FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Engem nem érdekel mit mûvelt a meklárenben. Most ül Massa-val egyforma autóban. Ráadásul honnan tudod, hogy kinek mennyire volt sérült az autója? Amit én láttam az alapján Massanak jóval sérültebb lehetett az autója. (hamár muszáj ezt a sérüléses dolgot erõltetni) És még így is meg futotta a leggyorsabb kört.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

lac coo
Csakhogy eltünt Kimi kormányárol (is) a motorfordultszám-feltekerõ gomb !!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mármint nem rontja kimi hírnevét csak massa ugy nem tûnik olyan jónak

és mit szólsz ahhoz amikor kimi 17-rõl lett 1. ? azt nem írod be mert rontja kimi hírnevét ugye? emlékezz már vissza hogy miket produkált a mekivel még régen, és csak a balszerencse miatt nem lett bajnok. és nem vicc a sérült autó, tudod az pont ahhoz volt elég hogy az élmezõnyben ne tudjon elõzni, massa viszont hátul volt és ott még lehetett ,valamint nem is volt sérült az autója.

BaliBoy
<#eljen>

Szingapurban miert buntette meg az a szemet Ecclestone banda Massat, semmit nem csinalt, magukkal csesztek ki..?! Egyertelmu, mert Hamit akarjak VB gyoztesnek.. Az a szemet brit F1 maffia ezen ugykodik....<#eplus2>

Kimi meg korrigalni is tudott, hogy ne forduljon bele Hamiba, azaz O jo fektavott vett, es uralta a gepet.. Hami meg egyenes iranyba csuszott a vonalig, ott fordult be szinte derekszogbe, mikozbe Kova a hatam mogott hasonlo fektavon, eppen Kimi oldalat szedte le.......

Kit--Kat
Ja Kiminek is füstölt a gumija.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Nem az a lényeg, csak valahogy gyanús, hogy Spa és ez is pont jól jött a Ferrarinak és pont akkor, stb. Ha Spa és Fuji holtversenyben történik, nincs bünti.

A medve nem játék.

BaliBoy
Olyan szinten tájékozatlan vagy, hogy teljesen leégeted magad a hülyeségeiddel:
Massa
2007:
Australian
Grid: 22
Position: 6

British
Grid: 22
Position: 5

És idén is volt amikor visszaesett majd újra elõre jött. Miket elõzött pl. (ha jól emlékszem) Kanadában. Vagy tavaly Kubicával mit versenyzett esõben, vagy idén a Hungaroringen a startnál mind a 2 mekit állva hagyta..................................... stb.

És most az ûberkirály hihetetlen fantasztikusan, emberi ésszel fel nem fogható gyorsaságú Raikönen:
2007:
Monaco
Grid: 16
Position: 8

2008:
Australian
Grid: 15
Position: 8

Italian
Grid: 14
Position: 9

Szóval mirõl beszélsz????? Tájékozódj már, vagy legalább az F1-et próbáld már követni ha arról beszélsz.
Ez a sérült autó meg külön vicc. Massa 2x is ütközött a futam alatt mégis tudott menni.
Érdemes lenne egy olyan listát is csinálni, hogy ki hányszor törte össze az autóját vezetõi hiba miatt.
Kettõs mérce, mi? LOOOOOL

a.carkey
A FIA egy fasz. Mindezt azért, hogy Bernienek az év végéig jól jöjjön a lóvé, és a legvégén döljön el a VB cím. Schumacher óta nagyon sokat bukhatott ezen a kis törpe, és még egyszer ilyet nem akar. Nem tudom hány pontot kaszáltak már mások hasonlókon idén, de azért Massának lassan egy futamgyõzelemnyi is összejön. Kiváncsi vagyok, hogy hasonló döntés (+25 sec) születik-e, ha Massa mondjuk a 14. helyen van ...

A "boxból-ki" szituból is volt már idén pár, akkor semmi sem volt.

A medve nem játék.

Mondjatok Ti nem nezitek mi tortenik a palyan..?! Elso pislantasra Bourdais volt a hunyo, ha az RTL-es banda elen Weber Gabival, nem is ert a dologhoz, es hulyesegeket beszel.. Az volt baromsag a FIA reszerol, hogy ezzel a buntivel megvartak a futam veget, mikozben meg 10 valahany kor volt hatra....

igen igazad van legközelebb ugy csinálom a német premiere--en tudom még nézni ot tuti a közvetités
Papirzacsi
Akárhányszor nézem újra az ominózus rajt utáni esetet, nekem az jön le, hogy Kimi se kezdett sokkal elöbb fékezni és a mozgását nézve õ is csak neccesen, vagy csak a bukóteret éreintve tudott volna elfordulni.
Ez tipikusan annak az esetnek tûnik, amit még régen Hakkinen és Schumacher üzengett egymásnak, hogy "ha õ rövidebb féktávot vesz, akkor én mégrövidebbet veszek." "Ha õ ennél rövidebbet vesz, akkor együtt megyünk a kavicságyba."

A Bourdais büntetés szerintem jogtalan!
Nem kedvelem Alonsot, de jókor volt jó helyen, és jót ment. grat! Meg Kubicának is.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

desigo
hát ez vicc...

FIA mit nézett?
Kit--Kat
Hát ez már tényleg nevetséges........
Áhhhh.
Idén nem is kéne VB címet hirdetni.......

Vagy Max bácsinak kéne átadni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Mellesleg ezt simán el lehetett volna dönteni a futamon. Kiváncsi vagyok, hogy máskor is ilyen keményen következetesek lesznek-e, ha mondjuk az év elején vagyunk és nem olyan fontos egy-két pont ... Viszont, a jelenlegi szabályok szerint (ha következetesek) mivel késõbb történt a döntés, a "vétkes" csapat még fellebbezhet. Ez is LOL! 😄

A medve nem játék.

Kit--Kat
Hamilton mindig okot ad, hogy megbüntessék vannak aggályos dolgok benne, de nem lehet azt mondani, hogy nem ad rá okot és sokszor meg is úszott kérdéses eseteket, ezt hordozza magában Hamilton.

Más pilóták meg végig autóznak ugyanúgy az élmezõnyben egy évadot anélkül, hogy egyszer is felmerülne a nevük, hogy vizsgálat alatt vannak.

Na most ez legalább annyira igazságtalan volt ez a büntetés, mint ha semmi következménye nincs annak, hogy Hamilton az elsõ helyezettbõl 7. csinál inkorrektül és Kimi nyelje le, hogy önhibáján kívül így járt.

Ráadásul sokadjára teszi tönkre Kimi futamát.

Istencsászár
Ez mindennek a teteje...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Mazohista vagy? ha igen akkor értem, ha nem akkor nem értem... miért nem nézted a tökéletes angolt?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Minstrel
Bourdais 25mp büntetés, Massa +1pont
link

http://topgearhungary.blogspot.com/

a két RTL-es riportertõl én is kivagyok... olyan ökörségeket mondanak néha.. utána meg nem gyõzik lenyelni a nyelvüket
a.carkey
A rendestõl azért messze volt, bár volt rá sansza, ahogy Kiminek is arra, hogy simán eljöjjön vagy jobbkézbõl kitegye Hamiltont és ezzel megfelelõ municiót szolgáltasson az összes ellendrukkernek. 😄 De nem tette meg.

A medve nem játék.

a.carkey
A legdurvább az, hogy saját magának árt ezzel, bár ez az év össszes többi versenyzõjére IS igaz, mert náluk is van sok-sok "elment az ész egy pillanatra" szitu.

A medve nem játék.

lac coo
Tényleg vicc már ami a FIA csinál ...!
Ezért büntetni valakit, mert elfékez egy kanyart, fõleg rajt után !???? Uramisten, ....
Valamikor ezek mindennaposak voltak .
Egyébként sem sok kellett Hamiltonnak, majdnem megcsípte rendesen 😉

Hami megerdemelte buntit, nem is ertettem mit csodalkoznak az RTL-es hulyek... Kamikaze fektavot fogott, csak azert, hogy Kimit kiszoritsa, ezzel az egesz kulso sort kikuldte a homokba.. Massa is megerdemelte, bar nem sokon mulott, hogy bejon neki, de a lenyeg Hami visszakapta a sok piszkos elozest, amit az ev folyaman kiszoritosdiban, rahuzasilag bemutatott..... A Bormogyoro-Massa viszonylat is eleg egyertelmu, a Torro Rossos lesz valoszinuleg elmeszelve, mivel O talalta el Massa hatso kereket, a nemet RTL-en egyszeruen rovidrezartak dolgot, Hami-Massa esethez hasonlitottak a dolgot...

Istencsászár
Kit érdekel? multkori büntetés sem volt tiszta, mármint a büntetés... FIA Hamiltonon keresztül belenyul a dolgokba, mert van olyan versenyzõ aki próbálkozik, akar vagy ha ugy tetszik azt hiszi õ az isten, nagy az arca, csak õ van a pályán... ugy hívják hogy versenyzõ... kilökött valakit? nem... Massa lökte ki õt.

a.carkey
"A "darálóban" ilyen szituk szinte minden rajtnál történnek"

Tök igaz ("tõmondat" következik), és tk. én sem értettem egyet a büntetéssel, annak ellenére, hogy pl. Kimi versenyét IS erõsen szétbaszta, különösen azok után, hogy Massa meg kitette, ezért is tûnik IGEN következetlennek a FIA, és sajna most is csak azért született ilyen döntés (ezer ilyen szitut láttunk idén is), mert a két majom a vébécímért megy és nem akarták, hogy ez pl. Massa megbüntetésén múljon, DE azért visszafelé nézve meg lazán ÕK (FIA) döntik el a vébét ilyen baromságokkal.

Az viszont mondjuk nem igaz, hogy téged nem érdekel Hamilton ... 😄

A medve nem játék.

Kit--Kat
De azért ne felejtsük el hanyadik ilyen flegma önkényes pofátlankodása Hamiltonnak. És nem tanul belõle, még a büntetések ellenére sem.

Ezeket folyamatosan hozza futószalagon versenyrõl versenyre.

Megérdemelte, kezdje kapisgálni, hogy nem tehet meg bármit.

gordon 24
Hát ez ismét egy gusztustalan megmozdulás volt! örülök hogy nem sikerült neki..

Pont ezek miatt a dolgok miatt utálja enyi ember. Most ha befordul Kimi mögött semmi baj nem lett volna.. Gyorsabb is volt ott, lehet szépen tudod volna elõzni késöbb.

Nem fair, 2 futamonként büntetik, mindenkit kiszorit füre tesz. Fel van háborodva ha egy lassab nem engedi el stb.. Érdekes ember ez, szerintem nem való ide..

Downhill!!

Istencsászár
Nem érdekel Hamilton, csak a szituáció. Örülök hogy Alonso nyert és remélem még két versenyt behúz az idén... a szituácóval nem értek egyet, ha ettõl faszparaszt Hamilton seggnyaló vagyok akkor vállalom, de sebaj lesz még ilyen szitu a jövõben, kiváncsian várom hogy hányan lesznek eljkaszálva... ugye arról említést sem kell tennem hogy a hátsó régiókban A "darálóban" ilyen szituk szinte minden rajtnál történnek... és itt jön képbe a kettõs mérce... ott darálják egymást, ütköznek, fél mezõny a pályáról kimegy, de ezzel semmi gond nem volt eddig... bocsánat ha idegesít ez, vagyis az hogy at FIA beleszól uton útfél.

bordy
ugyan, ma már trendi divat belerúgni minden futam után. 😊

alonak meg ismét grat.
remélem idén kubica lesz a nevetõ vb-s.

desigo
miért kell mindig veszekedni?
hihetetlen...
nem bourde, hanem bourdais

Kit--Kat
Jó de ez értelmes emberi logikával nézve felfoghatatlan.

Már-már nevetséges. Ha nem ismerném az írásaikat még House-os szarkazmusnak is elfogadnám.

a.carkey
Kettõs mérce. Ez van az egész országban, mit vársz pont itt? 😄

A medve nem játék.

Kit--Kat
Hát fiúk akkor kezdjük ot, hogy okés, szép teljesítmény 1-2 mpvel gyengébb autókat megelõzni és feljönni mondjuk a 10 helyrõl a 4. re.

De mi a helyzet attól felfelé, Massa elõzött életében 4. pozíciónál feljebb autót a pályán?!

Míg Massa 10en akárhány körön keresztül Bourde mögött kocsikázott (ez tudtam nem keürli el a figyelmetek) Kimi akciózott a SÉRÜLT kocsijával, nem megörökölte a 4. helyet.

Mindemellett gondolkodjatok el egy Spai futamon ki az aki be áll autókázni valaki mögé.

Pont Kimibe rugdosni, hogy beáll mindenki mögé aki hányszor elõzte végig a mezõnyt a pályán a gyõzelemért, szánalmas. Nézzetek körül a saját házatok táján.

a.carkey
Azért ez nem kéne!

A medve nem játék.

http://www.youtube.com/watch?v=1H5KReYtyew itt a videó!
egyértelmû hogy kibaszott kimivel ez a majom.

Falkon
Hamilton egy köcsög néger!
Pályán kívül elözött!
Massa jól csinálta csak egykicsit erõsebben kellet volna

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

a.carkey
Minden versenyzésnek számít, ami korrekt és ezzel nem hátráltat másokat a pályán. Felõlem ki is nyírhatják egymást a manõvereikkel, csak hátul, messze a többiektõl tegyék, és lehetõleg a SCt se kelljen behozni.

A medve nem játék.

a.carkey
Ez is mekkora hülyeség ... Van rá esély, hogy komolyan is gondolod. 😄

A medve nem játék.

Peppus
igazán izgalmas versenyeket láthatnánk, ha a te felfogásoddal versenyezne minden pilóta.. Szerencsére van egy két férfi is a mezõnyben 😄

BaliBoy
Jah, mert a versenyzés az az, hogy beállunk egy tempóra és lenyomjuk a 67 kört... Bocsi én tévedtem. Meghajlok nagyságotok elõtt.

Kit--Kat
Höhhh hát lehet egyes kultúrákban ez a versenyzés, de a Formula 1ben nem kifizetõdõ amint ma is látható volt. Ha annyira versenyezni akartak akkor miért nem azt csinálták XD?!

lac coo
Ja...😊

BaliBoy
Én sem rá gondoltam. 😊)

jövõre alonso szétveri az egész mezõnyt !
piqet is 4. lett még kimit is megfoghatta volna csak szétküldte a gumijait!
mint kimi is tette kubica üldözésével!
lac coo
Hát Kimire idén ilyent írni, hogy legalább õ versenyezni akar ...😊))))

Ma viszont jól ment , szerencse is volt, de végül is sok dolga nem volt, csak behozni a kocsit ....

BaliBoy
Had tapsoljalak meg: <#taps>