FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Massa
2007:
Australian
Grid: 22
Position: 6
British
Grid: 22
Position: 5
És idén is volt amikor visszaesett majd újra elõre jött. Miket elõzött pl. (ha jól emlékszem) Kanadában. Vagy tavaly Kubicával mit versenyzett esõben, vagy idén a Hungaroringen a startnál mind a 2 mekit állva hagyta..................................... stb.
És most az ûberkirály hihetetlen fantasztikusan, emberi ésszel fel nem fogható gyorsaságú Raikönen:
2007:
Monaco
Grid: 16
Position: 8
2008:
Australian
Grid: 15
Position: 8
Italian
Grid: 14
Position: 9
Szóval mirõl beszélsz????? Tájékozódj már, vagy legalább az F1-et próbáld már követni ha arról beszélsz.
Ez a sérült autó meg külön vicc. Massa 2x is ütközött a futam alatt mégis tudott menni.
Érdemes lenne egy olyan listát is csinálni, hogy ki hányszor törte össze az autóját vezetõi hiba miatt.
Kettõs mérce, mi? LOOOOOL
A "boxból-ki" szituból is volt már idén pár, akkor semmi sem volt.
A medve nem játék.
Ez tipikusan annak az esetnek tûnik, amit még régen Hakkinen és Schumacher üzengett egymásnak, hogy "ha õ rövidebb féktávot vesz, akkor én mégrövidebbet veszek." "Ha õ ennél rövidebbet vesz, akkor együtt megyünk a kavicságyba."
A Bourdais büntetés szerintem jogtalan!
Nem kedvelem Alonsot, de jókor volt jó helyen, és jót ment. grat! Meg Kubicának is.:-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Áhhhh.
Idén nem is kéne VB címet hirdetni.......
Vagy Max bácsinak kéne átadni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Más pilóták meg végig autóznak ugyanúgy az élmezõnyben egy évadot anélkül, hogy egyszer is felmerülne a nevük, hogy vizsgálat alatt vannak.
Na most ez legalább annyira igazságtalan volt ez a büntetés, mint ha semmi következménye nincs annak, hogy Hamilton az elsõ helyezettbõl 7. csinál inkorrektül és Kimi nyelje le, hogy önhibáján kívül így járt.
Ráadásul sokadjára teszi tönkre Kimi futamát.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
link
http://topgearhungary.blogspot.com/
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ezért büntetni valakit, mert elfékez egy kanyart, fõleg rajt után !???? Uramisten, ....
Valamikor ezek mindennaposak voltak .
Egyébként sem sok kellett Hamiltonnak, majdnem megcsípte rendesen 😉
Tök igaz ("tõmondat" következik), és tk. én sem értettem egyet a büntetéssel, annak ellenére, hogy pl. Kimi versenyét IS erõsen szétbaszta, különösen azok után, hogy Massa meg kitette, ezért is tûnik IGEN következetlennek a FIA, és sajna most is csak azért született ilyen döntés (ezer ilyen szitut láttunk idén is), mert a két majom a vébécímért megy és nem akarták, hogy ez pl. Massa megbüntetésén múljon, DE azért visszafelé nézve meg lazán ÕK (FIA) döntik el a vébét ilyen baromságokkal.
Az viszont mondjuk nem igaz, hogy téged nem érdekel Hamilton ... 😄
A medve nem játék.
Ezeket folyamatosan hozza futószalagon versenyrõl versenyre.
Megérdemelte, kezdje kapisgálni, hogy nem tehet meg bármit.
Pont ezek miatt a dolgok miatt utálja enyi ember. Most ha befordul Kimi mögött semmi baj nem lett volna.. Gyorsabb is volt ott, lehet szépen tudod volna elõzni késöbb.
Nem fair, 2 futamonként büntetik, mindenkit kiszorit füre tesz. Fel van háborodva ha egy lassab nem engedi el stb.. Érdekes ember ez, szerintem nem való ide..
Downhill!!
alonak meg ismét grat.
remélem idén kubica lesz a nevetõ vb-s.
Már-már nevetséges. Ha nem ismerném az írásaikat még House-os szarkazmusnak is elfogadnám.
De mi a helyzet attól felfelé, Massa elõzött életében 4. pozíciónál feljebb autót a pályán?!
Míg Massa 10en akárhány körön keresztül Bourde mögött kocsikázott (ez tudtam nem keürli el a figyelmetek) Kimi akciózott a SÉRÜLT kocsijával, nem megörökölte a 4. helyet.
Mindemellett gondolkodjatok el egy Spai futamon ki az aki be áll autókázni valaki mögé.
Pont Kimibe rugdosni, hogy beáll mindenki mögé aki hányszor elõzte végig a mezõnyt a pályán a gyõzelemért, szánalmas. Nézzetek körül a saját házatok táján.
egyértelmû hogy kibaszott kimivel ez a majom.
Pályán kívül elözött!
Massa jól csinálta csak egykicsit erõsebben kellet volna
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A medve nem játék.
piqet is 4. lett még kimit is megfoghatta volna csak szétküldte a gumijait!
mint kimi is tette kubica üldözésével!
Ma viszont jól ment , szerencse is volt, de végül is sok dolga nem volt, csak behozni a kocsit ....