FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezzel az óvatoskodással meg az a baj, hogy éppúgy visszaüthet, mert kiesik az ember a ritmusból és megvan a baj. Kiderül van elég erõs fejben Lajos, vagy kell neki még idõ😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ale Alonso! poppe fan club™
Ale Alonso! poppe fan club™
"Több versenyzõ nyilatkozta Sennáról, hogy istenbe vetett erõs hite a versenypályán közveszélyessé teszi, és ebben volt is némi igazság. Senna valóban nagyon optimistán állt a versenyszituációkhoz, aminek bizony nemegyszer baleset lett a vége."
Totalcar/Hitében közveszélyes zseni
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hamilton bukásán dolgozik a mezõny fele<#hehe>#hehe>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a sárgalapos a sztem jó ötlet

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy hogy agresszív Hami engem spec nem zavar, mert van egy kis cirkusz, de ezzel azt is bizonyítja, hogy éretlen még a VB címre.
de azt is hozzáteszem gyorsan, hogy nem aszerint osztják, valszeg meglesz neki, de saját véleményem szerint én jobban örülnék, ha idén még nem tudná megszerezni, mert kíváncsi lennék jövõre mit tudna produkálni.
De ha nyer az is izgis lesz, hogy milyen hatással lesz rá. Mennyire szál a fejébe.
Csak az nemtetszene baromira ha széria motorokat kapnának, attól falnak mennék.
Braziliában szerintem nemfog pontot szerezni, mert hazai pályán alapból is szétizgulja az agyát, hátmég, ha ott dõl el a VB sorsa 😊 Tuti belemegy valakibe, vagy kiszáguld a sóderágyba. Botrányos egy futam lesz ismét 😄

%20-%20Ayrton%20Senna.jpg)