FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ vidót amire baraktad Kubica esését megnézted??
Ott konkrétan 180MPH val ütközik neki full pofával a falnak, az ember kiszáll.
A Második vidóban Johnson 100MPH környékén áll bele a falba pofával..
A 3-dik vidón Sadler 199MPH órával megy amikor fejre áll és bukfencezik..
a 180MPH/ az 280 km/h
A 100MPH/ az 160km/h
a 199MPH/ az 302 km/h
Kubica abban a kanyarban, olyan 170 körül ment. Akkor melyik nem nagy tempó?
Ne akasz ki!
Downhill!!
alig ment neki és mégis meghalt 😞
pedig ezek az autók még burkoltabbak mint az F1-es gép
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Downhill!!
amúgy a nascar pálya az biztonságos nem frontálisan mennek neki a betonfalnak ezért a fal felé a becsapódási sebesség közel sincs 300km/h-hoz
mert nincs magas szegélykõ kanyarok stb
az F1-be már 14éve nem halt meg senki a versenyzõk közül
képzeld ezt 1 nascarautóval
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Te láttál már ilyen futamot??
Wazz kb 10 szer leirtam már milyen biztonsági rendszerek vannak.. Ott nem 220 Km/h a max tempó mint Wtcc-be.. Azok az autok 320-330Km/h körül mennek. Amikor azokat a baleseteket látod, kb 280km/h val érkezik neki egy beton falnak. Na most ugy nézd mennyire törik össze.
Minden évben kb fél száz ilyen tempójú baleset történik. A Legutobbi halál eset 2001-ben volt. Az azt jelenti, hogy 600 ilyen tempójú balestre jut egy halálos.. Akkor mi a nem biztonságos??
Downhill!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Stock Car az ugye azt jelenti amit irtál tehát Gyári utcai autok versenye.
A Turing Car-nak igazából semmi értelme. Mivel Tura auto kifelyezés nem igazán takar semmit. Azért nevezik annak, mert az utcai autokból (stock carokból) alakult versenysorozat.
Igy tulajdonképpen egy stock car sorozat amit Turing cars nak beveztek el.. A NASCAR nem talált ki uj nevet hagyták a Stock car kifejezsét.
Tehát mind 2 gyári utcai autók versenyét takarja, Ugy ahogy a DTM, A BTCC stb.. Magyarul ugyan az mind1-ik..
Downhill!!
http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%BAraaut%C3%B3-vil%C3%A1gbajnoks%C3%A1g
mind2 angolul van írva
Stock Car az nem egyenlõ a Touring Car -al
Wazz a Wtcc is Gyári utcai autok. Az elnevezés a különbség. Mind 2 stock car. Tehát ugyan az a kategória..
Szóval nincs igazad😄
Downhill!!
Széria (gyári) Autók
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
:d ez 😄
(National Association for Stock Car Auto(mobile) Racing, azaz Széria (gyári) Autók Versenyének Nemzeti Szövetsége
de ezt neked kellene tudnod
A jövõ év nagyon jónak ígérketik.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert akkor nem volt ennyi hülye szabály
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Forma1 komoly, szóval szó sem lehet 2 futamról.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Downhill!!
world trade center vagy mi? 😄
?
olvass vissza pont te linkelted #73189
ott benne van, hogy a MC Mercedes és a Ferrari nem volt minden versenyen pontszerõ
amúgy a reteklubon Mario T nyilatkozta és Palik is elmondta párszor, hogy eddig mindig pontszerzõ volt a BMW
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A megbízhatóság nem minden...még Le Mans-ban sem.
Baumgartner Zsolt-nak leeshetett egy VB pont pusztán azért mert végigment, de általában a pontokért nagy csatákat kell vívni.
A VB cím meg VB cím, a 8. helytõl azaz az említett 1 ponttól, piszok messze van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ez utóbbi hszed sem tartalmazott semmi konkrétumot.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
tudom a táblázat részletkérdés, de emléxem, hogy nagy kezdés után vártam õket az élvpnalban és az idõmérõkön is a Q2-ig jutottak szinte mindig és a futamokon is épphogy ha fel tudták verekedni magukat.
A véleményem tartom, de a sajátom. Én így láttam.
Pontszerzések
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.