FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
baleset-video-verseny? <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

gordon 24
De baszus te most komolyan csinálod ezt??

Az elsõ vidót amire baraktad Kubica esését megnézted??

Ott konkrétan 180MPH val ütközik neki full pofával a falnak, az ember kiszáll.

A Második vidóban Johnson 100MPH környékén áll bele a falba pofával..

A 3-dik vidón Sadler 199MPH órával megy amikor fejre áll és bukfencezik..

a 180MPH/ az 280 km/h
A 100MPH/ az 160km/h
a 199MPH/ az 302 km/h

Kubica abban a kanyarban, olyan 170 körül ment. Akkor melyik nem nagy tempó?

Ne akasz ki!

Downhill!!

MaSzKa
ezt miért nem linkeled
alig ment neki és mégis meghalt 😞
pedig ezek az autók még burkoltabbak mint az F1-es gép

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ez nem is volt nagy sebesség amúgy ezt már 1éve úgy emléxem kitárgyaltuk párszor

gordon 24
Ezt az egyet még! Aki ezekbõl ne látja azzal nem lehet mit kezdeni! Bocsi az off miatt a topikban..

Downhill!!

gordon 24
Aha jah😄

Downhill!!

bardocz
A pilóta az eset után sértetlenül száll ki.Nevetséges amit csinálsz...
MaSzKa
én úgy tudom 2001-tõl 2008-ig is haltak meg páran Nascar autóban

amúgy a nascar pálya az biztonságos nem frontálisan mennek neki a betonfalnak ezért a fal felé a becsapódási sebesség közel sincs 300km/h-hoz

mert nincs magas szegélykõ kanyarok stb
az F1-be már 14éve nem halt meg senki a versenyzõk közül

képzeld ezt 1 nascarautóval

gordon 24
Azaz! Kifejezni LY-nal.. Grat! Leülni 1-es😄

Downhill!!

bardocz
Ütközzünk össze 300-nál jó?De én NASCAR-os kocsiban ülök,te meg a csudabmw-ben.Nézzük meg melyikünk száll ki a kocsiból sértetlenül.Jaaa,hogy te nem tudsz 300-al mennia csudabmw-vel,csak zuhanórepülésben?Akkor egy olyan ütközést nem is bírna???Jaaa,hát az ciki,akkor hanyagoljuk.
gordon 24
Ajánlom figyelmedbe! (és mindenkinek)

Downhill!!

Istencsászár
Tényleg badarság... meg kell nézni a pilótafülkét, szinte mozdulni sem tud a pilóta a sok biztonsági eszközök miatt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
De ezt miért irod mindig??

Te láttál már ilyen futamot??

Wazz kb 10 szer leirtam már milyen biztonsági rendszerek vannak.. Ott nem 220 Km/h a max tempó mint Wtcc-be.. Azok az autok 320-330Km/h körül mennek. Amikor azokat a baleseteket látod, kb 280km/h val érkezik neki egy beton falnak. Na most ugy nézd mennyire törik össze.

Minden évben kb fél száz ilyen tempójú baleset történik. A Legutobbi halál eset 2001-ben volt. Az azt jelenti, hogy 600 ilyen tempójú balestre jut egy halálos.. Akkor mi a nem biztonságos??

Downhill!!

MaSzKa
annyi a különbség hogy a nascar autók nem olyan biztonságosak

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gordon 24
Huhh😄 Na mind1 oké ugyse látod be😄

A Stock Car az ugye azt jelenti amit irtál tehát Gyári utcai autok versenye.

A Turing Car-nak igazából semmi értelme. Mivel Tura auto kifelyezés nem igazán takar semmit. Azért nevezik annak, mert az utcai autokból (stock carokból) alakult versenysorozat.

Igy tulajdonképpen egy stock car sorozat amit Turing cars nak beveztek el.. A NASCAR nem talált ki uj nevet hagyták a Stock car kifejezsét.

Tehát mind 2 gyári utcai autók versenyét takarja, Ugy ahogy a DTM, A BTCC stb.. Magyarul ugyan az mind1-ik..

Downhill!!

MaSzKa
Túraautó Világbajnokság (World Touring Car Championship)

http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%BAraaut%C3%B3-vil%C3%A1gbajnoks%C3%A1g

mind2 angolul van írva

Stock Car az nem egyenlõ a Touring Car -al

gordon 24
Hát akkor miért is nem tura autó?? Ne akasz ki te!😄

Wazz a Wtcc is Gyári utcai autok. Az elnevezés a különbség. Mind 2 stock car. Tehát ugyan az a kategória..

Szóval nincs igazad😄

Downhill!!

MaSzKa
ne akassz ki már le van írva:

Széria (gyári) Autók

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

gordon 24
A stock Car az szerinted mit jelent??

Downhill!!

MaSzKa
http://hu.wikipedia.org/wiki/NASCAR

:d ez 😄

(National Association for Stock Car Auto(mobile) Racing, azaz Széria (gyári) Autók Versenyének Nemzeti Szövetsége

de ezt neked kellene tudnod

gordon 24
Hanem mi?? Érdekelne😄

Downhill!!

Kit--Kat
Te is tudod, hogy jövõre eltûnnek az elõzést hátráltató szárnyacskák és jön a slick.

A jövõ év nagyon jónak ígérketik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Nem csak a szabályok miatt alakult ki ez a helyzet... a szabályok arra vannak hogy az egészet kordában tartsák, de a fejlõdést nem lehet megállítani, azt hogy ide jutotott az F1 hogy minden évben új szabályokat kell hozni hogy kicsit összerázódjon a dolog, izgalmas legyen az a fejlõdés, és a pénz miatt van... a szabályokat lehet vitatni, de ha nem lennének akkor még ennyi sem lenne ebbõl...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
DTM mint a neve is mutatja Német túrakocsi bajnokság, a WTCC pedig Túrakocsi Világbajnokság... a két széria közt nagy az eltérés szabályokban, autókban stb... persze a DTMben erõsebb autók vannak, vagyis ugy vannak kialakítva.

MaSzKa
a régi F1-es versenyek izgalmasabbak voltak 80-as évek
mert akkor nem volt ennyi hülye szabály

Istencsászár
Másfél óra vonatozás komoly dolog? utolsó 40 percet szinte végig lehet aludni, mert szét szakad a mezõny, nincs semmi akció... mindenki a boxra vár hátha lesz valami csoda, de nincs... hót unalom. A 2 futamos, fordított rajtos versenyeket rettentõ izgalmasak, hiszen nincs arra idõ hogy unalomba torkolljon.

passatgt
vótmá

MaSzKa
nascar az nem túra kocsik!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A turakocsik legje a DTM, illetve amcsi verzioban a NASCAR...😊)

Kit--Kat
tudom, de ez a 3 verseny ez arra a szintre vinné le. Ezt mindig is komolytalannak tartottam.

A Forma1 komoly, szóval szó sem lehet 2 futamról.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gordon 24
Hát jah.. És kb zongorázni lehet a különbséget😄 inkább 1000Wtcc mint egy F1.. De nem akarok flémet egy vélemény csak.

Downhill!!

Istencsászár
WTCC a túrakocsik legje... az F1 a forma kocsik legje... a kettõnek semmi köze egymáshoz, teljesen más vonal.

gordon 24
World Touring Car?? Ha nem rakod a végére a Champioshipet akkor csak ennyi😄

Downhill!!

a.carkey
Death Race? 😄

A medve nem játék.

MaSzKa
WTC az mi?

world trade center vagy mi? 😄

MaSzKa
ez utóbbi hszed sem tartalmazott semmi konkrétumot."

?

olvass vissza pont te linkelted #73189

ott benne van, hogy a MC Mercedes és a Ferrari nem volt minden versenyen pontszerõ

amúgy a reteklubon Mario T nyilatkozta és Palik is elmondta párszor, hogy eddig mindig pontszerzõ volt a BMW

Kit--Kat
Ez ledegradálna a forma1-et az ilyen WTC-k szintjére.

Peppus
2 futam? áááá soha!! az a legundorítóbb szerintem.. szerintem üres tankkal kellene indulni, és felvehetõ üzemanyagtartályok lennének szétszórva a pályán 😄😄 meg esetleg egy két rakéta, meg ledobható olajfolt 😄 nemértem ezeket idáig miért nem vezették be 😊

Count Adyn
Vagy 1x kelljen tankolni kötelezõen és kész

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Tankolást én is, vagy a gumicserét vagy mind a kettõt... talán két rövidebb futamra bontanám az egészet ahogy más sorozatokban és így több akció lenne a pályán, rövidebb de izgalmasabb futamok = jól szórakozok...

Istencsászár
Errõl van szó...

b-type
Dehogy érdemli meg a Bmw, a VB címért harcolni kell, de a Bmw nem harcol érte, csak leeshet neki.
A megbízhatóság nem minden...még Le Mans-ban sem.

Baumgartner Zsolt-nak leeshetett egy VB pont pusztán azért mert végigment, de általában a pontokért nagy csatákat kell vívni.
A VB cím meg VB cím, a 8. helytõl azaz az említett 1 ponttól, piszok messze van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Ha megnyeri az uccsó két futamot Kubica akkor megérdemli😄 Azért az igaz, hogy kicsit érdekes lenne, hogy olyan nyer aki egy futamgyõzelmet szerzett egész évben, aztis csak a Fekete Torpedó jóvoltából😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

M@TriX
csak akkor nagyobbrészt kiszáltak a kocsiból vagy büntit kaptak, de mivel te BMW drukker vagy így nem állok le vitatkozni, ha nem baj.

ez utóbbi hszed sem tartalmazott semmi konkrétumot.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MaSzKa
mercedes és a ferrarinál volt olyan hogy egyik pilóta se szerzett pontot asszem

M@TriX
ha kiestek... 😊

tudom a táblázat részletkérdés, de emléxem, hogy nagy kezdés után vártam õket az élvpnalban és az idõmérõkön is a Q2-ig jutottak szinte mindig és a futamokon is épphogy ha fel tudták verekedni magukat.

A véleményem tartom, de a sajátom. Én így láttam.

Pontszerzések

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.