FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Ez a FIA nak szól szerintem eléggé, nehogy eszükbe jusson valami csúnyaság😊

hümm
Azért Kova ezen kivül is szarul megy, nameg mindig alóla pereg ki az autó valahogy:S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

de mennyivel elegánsabb lenne ha azt mondaná, hogy Kimi nincs versenyben a VB ért, elengedett, mert a csapat érdeke ezt kívánta.

Nem volt utasítás, az õ döntése volt.

És a végére esetleg még annyit, hogy: Köszönöm..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Istencsászár
Olvasgattam, és eddig tagadja Massa kõkeményen... de szvsz igy beszélték meg, ha nem akkor lehet Massára fújolni mert nem szép dolog.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
Kézenfekvõ példa,...õt sem kedvelték a pályája elején (sem) és ez mégsem akadályozta abban, hogy az F1 történetének legeredményesebb tagja legyen.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
"Rob Smedley, Massa versenymérnöke viszont kerek perec tagadta, hogy Räikkönen csapatutasításra engedte el Massát.

""Számomra az volt a verseny legjobb szakasza, erõsen mentem, utolértem, és megelõztem (Räikkönent)" - mondta Massa."

"Mint ismert, egy hosszú kanyar vezet a hátsó egyenesre, és (Räikkönen) alulkormányzottsággal küszködött, ezért Felipe bekerülhetett a szélárnyékába. Nem történt csapatutasítás, egyáltalán nem. Sportszerûen, a pályán elõzte meg" - jelentette ki Smedley. "

Mint zsák a foltját....

Jól összeillenek a mérnökével😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Dede,és a kis pályamunkás ott ugrált rajtuk,hogy melyik a rossz😊
BaliBoy
Sajnálom nem értek egyet. Nem véletlenül választotta Schumit. Lehet, hogy most nem abból a megközelítésbõl beszélt, de nem véletlen, hogy õt választotta. Voltak bõven olyan emberek az F1-ben akiket hasonlóképpen nem szerettek. Sõt! Most is van akit ugyancsak sokan utáltak/utálnak. (Alonso)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kit--Kat
Valahogy meg sem tudtam ezen lepõdni 😄

Nem itt volt az pár éve, hogy öntudatára ébredt egy rázókõ és elmozdult a helyérõl? Amikor 2005ben elbukta a McLaren a csapat vb-t.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Rohadt egy unalmas futam volt...
Serleg meg igazi kínai gagyi széthullós <#hehe>
b-type
Ez így elég nagy répaság, az mellett hogy azt csinál amit akar hiszen a történetét õ alakítja.
Szal mindemellett amit írsz az nem áll....hiszen õ nem MS ilyen irányú eredményeihez hasonlítja magát, nem is a világbajnoki címekhez, vagy az életútjához...semmi ilyesmi.
MS kritikusai sem akkor kezdtek el höbörögni, amikor már a Ferrari-ból VB-t csinált...szapulták már elõtte is, és akkor mirõl beszélünk?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
Majd akkor, hogyha fogja magát és a Brazil nagydíjon félre áll, kiszáll az autóból, felbontja a szerzõdését a meklárennel és mondjuk át megy a Torro rosso-hoz vagy a Toyotához és velük nyer VB-t. Majd akkor hasonlítgathatja magát Schumihoz. Addig pedig psszt... és ne nagyképûsködjön! (lehet pont ebben a cikkben nem volt az, de szokott olyan nyilatkozatokat is tenni)

Ebben a cikkben kb semmi képmutatás,önsztárolás nincs,azt mondja ami a valóság,semmimást,ha tudsz mindenistálló rádfigyel,ha nem akkor hátul kullogsz mint fizikella és társai,ennyi....
A versenyzés pedig nem barátgyûjtésrõl szól...
A cikkíró is elmehet nyugodtan a rákba,pont az ilyen barmok miatt hozzák mindenhol hogy Hamilton képmútató,meg öntelt...Nem,egyik sem,a mezõny legjobbja,és versenynzik...Az ilyen barom cikkek/írások miatt terjedt anno Schumiról is el rengeteg emberben az a kép hogy Schumi öntelt/nafyképû...Gratulálok gyerekek,annak is aki bõrszín alapján utálja Hamiltont!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Count Adyn
Börtönbõl is nyilatkozhat nem?😄D😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Ez még szabadlábon van? már rég be kellett volna zárni, mocskos csaló... persze a világ nem igy mûködik, pénzel el lett intézve:I

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Képmutató? Lófaszt! 😄

A medve nem játék.

Tikal
gyulus visszaszolt 😄

hamiltonnak ez mmár meg lesz...bár jo lenne ha alonso nyerne 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CheAteR88
tudna vki adni egy oan linket ahol letom tölteni az összes futamot?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

igazad van ezt nem kell mégegyszer megnézni
BaliBoy
Kapni fogsz tõlem karácsonyra egy tükröt, hogy nézegethesd magad benne.... kedves képmutató barátom.

a.carkey
Azért ne felejtsük el, ha nincs a FIA, Hamilton pont most világbajnok ...

A medve nem játék.

a.carkey
Elkezdte ...

A medve nem játék.

hoppááá ez hamar ment, nemszóltam

és amit hamilton kimitõl? 😊

lehet ezt még fokozni

greg benz
De a Forma-1 egyébként sem a jópofizásról szól..

greg benz
És amit múlthéten Massa elvett Hamiltontól azt visszaadta valaki??

ennyi -,-

es amit hami elvett raikkonentol azt nem adta vissza senki :\

tenyleg baz alul-t irt😄 automatikusan tulkormanyozotnak olvastam mivel palik azt is mondta😄 nah mindegy. az en reakciom a tulkormanyzottsagra ment😄

b-type
Tehetségkutatóprogramja majd minden csapatnak van az F1-ben..például.
...vagy Red Bull tehetségkutató programot nem kell bemutatni (sok sportban müködnek), és a többi és a többi.

Angliának kell egy jó versenyzõ: ez tény
szponzoroknak kell egy jó versenyzõ: ez tény.
Anglia-i szponzoroknak meg pláne: ez is tény
....
..és ez hol nincs így??!
Japánnak nem kellene egy autóversenyzõ, meg a japán óriásszponoroknak?
..vagy most melyik országot mondjami..
Ettõl függetlenül, és minden felül Hamilton-nak ki kellett emelkednie a gokartól elkezdve a nemzeti bajnokságokon át a nemzetközi bajnokságokig.
...hasonló utat járt be egyébként Heidfeld is, õ végül még is máshol kötött ki.

Szal szerintem ez egy korlátok közé szorított vélemény, Hamilton nagyon jól vezet...sõt mivel én Kovalainen-t is egész jó képességû vezetõnek tartom, így hajlok arra hogy a Ferrari-k jobbak mint a McLaren.
...és ezen felül a FErrari tud csapatként müködni versenyzõk terén, míg a McLaren nem...még ha kiesik is Kovalainen, általában a Ferrari-k mögül esik ki.
Alonso elverte a versenyben is, és a Tabella-n is, jelenleg Kovalainen a 7....

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Solten
Ehh, de unalmas futam volt b+ 😄

Saor Alba

Istencsászár
Ok értem, lehet van benne valami, de még nem egyértelmû, lehet csak jobban fekszenek Kiminek ezek a pályák.

Kit--Kat
Figy ezek amiket leírtam a Ferrari és Kimi oldaláról megerõsített tények, kár ezzel vitázni.

Elemezd a bajnok apsiránsod.

MrSpock
Talmáról lemaradtam,már későn ébredtem.Úgynézki ez ilyen nap volt mindenki simán nyert(Talmának külön <#taps>). Jah,angliának kellene egy bajnok,de várjuk meg az uccsó futamot!

Go Jeff Go!!!!

Kit--Kat
Az idõmérõbõl indulok ki, eddig csak szenvedett ott Kimi, mostanában sokkal jobb.
Ma Hamilton és a McLaren volt a jó, ezt nem kérdés, viszont nehezebb kocsival bucira verte Kimi a Massát, mint tavaly oly sokszor.
És ezt úgy, hogy Massának kellett volna szétkennia Ferrari agyát és púposkodnia Hamiltonon õ megy a VB címért.
Ebbõl indulok ki.

BaliBoy
Ha két hét múlva ismét nem fog neki menni akkor újra gumi melegítési problémái lesznek........?

gordon 24
Egyettértek!

Downhill!!

Istencsászár
Már a nagy között van... õ egy igazi versenyzõ, persze annak örülnék hogy ha látnám harcolni versenyezni a többek ellen, tudod olyan unfair, beképzelt módon😄

Laffite
én 04.50-kor keltem Talma miatt, meg is érte... de ha nem kelek korán valszeg akkor is bealszom, több mint 20 kört aludtam végig és az eredményhirdetést, de ahogy elnézem nem maradtam le semmirõl...

hamilton gyors gyerek, de emberileg egy szánalmas kis surmó, kár hogy nincs senki aki megszorítsa...

ha vb is lesz, ilyen mentalitással soha nem emelkedhet az igazi nagyok közé, csak egy név lesz egy táblázatban, akit a mercedes kiemelt a tömegbõl, mert angliának kellett egy bajnok a szponzorok miatt... lol

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

lac coo
Szerintem is.. Kimi kb ott volt ahol lenni szokott, Massa meg nagyon béna volt most Kínában ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
"Megoldották Kimi gumimelegítõs porblémáit, fél év után."

Kihez képest? Hamiltonra nem volt veszélyes, Massa meg kritikán aluli volt.

lac coo
Alul ...? 😄DDDDDDD
Amúgy tényleg szereti, mint ahogy Alonso is meg még sokan az F1-ben...
Igazából az alulkormányozottat ki szeretné ? 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kit--Kat
De megmagyarázta, hogy õ akkor futotta a leggyorsabb köreit és akkor nagyon jól ment neki, hát igen ütötte vágta a futamon a motiválatlan KimitXD

Ma Hamilton uralta a futamot, Kimitõl többet vártam, de szokás szerint az lassította a pályán aki csak tudta.

Megoldották Kimi gumimelegítõs porblémáit, fél év után.
Ugye ugye, a teteves alvós lassú finn...<#gonosz1>

zsutyesz
remélem, neked lesz igazad...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

MrSpock
Speciel én most azt tippelem,hogy nemlesz Hamilton bajnok az idén sem.
Bár nagy sansza van,de csak akkor lesz ha Felipe kiesik,mert szerintem nemfogja befejezni a versenyt.
Túl sokan vannak ellene,és ugye Massa hazájában nemlehet biztosra menni.

Go Jeff Go!!!!

zsutyesz
+ Alonso Kova ellen, ne felejtsétek el!<#taps>

Peppus
sajnos eltudom képzelni, hogy meg is kapja.

MrSpock
Ezen a futamon sem kaptam szívinfarktust!
Hihetetlen,hogy menyire uncsi tud lenni egy verseny,csak azért nem aludtam be rajta mert ugyebár előtte ébredtem.Volt vagy 4 előzés,köztük Massa ,Kimi elleni küzdelme:-))
Braziliában,remélem már lesz akció is!:-)

Go Jeff Go!!!!

BaliBoy
Akkor az okoskodásod alapján a FIA még jön Massa-nak 5 pontal.

zsutyesz
ja, ezen szétröhögtem magam 😄

SouD
amit hamiltontól elvett a sors... ja ilyen nem volt, mindig szerencséje volt.