael Schumacher témát, ha ennyire mélyen érint mindenkit :D. mindig csak vita van, nem jó ez.

de azt ellehet fogadni, hogy a kedvencem :D. és, ha jön egy Michael Schumacher, ne legyen az, ami előbb volt, h nanyomjadlegend... mer ez szánalmas.
  • spiczi91
  • Kit--Kat
    Ez nem feltétlenül így van. Jó példa Schumi, ő is tudott kevésbé jó autóval nyerni.
  • Norbi1990
    Szerintem ezzel Hill nem mondott újat.
    Mindig az nyer akinek a legjobb teknika van a segge alatt :)
  • allock #94575
    szar autóval szinte senki sem képes nyerni :)
    persze vannak kivételek az esős futamokon
  • HunnernesKonge
    Hill egy frusztrált irigy f@szfej, az volt amig aktivan versenyzett, és az még mindig. Nem képes feldolgozni, hogy a német sokkal jobb volt nála, ezért ott szólja le ahol tudja

end of story
  • Legend Killer
    ne cseszegess.
  • Legend Killer
    nyomom is, olyan lökött vagy, hogy rögtön nekem lököd a témát, hogy beszéljek róla.

egyébként meg annyi, hogy Michael anno, mikor Ferrarihoz ment, nem volt egy top csapat a Ferrari. ennyit erről.
  • ScarY MAN
  • madmanic
    nna nyomjad Legend..

• Magic Boy
    NSO: Schumacher csak jó autóval képes nyerni - Damon Hill

Újabb taggal bővült a Michael Schumachert kritizálók népes tábora. Ezúttal a német pilóta korábbi nagy riválisa, Damon Hill jelentette ki, hogy Schumi kevésbé jó autóval nem képes futamokat nyerni.

„Úgy tűnik, hogy Michael teljesítménye nem olyan jó, ha az autója nem az igazi. Mások, mint például Jim Clark, nagyon nehezen vezethető versenyautóval is tudtak nyerni. Nem gondolom, hogy Michael képes lenne erre. Ha az átalakított Mercedesben sem cáfolja ezt meg, akkor nagy problémája van" – nyilatkozta Damon Hill, a Formula–1 1996-os világbajnoka.

Az F1-es idény hétvégén a Spanyol Nagydíjjal folytatódik. A szezon első európai versenyére az összes csapat fejlesztette autóját, így nagy kérdés, hogy az átalakított Mercedesszel milyen teljesítményre lesz képes Schumacher, aki az első négy futamon mindössze tíz pontot szerzett, míg csapattársa, Nico Rosberg ötven ponttal a pilóták pontversenyének második helyén áll.
  • Norbi1990

• Legend Killer
    LOL.
  • Totti5
    Első futamon pár kör után megcsúszott egy ótó a másik meg leparkolt a pálya egyik részén. 10 percig várták a csodát, aztán kiküldtek egy teherautót ami 10 perc alatt körbeért a pályán és még további 10 percig tartott mire feltették az autót a platóra ( 2en csinálták 4en nézték ). A másiknál meg azt a guminyomot amit a pörgésnél a pályán hagyott fél tonna homokkal felszórták ( homokos vödör fedelét sem tudta levenni az idióta..., ott feszegette ) és 30 percen át söprögette pár idióta. Eközben végig SC mögött mentek, nem volt verseny.

Másodikon pedig a rajt után 3 autó összement és telibe kapta a falat, és ahelyett hogy új rajtot rendeltek volna el újra SC, aztán én már nem néztem mert mentem el, gondoltam 20 perc múlva új rajt... a fenéket, lett valami új rajt SC mögül, de akkor meg volt egy nagy baleset és szintén SC alatt végigkocsikáztak 10 kört.

Kb ennyi volt...
  • bardocz
    Első verseny:
    nem engedik el a mzőnyt két körig, majd 2 kör verseny, valaki összetöri, verseny végéig SC.
    Második verseny:
    Elrajtolnak, első körben már az egyenesben 3 kocsi totálkár, SC, 1 kör verseny utána, megint SC, meg Farfus meg Menu összeakad, és legvégül az utolsó körön engedik őket versenyezni.
  • Kit--Kat
    Egy vicc, komolyan mondom, ezért kár volt áthajóztatni a cuccokat.
    Ráadásul hány hónapot kellett várni erre a bohózatra...
  • Ulvar
    szánalmas az is.
  • WNW
    Pfuuu ma mi megy a WTCC-ben... Michelisz sajna rafaragott.. Ezzel a tobbiek is...
  • Firerock
    skacok akkor nem ajánljátok az álló helyeket a ringen?
    vagy ha igen akkor melyik részre?
  • WNW
    Es kiprobaltak Ecclestone otletet is a vegen, azaz a vagva elozest oda-vissza..
  • Black Ghost
    Euro1-n F2 futam megy, mindjárt az első kőrben hatalmas bukás.
  • b-type
    DTM elég zsákutca, annak meg kűzdős a technika miatt.
    FIA GT-LE, Mans series az ami sztem elképzelhető Norbi-nak..az sem gyenge ahol most van, sőt.
    De én viném ha lenne pénzem mindkét Norbi-t, és esetleg Wéber-t is ALMS-be, LMS-be mindenképpen.
    Minek túraautókban gondolkodni szvsz, rwd sportkocsi a következő lépcsőfok.
  • Totti5
    Itt még "széria" közeli autók voltak mint most a WTCCben, de a DTM nagyon elment a "prototypusok" és a hájtek kütyük felé, ami szép mert brutálisak, gyorsak, csak ahogy szokott lenni a versenyek is rosszabbak, mondjuk nekem jobban bejön a 2 rövidebb futamos lebonyolítás mint egy unalmas 50 körös verseny.
  • Black Ghost
    DTM arany évek

• Black Ghost
    Majd ha házasságot kötnek az SGT-vel, vagy újra mennek opelok, vw-k, alfák, akkor talán lesznek nézhető futamok is. A DTM egyenlőre egy exformaegyes pilótákat kiszolgáló audi-merci márkakupa.
    Bár úgy néz ki a BMW 2012-ben csatlakozik: Audi and Mercedes welcome BMW to DTM
  • Totti5
    Akkor az F1nél sem számít mert pl ott volt a Champ Car ami jobb volt. Nem mintha a DTM jobb lenne mint a WTCC, mert dögunalmas szokott lenni mint álltalában az F1. 50 akárhány körön át megy a harc és ugyan úgy szét szoktak szakadni és elkocsikázni. VB az VB, egy nemzeti bajnokság meg nemzet bajnokság, még ha a DTM kikacsingat európában 1-2 verseny erejéig is.
  • Legend Killer
    jó, roger that, sir.
  • Firerock
    az azért télleg kezd vicces lenni amit csinálsz,nézz el a fikázó hszek mellett...nem kell minden hoszzáslás után védeni a kedvenced...értjük mi a rajongásod de azér nem kéne vaknak lenni. És én ezzel nem szeretnélek megbántani
  • bardocz
    DTM sokszor még a WTCC-nél is unalmasabb. Ha elit versenyzés kell, akkor BTCC.