182274
  • ShaiHulud
    firerock agymenese. szal kihagyhato. en sajnos nem igy tettem, btw miert nincs sg-n meg ignore funkcio?
  • bardocz
    Nincs.
  • madmanic
    úbazz..

van értelme százvalahány hszt végigkuksizni, vagy csak flém..?
  • desigo
    Nagyon pörögsz ma...
  • mcmoha
    Vegre ujra a top 10-ben a topic!
  • Black Ghost
    Az egész mai ténykedésed ezzel kezdted:

"MOntoya,Raikonnen?
    már megint kicsit elfogult vagy,két erősen középkategóriás pilótát azért ne hasonlítgassunk már egy Schumacherhez"

Ezek aztán megdönthetetlen érvek.
    Középkategóriás? Miért is azok? Vagy ez valamilyen szakértői vélemény, amit olvastál valahol? Hol kezdődik a csúcskategória?

Akikkel itt vitázol (pl: bardocz, Norbi1990) rendszeresen látom más sorozatok topikjaiba, és nekem az jön le hogy az autósportot úgy összességében szeretik, vagy legalább is érdeklődnek iránta. Ha valamit nem tudnak kérdeznek, ha nem értenek egyet vitáznak, de mindezt érvekkel teszik.
    Na ez az ami a te hozzászólásaidból hiányzik.
  • barmi
    Kezdődik a második szabadedzés ismétlése -> ITT <-
    ha esetleg valaki nem látta tegnap !

• Nightt
    Neked komoly problemaid lehetnek... tenyleg jobb lenne, ha halgatnal.

Egyebkent mi vagyunk a hulyek, h szoba allunk vele...
  • nonicks
    azt hittem már hogy van valami érdekes hír F1-gyel kapcsolatosan erre megy az idióta flém...nem unjátok még? minden héten valamelyik szerencsétlen neki kezd...
  • Firerock
    bár itt úgyse szidhatja senki kimit mert itt van a legnagyobb rajongói tábor talán az egész országban
  • Firerock
    én okítalak?
    annyira gyerek vagy még hoyg azt öröm nézni...
    és próbálsz mindenkit meggyőzni hoyg te milyen régen nézed a formula1-et...
    egy vicc vagy
    hogy én buta vagyok az f1-hez,ez lehet,de te se tudsz semmit,még annyit se mint én,emberileg és mindenhogy egy óriási 0 vagy,és ilyen senkiházi emberekkel nem is fogok vitatkozni.én veled befejeztem.SZIA
  • G_ArchAngel #95139
    egyebkent csak ennyit kell beirni googleba: KERS + Kimi + icecream - minimalis angollal is erheto leirasokat lehet talalni...
  • mcmoha
    A francba! Qrva lassan gepelek.:D
  • Kit--Kat
    Ahogy bardocz leírta ez be lett jelentve.

Nem fikázmánynak ment, csak ez egy mindig visszatérő sztori, ami már 1000x meg lett cáfolva és már kicsit uncsi.
  • mcmoha
    Remelem azt tudjatok, hogy Raikonen nem azert kezdett fagyizni mert tudta, hogy nem inditjak ujra a versenyt, hanem mert beszart az autoja?
    Mivel kb masfel eve tudta, hogy a macskazabalok ki fogjak rugni, miert lett volna motivalt?
  • G_ArchAngel #95135
    Gondolom nem zavar, hogy tonkrement a KERS az autojaban es a Ferrai mondta neki, hogy nem erdemes indulnia - szerinted nem lett volna botrany belole, ha csak szimplan kiszall fagyizni...
    Vegulis ez mar mellekes...
  • bardocz
    Be lett jelentve, hogy a kers szart be, és azért kellett kiállnia... Nem kellett hozzá ottlenni.
  • LaszloLedzenyi
    tán ottvoltál vagy küldték sms be? egyébként én igencsak figyelemmel követem úgyhogy nem kéne fikázni. thxbye
  • Norbi1990
  • Nightt
    Mondom, ne irjatok neki es akkor talan elhalgat!
  • Kit--Kat
    De ember...
    Én nem vagyok szakértő, csak 94-óta követem olvasok utána...
    Arkangyalnak, vagy Tottinak stb.. eszembe nem jutna ilyet írni mint neked, mert ők tudják miről beszélnek.
    Vannak nézetkülönbségek, de F1-ről beszélünk...

De te olyan látványosan buta vagy az Forma1-hez, hogy az leírhatatlan.

Ami nem lenne baj, de van hozzá egy idegesítő arcod, amivel még te próbálsz okítani.

Itt ebből a így baromságból ami tőled jön, nem kérünk...
  • bardocz
    4 évesen már apámmal néztem, sajna azokból a korokból már nem sok mindenre emlékszek, első osztályban meg már az osztálytársaimmal a versenyekről vitáztunk. 6 évesen kb olyan szinten voltunk, mint most te(vagy egy picit feljebb), szóval akkor fölösleges is folytatnunk.
  • Firerock
    adjál neki is,senkit ne kímélj,annyira sötét vagy hogy az már borzasztó
    veled nem is érdemes vitázni,semmit nem ér,neked egy rohadtnagy Atyai saller hiányozna
  • Kit--Kat
    Egyébként ez az f1-et nem követők szokásos baromsága.

Amikor fagyizott és kólázott, akkor már a Ferrari kiintette a rajtrácsról mert beázott a KERS rendszere.

Még1x a Ferrari szállította ki az autójából...
  • Firerock
    így volt[nem],veled ellentétben és Kitkat barátoddal komoly életkorotokból adódóan.
  • bardocz
    Hogy látta volna versenyezni Montoyát, azt se tudta akkor még, hogy mi az a F1
  • Firerock
    ide már cska te hiányoztál:)
    a mérhetetlen tapasztalatoddal amit mindig reklámozol
  • Kit--Kat
    Az a baj, hogy szörnyen buta vagy.

Ez még úgy önmagába nem baj, nem is tehetsz róla, hogy így születtél.

De ehhez társul, hogy kurvára közöd nincs az F1-het, kb annyi hogy feltudsz sorolni 4 nevet akiről már hallottál.

Ilyen alapon ne oszd az észt, mert nagyon szánalmas és nagyon nagy butaságokat írsz, kb. azóta, hogy "megtisztelsz" minket a jelenléteddel.

Az meg hogy kit utálsz a külseje, vagy a bukósisakja miatt ( mert hogy az jött le közelebbi összehasonlítási alapod nincs) senkit nem érdekel.
    Ha értelmes lény lennél tudnád kezelni az ilyen dolgokat, mert az ember attól, hogy valakit utál még betudja lőni hogy a tudása mennyit ér. Na te nem ilyen vagy + még a Forma1-et sem követed, még koca F1-esnek is kevés vagy.

És ez Räikkönentől függetlenül van így, mert a Montoyát hogy fikáztad le ?! Láttad egyáltalán versenyezni?
    Az egész itteni tevékenységed eddig egy nagy nulla...
  • Firerock
    ?:)
  • LaszloLedzenyi
    önfejű
  • bardocz
    Persze, ezt én is elismerem, hogy a végén már leszarta, de ne a fagyizással hozzuk már párhuzamba a motiválatlanságot:D
  • Firerock
    mint az oviban:)ennél intelligensebbnek tartottalak eddig...
  • LaszloLedzenyi
    de most komolyan, csak nézd meg az elmúlt éveket miket csinált. ha már vmi szar volt az autóval rögtön kiállt, feladta, gyors és rutinos pilóta és az eggyik legjobb , de nem sok motivációja volt már tavaly, igaz az autó is szar volt.
  • Nightt
    Sztem fogjunk ossze es senki se valaszoljon neki az ilyen flemelesre, hatha megunja es tobbet nem ir... Ki van benne?
  • Firerock
    igen énis,minden pilótát tisztelek,még akit nem kedvelek azt is,kivétel ezt a szőkecsgt
  • Firerock
    mitszólnátok ha csinálnátok egy nyaljuk ki Homiraiki kis finn hátsóját?
    az nagyon jó lenne,ott lehetne dicshimnuszokat zengeni
    amúgymeg leírtam a véleményem ami úgytudom nem tilos,nemkéne talán leugatni azt akinek más véleménye van mint neked. Olvass vissza nyugodtan.
  • bardocz
    Annyira tudhatta mindenki, hogy nem fog újraindulni a verseny, én sem áztattam volna magam az esőben:D
  • LaszloLedzenyi
    és ezt úgy írom hogy alonso fan vagyok mióta az f1 be van
  • bardocz
    Akkor bizonyára te sem vagy motivált, hiszen nyáron fagyiztál már minden bizonnyal.
    Szerintem picit korábban kezdtem F1-et nézni, mint te...
  • LaszloLedzenyi
    az hogy még mindenki az autójába ült és várta az ujraindítást a szakadó esőbe sisakba vagy az autója mellet, míg kimi már nyomta a puncsot édes tölcsérrel a boxba