FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a fisichella mekkora surmogeci lett.

Rohadtul :/
szokásos dögunalom

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Istencsászár
Hú de izagalmas!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ez érdekes lesz ha esni kezd majd

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Firerock
Palik miért nyalja a feka seggét és miért oltja Felipét?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

THX

BaliBoy
http://www.justin.tv/live24_f1 code: www.p2pstation.net/
http://www.justin.tv/sporrtcenter
válassz 😉

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

zsutyesz
ale Fernando!

Ale Alonso! poppe fan club™

basszus ilyenkor anyázok hogy nincs TV az albiban és online közvetítést meg sehol sem találok neten 😞

bordy
és lenyomta az egyenesbeeeen a mekiiiittt a renauuult 😄DD

rofl david sandor

bordy
atyaég mik mennek itt reggel a tv-ben <#guluszem1>

Botond
Szerintem amúgy nem tesz jót az egésznek ez a nagy egyenszabályozás. Pont az innováció a lényege az F1-nek, hogy olyan dolgokat fejlesszenek ki ami aztán a való életben hasznos. Ha csak szabványautók versenyezhetnek megáll a fejlõdés. Persze lehet rosszul látom.
desigo
Elsõ kanyaron túljutnak-e? <#hehe>
gordon 24
Tudom hogy hülyén hangzik ez a motor gyártósdi..

De ha megnézitek jól müködik.. Ha jól tudom a Champ carban vannak egy fajta motorok.. Ha jól tudom Fordok. És egy elég mags szintû bajnokság. Izgalmas jó futamokkal..

Nem akarom, hogy az f1-is olyan legyen.. De az sem hülyeség. Sõt ha egyfajta kasztnikat is gyártanak, akkor pláne.. Ott tényleg a pilota képességei számitanak akkor..

De ez ugyis csak terv.. Pénz beszél tudjátok😄

Downhill!!

Kit--Kat
Nemes ellenfelek nélkül, na jó a Williamsel még elcsatázgatnak😄
A motorokat meg majd a Seat gyártja😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CheAteR88
tudna vki adni egy oan linket ahol letom tölteni a futamokat?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Istencsászár
És marad a McLaren😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Most mondom elõre, hogy akkor búcsúzhatnak a Ferraritól, Mercedetsõl, Bmw-tõl, Renaultól, Hondától és Toyototától. Ezek álomvilágban élnek?!
A motorgyártók nem fogják hagyni, hogy szórakozzanak velük.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mert ma mondta nekem az egyik gyerek hogy 1 beszállító lesz!

amúgy ez megint egy csomó problémát fog szülni mivel megint lesz majd kiskapu! vagy megtalálják

azt is mondta a gyerek hogy megszüntetik a tankolást is!
30 körösek lesznek a versenyek!
Count Adyn
Szerintem hülyeség volt a motorbefagyasztás is, majd kiderül, jövõre úgyis minden a feje tetejére áll a rengeteg változás miatt

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Máté94
Ez jó vagy rossz?<#rinya>
Count Adyn
Csak értelmezõ olvasást kell végezni
😊
"Az FIA pénteken hivatalos pályázatot írt ki a 2010-tõl életbe lépõ egyenmotorokról, ez azonban nem jelenti azt, hogy minden csapatnak külsõ beszállítótól kell rendelnie erõforrást, viszont a megadott standard formulák szerint kell megépíteniük saját V8-asukat."

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Máté94
Reméljük nem!
jövõre tényleg 1 motorbeszállító lesz?
Webbernel egyertelmu volt, motort kellett neki cserelni, de ez mar elore tudott volt......

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Máté94
Megbüntették Heidfeldet 3.rajthellyel hátrébb és Webber is kapott,õ 10 rajthelyes büntetést.
XxTyl3rxX
nem tudtok olyan oldalt ahol csak az idõeredményeket és statisztikákat írják ki az idõmérõ és a futam alatt??? 😄

Welcome to a World without rules!!!!

Istencsászár
Holnap mindenki fegyeljen hogy hányan szaladnak ki a pályáról a többiek miatt, és aztán szarrá kell büntetni a fél mezõnyt😊

Ez a David Sanyi oreg korara kezd elhulyulni... Masodszor hallgatva meg erosebben ezt erzem.. Apropo Lauda... A nemet RTL-rol beszel Lapajunk (azert vicces, hogy azzal villog a magyar RTL-ben, hogy a nemetet nezi..😊), csak ugytunik az adas ertekeles reszet mar nem nezte, vagy elfelejtette, ott Lauda tobbszor megnezve a lassitasokat, gyak. igazat adott a versenyíborasgnak, mint Hami, mint Massa buntetesevel kapcsolatban..

a.carkey
Pösze: "Ehehehee, fingottam ..."
Hamilton: "Ez de büdöset fingott! Mondjuk én meg izzadt kézzel fogtam kezet velük ..."
Kimi: "Vajon az Hamiltonnál valami vodka vagy Gatorade? Ha vodka, interjú alatt le kéne nyúlnom tõle ..."

A medve nem játék.

Istencsászár

Hihi........ Ugytunik hasonlo hozzaszolasi otlet merult fel mindkettonkben a kepet latva...😊

Gondolatok az arcjatekok alapjan..:
Hami..: De kurva jo vagyok, ezt a ket luzert holnap megeszem..
Kimi..: El kene menni rallyzni, unom ezt az egeszet..
Massa..: Most vagy en rontottam el, vagy Ok takoltak keveset... Mi lehet?

Hamilton: "Mi van kicsi posze, lenyomtalak E!?"
Massa: "Kiloklek, mint a fekete nyolcast, meglatod csokigolyo..."
Kimi: " Holnap en fekezek keson..., vagy vodka-tonic?"

http://gaborszantai.co.uk/

BaLeeX

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

norbi56
áÁ a büdös nemigaz egész évben jó a taliga csak ilyenkor romlik el...

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

schumacher: itt van egy video 2004-bõl semmi izgi nincs benne egyedül maszka veri otthon rá az sg topikban
montoya:ez elképesztõ úgy értem ki az aki képes megnézni ezt a videot egymás után 2x és élvezi? Az (Blind or Stupid) vak vagy hülye.<#gonosz3>
riporter:jenson szerinted?
jenson: remélem ez a két ember minden szezonban egy apró pont lesz a visszapillantó tükörben de amugy @=?()%! szar videó <#unalmas>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Gundark 1 1
Azokat simán kiszavazzuk 😊 Kapnak büntetést mert csúnyán néztek vagy valami. 😛 És akkor lesz egy izgis utolsó verseny. 😛
És a többivel mi legyen akik Kubica elõtt vannak..? <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Máté94
Visszaüt!
MaSzKa
Hamiltom kocsija füstöljön el
és lökjék ki egymást Massával 😛

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
<#szomoru1>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

nna eddig rendben van <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Istencsászár
Kova megint kitett magáért...

Count Adyn
Jó lesz ez, most majd kimi "fékezi el magát" és kész is😄

Máté94
Szép volt Hamilton!
Istencsászár
Lassú a BMW, mondtam én...

BaliBoy
Ez meg english:
http://www.justin.tv/tvssports

If Everything That Has A Beginning Must Has An End