FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is elfogult vagyok Kimivel de még emberi kereteken belül.
Nem érdekel mit gondolsz, felõlem le is írhatod de meg is tarthatod magadnak.
Érdekes módon nem csak én vagyok ezen az állásponton Massával szemben sõt most a futam után még jobban emelkedett Massa "szurkolótábora".
A problémás az aki nem tudja beismerni a kis kedvence hibáját.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én nem fogok vitatkozni, meg itt egymást basztatni, nem az én stilusom.
Azt viszont szeretném, ha mindenkinek aki ezt tiszteségesnek, tartja, legyen egy ilyen ellenfele.. Aztán majd meglátjátok milyen is az..
Nem szimulátorokba meg ilyenekre gondolok, legyen egy ilyen kedves aranyos ismerösöd akinek senik és semmi se szent ha valamit meg akar szerezni.. Majd rájössz mirõl kezdtem vitatkozni..
És én itt be is fejeztem, tök mind1 ki mit ir nem érdekel.. Nem válaszolok.. Üdv.
Downhill!!
Ez nem az én lila ködöm vagy mim.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mi van csak nálam van felvéve a futam..miért kell kitalálni dolgokat??
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egy fenet.. Akkor sok agressziv Kimi, Hami imado mar nyarsra huzta volna Bourdaist, es agyon dicsernek a FIA-t...
Hamilton egy arany ember, sõt egy grál lovag!
Akkor rendben nem vitázom ezen felesleg, ugyse érted meg.
Downhill!!
Az hogy valai vissza veszi a körét, az nem teljesen ugyan az, hogy blokkoló kerekekkel majdnem neki megyek. Na most hamilton ezt tette. Alonso arréb ment mert látta mi van, és utánna engedte el..
De oké én vagyok a hülye biztos.. Életemben nem láttam még F1-es versenyt, igaz kb 12 éves koromtól nézem, és most vagyok 26😄
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
Bourdais vs. Massa, tök meglepõ a büntetés...Nem tudom Massa mit várt, és Bourdasi sem tudja pedig 4× bajnok, Massa meg egyenlõre csak jó/jobb autóban ül.
Mellesleg Massa akkor is elvehette volna gázt amikor Webber kinyomta, ha véletelnül jön valaki ki a pit-bõl az az égig repül.
Nem mondom hogy hû meg ha...de Webber a pozícióját védte, Massa meg csak nyomta neki..
Hát hát ezt nem kommetnálnám még a teganpit is siekrült alulmúlnia.
#73121 Hát ezt a legegyszerûbb írni, ha nem tudsz a sok tényre válaszolni, vagy elismerni😉
Megjegyzem, ha ugyanezt ill. a Hamiltonfélét Kimi követi el, már patkány, és kb. most húznánk ki az SG kinzókamrából ...
A medve nem játék.
A masik dolog Kimi-Weber... Ott mar Kimi kijebb volt, O fogott poziciot, persze hogy Weber kenytelen volt besorolni....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Massa ráhúzza a kormányt ahogy megy el mellette.
Az a lényeg, hogy ha Massának több esze van, simán megelõzi de nem volt és ráhúzta a kormányt még 1x csak a Webber Kimi esetet tudom felhozni 1xre értek oda de érdekes módon nem ütköztek.
Ezek a dolgok tipikusan benne vannak Massa versenyeiben. Itt egy kiragadott péla.
Más részrõl meg Massa nyálas stílusa és pofátlansága szerintem csúcsára ért.
Miközben kikérte magának és sírt még a spa-i verseny után, hogy Kimi egy agresszív állat aki letolta a pályáról.Most a a kanyarlevágós Kamikaze akcióját férfias kemény csatának mondja és nem éri a büntetést. Aztán Bourdais koccanás után meg jogosnak mondja a büntetést.
Én ezt a képmutatást nagyon nem bírom, szerintem elég undorító.
A másik, hogy megint vissza jött a 2.-os füllentõs gyerek szindrómája egyszerûen nem tudja elismerni ha hibázik. Pedig sokat segítene rajta szvsz.
100%ban versenyben voltak és persze hogy pozíciót fogott mivel ideális helyen volt, azt ki is használta ahogy eddig is tették sok sok éven át... amugymeg nem kötelessége elnegedni senkit ( kivéve ha lekörözött ).
Kiminek is satuznia kellett volna?? Nem tette, még is elfértek, pedig Webber ugyanúgy a pontért ment, errõl kéne beszélni, hogy Massa tudja már felmérni az ilyen dolgokat.
Visszatámadási próbálkozásnak meg ne vegyünk 1 kanyar levgását mert ez maximum akkor neked meg Massának számít annak és hogy még neki is ment Hamilton !oldalának!.
Ja meg ugye mint késõbb kiderült Massának ez szabályos is.
Azzal meg, hogy hú de jól feláll a padlóról maximum csak magad tudod hitegetni, tonna számra lehetne idézni miket csinál ha nem klappol minden.
Most is, ha komoly versenyzõ lett volna 1. is nem fékezi el magát, és miután megelõzte Hamilton nem üti ki, hanem megy utána, és végezetül nem megy neki Bourdaisnak, ezek mind az õ hibái voltak 1 versenyen amikor már a finishben nem szabadna hibázni.
Mind 1 így is õ jött ki jobban a versenybõl.
A medve nem játék.
Viszont tényleg nem tudom, hogy itt Bourdaisnak hová kellett volna mennie mikor pozícióért csatáztak?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nincs min agyalni, Bourdais volt hatrabb az utkozesnel.. Ettol fogva viszonylag tisztak a szabalyok... Amugy Massa ezen az utkozesen kb. annyi masodpercet vesztett, amennyivel Vettel elotte vegzett.. Lehet szamolni...
Hami/Massa.. Visszatamadasi probalkozas volt, es nem sokon mult, hogy mindketten megusszak.. Massanak gyak. nem serult a kocsija, ebbol kovetkezoen szinte alig ertek ossze, azaz majdnem befert...
Vert helyzetek.. Massa iden pont jol birkozik meg vele sorozatosan.. Ahanyszor sajat/kocsi/csapat hiba miatt padlon volt, csoda hogy mindig felallt, es meg mindig versenyben van... Kimi ugyanugy hibazik sorban, olyankor szokott falnak menni.. Hami szinten hibazik, olyankor szoktak megbuntetni... Eles kuzdelem van, ilyenkor jonnek a hibak....
Mindenki így jött be a pályára a boxból mint Bourdais, nézd csak meg amikor Kimi visszajön Webber, hogy esik rá az ívre, pedig nem egy töketlen gyerek, de érdekes õ megoldotta ütöközés nélkül.
Ezek a dolgok benne vannk Massában egy 3. nál rosszab start hely, vagy egy visszaesés esetén.
És lehet az "elõzés" (bár én ezt nem venném annak) rosszdöntés volt, de Massa lett a haszonélvezõje szóval ezek után nincs mirõl beszélni.
Ez kb. olyan szétcsúszás volt Massánál mint Malajziában, sokszor nehezen bírkózik meg a vert helyzetekkel.
Ha a Renault kicsit korábban lesz jó, Alonso most a vébécímért küzd ... 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Miután Massa kiforgatta Hami vissza akart jönni egybõl, meg is mozdult a kocsija elõre, de aztán belátta hogy esélytelen és megvárt mindenkit.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
esélye nem volt visszajönni
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
most kezdhetnénk megint a régi vitákat, mert pont ez volt a baj, h a pilátóktól nem vették el 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szerintem azt kéne elérni, hogy ha tudják/akarják, büntessenek a versenyen, de utólag pontokat max. szabálytalan autó miatt vehessenek el egy versenyzõtõl, illetve minden más esetben amit nem tudnak gyorsan verseny közben meghozni, max CSAK a versenyzõ csapatának vagy áttolva/késõbbre lehessen szankcionálni. Mennyivel másabb egy boxban történt gyorshajtás az idõmérõ edzésen ill. a versenyen? Az egyikért pénzbünti, a másikért áthajtás jár, holott mindkettõ ugyanaz. Szóval hozzanak világos szabályokat és ne pár mókus döntse már el, hogy ez most szabálytalan volt, vagy sem. Ahogy képesek voltak meghozni a visszaengedéses szabályt és a versenyzõk használják is, úgy minden más szabály ki lehetne találni, nem pedig hol alkalmazni, hol nem.
Mellesleg, hosszú idõ óta Hamilton volt az egyetlen aki amikor kicsúszott, tényleg megvárta, míg tiszta a pálya és úgy jött vissza. Korábban AZONNAL visszajött mindenki. Ez azért már valami!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Meg mostantól minden elfékezésért is boxutcaáthajtásos büntit osztanak majd. Igazából felesleges is már a futam, aki mer valamit alkotni azt megbüntetik. Elég lenne az idõmérõ aztán az ott elért eredmények alapján megkapnál a pontokat aztán csókolom.
A futamnak semmi értelme, úgyis úgy keverik a lapokat ahogy akarják, csak hogy végig nyitott maradjon az egész.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...