FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peppus
amit Massától elvett a sors, azt visszaadta az FIA.. 😛 szóval nemkell itt az okoskodás

igen van akinek ilyen a vezetesi stilusa.

ajanlok egy valodi szimulatort amin erezheted is a kulonbseget pl valamelyik regi papyrus felet.

Anders
igen, mondjuk azt visszajátszhatná neki a sors, amikor Massától undorító módon az uccsó körben sikerült elvenni a gyõzelmet egy sz*ros motorhiba miatt, ezzel 11 pont elõnybe hozni (érdemtelenül) a barnát.
ezt a különbséget lihegik azóta is...

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

SouD
Palik: Hú Hamilton hogy szereti az alulkormányzott autót, hogy kihasználja... Hamilton majd keresztbe állt, de biztos direkt 😊

interjukat nezitek?😄 massa elegge dadogott a kimis resznel😄DD

Panther
"Palik miért nyalja a feka seggét és miért oltja Felipét? "

Mondjuk talán azért, mert nem olyan fajgyûlölõ kis senki, mint te vagy fiam. "Feka"...te mi vagy akkor? Surmó? Vagy egyszerûen egy kis középiskolás "parasztgyerek"?
+

Szánalmas, amit egyesek csinálnak. Te biztosan fajtiszta vagy....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

gordon 24
Jó persze. Tavaly is ennyi volt a különbség mégis Kimi nyert. De azért ahhoz Hamilton hibája is kellett Braziliában (nem efektív hibára gondolok mielött beleköttök😄).

Szóval majd kiderül, persze Massanak drukolok (illetve KIMI-nek de szóval éted😄) de nem valószinû..

Downhill!!

Máté94
Lassan már síneken fognak menni<#eplus2>
bardocz
Láttátok,hogy Massának és Kimi-nek más volt a motorborító lemeze?😮 Kiminek a sima hagyományos volt,Massának meg a hátranyúló.
rofl interjuk😄

"massa meselj, nagy verseny votl kozted es kimi kozt a futam vege fele...." 😄DD

BaliBoy
Azért az is hihetetlen, hogy Kavalainent egymás után 2x érte mûszaki probléma, Hamit meg egész évben 1x vagy 1x sem inkább mert még úgy is pontszerzõ volt. Szóval a Brazil nagydíjon kijár neki egy végzetes mûszaki hiba. <#hehe>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

zsutyesz
hát, elég unalmas futam volt <#wow3>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

SouD
Hamilton mekkorát elõzött amikor Kova elengedte?

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nearo
szóval nem maradtam le semmirõl...? 😊
csak a végét láttam online adásban, de az is 5percenként meg volt szakítva reklámmal... :S
a bannerben csak nekem nem mûködik az adás, vagy másnak sem?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hidd el a Mclarenék ugyanúgy eladják az egészet mint tavaly akkor elégkönnyen elveszti...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

gordon 24
Ez szép volt!..

Massa Rai, szépen összedolgoztak, de hát itt semmi esély nem volt!

Gratula Haminak.. Ezt már nehéz lesz elveszteni..

Ez a verseny meg kurva unalmas volt😄

Downhill!!

<#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

passatgt
<--------------------------->

kb ekkorát😊

Ne viccelj... Massa mekkorát elõzött <#ravasz1>

passatgt
izgi futam volt<#pardon1>

Palik idei top beszólása: Te ínyenc vagy Gyulám! <#nevetes1>

Könnyesre röhögtem magam..

egy elonye van ha hami nyer, csak 1 himnuszt jatszanak le.

rucinho
tavaly is megycsinálta! 😊

palikot fejbe kéne lõni,kész vok tõle!akkora egy köcsög marha.

zene egyenlő élet

<#nyes>

De a varázsgombot sajnos uccsó futamra kiszerelik

Count Adyn
Egy kis gombnyomogatás kérdése<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Szép volt! <#buck>

Inen nehéz bukni

osszes szektort ugyertette palik hogy minden edzesen es futamon is, de nem tudom valojaban sectorokban mindben leggyorsabb votl e. vaalami oldalon meglehet nezni talan.

Máté94
Nem fogják!😄
Pffff...Rajtcél gyõzelem,leggyorsabb kör,összes szektorban leggyorsabb...Ennyi😊

Nandusz
halbörtönt remélem keményen megbüntetik.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Count Adyn
Grat Lajosnak, úgy állunk mint tavaly😊 Idén meglesz neki szerintem, de csapat VB t viszi a Ferrari^^

Máté94
Hamilton!!!!!!!!!!!!
Éljen!
Trükk? Nincs trükk,Massa-t bevárta Kimmi,mehetett vagy félgázzal hogy utolérje a pöszegyerek...
Hamilton hozta amit kell,a legjob f1 pilóta idén is,hibátlan futam. Kimmi-t sajnálom hogy elkellett vennije a gázt a pöszegyerek miatt...
Hamilton SZÉÉÉÉÉÉÉPVOLT!<#eljen>
finish😊

Nandusz
kiminek ideiglenes motor problémái voltak.

Shiwo
hopsz..kimenek 5 percre és már lemaradok valamirõl..milyen trükkel cserélték meg a ferrarikat ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nearo
járjunk esõtáncot :F

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Punker
esõ nélkül sz@r az egész.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

isten hozott a 2008 as forma 1 ben, manapság ez van mióta elcseszték az aerodinamikát

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

sajnos igen a mai futamnak ez a legnagyobb erdekessege, hiszen ritka unalmas egy futam volt.

Istencsászár
Most ez a mai nap legnagyobb érdekessége?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

az a 8 az 5.5-6 volt fisichellas eset elott. es folyamtaosan gyorsabb votl haminel 3-5 tizeddel koronte. dehat ugye mar kozeledett a boxkiallas, nah meg utolerni es leelozni ket kulon dolog, szoval attertek a massa elengedos verziora, addig siman lett volna lehetoseg arra hogy raiko megelozi/kiloki hamiltont.

dehat nem tudom te lehet valami mast nezel. vagy csak total analfabeta vagy ehhez.

Nandusz
Úgy látom te nem érted a lényeget, de még csak konyítani se konyítasz hozzá.
Tehát amikor a halbörtön akadályozta raikonnent, akkor épp az volt a ferrari taktikája, hogy megelõzze hamiltont. Nem az, hogy elengedje massát.
Vágod?

Istencsászár
Ne fröcsögj már... 8 mpvel vezet Hamilton, hacsak nem lesz mûszakki hibája, akkor teljesen mind1 Kimi mit csinál, ha meg Massát el kell engednie akkor meg pláne.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ennyi, ezert nem votl mindegy. ment hamilton utan, gyorsabb volt nala, de az a masfel sec amit a paraszt legutolso helyen allo olasz elvett tole, johet a "b" verzio.

Nandusz
Amíg nincs vége a versenynek, addig NEM mindegy!!
A másik meg, hogy tudnia kéne ennek az idióta halbörtönnek (fish =hal, cella = börtön), hogy mit kéne tennie a pályán és nem szétkúrni a versenyt.

perpill nem tokmindegy, futam vegere mar lehet mindegy lesz.

Istencsászár
"Miatta beszedett kimi vagy 1,5 mp hátrányt."

nem teljesen tök mind1? ...

Nandusz
Már elnézést, de eza barom Fisicella annyira ostoba, hogy nem engedni el a versenyben lévõ autókat. Nem értem, hogy ez mit keres még a forma1-ben.
Miatta beszedett kimi vagy 1,5 mp hátrányt.
Szal az izgalom az ugrott jelentem...

mer szar most massa?