FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
az nyer aki nyer és kész
aki meg azt mondja nem érdemelte meg
annak meg azt mondom ezen vitatkozni hülyeség
Aki megnyeri az meg is érdemli, senkinek se adják oda csak úgy.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
hogy is volt spaban a sikánt ne vágjuk le úgy menjünk mintha ott fal lenne?=P
http://www.twitch.tv/hegii
ment volna tovább a verseny mindenféle büntetés nélkül..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
”Azt gondolom, hogy Hamilton nem tanult az elõzõ évi leckébõl, amikor nyert helyzetbõl bukta el a világbajnoki címet.” – mondta Nick Heidfeld.
”Amit a visszajátszásokból látni lehetett, Hamilton fölöslegesen volt ennyire agresszív a rajtnál, majd Felipe Massaval szemben. Igaz, sem a Mclaren, sem pedig a Ferrari nem tett szívességet egymásnak.” – tette hozzá a német.
Nincs ezzel a sráccal semmi baj, néha átmegy "Montoyaba" (vezetési stílus), amúgy meg jó srác. Csak ez a Ferrarisoknak fáj, és a Mclareneseknek ugyanez, ha Kimirõl, de adj isten Massarol van szó. Csak nehogy Kubica legyen a nevetõ 3ik.
2. Felipe Massa 79p
3. Robert Kubica 72p
4. Kimi Räikkönen 63p
5. Nick Heidfeld 56p
6. Heikki Kovalainen 51p
7. Fernando Alonso 48p
8. Sebastian Vettel 30p
Tehát akkor õ másképpen definiálja, nem folytatom..😄
Barrichello is ugyanígy sírt 2005ben Monacoban amikor Schumi bealázta.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Patkány manõverek tekintetében pösze barátotok hamiltoni nagyságokba emelkedett vasárnap, ami nagy dolog ...
A medve nem játék.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"