182274
  • G_ArchAngel #94990
    Brunno Senna?
    Meg a kockeas zaszlot sem latta szerintem:)))

(oke, lehet, de most nem nezek utana...)
  • Minstrel
    Bírnám ha a nagy kavarodások miatt valamelyik gyengébb csapat pilótája nyerne :)
  • desigo
    simán lehet...
  • allock #94987
    egy esős monacói nagydíjra mennyi esély van?
    szerintem a szokottnál több SC lesz a héten az újoncok csapatok miatt, ha abból indulok ki, hogy a sauber sajnos folyton megáll, keskeny a pálya, nem tudnak majd hova lehúzódni szóval izgalmas lesz(szabadedzéstől a a futamig) az biztos, megkavarják majd a mezőt :)
  • MR ME
    kussoljál!
  • ShaiHulud
  • Firerock
    na mivan pubik
    semmmi flém?
  • mcmoha
    Ez a legjobb!
  • madmanic
    "Fernando Alonso bevetette a bűvész trükkjeit, amivel izgalmassá tette a bajnokságot."

Csak a kezemet figyeljék!

Van levegő az F csatornában, most nincs..
  • bardocz
    "El Periodico de Catalunya: "A bajnokság állása izgalmasabb, mint maga a verseny.""

• G_ArchAngel #94980
    Sajto... (egy-ket olasztol eltekinteve meg a spanyolok is korrektek)
  • WNW
    Egy kisebb kategoriat nem erdemes oszehasonlitan az ellel.. Olyan, mint egy WRC auto, meg egy VFTS Lada.. A gyengebb technikabol eredoen tobb a hibazasi lehetoseg, amit novel a versenyzok tapasztalatlansaga is.. Vagyis tobb ki, illetve kikenyszeritet hibat kovetnek el, ergo tobb a lehetoseg a csatakra..
  • bardocz
    Na igen, az csata volt.
  • Norbi1990
    GP2be tudtak előzni, érdekes.
  • IXEMGabeo
    ez egy jó futam volt egyik kivétel de talán említettem is...2003-as év úgy ahogy jó volt előzésileg is...
  • Jacek
    youtube/Gilles Villeneuve vs Rene Arnou na en ezt szeretnem:)
  • WNW
    Hat a videot megnezve, ezzel mit akartal..? Vagy valaki nagyot hibazott, ugy mentek be melle, vagy boxbol kijovet volt csata, tiszta elozes itt se volt szinte.. Ezek az uj sracok meg kevesebb hibaszazalekkal versenyeznek, mint sok regi vilagbajnok.. Vagyis nehez ugy ez...
  • IXEMGabeo
    Kínában, Ausztráliában, Malaysiában teljesülhetett maximálisan a vágya:) de valóban száraz pályán elég ritka lesz az ilyen eset, de ha belegondoltok nem lehet minden futam egyforma...
  • Ulvar
    Nem akarok én roncsderbit látni én versenyt akarok... gondolom furcsa ilyet hallani. Aki roncsderbit akar a verseny mellé nézzen Nascart :). Néha néha előfordul nem is kicsi.
  • Ulvar
    Köszönd Tilke és Börninek...Érdekes régen mindenhol tudtak előzni...köszönhetően az erőnek a sebességnek az aeronak ezáltal a hibáknak.

• Jacek
    Szerintem az a vagya hogy oda vissza elozgessek egymast a versenyzok, mint egy autoversenyen szokas!:)))) es nem a mozgo terepakadalykent mukodo ij csapatok pilotait..
  • IXEMGabeo
    az nem biztos...tegyük fel sok esős futam lesz idén akkor máris sokkal jobban fogod élvezni és majd mindenki ódákat zeng a futamokról:) én azért Monacoba, Montrealba, Spa-ba, Monzába esetleg a Hungaroringbe, Brazíliába bízok még h jó futamok lesznek...és ki tudja lehet akár Szingapúrban is egy roncsderbi lesz, ha mondjuk ez a vágyad:) szval nem lehet tudni mit hoz a szezon mindenesetre osztom a véleményét mindenkinek aki az autón akar látni változásokat, mert kellene és már mondtam h a klasszikus pályák is kellenének vissza, több előzési pont stb...
  • Ulvar
    Versenyt ettől független nem látok csak ha eső van... Attól még az én vágyaimat nem elégíti ki hogy 1 pontra van Massa meg Hamilton egymástól ...(most csak mondtam valamit) Azzal még nem lesz izgalmas a futam, max az utolsó utolsó előtti, addig meg ellavíroznak...
  • IXEMGabeo
    ezekszerint mégiscsak tetszett a futam sokaknak:D:D:D

én váltig állítom bár még korai állítani h az idei szezon sokkal jobb lesz mint a tavalyi elég ránézni a pontverseny állására kapásból...
  • nearo
    Ja, én is csodálkozok, hogy hogy lehet ennyit pofázni egy ilyen uncsi futamról...
  • WNW
    Mondjuk alapaban nem tudom mit vartok Barcelonatol, ez sose volt az elozesek palyaja... Igazsag szerint sokat javulhatna, ha a celegyenes elotti hosszu ives kanyart atalakitanak egy 90 fokosra minimum.. Mert a jelenlegi ravezeto kanyarban annyit veszt a hatso tapadast, ezzel tavolsagot, hogy a szelarnyek ide, meg oda, az egyenes vegere tudja csak visszadolgozni magat az elol levo moge.. Kiveve, ha sokkal-sokkal gyorsabb kocsirol van szo... De meg azt is ki lehet vedekezni, ha pl. egy Schumi ul az elso kocsiban.. A palya tobbi reszen meg gyakorlatilag ivbol mennek ivbe...
  • G_ArchAngel #94964
    Annyira jo volt ez a futam, hogy messze nem szuletett ilyen keves komment meg egyik kozben es utan sem...
  • Jacek
    Ha kiveszed az idojarast akkor nulla!! Az nekem nem izgalom hogy a ujakat megelozik nagy nehezen:D Itt teljesen jol latszott mi tortenik egy gyors kanyarban ha kozel megy a masikhoz, egyszeruen le esik az ivrol:( igy mindjart a masik tempojara lassul minimum ezert nem tud jobban kigyorsitani a gyorsabb kocsival...
    Ahol nem lesz esso ott ezt fogjuk nezni Time Trial....
  • WNW
    Massa riportka..

A masodik versenyen kaptak egy uj frissito csomagot szarnyakkal stb.. Tippre olyan iranyba mentek el ezzel, meg az utanna kovetkezokkel, ami az Alonso-Massa vezetesi stilus kulonbseg szemszogbol Alonsonak jon be jobban... Ugytunik hasonlo a helyzet, mint a Mercinel.. Ott a regi verzio Rosberg, az uj Schumi stilusanak jobb.. Nehez lesz ezt igy mindket csapatnal osszerakni...
  • ScarY MAN
    Ez valamiért nagyon megfogott :D
  • MaSzKa
    Versenyautók, melyek sohasem versenyeztek (1. rész)
    http://akelta.wordpress.com/2009/01/04/versenyautok-melyek-sohasem-versenyeztek/

• spiczi91
    Ezzel csak az a baj, hogy már a HRT is hozza a 107%ot...
  • IXEMGabeo
    ez csak természetes:) ezért jó, ha vki pártatlan:D ugyanúgy elismeri a másikat ugyanúgy gratulál, ha nyer, ha veszít...
  • Solten
    Szep volt Schumi.
  • allock #94956
    itt a legtöbb fórumozó akkor szereti az F1et ha a kedvence dominál.
  • IXEMGabeo
    ez igaz, de nem véletlenül írtam mert számomra Malaysia is jó futam volt párharcokkal előzésekkel szárazon a versenyen!!! az egy más kérdés h az élmenők hátul voltak, ennek ellenére akciódús volt a futam. Tény és való, amit sose vitattam h esőben mindig rágjuk a körmünket, mint ilyen körülmények között egy ilyen lehetetlen pályán:) Rfactorban, F1 challenge-ben ez egy jó pálya, de élőben sosem voltak nagyszám és emlékezetes futamok, evvel azt hiszem mindenki egyetért velem...Vannak olyan pályák ahol kifejezetten izgalmas és jó futamokat láthatunk, talán nem a véletlennek köszönhetően és minden szabályváltozás ellenére sztem az F1 élvezete, aki igazán szereti abban nem kopik meg ez az élvezet...Mellesleg engem is bosszant a sok szabályváltozás és az ötletek betiltása is...
  • Dietrich
    helyes!
  • Minstrel
  • Minstrel
    Nagyszerű, valaki kitalál valami újat erre azonnal betiltatják a többiek, mert nekik nem jutott eszükbe. Már nincs értelme kreatívnak lenni a tervezőknek, adják meg nekik a terveket aztán legyenek egyformák.
  • bardocz
    Amit Nick Fry nyilatkozott az szimpatikus, amúgy szerintem nem balesetveszélyes amit csinálnak.