FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maszka,te mennyit fizettél,hogy visszaengedjenek ide?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Kubica pl félfrontálisan
Ralf meg elõször a jobb oldali betonfalnak
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A nácik autóversenyzõje.avi
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De azért kerülik az ilyen területeket. Azért ha megnézed az f1-es pályákat, a korlátok eléggé védve vannak.
Downhill!!
egy idõben úgy tûnt felhagytál ezzel az üzenetenként 6 youtube-os linkeléssel.
Ahogy leirtad minden benne van.. Biztonságos mind a 2 verseny sorozat, meghozzá nagyon is..
Persze ez nem jelenti azt, hogy meg kell nyugodni. Sajnos mindegyikben benne van, az hogy valaki ott marad. De ennek az esélyét a minimumra kell csökkenteni. De a pilóták vállalják ezt! Reméljük sose kerül arra sor hogy megint ott marad valaki.
Downhill!!
Roland Ratzenberger
amúgy a pénteki szabadedzés/idõmérõn is Rubens B felkerült a falra (utána meg kórházba ha jól emlékszem)
szomaton Roland halt meg
vasárnap Senna
érdemes megnézni
Nem lehet megoldani. Ugyan ugy ahogy indycarban sem.
Az hogy nem látogat el más országba?? Hát nem.. De miért nem?? Mert National és nem World😄 Szóval nem is fog.. (egyenlõre mert már szervezik)
Downhill!!
A Forma 1 is nagyon biztonságos, de mi értelme van 1 olyan dologon vitatkozni amire nincs is válasz?!
2001-ben nem volt kötelezõ a Hans használat Earnhardt bánta meghalt.
Azóta kötelezõ, sõt több ujjitást is befezettek. Fejlõdtek jó irányba.
Az autok biztonságosak, a pályák szintént.
Nagy balesetek vannak és túl élik õket.. Ennyi. Ugyan az van mint f1-ben..
Ha viszont az egész nagy kalapot nézem, F1-ben több halálos baleset volt mint nascarban.. 94_ben 2. Csak ugye senki nem emlékszik a másik srácra.. Pedig õ is megérdemelne egy megemlékezést nem csak Senna.
Downhill!!
pont ezt mondom én is
mivel nem oválon mennek 😄 és mindig más országba látogatnak el
Mascar esõs futamot még nem is láttam
mondjuk ezen f1 pilotak halala nem tul jogos felhozni, mert pont ezaz, hogy azota sokat fejlodott az f1 biztonsaga es most siman tulelnek ezeket az eseteket.
ettol fuggetlenul 2008-at nezve szerintem mind a nascarra mind az f1re elmondhato, hogy "biztonsagosak".
Gyakorlatilag szét szakadt a Ferrarija, ilyet nem látsz ma.
Egy évben 17 futam van 22 pilótával.
Nascar:
Sprint cup: 36 futam/év 43 pilóta versenyenként
Busch Seria: 30-32 futam/ év 43 pilóta
Truck Series: 2valamennyi futam/év 30-35 pilóta.
Azért irom mind a 3-at mert az autok alapjai ugyan azok. Csak a boritása más.
Downhill!!
az már 3évtizede volt és ott kiesett a kocsiból
1994-ig az F1-ben nem volt olyan fontos a pilóták biztonsága
de fejlõdtek és jó irányba az idõ is bizonyítja
2x is nekiment Indianapolisba Ralf S 300felett és túlélte
utolsó versenyzõ haláleset F1-ben: 1994
utolsó versenyzõ haláleset Nascar-ban: 2001
Fölleg olynan dolgokon ami mindenki számára világos (ezek szerint a te számodra nem).
Senki nem mondta , hogy biztonságosabb mint az f1.. Te állitasz olyat hogy nem biztonságos.. Ami egyszerüen nem igaz. Kiváncsi lennék ha egy olyan bukfencet mint amit Sadler adott elõ, vagy amit Mcdowel. Mi lenne egy f1-es pilótával.. Azért emlékezzünk arra amikor Ralf Scumi neki ment indanapolisban a falnak. nemmvolt nagy csatt és azért kellett neki vagy 10 perc amire magához tért.
Vagy nézd meg hogy halt meg Giell Villeneuve.. Egyszerüen felborult csak és belehalt.
Nézd meg hogy halt meg Senna. Egy egyszerü csatt oldalról eltalálta a fal és belehalt. Nézd meg Rattzenbergert stb. Soroljam?
Mindenek 2 oldala van..
Downhill!!
ez nem is tûnik egyáltalán veszélyesnek
elnyelte az energiát az autó eleje és a zsákok meg sokat lassított a fû is
ez GP2
hasonló baleset volt usában nascar pályán
Emlékszem amikor Gordon szintén így belinkelte a nascaros balesetes videóit te ezt az Earnhartos karambolt hoztad fel.
Nem unod ugyanazt eljátszani félévente?
a Nascar kevésbé biztonságos mint az F1
pedig lassabb a végsebességük és a pálya is biztonságosabb 1-2 féle szempontból
és ezért sokat tett Max Mosley
Sõt ha a pitben áll is veszélyes, mert ha ráesik egy levél egybõl kinyirja a pilótát..
Szóval egy szar az egész😄
Te meg tök hülye..
Downhill!!
nézd már meg a helyzeteket, amiket te linkeltél nem tûnik olyan durván veszélyesnek
Kubica a betonfalnak ment neki kb 250-300km/h-val
ott ha az 1 Nascar autó lett volna tutti megha
http://topgearhungary.blogspot.com/
Nem viselte a Hans rendszert (2001 ben nem volt kötelezõ) ez okozta a halálát..
És amit irtál hogy többen haltak bla bla.. Earnahdrt volt az utolsó 2001-ben..
Downhill!!