FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Viszont most lehet sajnálni, hogy Kimi nem elégedett meg a gyengébb helyezésekkel, most egy stabil 4. helyezéses évvégével is lehetne VB, mert amit ez a 2 bohóc még lefog mûvelni a maradék 2 futamon. Hát én popcornal készülök.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Bár lehet rászóltak, hogy ne virgonckodjon mert abból megint nulla pont lesz 😊))
Kapott ajándékba egy dobogót, ne sírjatok már 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
1hami mi a faszt akart belsõ ívrõl akkora tempóban azt hitte befordúl!
massa meg egy akkora állat!
bordéra hogy ráhúzott meg hamira is!
és webbert hol elõzte meg!
a palánkon!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
amúgy ezt 1 másik fórumon írták, de ez elég korrekt:
"Hamilton olyan irreális féktávot vett, hogy öt versenyzõnek kellett elhagynia miatta a pályát és kishíján tömegkarambolt okozott. Határeset, de nem mondhatjuk, hogy a semmiért büntették meg."
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Ennek ellenére Kiminek MOST nem lett volna szabad feladnia, mert még sok volt hátra, mert itt igenis sansza volt, hogy nem menjen el a sansza. Az elõzõ versenyeken kellett volna megállnia ahol volt, meg az azt megelõzõkön és megelégednie az adott pontokkal (pl. 8 Spaban és 4 Szingapúrban), mivel még sok volt hátra, és most nyomnia a nyolcért, így a jelenlegi különbsége két futammal a vége elõtt a vébét vezetõtõl lenne 5 vagy 7 pont, ami simán behozható LENNE.
Szóval ha ezt így nézzük: Kimi egy nagy phasz, de hogy aludna, meg a többi baromság amit Wéberen kívül a csõdhülye rötlöklábbosok állandóan benyögnek az ökörség.
Egyszerûen Kimi rossz döntéseket hoz, de nem egyedül: õ és a csapat a fennálló adatok alapján kb. Valencia óta katasztrófális mind edzés és verseny stratégiában, mind a futamokon.
A medve nem játék.
Nem érdemli meg azt a VB címet se Hamilton se Massa.
Nevetnék ha összehoznák Kubicának ...
Ja szegény Hamilton CSAK magával cseszett ki, sajnáljuk!!! Az a rohadék alvós Kimi meg még volt akkora tahó állat, hogy amikor kiszorították a pályáról a bukótérben nem ment ki a gumifalhoz és neki is ment Kovanak. Nem tudom elhinni, hogy ezt te komolyan is gondolod.
Aki áldozat volt az Kimi, sokadjára játszotta el Hamilton, a pofátlan takarodj elõlem szituációt amikor csak a másikon múlik, hogy karambol lesz-e.
De ez jellemzõ, már sokadik nagydíját teszi tönkre Kiminek, lehet, hogy ez az 1ik hobbija.
Meg is kapták a büntiket.
Vamos Argentina!
A medve nem játék.
raadasul az nem kifogas, hanem magyarazat, mert pont hogy kubica mondta. es ha belegondolsz logikus is. kubica elobb volt cserelni, ezert neki elobb erte el a gumi a szemcsesedes allapotot (lehet valami gebasz volt a kulso reteggel vagy hasonlo) ekkor erte be kimi, de 3 kor alatt nem tudta megelozni koszonhetoen a palyanak es annak, hogy kubica jol vedekezett, ezutan pedig kimi gumija erte el a szemcsesedes fazist.
Dennis is azt hangoztatja hogy állandóan megbüntetik,vki nagyon nem akarja h VB legyen!
Nézzük meg a tavalyi évet,volt pár szitu amikor simán lehetett volna büntetni,pl.:Fuji,SC alatt gpndolom mindenki emlékszik még,akkor meg állandóan elmentek mellette és nem kapott semmit!
Nem következetes az FIA,hanem nem tudnak szabályt alkotni,mit mikor,miért!
zene egyenlő élet
Esküszöm, néha annyira elhagyod magad, mint aki lemaradt a "pandatenyésztés rejtelmei" óráról és most valamit írnia kell, csak hogy okosabbnak mutatkozzon a késõn jövõktõl, de fenntartsa az alapvetõ "koalának jobb a husa és életképesebb" témát ...
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A medve nem játék.
De még megnyerheti! 😄
A medve nem játék.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
miiiivvaannn? <#wow3>#wow3>
A Hamiltonéhoz hasonlóból volt egy rakat idén és korábban is. Azokat nem büntizték, pedig ilyen alapon simán belefért volna.
A Massa féle esetet + inkább hagyom, mert flame lenne belõle ...
A medve nem játék.