FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Az "Anti-Kimi3" utolsó tagja is flböfögte a mai anti-Kimi adagot, így együtt a csapat. Hajrá! 😄 Szánalmasak vagytok ...

A medve nem játék.

hamilton megint bénázni fog mint tavaly év vége felé!
lac coo
Na hát ez az ember legtöbbször nem éppen Kimi ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BaliBoy
Hát jah. Jó szar, hogy van legalább 2 ember a pályán aki versenyezni van ott nem aludni. A szemetek...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

te megint akkora fasz vagy, a világbajnokról beszélsz ne felejtsd már el és tényleg sérült volt az autója. nyald tovább hamilton seggét inkább mint hogy kimit szidd.

Kit--Kat
Van pár fogyatékos Kimi fétises ember, de úgy látszik erre gerjednek és ez a legnagyobb örömük az életben. Irtó szánalmas.

Viszont most lehet sajnálni, hogy Kimi nem elégedett meg a gyengébb helyezésekkel, most egy stabil 4. helyezéses évvégével is lehetne VB, mert amit ez a 2 bohóc még lefog mûvelni a maradék 2 futamon. Hát én popcornal készülök.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
A harmatgyenge autó fogja megverni a két nagyfejût a végén ha ilyen iramban balfaszok ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ajándékba, ja ... Látom te is felébredtél.

A medve nem játék.

Peppus
Kimit nem bántom most, ügyesen behozta egyben a Ferrarit 😄 igazán szép eredmény tõle 😄 és csak azért nemtudta megelõzni a két harmatgyenge autót mert "SÉRÜLT" autóval küzdött!! 😄😄😄 szerintem ez benne lesz az évkönybekben, mert ismét egy férfias helytállást láthattunk tõle.

lac coo
Kubicát meg kellett volna elõzni , de legalább próbálkoznia tovább...
Bár lehet rászóltak, hogy ne virgonckodjon mert abból megint nulla pont lesz 😊))
Kapott ajándékba egy dobogót, ne sírjatok már 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hát lehet kubié lesz a vb a következõ két versenyt alonso nyeri massa és hami meg kilökik egymást mindkét futamon!

1hami mi a faszt akart belsõ ívrõl akkora tempóban azt hitte befordúl!
massa meg egy akkora állat!
bordéra hogy ráhúzott meg hamira is!
és webbert hol elõzte meg!
a palánkon!
a.carkey
Ha ugyanezt Kimi csinálja, vagy õ teszi ki Hamiltont, már kötelet követelnek neki.

A medve nem játék.

a.carkey
A boxban megint zseniálisak voltak. Gondolom ötször lecsekkoltak mindent mielõtt a nyalókás "zöldet" adott, össze is jött a szar kijövetel. 😄 Mondjuk Rosberg is kicsit rosszkor volt rossz helyen, de sosem értem meg, hogy anno a McLarennél simán tudtak még egy, meg még egy kört menni ha gebasz volt a box elõtt, a Ferrari meg nem kockáztat és ha fel is tartják a versenyzõiket, behívják õket abban a körben amikor gebasz volt. Szóval itt kezdõdnek a gondok. Idén ez kb. a 4. volt/pilóta.

A medve nem játék.

Kit--Kat
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy ezt 1 másik fórumon írták, de ez elég korrekt:
"Hamilton olyan irreális féktávot vett, hogy öt versenyzõnek kellett elhagynia miatta a pályát és kishíján tömegkarambolt okozott. Határeset, de nem mondhatjuk, hogy a semmiért büntették meg."

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Szerintem rászóltak most, meg ezek szerint a rajttól kezdve esélytelen volt a gyõzelemre, Ha Massa tudott 5 tizeddel gyorsabb kört futni, a verseny tempóban köztudottan brutálisan gyors Kimi is tudott, valszeg ennyit nszámított a sérülés. Plusz a jó öreg Ferrari csapat megint elintézte a boxban, hogy a ki gürizett elõnyt eldobják, szembe ötlõ, hogy Kubi 7mp-s kiállást csinált míg Kimi +3 körrel késõbb jött ki és így is 7,4es tankolást csináltak.

a.carkey
Tudjuk, Kimi patkány manõvere miatt bütették meg Hamiltont, sõt Massa is csak azért lökte ki Hamiltont, hogy megnézze Hamilton be van-e kötve ...

A medve nem játék.

Peppus
Istenem, megint Hamilton a bunkó, köcsög 😄 Emberek ez verseny! Anno sokkal hajmeresztõbb rajtok voltak, és sokkal jobban odatették magukat a pilóták egy ilyen esetnél. Végre valami történt ismét. Minden normális pilóta megpróbálta volna ebben a helyzetben visszaelõzni Kimit. Ezért büntetés??? nevetséges..

a.carkey
Ha azt nézzük, hogy a kicsit nehezebb Massa mennyi különbséget hozott Heidfelden (1.2 sec) körönként, miközben a lassú Kubicát Kimi csak 0.2 secel "verte" körönként. Na kb. a kettõ közötti lehetett volna a sebessége ezek szerint, ha nincs a Kova affér, és az pont elegendõ lett volna Kubica legyorsulásához.

Ennek ellenére Kiminek MOST nem lett volna szabad feladnia, mert még sok volt hátra, mert itt igenis sansza volt, hogy nem menjen el a sansza. Az elõzõ versenyeken kellett volna megállnia ahol volt, meg az azt megelõzõkön és megelégednie az adott pontokkal (pl. 8 Spaban és 4 Szingapúrban), mivel még sok volt hátra, és most nyomnia a nyolcért, így a jelenlegi különbsége két futammal a vége elõtt a vébét vezetõtõl lenne 5 vagy 7 pont, ami simán behozható LENNE.

Szóval ha ezt így nézzük: Kimi egy nagy phasz, de hogy aludna, meg a többi baromság amit Wéberen kívül a csõdhülye rötlöklábbosok állandóan benyögnek az ökörség.

Egyszerûen Kimi rossz döntéseket hoz, de nem egyedül: õ és a csapat a fennálló adatok alapján kb. Valencia óta katasztrófális mind edzés és verseny stratégiában, mind a futamokon.

A medve nem játék.

Kit--Kat
😄D

egyetértek, ferrari fan vagyok de massa sem túl szimpatikus. remélem kimi jövõre magára talál, ha jó az autója ember nincs aki megállítsa.

Kit--Kat
Amúgy Massa is 1 akkora ostoba, pont ezt vártam tõle Hamilton indigója. hát ekkora hülyeséget elkövetni, de tudtam nem fogja tudni feldolgozni, hogy Hahmilton leelõzi de azért kicsit felülmúlta a képzeletem. Komolyan amekkora ideggyengék ezek ketten, Kubica nyeri a VB-t.

desigo
Kimi ha nem figyel már az elsõ kanyarban ripityára tört volna a kocsija.

Nem érdemli meg azt a VB címet se Hamilton se Massa.
Nevetnék ha összehoznák Kubicának ...
kiminek rá kellett volna húznia a kormányt. ha ezt megcsinálja senki nem szólhat, kiesnek mind2-en, és massa elmegy. de kimi nem ilyen ember, sajnos, most megérdemelte volna hamilton. pofátlanul bunkó egy pilóta.

Kit--Kat
Katasztrófa az elfogultságod.

Ja szegény Hamilton CSAK magával cseszett ki, sajnáljuk!!! Az a rohadék alvós Kimi meg még volt akkora tahó állat, hogy amikor kiszorították a pályáról a bukótérben nem ment ki a gumifalhoz és neki is ment Kovanak. Nem tudom elhinni, hogy ezt te komolyan is gondolod.

Aki áldozat volt az Kimi, sokadjára játszotta el Hamilton, a pofátlan takarodj elõlem szituációt amikor csak a másikon múlik, hogy karambol lesz-e.

De ez jellemzõ, már sokadik nagydíját teszi tönkre Kiminek, lehet, hogy ez az 1ik hobbija.

chalezlopez
Hamilton elbaszta Kimi versenyét. Ennyi. Massa meg Hamiét. Ennyi.
Meg is kapták a büntiket.

Vamos Argentina!

rucinho
Ez egyértelmû!
Nem is ezt akartam belõle kihozni!

zene egyenlő élet

zsutyesz
Alonsooooooo! <#taps><#puszi>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

a.carkey
Ettõl még a FIA nem jól mûködik. Elõször is állandóan kapkod, attól függõen, hogy milyen dolgok történnek egy-egy versenyen. Aztán "véleményt" alkot, hogy simán visszadobjon baromságok miatt pl. egy McLaren fellebbezést, miközben meghallgatta a feleket. 😄

A medve nem játék.

mer az meg sem fordul a fejedben, hogy ha mondjuk nem serult akkor meg gyorsabb kort ment volna?

raadasul az nem kifogas, hanem magyarazat, mert pont hogy kubica mondta. es ha belegondolsz logikus is. kubica elobb volt cserelni, ezert neki elobb erte el a gumi a szemcsesedes allapotot (lehet valami gebasz volt a kulso reteggel vagy hasonlo) ekkor erte be kimi, de 3 kor alatt nem tudta megelozni koszonhetoen a palyanak es annak, hogy kubica jol vedekezett, ezutan pedig kimi gumija erte el a szemcsesedes fazist.

rucinho
Abszolút nem Hamilton ellen ment egy "új" szabály!Egyértelmû volt a büntetés,hiszen 3 ember versenyét rontotta el,de Raikkonen-ét bitos!
Dennis is azt hangoztatja hogy állandóan megbüntetik,vki nagyon nem akarja h VB legyen!
Nézzük meg a tavalyi évet,volt pár szitu amikor simán lehetett volna büntetni,pl.:Fuji,SC alatt gpndolom mindenki emlékszik még,akkor meg állandóan elmentek mellette és nem kapott semmit!
Nem következetes az FIA,hanem nem tudnak szabályt alkotni,mit mikor,miért!

zene egyenlő élet

a.carkey
Ez és a Hamiltonos benyögésed mekkora ökörség már!
Esküszöm, néha annyira elhagyod magad, mint aki lemaradt a "pandatenyésztés rejtelmei" óráról és most valamit írnia kell, csak hogy okosabbnak mutatkozzon a késõn jövõktõl, de fenntartsa az alapvetõ "koalának jobb a husa és életképesebb" témát ...

A medve nem játék.

Count Adyn
Ha Kimi kocsijának csak 3 kereke lenne azt is kifogásnak vélnék egyesek😄ASD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Kifogások mindig vannak😊 futott leggyorsabb kört, aztán Massa ezt elvette... persze sérült lassú autóval -.-

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ha nem hal addig bele ebbe az amator agressziv hozzaallasaba.

Istencsászár
Ott vót, Hamilton magával cseszett ki, Kimi Kovával izmozott és Kova szorította ki teljesen ugy ahogy ez szokott lenni rajtoknál... Hami max megzavarta Kimit.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mr Manson
Értem én hogy elsõ akar lenni, ez igy helyes! Csak szegényem amint nyomás van rajta nem tud csinalni semmit. Téveszt, elfékez, agresszív (anno Schumi csinalt volna ilyesmit, már mindenki fekete zászlót emlegetne). Apuci a pályán nem védi meg, szerintem nekik a 2 üléses kocsi kéne. De félre a tréfát , Hamiltonnak még kell 2-3 év és akkor jó lesz.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

figyelted az interjukat is? raiko autoja megserult az elso korben koszonhetoen kovalainennenk. kubicaval valo csatalan meg gumi miatt tudott ramenni, mert kubicanak szemcsesedett aztan letisztult, utana meg raikonek szemcsesedett mar be.

a.carkey
Ülj már vissza ezzel az RTL klubbos hülyeséggel a gödör mélyére! Megint nem figyelsz oda. Állandóan ezzel a baromsággal jönnek ...

A medve nem játék.

desigo
Wéber Gabi gyorsan átszaladt a liftbõl a Héder mellé 😊
Istencsászár
Megmondta, õ elsõ akar lenni... ez a verseny. Vagy nézed a Kimi téli álmát? 10 körre felkelt azt a végére megin visszaaludt, talán más lehet megelõzte volna Kubicát azzal a Ferrarival, kicsit agresszívabban...

Mr Manson
Ja és FIA meg <#mf1>.

a.carkey
Küzdhetne a vébécímért ha kettõvel több van neki és az lehet, hogy teher lenne a BMWnek. 😄
De még megnyerheti! 😄

A medve nem játék.

Mr Manson
Massa se különb néha!

Mr Manson
Hamiltonnak kéne inkább kicsit visszavenni (talán még 1-2 hasonló arc van). Nem volt jellemzõ ez az agresszív (f@szombele én vagyok a király) stilus)

BaliBoy
Biztos Alonsonak szurkol. <#vigyor3>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

desigo
Kubica azt mondja: Bizonyos értelemben sokkal jobb mintha nyertünk volna

miiiivvaannn? <#wow3>
a.carkey
Ez az év már ilyen. De az a nevetséges, hogy ha vki egyenletes teljesítményt hozva menne (nem is kell nyerni, elég a 3.4. hely közül bármelyik) a jelen körülmények (kurva sok nullázás és egyéb esõcirkusz/kiesés) között egy akár semmilyen autóval is lehetne vébét nyerni a sok hiba és balszerencse miatt.

A Hamiltonéhoz hasonlóból volt egy rakat idén és korábban is. Azokat nem büntizték, pedig ilyen alapon simán belefért volna.

A Massa féle esetet + inkább hagyom, mert flame lenne belõle ...

A medve nem játék.

desigo
FIA idén nem remekel...
Istencsászár
Persze, de rajtnál ez szokott lenni... nem ez volt az elsõ ilyen eset és nem az utolsó is... szóval hasonló dolgokat a jövöben is büntetni kell ezekszerint, megint egy uj szabály Hamilton ellen... A következetes FIA.

Dark Angel 666
ha mentális nulla lenne akkor nem jött volna fel a 8. helyre