182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez volt Massa élete teljesítnménye, erről talán emlékezni fognak évekkel később is róla.
-
WNW #95029 Nem Monaco, de ezt mindig jo megnezni...: Kubica & Massa.. -
jó, mert a sikán annyira szűk, hogy ha el is bassza, akkor se tudják visszaelőzni. -
Jól, itt volt az amikor Alonso 2x lecsalta a kanyart amikor látta, hogy kifékezik.
Ezmindent visz. -
Nekem az a kedvenc Monacói videóm, amikor a [URL=http://www.youtube.com/watch?v=BwQJioAqg2c]"két Sauber elment a Rottenbiller utcába"[/URL] -
Heifeld is jól nyomta -
Hát azért csak nagyon ritkán.
Coulthard volt aki beragadt valami 20 körre Bernoldi vagy ki mögötte, aki egy Arrowsal poroszkált.
De tavaly Hamilton is előzött egyet-kettőt.
Ez sem volt rossz. -
érdekes módon régen lehetett ott is előzni, most meg sehol szal nem a pálya hibája, a köcsög tervezés a szárnyakkal stb. -
Ez az a pálya amin minden versenyző szeretne menni és nyerni, ami a karrierje egyik fénypontja és "sosem" fog kikerülni a naptárból mert hatalmas a reklám és a presztizs értéke. -
Jajj ez a veszélyesség dolog, ma már mindenhol ugyan úgy lehet csak maghalni, ha fejbebasz valami, arra meg mindenhol ugyan olyan kicsi az esély. -
madmanic #95020 akkor átfogalmazom:
ÉN nem szeretem. pont.
PL. a legveszélyesebb boxkijárat itt van.. -
dögunalomra máshol sincs panasz mostanság, veszélyes...melyik pálya nem az? lassú, hát én 260 - 280al nem mennék úgy ott az alagútban.
De ez egy klasszikus utcai pálya. Valenciát bent hagynád? -
madmanic #95018 nagyon rég nézem az F1 et, minden szívfájdalom nélkül megválnék tőle..
dögunalmas, veszélyes, lassú... -
IXEMGabeo #95017 1955 óta állandó tag...nekem nem lenne szívem kivenni a naptárból egyébként rengeteg izgalmas futam volt itt, talán több mint hinnéd vagy amit az utóbbi időben láttál...egyébként átépítéseket az alagút utáni sikánnál szívesen támogatnák, h az egy biztos előzési pont legyen... -
Monaco az kell. Igaz lehetetlen rajta előzni, és szinte minden ellene szól, de hihetetlenül hangulatos pálya. Nekem az egyik kedvencem. -
madmanic #95015 Monaco meg Szingapúr a két hely ami mehetne a levesbe..
két rágya "pálya".. -
„Monaco? Helikopterrel a nappaliban repülni” -
IXEMGabeo #95013 Monaco + eső + újonc csapatok = káoszfutam és izgalmak xD -
paj01 #95012 Akor ezert csinalt a merci egy hosszitott tengelytavu gepet:D -
WNW #95011 Az elso 1-2 futamnal kedden mar kint volt.. Aztan szerdan... Az ma lenne.. Snifff... -
G_ArchAngel #95010 csutortok reggelenkent szoktak kirakni, nem? -
WNW #95009 Johetne mar a Gorbe Tukor.. Holnap mar edzes, az elemzes meg sehol.. Remelem nem varjak meg a monacoi versenyt is, aztan instant elemzes egybe... -
Szerintem a végső sorrend az időmérőn fog eldőlni.
Maximum a box al lehetne taktikázni.
-
jó lesz a 7vége
lesz 24 órás Zöld Pokol verseny
és Monaco ami várhatóan esős lesz
-
madmanic #95006 nem mindegy milyen autóval parkol le a Rascasse kanyarban... -
WNW #95005 Kocsi is kell, McLaren mar elore sir, hogy ott nem lesz jo a kocsijuk.. -
paj01 #95004 Nah itt eldolhet vegleg h schumacher mit er rosberghez kepest vagy forditva...
Monacoban nem szamit annyira az auto...oda tudas kell. Foleg ha eso is lesz... itt kel bizonyitani az oregnek mert maskepp elkapalhatja magat tenyleg. -
varjal volt egy papa is:D
Satoru Nakajima -
WNW #95002 Sato a legfenomenalisabb... Banzaiiiiii....
-
IXEMGabeo #95001 akkor lenne roncs derbi xD
(Nakajima volt a legszelídebb közülük:)) -
Latvanyos futamok lennenek:) -
ezekbe a kics csapatokba en japo pilotakat ultetnek:D:D akkor lenne fenomenalis:) Sato/Nakajima/Nakano/Takagi/Katayama :D -
Sehogy mivel el kell engedniük és el is lehet sok helyen simán, persze biztos lesz akinek sietős és nem bír magával, vagy rossz helyen érkeznek meg mögéjük. 2-3 kört kapnak, ennyit a Minardi, Jordan is kapott anno. -
vintage #94997 kíváncsi leszek a kis csapatok mennyire fogják feltartani az élmezőnyt... -
eső nagy kell -
Akármennyire is alkalmatlan F1re, ez a futam számomra az év egyik fénypontja, annyira árad belőle a feeling és itt egy percig sem unalmas a vonatozás:) -
-
Mondjuk a 96os Monaco nagydíj nem volt gyenge...
Panis nyerte a Ligier Mugen-Hondával :D Mindenki kilökött mindenkit a pályáról mert vizes volt :D.
Hivatalosan 3an értek be :D. -
Nem tom mit parázik mindenki...régen nem fostak ennyire...
Nézzétek meg az eredmény táblát, 2 ember kivételével mindenki kört kapott. -
IXEMGabeo #94991 hajrá:) 2008-as Monacoi nagydíj igazán élvezetes volt:)