FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
[/img]<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
2010-tõl egységes motorokat kell készíteniük az istállóknak!
Az egész Forma-1-re komoly hatással lévõ bejelentést tett közzé az FIA pénteken. Egységesített motorokat és váltókat vezetnének be 2010-tõl, egy külsõ társaságot kérnének fel a részletek kidolgozására.
Hamilton nem vállal kockázatot
- Briatore: Hamilton könnyedén lepasszolja az öt pontos elõnyét
3. edzés 05:00 - 06:00
Kvalifikáció 08:00
kis nosztalgia 😄
A Többi dologra nem irok.. Hülyeséget beszélsz, mondjuk mostmár 100%-ra veszem hogy csak azért csinálod hogy bosszants. Nem érted meg amirõl beszélek beszélünk, fujod a saját elfogult véleményed.. Mondjuk engem nem érdekel innentõl a dolog. Mond téged néznek butának ha ilyeneket mondasz nem engem..
Szoval én befejeztem ezt! Sõt megkérnélek te is fejezd be! Pláne az f1-topikba történõ NASCAR-videók beillesztését.
Csak azt nem tudom miért kell eljutni eddig a szintig.. Erre szokták mondani hogy azzal játsz ami veled egyidõs😄
Downhill!!
Montoya-ról hol van az a videó mikor a rajtnál kiugrott a BMW-bõl és befutotta boxba a másikért és box-utcából rajtolt és pár kör után kizárták
amúgy a nascar kevésbé biztonságos, mint az F1
állandóan kigyulladnak az ütközéstõl az autók és sok a beleset is
és ott 2001-ben volt haláleset is
az F1-ben meg 1994 óta nem
Csak azért mert egyikünk se vezetett olyat, sõt azt sem tudjuk hogyan kell, de jó vita alap.. Szerinted?😄
Downhill!!
az F1-be nem szoktak ez miatt kigyulaldni az autók úgy tudom
és azé lenne a vb cím aki megnyerné az utolsó versenyt
<#heureka>#heureka><#heureka>#heureka><#heureka>#heureka><#heureka>#heureka>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Talán azért mert fizet az FIA-nak hogy pontokat szerezzenek?Ez az egész F1 a többi csapat ellen játszódik,mert csak az a fos Ferrari az isten....és a többi csapat holvan?Sehol!!Mindig csak a Ferrari!!!!Utálom õket.....
Tavaly hibátlanul ment és szerényen.
teljesen szimpatikus volt
semmi gond nem volt vele
Monte Carloban pl a falat súrolva vette a kanyarokat...
kb. 3 gyõzelmet vett el tõle.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
-SPA
-FUJI
+ a mostaniak
Ha viszont nyer, akkor géniusz a fentiek ellenére is, és még jobban elszáll.
Mindezek ellenére ez nagyon kaki szezonvége lesz, akárki is nyer. De Hamiltonban van azért patron, és vsz õ fog nyerni.
A medve nem játék.