182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
az egész F1 a spórolásról szól
tiszta S-Budget
az izgalmakat is lespórolják :(
-
Ó Hemi eldobta az autóút! A nap első jó híre :) csak így tovább Hemike.... -
Nem Alonso volt mákos, hanem Hamilton volt szerencsétlen. Alonsonak semmi köze nem volt hozzá hogy előrébbb került, ő csak ment ahogy kellett és tudott és amennyi az autóban volt. -
Hamilton nagy műsort csinált
1 rossz autót bírt kikerülni össz-vissz -
paj01 #94866 Tevedsz, ez nem az o dolga.. erre van egy ember aki nezi h jon e valaki vagy nem...az meg meg egyszerubb mint a pilotanak nezegetni balra a szuk cockpitbol aminek az oldalfala ma mar egyebkent is kurva magas...sztem annyira balra (olyan nagy szogben) nem is lat semmit. -
szerencse,hogy a többi pilóta mind korrekt... -
szerintem a spanyol szurkolók bedobtak pár szöget
azok szurkálták meg a feka gumiját :D -
De még mindig nem értitek hogy nem a pályák szarok hanem az autók??
Az autók mögött olyan vákuum keletkezik ami miatt a kanyarokba nem lesz levegő így az első szárnyakra ható erő csökken és így nem tudnak befordulni a másik mögött szélárnyékba. -
ezt én is a régi öreg jobb volt
ennél már csak az volt a szebb mikor valami barátokköztös balfasz közvetítette az F1-et 5-6éve
-
paj01 #94861 Ez a csalonzo milyen makos mar?:)
Nem vok egy hamilton szimpatizans, de basszus egyedul o csinal musort, en nem sajnaltam volna tole ezt a 2. helyet.
Vettel mar mar raikkonenre emlekeztet...nincs joba a technikaval.
Ezek a gumik meg szarok. minden palyara az extra lagy gumi kene. Inkabb legyen 5 boxkiallas mint ez az unalmas vonatozas.
-
haaszkrissz #94860 Majd meglátjuk. -
G_ArchAngel #94859 milyen csapatbol?
nem vagod, hogy a garazsbol jott ki, ahol nincs nyalokas ember (Ferrarinal amugyis lampa van), csak azt kellett volna, amit mar altalanos iskolaban is megtanitanak: balra-jobbra-balra nezunk...? Neki csak balra kellett volna...
Erre 23-an kepesek a mezonybol... -
Mi a gond? kicsit nehezen indult, de jó volt a verseny. Sumi és Button volt a fénypont, már azért megérte nézni, mert nagyon jó meccs volt még ha nem is előztek. Rosberg vs Hülkemberg detto, de mondhatnám Kobayasit is. Jó verseny volt, mert volt ennél rosszab Spanyol nagydíj is a múltban. -
Hú de utálom ezt a szinkrontolmácsot
-
mintha Webber autójának gumija oldalt 1 kicsit ki lett volna vágva
a bal első
szerintem 10kört már nem bírt volna ki
-
Jó mondjuk ezen a pályán sosem volt előzés. Egy szar tesztpálya. -
hát nemigaz hogy mekkora SZAR ez az idei f1
volt egydarab előzés egy tapasztalatlan pilóta ellen, meg bohóckodtak a nyommer teamek
akiket ideje lenne már bannolni -
szerintem örülhet annak a helynek a Merci mostani teljesítményével... -
A sok csalása miatt. Szingapúr, kémügy, fékpróbák, a szemét nyilatkozatai... Soroljam még? -
egy a rajtnál szeretnék egy tömegkarambolt :D -
isten meg majd visszabünteti a ferrárisokat jövőhéten mikor 1 kézzel csapódnak úgy a falnak, h repülnek bele a kikötő közepébe -.- -
gyors mint Rai, de elkerüli a szerencse őt is sokszor -
elhetetett volna hátrébb is , szivesen láttam volna Schumi a dobogón
-
miért is?
mert a csapatból valaki elengedte amikor nem kellett volna? -
haaszkrissz #94846 Akkor is!
-
G_ArchAngel #94845 Hja, jol sikerult Raikkonen plasztikai mutetje: az arc megteveszto, de a szerencse ugyanaz:) -
G_ArchAngel #94844 Akkor Alonsonak Monacoban kinez egy boxutca fal vagy FAIL, ha mar mindenkinek az jar, amit megerdemel... -
szerencsétlen Vettelnek mindig van valami a kocsijával :/ -
nemgond ;) -
Valóban hozta amihez a legjobban ért, kimákolta, hogy a gyorsabbak kiessenek előle. Nagy gratula neki! -
madmanic #94840 az nem az isten volt hanem a bridgestone.. -
haaszkrissz #94839 Végre, ha már az FIA nem bünteti meg Hamilton-t semmiért, akkor legalább Isten megteszi helyette. Szép volt Alonso!
-
SzocsA #94838 hogy nem lyukadt ki a kereke! 

-
madmanic #94837 de hogy korrigálta végig h ne verje telibe a falat..
ott nem mennek éppen lassan, és pont a bal eleje durran ki... -
Bocs. :c -
Hamilton most megkapta az előző versenyek miatt a büntetését... -
majdnem elaludtam de vége mókás lett, jövőhéten is itthon maradok Monaco jó lesz :D -
Azt mondja az idióta Gyula, hogy talán szerencséje is volt Alonso-nak! :/ ááá, nem!
Szinte végig harcolta az egész versenyt! -
De érted, eddig a valamire való eredményeit mind úgy szerezte, hogy kihullottak előle.. Egy vicc az ember...
Csóri Vettel és főleg csóri Hamilton... -
Laceee #94831 Kaminton fail :D