FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ehhez képest Ralf esete lófasz meg estifény.
Maszka,te mennyit fizettél,hogy visszaengedjenek ide?
Istencsászár
Katherine Legge Accident @ Road America 2006 Champ Car... csöppet durvább mint a Kubica piruetje, és a pilóta 20 percel ezután mosolyogva integett a saját lábán állva a szurkolóknak... semmi baja sem történt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Valaki lõje le pls😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaSzKa
http://www.youtube.com/watch?v=9v1ZyotPJ_0

nézd meg a videót
nem is mutatják nagyon

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ja mert azok 300km/h körül mentek neki a betonfalnak

Kubica pl félfrontálisan
Ralf meg elõször a jobb oldali betonfalnak

bardocz
Látom elfogytak az idióta érveid is.Pedig ez az igazság,minden versenyen ütköznek fallal gyorsabban,és élesebb szögben Nascarban,és mindig kiszállnak a kocsiból.Érdekes,se Ralf nem tudott kiszállni,se Kubica.
MaSzKa
<#lama>

Kit--Kat
AZ ráadásul bímerben volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Olyan sebességgel ha egy nascaros kocsi eltalálja kiszáll a pilóta.F1-ben meg Ralf-nak megrepedt a csigolyája.Akkor melyik a biztonságosabb?
bardocz
Betonfalnak olyan szögben,hogy a nascarban egy falsúrolás olyan szögû.Ne akassz már ki a faszsággal.
Naaaa.... Gyak. a Nascar, a DTM, es a WTCC is turaauto sorozat... A turaauto kifejezes meg gyak. annyit tesz, hogy nagy teljesitmenyu, de ugymond normal gepkocsi, vagyis 4-5 szemely elszallitasara is alkalmas az alap utcai valtozat.. Anno valoszinuleg a sportkocsiktol valo megkulonboztetes miatt talaltak ki ezt a meghatarozast.... Viszont a WTCC-s kocsik tenyleg normal utcai valtozatokbol vannak kifejleszve, a karosszeria alapjaban akar egy utcai BMW/Seat/stb-e is lehetne, a kiegeszito elemek vannak felhuzva verseny szituaciohoz.. A DTM, es a NASCAR kocsi, meg csak ugy nez ki, mint az utcai valtozat, de a ruha alatt, gyak. egy epitett auto talalhato, jobban hasonlitanak egy F1-es kocsihoz, mint barmely utcai gepjarmuhoz...

MaSzKa
innen azt is megtudjátok honnan ered az Ezüstnyíl

M@TriX
ok elfogadom, de olyan gumik legyenek amik nem bírják ki a futam felét sem 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MaSzKa

Mersant
a kotelezo kerekcsere nem kene, ha akarsz kimehetsz 20x is, ha nem akkor 1 szettel mesz vegig.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

M@TriX
szerintem azért a kerékcsere maradhatna egy kis izgalom belefér, az meg úgyis kiszámítható és rövid. szerintem az kéne.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mflex
199MPH az 320km/h körül van, de gondolom csak elírtad. 😊

What about the forests?

Mersant
en jo otletnek tartom hogy be akarjak tiltani a tankolast, persze nem ugy hogy leroviditik a futamot. a kotelezo kerekcseret is be kene tiltani, es akkor tenyleg a palyan kene megkuzdeni...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Kit--Kat
Lehet azért mert a személyre öntött ülések semmi tompítást nem végeznek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A hátulról történõ ütést se szeretik annyira. Nem tudom miért, de sztem amikor egy kisebb sérülést összeszednek az gyakran így történik

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

gordon 24
Hát jahh!
De azért kerülik az ilyen területeket. Azért ha megnézed az f1-es pályákat, a korlátok eléggé védve vannak.

Downhill!!

Kit--Kat
Amúgy sztem bármikor meghalhat 1 f-1es pilóta, ha olyan irányból érkezik féloldalt 1 korláthoz, hogy nincs ami megvédje a sisakot. Mert van 1 olyan területe a kocsinak ami nem véde a pilótát semennyire sem.

Kit--Kat
Maszka te nem voltál youtube elvonón egy pár hónapig?!!!😄DD
egy idõben úgy tûnt felhagytál ezzel az üzenetenként 6 youtube-os linkeléssel.

gordon 24
Errõl van szó!

Ahogy leirtad minden benne van.. Biztonságos mind a 2 verseny sorozat, meghozzá nagyon is..

Persze ez nem jelenti azt, hogy meg kell nyugodni. Sajnos mindegyikben benne van, az hogy valaki ott marad. De ennek az esélyét a minimumra kell csökkenteni. De a pilóták vállalják ezt! Reméljük sose kerül arra sor hogy megint ott marad valaki.

Downhill!!

MaSzKa
ha már szóba került

Roland Ratzenberger
amúgy a pénteki szabadedzés/idõmérõn is Rubens B felkerült a falra (utána meg kórházba ha jól emlékszem)
szomaton Roland halt meg
vasárnap Senna

érdemes megnézni

gordon 24
Hát jahh😄 Nem két jj😄

Downhill!!

gordon 24
Nascarban nem engedélyezik az esõs versenyt..

Nem lehet megoldani. Ugyan ugy ahogy indycarban sem.

Az hogy nem látogat el más országba?? Hát nem.. De miért nem?? Mert National és nem World😄 Szóval nem is fog.. (egyenlõre mert már szervezik)

Downhill!!

Kit--Kat
ne haragudj, de ez az "ujjitás" ez nekem nagyon odavart 😄DD

Kit--Kat
Semmi értelme ennek, tök más a 2 sorozat. Egyik nyitott kerekes bukóterekkel elég biztonságos pályával, a másik megy egy zárt pályás hentelés. Szerintem a NASCRA elég magas szinten van biztonságban amekkora balesetek vannak benn egyfolytában halál este nélkül.
A Forma 1 is nagyon biztonságos, de mi értelme van 1 olyan dologon vitatkozni amire nincs is válasz?!

gordon 24
Igy van!

2001-ben nem volt kötelezõ a Hans használat Earnhardt bánta meghalt.
Azóta kötelezõ, sõt több ujjitást is befezettek. Fejlõdtek jó irányba.

Az autok biztonságosak, a pályák szintént.

Nagy balesetek vannak és túl élik õket.. Ennyi. Ugyan az van mint f1-ben..

Ha viszont az egész nagy kalapot nézem, F1-ben több halálos baleset volt mint nascarban.. 94_ben 2. Csak ugye senki nem emlékszik a másik srácra.. Pedig õ is megérdemelne egy megemlékezést nem csak Senna.

Downhill!!

MaSzKa
mondjuk ezen f1 pilotak halala nem tul jogos felhozni, mert pont ezaz, hogy azota sokat fejlodott az f1 biztonsaga es most siman tulelnek ezeket az eseteket.

pont ezt mondom én is

MaSzKa
ja azt már le se írtam hogy az F1 sokkal változatosabb
mivel nem oválon mennek 😄 és mindig más országba látogatnak el

Mascar esõs futamot még nem is láttam

(ejj engem utottel ki elobb😛 )
mondjuk ezen f1 pilotak halala nem tul jogos felhozni, mert pont ezaz, hogy azota sokat fejlodott az f1 biztonsaga es most siman tulelnek ezeket az eseteket.

ettol fuggetlenul 2008-at nezve szerintem mind a nascarra mind az f1re elmondhato, hogy "biztonsagosak".

Kit--Kat
Villenuve-t nem tudom miért kevered ide, 1982nek semmi köze a napjainkhoz.
Gyakorlatilag szét szakadt a Ferrarija, ilyet nem látsz ma.

MaSzKa
2009-ben lesz csak 17 futam az F1ben 😞

gordon 24
F1..

Egy évben 17 futam van 22 pilótával.

Nascar:
Sprint cup: 36 futam/év 43 pilóta versenyenként
Busch Seria: 30-32 futam/ év 43 pilóta
Truck Series: 2valamennyi futam/év 30-35 pilóta.

Azért irom mind a 3-at mert az autok alapjai ugyan azok. Csak a boritása más.

Downhill!!

MaSzKa
Villeneuve G

az már 3évtizede volt és ott kiesett a kocsiból
1994-ig az F1-ben nem volt olyan fontos a pilóták biztonsága

de fejlõdtek és jó irányba az idõ is bizonyítja

2x is nekiment Indianapolisba Ralf S 300felett és túlélte

nascar szezon tobb futambol all es joval tobb pilotaval vesz reszt benne. pl😛

MaSzKa
de most akkor mond meg
utolsó versenyzõ haláleset F1-ben: 1994
utolsó versenyzõ haláleset Nascar-ban: 2001

ez indycar votl es meg is halt a pilota is es egy palyabiro is akit eltalalt a repules kozben.

gordon 24
Nem komentálom. Ha nem látsz tovább a saját hülyeségeden tök felesleges vitázni.

Fölleg olynan dolgokon ami mindenki számára világos (ezek szerint a te számodra nem).

Senki nem mondta , hogy biztonságosabb mint az f1.. Te állitasz olyat hogy nem biztonságos.. Ami egyszerüen nem igaz. Kiváncsi lennék ha egy olyan bukfencet mint amit Sadler adott elõ, vagy amit Mcdowel. Mi lenne egy f1-es pilótával.. Azért emlékezzünk arra amikor Ralf Scumi neki ment indanapolisban a falnak. nemmvolt nagy csatt és azért kellett neki vagy 10 perc amire magához tért.
Vagy nézd meg hogy halt meg Giell Villeneuve.. Egyszerüen felborult csak és belehalt.

Nézd meg hogy halt meg Senna. Egy egyszerü csatt oldalról eltalálta a fal és belehalt. Nézd meg Rattzenbergert stb. Soroljam?

Mindenek 2 oldala van..

Downhill!!

MaSzKa
ez nem is tûnik egyáltalán veszélyesnek
elnyelte az energiát az autó eleje és a zsákok meg sokat lassított a fû is

ez GP2

hasonló baleset volt usában nascar pályán

Kit--Kat
Hagyd már abbak Maszka, ezt féléve is ugyanígy eljátszottad.
Emlékszem amikor Gordon szintén így belinkelte a nascaros balesetes videóit te ezt az Earnhartos karambolt hoztad fel.

Nem unod ugyanazt eljátszani félévente?

MaSzKa
azt akarom a tudtodra adni
a Nascar kevésbé biztonságos mint az F1
pedig lassabb a végsebességük és a pálya is biztonságosabb 1-2 féle szempontból

és ezért sokat tett Max Mosley

gordon 24
gyõztél! ezek már 10 km/h-nál is halálos veszélynek tezsik ki magukat.
Sõt ha a pitben áll is veszélyes, mert ha ráesik egy levél egybõl kinyirja a pilótát..

Szóval egy szar az egész😄

Te meg tök hülye..

Downhill!!

MaSzKa
te akasztasz ki

nézd már meg a helyzeteket, amiket te linkeltél nem tûnik olyan durván veszélyesnek

Kubica a betonfalnak ment neki kb 250-300km/h-val
ott ha az 1 Nascar autó lett volna tutti megha

Minstrel
hagyd, majd ha lesz NASCAR-ban BMW, akkor szerinte azok is jó autók lesznek <#vigyor>

http://topgearhungary.blogspot.com/

gordon 24
De baszus megörit.. Nem hiszem el😄 Hogy ezeket komolyan gondolja..

Downhill!!

gordon 24
Azért nem linkelem mert Earnahrdt itt egy olyan ütés sorozatot kapott amitõl eltört a nyaka. Nem attól halt meg, mert az autó összeroncsolta.

Nem viselte a Hans rendszert (2001 ben nem volt kötelezõ) ez okozta a halálát..

És amit irtál hogy többen haltak bla bla.. Earnahdrt volt az utolsó 2001-ben..

Downhill!!