182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én is tudnám, ha nem ilyenekt írnál ennyi idősen. -
Nem maradtál le semmiről, kritikán aluli az RTL-es F1 közvetítés CAKK-PAKK. -
G_ArchAngel #94908 a spanyolok reakcioja ertheto, de a masikat szerencsere nem lattam/hallottam:) -
A hazai pálya miatt volt, én sem szeretem Alonso-t de szerintem most elfogadható. -
asszem lesz pár büntető pont. -
Na nem mond már, az egy jóval erősebb autó, és ha Button-nak lett volna vér a pics..ba, ami sosem volt, akkor erőszakosabban betolhatta volna az autóját több helyen is. Ja, és te is elmehetsz oda, mitől ilyen nagy pofád?! Kérdezett valaki téged, uborka?! -
fail. -
a RTL-Klub-os kommentátor Alonso imádata, már szerintem teljesen idegesítő
spanyolok ugyanolyanok, mint a olaszok = fekák -
Jaj, nem ez a lényeg! Csúszott, csúszott és pufff.
Kereket kellett volna cserélni
Suminak legalább dobott némi potya pontot! -
Michael Schumacher! 

-
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeee vegyél vissza!
Ennyi idős koromba és még tudtam a tiszteletet! Öcskös -
az egész F1-ben most Schumi védekezése volt izgalmas
ha nem történik technikai hiba akkor ez is 1 atomunalmas fos lett volna -
Kibeszélt itt lekörözöttről? A boxban kelltt várnia a forgalom miatt, nézd meg a kiállások idejét, Vettel is nem rég mondta el. -
G_ArchAngel #94897 USA sem akart atomot dobni a japanokra, csak tulterhelt volt az Enola Gay es ennyi sulytol eleg volt megszabadulni a biztonsagos visszatereshez - ami kozben tortent, az a kakan a csomo...
-
Te is elmehetnél oda a sok baromságoddal együtt. Ezen a pályán szinte lehetetlen előzni. És egy ilyen pályán egy Schumi szintű versenyzőt kurvára nem ciki, nem megelőzni. Próbálkozott, nem jött össze... -
Ha nincs ott lekörözött akkor is valszeg ez lett volna, Hamilton volt jobb helyen végig. -
ShaiHulud #94894 hamilton bedaralta vetteltrol annyit hogy vettel boxkiallasa 4 masodperccel hosszabb volt. szal valamit elkellett basszanak ott. -
na 45.-től a 60. körig aludtam egy jót, Lajost sajnálom kicsit, mert legalább ő megtudott előzni egy Redbullt. Monaco-ban katasztrófa lesz az tuti, eddig is gond volt a lassú csórikkal, de most még sok a kezdő is, egy keresztbe áll aztán red flag. -
Jól van húzás innen. -
Ha valaki miatt, akkor Sumi miatt érdemes volt megnézni ezt a verseny, vagyis, "hogyan verjünk vissza támadásokat unottan, egy jóval erősebb autó, és egy -magáról azt képzelő-jóval nagyobb arcú versenyző ellen"
"gomboska" menj az anyádba! :DDD -
G_ArchAngel #94890 Semmi ertelme nem lenne visszajonnie, szenvedne, mint MS es Webber is eleg jol megy...
Itt akinek lefele fog ivelni a palyaja, az Massa lesz: egesz futam alatt 'vezetni tanitottak'... -
Ez csak a káka és a csomó esete! A végkifejlet volt a lényeg...
-
Azért abban a bedarálásban benne volt az, hogy meddig kellett állni a boxban Vettelnek a forgalom miatt. -
Amit te okoska :) -
Nem volt itt semmi Red Bull házicsata egy pillanatig sem. Hamilton bedarálta Vettelt, Webber meg hibálan versenyt futott, mindenkitől függetlenül. -
Igen. -
A RedBull Vettellel meg olyan, mint Kimi a meklárennel, csak kevésbé szar. -
na Alonso 2.hely, lajoska kiesett ,májkül 4.hely, a redd bull nál házicsata. jó kis év ez eddig
-
legnagyobb volt Kimi interjú verseny előtt
nincs rálátása idén az F1-re és nem mond semmit a jövő évi F1-es visszatéréséről
ennyi :) -
ezt mondta a retekklubos most:
"nem győztök csapkodni az asztalt akkora izgalmak törtek ránk"

mingyá a 6os lottón nagyobb izgalom lesz -
Láttátok Kobayashi kezét, amikor belső kamerát mutatták? Az utolsó kanyartól az egyenesben végig lent tartotta a kezét. Lehet ők is trükköznek valamit? -
-
G_ArchAngel #94878 Meg par het es lehet majd UK-ben is kapni:) -
G_ArchAngel #94877 igazad van, de ugye ez ketoldalu dolog: ha valaki szerencsetlen, akkor mas abbol profital es makos lesz...
Alonso idealis esetben csak integethetett volna a dobogonak, de Vettel-nel es Hamilton-nal is kozbelepett a Raikkonen-faktor... -
Azért van még hova fejlődnöd :)
-
paj01 #94875 akkor nezd meg az elozesi statisztikakat oreg..;) nem erre az egy futamra ertettem, bar ezzel az egy elozessel is o a "kiraly":D -
off
(pont a Spar saját márkás termékei nincsenek tele színezékkel meg E-betűs mérgekkel annyira) -
Te mit néztél? Hol dobta el? A defekt az az ő hibája?

-
Alonsohoz képest igen. Sorolj már fel egy ilyen listát más versenyzőnek is.
-
Te mit néztél?