FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
17:45 - Boxutca Extra, M4 ÉLŐ
Péntek
10:45 - F1 1. szabadedzés, M4 ÉLŐ
14:45 - F1 2. szabadedzés, M4 ÉLŐ
19:00 - Boxutca, M4 ÉLŐ
Szombat
10:05 - F2 1. futam, M4 ÉLŐ
11:25 - Boxutca Extra, M4 ÉLŐ
11:50 - F1 3. szabadedzés, M4 ÉLŐ
14:30 - F1 Időmérő edzés, M4 ÉLŐ
16:40 - F3 1. futam, M4 ÉLŐ
Vasárnap
9:55 - F3 2. futam, M4 ÉLŐ
10:55 - Boxutca Extra, M4 ÉLŐ
11:20 - F2 2. futam, M4 ÉLŐ
14:25 - F1 Futam, M4 ÉLŐ
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.31. 09:42:25
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.31. 06:47:56
racingarena.hu | gokartsopron.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem az első esete, volt már ilyen! Ha nem első megy a rinyálás! Föladom kiállok. Az FIA adott neki pontot, hogy ne bukja be a rekordot! Az egész le van vajazva......
Hamilton föl akarta adni a versenyt, mérnöke beszélte le róla
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.07.30. 17:49:14
Valamint ott van az is, hogy az ő magánéleti dolgait nem biztos a Ferrari annyira támogatná mint a Merci ami szerintem Hamiltonnak fontos.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.07.30. 16:55:42
amugy az is lehet hogy csak a 10km/h plusz ami megvolt bottasnal mar az eleg volt hogy falazzon, ugye hami is lekoccolta balhatsoval.
Amit meg a FIA birói magyarázatként hoznak a büntetésekről,meg már kínos.
Ha zavar, kuldj nekik kepet es feljelentest, talan lehuzzak a Mercit 1-2 evnyi fizetesedre, esetleg csodbe is mennek, kilepnek az F1-bol, es mas is VB lehet vegre😄 <#zavart1>#zavart1>
Vagy ilyen esetben a versenyzot szeretned kizarni a futamrol; sot az egesz sorozatbol (es meg a jogositvanyat is elvenned)?😄DD<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2019.07.30. 10:27:20
Egy beton biztos pozicioban (amihez persze kellenek a korabbi eredmenyek is), talan megvan az plusz, amibol ilyen helyzetekbol jobban jon ki az ember.
Termeszetesen, ebben a helyzetben (meg ha ranezesre egyforma is volt), eleg sok kulonbseg lehet: tempo, gumik, centik a palyan, auto beallitas (pl. diffik, fekeroelosztas, motorfek stb.), de a kormanymozdulat alapjan (kicsit feladta hatra csuszassal), benne van a elozo nehany szazalek is.
Es persze bele lehet kotni ezerfelekeppen is: HAM megoldasa a "korbefordulos, visszakanyarodos" volt, ami mukodik, de visszahuzhatja a versenyivre (ami veszelyes, de inkabb szarazon); BOT megoldasa a biztonsagosabb, "kontrollalhatatlan" csuszas eseten elhanyni a palyat.
Es meg sokminden, elo faba is bele lehet kotni, adatok nelkul barmit bele lehet latni, a talalgatas es konteo mindig jo buli😄DD
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.30. 07:24:40
alkottam 😊
Isten nem bottal, hanem VMware.
Érdemes megfigyelni, hogy mit csinálnak a megcsúszás után, mert az igazi különbséget ez jelenti.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.29. 19:54:53
A technikai buntetessel nem lehet mit kezdeni. A csapat VB is fontos, de az egyenit jobban "megjegyzik" (bar sokszor/mindig parhuzamosan jon mindketto). Ha a pilotat nem buntetnek, akkor a top csapatok minden versenyen friss alkatreszekkel mennenek😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De F1 szempontbol: szegeny Renault😉
Leclerc bünti: itt talán, nem év közben hirtelen felindulásból kellett volna változtatni büntetési rendszeren. Habár sokkal logikusabb és már régóta érett, hogy ilyenekért a csapatot kellene büntetni, előbb egyeztetni kellett volna velük. Mivel ez nem történt meg nem szankcionálhattak radikálisan. Most így kitalálták a pénz dolgot, de szerintem nem fog így maradni. Ellenben el tudom képzelni, hogy egy hivatalos szabálymódosítással bevezetnek majd valamit, pl hogy pontot vesznek el a konstruktőriből és akkor senki nem fog visszaélni ezzel (ha eleget elvesznek).
Egyébként sok egyéb olyan dolog van ami nem a pilóta hibája mégis ő szopja be a büntit. Pl mindenféle technikai komponens cseréje mind a pilótát bünteti mert rajz pozíciót veszt
A lényeg, hogy végre volt 2-3 izgalmas futam, próbáljátok már meg élvezni és örülni neki 😊
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.07.29. 13:43:00
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.
Hulkenberg pedig a dobogo kozelben mindig peches...elkepeszto
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem vagyok hülye de háromszor kellett nekifutnom mire találtam egy normális cikket hogy mi történt az Alfákkal, ezek után nyugodtan játszhatod az értetlent, szerintem az emberek 80%-a még ennyire se nézett utána. Direkt írom külön sorba nehogy azt hidd hogy összemosom a két esetet.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.29. 11:00:49
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.