182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
HAmilton FAIL 
Ez az eredmény Schumi idei legjobbja -
Akkor ezentúl nem csaloznó, hanem Kondás Fernando? :D
Mátékilökté
Egyébként Hamiltonnak az nem a 66. köre volt teljesen véletlenül? O_o -
istenem 2 körrel a vége előtt Hamilton...
vicc mivan idén az f1-ben! szar az egész! -
Hamilton!!
-
royalfeco #94826 Hamilton... hehehe -
G_ArchAngel #94825 Alonso-nak nem malaca van, hanem komplett diszno rofog az autojaban... -
ÁÁÁÁ de figyeld már van ilyen???? Hamilton........
Komolyan mondom ilyen nincs.... -
Lajos 

-
pff :D
Vettel 3. lesz fék nélkül -
G_ArchAngel #94821 Az az ember komplett VB-t is bemakolt mar, nem kell aprosagokon csodalkozni... -
Na Alonso már megint bemákol egy dobogót... Ilyen máker még 1 nincs... -
Alonso in összeszedhetné magát végre és megelőzhetné a Red Bullokat -
Vettel nagyon peches. -
hhihi
-
G_ArchAngel #94816 Vettel nagyon irigyli Kimi-t...rallyzik:) -
jó fogást
-
G_ArchAngel #94814 nem tudom, de se az operator, de a palyamunkasok nem foglalkoznak vele :) -
nos fiúk, nekem ennyi ebből pont elég volt, ki is kapcsoltam a tévét, inkább kimegyek horgászni.
ezért teljesen felesleges a fél vasárnap délutánomat elkúrni...
áhh
ugyan.... -
G_ArchAngel #94812 Ezek a Chandok, B.Senna fele rookie-k mit fognak csinalni Monaco-ban? Lebontjak a fel varost...? -
az orrkup melyik kocsiról tört le ? -
Rosberg mindjárt megelőzi Hülkenberget ... ha bírni fogják a gumik -
G_ArchAngel #94809 aha...
[GONDOLKODIK]
JA! Nem... -
csak az előbb kapcsolódtam be, mert csak a neten tudom nézni.
történt valami emlitésre méltó ? -
G_ArchAngel #94807 A verseny ketharmadanal jarunk, be kell vennem egy nyugtatot, mert mar nem birom ezt a feszultseget...
-
G_ArchAngel #94806 az kellene, amit Ecclestone mar javasolt: fellocsolni a palyat:) -
Kobayashi bal oldala sérült, valószínűleg az első kör kapcsán.... -
Sato hiányzik
pl Red Bull-ba -
Na ez annyira unalmas, hogy nézni sem bírom. Sikerült elszarni a forma1-et. Előzni szinte lehetetlen...
-
G_ArchAngel #94802 Kobayashi bevette a szakejat, kendot kotott a homlokara - Petrovnak harangoztak... -
USA F1 még égetni se tudja magát :(
Stefan GP jobb lett volna -
G_ArchAngel #94800 HIspania Racing annyira felesleges, hogy sirni tudnek, Chandok meg csak-csak megy par kort altalaban, de ez a Bruno Senna jobban rombolja a csalad hirnevet, mint anno kisPiquet... -
nagyon irritál a Ferrarin az új "Marlboro" logo -
ezek a lekörözések még nem is vészesek, az örökös "lekörözött-bajnok" akkor is Verstappen marad
-
Schuminak akartak kedvezni, de Rosberggel csesztek így ki
Schumi nem égetheti magát, azért volt erre szükség
Schumu picit javult ezzel
Rosberg meg sokat vesztett
Monacora 2 külön autó lesz lehet -
G_ArchAngel #94796 Miert van olyan erzesem, hogy jovore Massa-t Kubica valtja...? -
Sumi, mindig jól védekezik és aki 2-3 körön belül nem tudja megelőzni, az már nem is fogja, mert minden támadását "megtanulja" hárítani, legfeljebb akkor, ha hibázik. Ettől függetlenül, button egy béna fax! :D -
lol. Massa megcsúszik és majnem belemegy Chandhokba :D -
LOL
Nem látod, hogy nincs leszorítóerő és nem lehetséges az előzés kanyarban?
Schumi még ráadásul jól védekezik, nem éppen könnyű megelőzni. -
G_ArchAngel #94792 ugy emlekszem az elozo futamon Hamilton is kapott az arcara MS-tol... -
G_ArchAngel #94791 Ross Brawn es a Mercedes elmehet a sunyiba: MS semmivel nem lett jobb, ellenben a dobogokat szerzo, VB. masodik helyen allo Rosberg-gel rendesen kib@sztak... jo lett az uj auto, grat