182274
  • Firerock
    MOntoya,Raikonnen?
    már megint kicsit elfogult vagy,két erősen középkategóriás pilótát azért ne hasonlítgassunk már egy Schumacherhez
  • Mersant
    szerintem jobb pilota mint Button...
  • barmi
    * megy!

• barmi
    Hoppp..... most meg a tegnapi szabadedzés ismétlése meg !!!
  • barmi
    OMFG ! Óriási !
  • barmi
    Alonso? hááát... inkább hagyjuk ...
  • Mersant
    Hamiltont, Vettelt adom. Button helyett inkabb Alfonsot mondanam...a Brawn-al meg Zsolti is VB lett volna. na jo, kicsit tuloztam :)

• G_ArchAngel #95063
    oke, a 90-es evek eleje az Ovek, a 2000-eseke az altalam emlitetteke, aztan most jon a Hamilton - Vettel - Button korszak:)
  • Mersant
    Senna, Prost, Mansell...?
  • G_ArchAngel #95061
    Montoya, Schumacher, Raikkonen - felulmulhatatlan harmas...
  • barmi
    Classic Monaco GP's -> now playing <-
  • WNW
    Hat azt hiszem naluk az a legkisebb problema, hogy melyik versenyzo van elorebb..
  • b-type
    háát két éves szerződése van ha jól tudom, ...és tudta hova jön, amennyire emlékszem csak fizetős helyek lettek volna, egyedül a Campos adott neki ülést ingyen.
    De igazából az egyéni szponzorai (ha vannak) sincsenek rajta az autón.
    Ez egy ilyen bicikli, de Chandok-t aki viszont full a pénzéért került be, azt akkor is illene megvernie, sőt az F1-s karrierjét figyelembe véve..muszáj lenne megvernie meggyőzően ha kiskölkök potyognak az égből.
    Mert lehet hogy elszerződne, de nem lesz helye sehol, mert nem fog kelleni, erős szponzor nélkül és min. a csapaton belüli erőfölény nélkül nem lesz kivel tárgyalnia.
    Ez nem az olvasókról szól, ez valószínűleg így lesz és nehéz helyzetben kell tárgyalnia majd.
  • WNW
    Ha mar uj fikazasi celpontot talaltatok Senna szemelyeben..;)) Adalek..
  • b-type
    Nem tűnik acélosnak az tény :)
    De az is lehet hogy nem fekszik a stílusának az autó, illetve alulmotívált a közel lévő határoktól.
    Én nem igazán sztároltam Bruno-t mert engem sehol nem győzött meg, de ebben a helyzetben nem gondolom hogy mindent meg tud mutatni amit tud.
  • G_ArchAngel #95055
    Autotol fuggetlenul a viszonyitasi alap mindig a csapattars.
    Senna Chandok-hoz merten sem tul eros pilota..., finoman szolva.
  • b-type
    Inkább azt gondolom, hogy alapvetően sz@r az autó...nincs mit rajta javítani, mert alapjaiban nem jó...ezt is nyilatkozták le, és nekem ez is tűnik a legésszerűbb indoknak.
    Az elrugaszkodási helyzet az eléggé meghatározza az egész évüket, sajnálom mert én azt gondoltam hogy a Dallara-t jobban felcsigázza az F1-be való lehetőség. De nem...a Lotus is tud előre lépni, a Virgin-nek is megvannak a problémái, de azok más természetűek, viszont a HRT megy, de nem gyorsan...sőt lassan.
    Ez az év nekik feltételezhetően bukta, de a belefektetett munka megtérül jövőre mindenképpen.
    A két újonc szerződtetése az semmiképpen sem volt hasznos, egy alapvetően fejlesztésről szoló belépő évben.
    Grosjean mindkét versenyzőnél sokkal jobb választás lett volna, de a legjobb az lenne ha meg tudnák szerezni Heidfeld-t péntekekre...ami nem lesz.
  • G_ArchAngel #95053
    kisPiquet-rol is azt gondoltuk, hogy majd... aztan mi lett belole? Stuntman...
  • Totti5
    Naja...

2. lett 2008ban a komolett újonc amrmadánál jobb volt ott : Di Grassi, Buemi, Petrov, Grosjean, Chandhok ( csak 10. ), Kobajasi ( 16. )

Nagy hülyeség volt két újoncal elindulni. Virgin és a Lotus versenyről versenyre kapaszkodnak fel és kb egy szinten lesznek hamarosan, jövőre pedig ott lehetnek már a többiekkel a mezőny végén, közepén... látszik hogy tudatosan fejlesztenek és fejlődnek, persze ehhez Trulli, Glock, Kova munkája is benne van. Ez máskép nem megy. A Hispánia nem tudatosan állt neki az egésznek és ebbe bele is bukhatnak, mert semmi fejlődés nincs náluk.
  • desigo
    GP2-ben pedig jól ment...
  • paj01
    Kimi kormanyat kene megnezni:D
    azon dry/wet tekero helyett biztos az van h vodka <=> icecream:D
  • G_ArchAngel #95049
    Bruno Senna meg az indiai sraccal sem tudja tartani a lepest, gyorsan le lesz zarva szerintem az F1 karrierje...
  • Jacek
    Massa egy eke:)
  • Totti5
    Ahhoz képest hogy ment a sírás, Massa szép paraszt módjára betartott Kovának...
  • WNW
    Elo: Monaco_Elo2
  • HUmanHunter
    persze hogy nem az, eddig vhogy sose a valós erősorrendet mutatta.
  • Nightt
    Nem hiszem, de a Redbull alltalaban jobban meg van tankolva az edzeseken, mint a tobbi, persze lehet, h most nem igy volt.
  • Laceee
    Én csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem mérvadó a szabadedzés.
  • HUmanHunter
    mondjuk nyilatkozták azt hogy változtatni fognak az edzéstaktikán mert szar így hogy redbull elviszi első sort szal lehet most ez üres tankos
  • HUmanHunter
    eddig egyiken se mentek üressel
  • Laceee
    A Ferrari szokott üres tankal menni az első edzésen ?
  • Nightt
    A RedBull az elso edzeseken nem szokott villantani, teletankolva szokott menni, az, h igy is elol vannak az eleg remiszto lehet a tobbi csapatnak... Es ha elhozzak az elso sort megint, akkor csak valami technikai hiba gatolhatja meg a gyozelmuket, bar erre azert van esely
  • desigo
    Kubica

• desigo
    Kobayashi csatt a falnak...
  • TommyC
    első ránézésre azt hittem h a piros gombon "FAP" van xD
  • desigo
    A-t és F-et érdekes lehet tekergetni nagy sebességnél...
  • Totti5
    Button kormánya

• desigo
    thx
  • WNW
    Elso szabadedzes...: Monaco_Elo....
  • WNW
    Na es megjott az utolso percben..: Gorbe Tukor