182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
MOntoya,Raikonnen?
már megint kicsit elfogult vagy,két erősen középkategóriás pilótát azért ne hasonlítgassunk már egy Schumacherhez -
szerintem jobb pilota mint Button... -
barmi #95068 * megy!
#95060 -
barmi #95067 Hoppp..... most meg a tegnapi szabadedzés ismétlése meg !!! -
barmi #95066 OMFG ! Óriási ! -
barmi #95065 Alonso? hááát... inkább hagyjuk ... -
Hamiltont, Vettelt adom. Button helyett inkabb Alfonsot mondanam...a Brawn-al meg Zsolti is VB lett volna. na jo, kicsit tuloztam :)
-
G_ArchAngel #95063 oke, a 90-es evek eleje az Ovek, a 2000-eseke az altalam emlitetteke, aztan most jon a Hamilton - Vettel - Button korszak:) -
Senna, Prost, Mansell...? -
G_ArchAngel #95061 Montoya, Schumacher, Raikkonen - felulmulhatatlan harmas... -
barmi #95060 Classic Monaco GP's -> now playing <-
-
WNW #95059 Hat azt hiszem naluk az a legkisebb problema, hogy melyik versenyzo van elorebb.. -
háát két éves szerződése van ha jól tudom, ...és tudta hova jön, amennyire emlékszem csak fizetős helyek lettek volna, egyedül a Campos adott neki ülést ingyen.
De igazából az egyéni szponzorai (ha vannak) sincsenek rajta az autón.
Ez egy ilyen bicikli, de Chandok-t aki viszont full a pénzéért került be, azt akkor is illene megvernie, sőt az F1-s karrierjét figyelembe véve..muszáj lenne megvernie meggyőzően ha kiskölkök potyognak az égből.
Mert lehet hogy elszerződne, de nem lesz helye sehol, mert nem fog kelleni, erős szponzor nélkül és min. a csapaton belüli erőfölény nélkül nem lesz kivel tárgyalnia.
Ez nem az olvasókról szól, ez valószínűleg így lesz és nehéz helyzetben kell tárgyalnia majd. -
WNW #95057 Ha mar uj fikazasi celpontot talaltatok Senna szemelyeben..;)) Adalek.. -
Nem tűnik acélosnak az tény :)
De az is lehet hogy nem fekszik a stílusának az autó, illetve alulmotívált a közel lévő határoktól.
Én nem igazán sztároltam Bruno-t mert engem sehol nem győzött meg, de ebben a helyzetben nem gondolom hogy mindent meg tud mutatni amit tud. -
G_ArchAngel #95055 Autotol fuggetlenul a viszonyitasi alap mindig a csapattars.
Senna Chandok-hoz merten sem tul eros pilota..., finoman szolva. -
Inkább azt gondolom, hogy alapvetően sz@r az autó...nincs mit rajta javítani, mert alapjaiban nem jó...ezt is nyilatkozták le, és nekem ez is tűnik a legésszerűbb indoknak.
Az elrugaszkodási helyzet az eléggé meghatározza az egész évüket, sajnálom mert én azt gondoltam hogy a Dallara-t jobban felcsigázza az F1-be való lehetőség. De nem...a Lotus is tud előre lépni, a Virgin-nek is megvannak a problémái, de azok más természetűek, viszont a HRT megy, de nem gyorsan...sőt lassan.
Ez az év nekik feltételezhetően bukta, de a belefektetett munka megtérül jövőre mindenképpen.
A két újonc szerződtetése az semmiképpen sem volt hasznos, egy alapvetően fejlesztésről szoló belépő évben.
Grosjean mindkét versenyzőnél sokkal jobb választás lett volna, de a legjobb az lenne ha meg tudnák szerezni Heidfeld-t péntekekre...ami nem lesz. -
G_ArchAngel #95053 kisPiquet-rol is azt gondoltuk, hogy majd... aztan mi lett belole? Stuntman... -
Naja...
2. lett 2008ban a komolett újonc amrmadánál jobb volt ott : Di Grassi, Buemi, Petrov, Grosjean, Chandhok ( csak 10. ), Kobajasi ( 16. )
Nagy hülyeség volt két újoncal elindulni. Virgin és a Lotus versenyről versenyre kapaszkodnak fel és kb egy szinten lesznek hamarosan, jövőre pedig ott lehetnek már a többiekkel a mezőny végén, közepén... látszik hogy tudatosan fejlesztenek és fejlődnek, persze ehhez Trulli, Glock, Kova munkája is benne van. Ez máskép nem megy. A Hispánia nem tudatosan állt neki az egésznek és ebbe bele is bukhatnak, mert semmi fejlődés nincs náluk. -
GP2-ben pedig jól ment... -
paj01 #95050 Kimi kormanyat kene megnezni:D
azon dry/wet tekero helyett biztos az van h vodka <=> icecream:D -
G_ArchAngel #95049 Bruno Senna meg az indiai sraccal sem tudja tartani a lepest, gyorsan le lesz zarva szerintem az F1 karrierje... -
Massa egy eke:) -
Ahhoz képest hogy ment a sírás, Massa szép paraszt módjára betartott Kovának... -
WNW #95046 Elo: Monaco_Elo2 -
HUmanHunter #95045 persze hogy nem az, eddig vhogy sose a valós erősorrendet mutatta. -
Nem hiszem, de a Redbull alltalaban jobban meg van tankolva az edzeseken, mint a tobbi, persze lehet, h most nem igy volt. -
Laceee #95043 Én csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem mérvadó a szabadedzés. -
HUmanHunter #95042 mondjuk nyilatkozták azt hogy változtatni fognak az edzéstaktikán mert szar így hogy redbull elviszi első sort szal lehet most ez üres tankos
-
HUmanHunter #95041 eddig egyiken se mentek üressel -
Laceee #95040 A Ferrari szokott üres tankal menni az első edzésen ? -
A RedBull az elso edzeseken nem szokott villantani, teletankolva szokott menni, az, h igy is elol vannak az eleg remiszto lehet a tobbi csapatnak... Es ha elhozzak az elso sort megint, akkor csak valami technikai hiba gatolhatja meg a gyozelmuket, bar erre azert van esely
-
Kubica 
-
Kobayashi csatt a falnak... -
első ránézésre azt hittem h a piros gombon "FAP" van xD -
A-t és F-et érdekes lehet tekergetni nagy sebességnél... -
Button kormánya

-
thx -
WNW #95032 Elso szabadedzes...: Monaco_Elo.... -
WNW #95031 Na es megjott az utolso percben..: Gorbe Tukor