182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
úgylátszik nem nézel formula1-et. Rendkívüli hülyeségeket írsz -
-
ez a vége nagyon kellett... -
Az teny, h nem volt motivalt, de attol meg jo pilota! -
de jó pilóta és ezt nem tagadhatod. amikor vb címet nyert megérdemelten nyerte, mivel se alonso se lajoska nem tudott olyan stabilan menni mint raikönen az utolsó futam utolsó köréig. az hogy lajoska elrontotta mák volt neki. de nézd csak meg 2008 bajnokát. ha glock nem adja el magát a mclarennek akkor massa 2008 bajnoka és nem lajos -
Fagyizásnak mi köze a motiváltsághoz? -
Ja, ezt kellene, csak nehez elmenni szotlanul az ilyen idiotak mellett... -
Az teny, h sumi jo pilota, de nem akkora istencsaszar, mint ahogy beallitod! -
Hát majd mostmár az lesz :))
Előbb utóbb megunja, ha nem válaszol az üzenetére senkisem :D -
G_ArchAngel #95101 Miert nem ignoraljatok?
nem kell szolni hozza vagy valaszolni, teljesen normalis volt a topic, amig meg nem jelent ma is... -
többek között ezért utálom... -
Meg fogsz lepodni, de nekem abszolut nem a kedvencem, sot nem is kedvelem! De attol, hogy nem kedvelem meg elismerem a kepessegeit es nagyon jo pilotanak tartom! Nem attol lesz valaki jo, h te kedveled vagy nem! Ezen gondolkodj el... bar inkabb ne, nem akarok lehetetlent kerni:) -
Ez lemaradt:
*miért győzte le egy bizonyos Heikki Kovalainen?? -
te nagyon buta vagy:)
én nem kedvelem Scumit de elért valamit és azt nem otthon ülve érdemek nélkül tette. De neked ezt magyarázhatom,a barátodnak kicsivel több esze van mint neked,vele szívesebben vitatkozom... -
tény és való hogy májkül a legtapasztaltabb de mióta nyugdíjba ment volt azért pár olyan pilóta ( Hamilton-Raikönen-Alonso-Vettel) akik közel olyan szinten mozognak. ény és való hogy meghatározó személye az f1 nek. de ez már a múlt. ja és raikönen nem hiába cserélték le. sajnos már 0 motivációval versenyzett. lásd csak a malajzia-i futamon a fagyizást -
megtudod magyarázni ezt az állításod?:) -
Ha Schumacher olyan világverő pilóta mint azt te gondolod akkor 2005-ben a Race Of Champions(Bajnokok Tornája) egy bizonyos Heikki Kovalainen??
Meg Most miért nincsen ott az élmezőnyben?
Mert nem esélyes a futamgyőzelemre? Na, neki sokáig a leggyorsabb autója volt, tehát nem volt valami nehéz összehozni azt a 7 azaz HÉT világbajnoki címet.
Vagy most is tévedek?? -
szerintem fejezzük be,teljesen más véleményünk van az adott pilótáról,én utálom mint egy darab kulát neked meg gondolom a kedvenced és minden áron megvéded,én is így tenném...És így is van ez jól,még szerencse hogy nem ugyanazt szeretjük:) -
Te tenyleg gecibuta vagy
-
Ez F1 topik es nem "Ki a legnagyobb autoversenyzo a vilagon"!!! Mi nem azt mondjuk, h Raikonnen jobb vagy rosszam Suminal, hanem azt, h nem kozpszeru, ez Teny es a tenyek makacs dolgok! -
nagyon nem vágyom a kipróbálására(az igazinak),és igen próbáltam már és ezért írtam,2 kör után meguntam,semmi értelme,mint mondtam a buta Jenkiknek való sport. -
gratulálok,nagyon értelmes hozzászólás volt,ezért megért idejönni barátom -
Raikonnen fan clubra átírjuk a topik címét?szeretnétek?mert amúgyis az megy itt állandóan,pl most is hogy ő a világ legjobb Formula1-es pilótája mind azt 1 azaz EGY óriási mákkal nyert VB-címével mit számít Schumacher 7 azaz HÉT világbajnoki címe,pont egy szinten vannak:)vicc milyen mértéket ölt nálatok a vak rajongás:)de éljetek nyugodtan ebbe az álomvilágba -
Probaltad mar? Van annyira nehez jol menni egy ovalon, mint egy normal versenypalyan, ha nem nehezebb!!! Ugy latom, h az rfacctor topicba is irogatsz, ott ki tudod probalni! Akkor mondj rola velemenyt, ha kiprobaltad es csak akkor fikazzd, ha le tudsz nyomni egy versenyt egy nascar ligaban balesetokozas nelkul... bar erre keves eselyt latok
-
Azt hiszem kár volt az előző hsz-t leírnom.
-
utolsó mondattal 1-et értek és hozzátenném hogy remélem.Nem csábult volna el ha kap szerződést erre az idényre, de Valamiért nem kapott... -
oké
akkor bizony a nascar előfutama lehetne a Formula1. nagyon nehéz lehet egy oldalra forgatni a kormányt és tövig nyomni a gázt,ezt autós oktatáson 1órák között tanítják.az a buta Jenkiknek való sport,nameg úgy látszik neked -

-
Mert sztárok nem csak a Forma-1ben léteznek hanem máshol is. Ezt nem vetted észre?
Nem tudom miért ment el Montoya, de valószínű, amerikában sokkal jobban érzi magát és ott tud lenni a családjával és szerintem kellően megfizetik őt a NASCAR-ban is, és a hangulata is sokkal jobb mint egy Forma-1 hétvégének.
Raikonnen meg elcsábult a rally fele. Szerintem már nem fog F1-be versenyezni. -
Te írsz orbitális nagy faszságokat, ami még anyámnak is fájna, pedig ő nem is nagyon ért hozzá, és azt se tudná felsorolni, hogy milyen csapatok vannak. -
No Comment
-
A NASCAR nem gyengebb sorozat, mint az F1 es ott nem az nyer, akinek a legjobb autoban ul! Montoyanak nem visszalepes, h nincs az F1ben. -
lehet elfogult vagyok és nem feleslegesen flémelek hanem orbitális butaságokat írtok és javítom
-
Szerk:
Norbi, hagyd! Elfogult es nem tud objektiven megitelni... es szeret foloslegesen felémelni. -
Raikonnen nekem a legundorítóbb pilóta,Montoya az első helyeken?akkor most miért nincs az F1-ben ha akkora "sztár"?Raikonnen miért nem kapott szerződést az idei évre ha akkora "sztár" hívjuk inkább celebnek... -
Norbi, hagy elfogult es nem tud objektiven megitelni valamit... es szeret foloslegesen felémelni. -
Te nem láttad még Montoyát az F1-ben??
Mindig ott volt az első helyeken, nem értem miért "középkategóriás".
Ugyanez Raikonnen. -
na mégis okoska! ezt tudod csak mondani,normális dolgokat nem... -
PFF!!
Ez no comment. -
Új hír:
Schumacher visszatérésének tiszteletére családi és rokkant parkolókat helyeztek el a Rascasse kanyarban