182274
  • desigo
    A Formula-1-es csapatok úgy döntöttek, a következő évadtól kezdődően betiltják az F-csatorna rendszert. A csapatok a McLaren ellen szavazva döntöttek így.
  • Christian88
    De azt is, hogy ahol izgalom volt esett =)
  • Ulvar
    hányszor próbálta? 3-4er? utána hagyta a francba mert égett a gumi...

a 3 mp vel gyorsabb Rosberg kín keservesen előzte meg Hulkenberget...
  • lama king19
    de button is próbálta néhányszor megelőzni... és igen, schumi tartotta őt ezért ez párharc volt xD
  • Ulvar
    vazzeeee... 1,1 km hosszú egyenes ha nem elég szélárnyékból előzni...akkor semmi. Túl lassú az F1...és a pályákat is hozzá lassítják, ezért nincs se hibázás, se előzés se semmi. Nem volt semmilyen párharc, a jóval gyorsabb Buttont simán tartotta komolyabb megerőltetés nélkül Schumi....
  • lama king19
    sztem elég jó futam volt tele párharcokkal, taktikai csatákkal és drámákkal. button vs svhumi: sztem mindketten a legtöbbet hozták ki magukból, ezen a pályán tényleg lehetetlen előzni ezért ne is szidja senki buttont, h ő nem tudta megelőzni schumit. schumi kezd visszarázkódni régi formájába, jó látni, h él a pályán és képes versenyezni. vettel nem igazán érezte ma a tempót sztem, ennek ellenére dicséretes amit hamilton ma művelt. ő volt az egyedüli aki képes volt a redbull tempóját tartani. naon nem érdemelte meg a defektet, de a hamilton fanoknak üzenem, h amit a sors elvesz azt később vissza is adja. lesz majd amikor mások esnek ki ő meg nyer. alonso is szépen ment, ennyit tudott ma az autó. webber pedig parádésat ment, nagyon megérdemelte a győzedelmet.és a 107%-os szabályt már monacoban vissza kéne hozni mert egy nagy káosz lesz ott.
  • IXEMGabeo
    sztem azért az idei év egy fokkal izgibb ezt el kell ismerni...csak ennyit;)
  • Jacek
    ez nem F1 hanem Time Trial azt slusszz, en azt hiszem 20-25 ev utan befejezem emrt mar csak alszom rajta ez egy fos..
  • IXEMGabeo
    Button látom sokan szidták de elfelejtitek idén is 2 rendkívűk fontos előzése volt amely 2 futamgyőzelmet jelentett számára...Ausztráliában csak ő tudta Kubicát megelőzni, Kínában megelőzte Rosberget az élen ennyi... itt viszont h állítom h Hamilton se tudott volna mit kezdeni Schumival...még Kínában is alig úgyhogy erről ennyit:)
  • allock #94941
    hungaroringen szokott lenni a legeseménydúsabb futam :)
  • IXEMGabeo
    ebben igazad van, ezért nem kellene dupla diffúzor tudjuk...koptatja a gumikat. ennek ellenére, ha a szezon máris produkált egy Ausztrál egy Maláj és egy Kínai nagydíjat amik azért nem voltak rosszak igaz hogy eső volt de akkor is...Malajzia sztem kifejezetten élvezhető volt szárazon is. Hidd el Barcelonában semmilyen szabályt nem lehetne hozni hogy jobbá tegyék az előzéseket:) Igazából Imola, Indianapolis, A1 ring és a régi Hockenheim kellene vissza, mert azokon a pályákon igazi Banzai volt:)
  • IXEMGabeo
    úristen, de pesszimista emberek írnak ide:) sztem nem volt rossz futam és a szezon se rossz eddig meg kell nézni a pontrendszert, sajnálom ha egyesek mást vártak nekem bejön a szezon... ráadásul nem elékeznek arra esetleg senki h Barcelona nem kimondottan egy izgalmas pálya??? egyedül 2001 volt izgi, de az is csak azért mert Hakkinen mindenkit lekörözött majdnem és 200 méterrel a vége előtt elfüstölt...nincs itt csodák Monaco se lesz jobb, hacsak nem lesz baleset és SC, vagy eső, na de majd Montreal:) lesznek itt még idén jó futamok nem kell aggódni...
    futamról nincs kedvem véleményt mondani:) csak annyit h grat Webber, s Hamiltont nem tudtam sajnálni;)
  • jaszy
    Cserélniük kellene :)
    De valóban elég keveset bírnak...
  • G_ArchAngel #94937
    Azert tavaly, amkikor mar minden megvolt, a brazil futamon megmutatta, hogy tud elozni...

inkabb csak sokat szamol es gondolkodik, mint anno Prost...

(amugy a tokom kivan azzal, hogy a gumik szetmennek, ez is visszafogja az elozesi kedvet, mert allandoan vigyazni kell erre a 'torekeny' technikara...)
  • MaSzKa
    Versenyautók, melyek sohasem versenyeztek (2. rész)

most találtam
  • MaSzKa
    Versenyautók, melyek sohasem versenyeztek (2. rész)

• MaSzKa
  • allock #94933
    ha hamiltonra gondolsz, lehet, hogy neki meg mághamarabb szétment volna a gumija MS mögött a stílusa miatt de kár ezen rágódni mi lett volna ha...
    volt egy futam, kérdésekre mindenki kapott választ, nem kell elmenni ebbe a mit kellett volna csinálnia kívülállő szemszögéből nézve dologba, mert semmi értelme
  • Kit--Kat
    Épp ezért mert láthatóan nem értesz hozzá a topicban folyamatosan beírt szövegeid alapján, ilyeneket ne jelentgess ki. Button mindent megpróbált de ezen a pályán egy ilyen Schumacher ellen lehetetlen előzni, hacsak nem követ el hibát, vagy lassul be az autója.
  • allock #94931
    :) feszülségoldásra

• Firerock
    azthiszem ezt nem nekem kell megmondanom,vannak nálam okosabb emebrek is akik ezek a dolgok miatt kapnak pénzt,ne aggódj ha ugyanebbe az autóba egy sárga sisakos úriember ült volna(akit szintén utálok) akkor az 2kör alatt simán lenyomta volna,a védecetekkel ellentétbe
    kezd Raikonnen szintjére süllyedni...
  • Totti5
    Akkor mond el, hogy hol kellett volna, hol nem próbálta meg, hol nem próbálta eléggé, mit kellett volna csinálnia jobban.

Tied a pálya.
  • Firerock
    ez saját vélemény...
  • jaszy
    Nem is a tiéd! ha egyes emberek nem kötekedni jönnének ide mint PL te ,egész jól el lehetne beszélgetni!
    Egy hozzászólás vélemény után rögtön szidni, sértegetni kell a másikat, nagyon menőnek vagánynak tűnni!

Lécci...........
  • madmanic
    ez nem a te fórumod barátom..

lécci..
  • madmanic
    de azt csak nekem tűnt fel, hogy Börni bá 2 osztályos F1 et akart pár éve..,?

fű alatt megcsinálja.. még pár ilyen gyenge csapat és meg is van..

délelőtt a kicsik időmérője, délután a nagyoké, vasárnap futam..
  • jaszy
    Te villámagyú én a végkifejletről beszéltem! Eszem megáll ezektől a kocka emberektől!
    Amikor én születtem még a gumi kuriózum volt, de nálad biztos kifogyott és meghagytak mint a kismacskát.
  • SzocsA
    a red bullok k gyorsak csak szétesnek
    az újoncoknak kéne egy alapos fejmosás az elengedésről bár egy 5 másodperccel lassabb kocsival kiszámítani mikor érkezik meg kicsit nehéz!
    monaco tiszta káosz lesz így!

button meg csak gyors, tavaly sem előzgette a mezőny és az év felétől meg csak szerencséje volt amikor nem volt dobogón vagy nem gyűjtött pontokat a vb ellenfelei sem gyűjtöttek!

webbert meg annyira fikáztátok és lás csodát nyert egy futamot!
    tegyétek ezt schumival hátha nál is bejön! vagy esetleg hamival!
  • madmanic
    a kedvenc részem futam után amikor a sok debil, akik még soha nem látogatták ezt a fórumot, a futamot meg sem nézve elolvassa a zindex címlapot, bejön ide okoskodni fekázni meg lajoskázni...

defektet kapott te szerencsétlen... csomó a kákán.. az.. kötött volna apád szorosabb csomót a gumira....

• fifi
    óriási butaságot mondtál, és ezt te is tudod, menj a sarokba csapágygolyóra térdepelni...
  • jaszy
    Ez azért nem nagyon fedi a valót! :)
    DRIVER STANDINGS
    01 Jenson Button 70
    02 Fernando Alonso 67
    03 Sebastian Vettel 60
    04 Mark Webber 53
    05 Nico Rosberg 50
    06 Lewis Hamilton 49
    07 Felipe Massa 49
    08 Robert Kubica 44
    09 Michael Schumacher 22
    10 Adrian Sutil 16
  • Firerock
    ez a hozzászólás még értelmes is lett volna a szemforgatós kép nélkül
  • HUmanHunter
    ugyanúgy beszélt róla mint akár gomb ról mikor nyerte idén a 2 futamot, meg tavaly azt a 6 t, és amúgy Alo szerintem kihozta a maximumot a ferrariból, még talán többet is a hazai közönségnek, hamilton se fogta volna meg vettelt ha nem tököl ott lekörözött autó, és nincs technikai probléma.
  • jaszy
    Az hogy valaki szeret vagy nem valakit az nem a kor kérdése.
  • WNW
    Van par elmebeteg a forumon.. Mondhatni enyhen primitivek..
  • Kit--Kat
    Aha köszönjük ezt a szakértő hozzászólást!
    Button tényleg egy nulla.
  • MaSzKa
    vessző utána szóköz jön, csakúgy, mint bármilyen írásjel után

ha normálisan tudnál írni, akkor formálhatnál véleményt rólam

Gyula ahogy beszél Alonsoról úgy beleéli magát, hogy még a seggét is kinyalná

ezt nem csak én mondom itt, hanem sokan mások is
    és ez már undorító, mert 1 kommentátornak nem szabad elfogultnak lenni
  • Firerock
    teljesen igazad van:)
    végre Buttonnak valamit mutatnia kellett volna,és az eredméynre van egy nagyon szép szó:FAIL:)
    egy borzasztó gyenge versenyző ilyen dolgokban,ő azért lett csak világbajnok mert az autója kb 2x olyan jó volt mint a többieké:)
  • Firerock
    te meg a legalja ember vagy!
    lehet hazamenni!Miből jött ez neked hogy imádja alonsót?nekem inkább az jön le hogy a Redbullokat imádják...
    Bár neked magyarázhatom,mert betegesen és gyerekesen utálsz mindenkit:)
  • MaSzKa
    nagyon elcseszték a Mercedes-nél a 2. helyét Rosbergnek