FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hümm
Azért Kova ezen kivül is szarul megy, nameg mindig alóla pereg ki az autó valahogy:S
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem volt utasítás, az õ döntése volt.
És a végére esetleg még annyit, hogy: Köszönöm..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
""Számomra az volt a verseny legjobb szakasza, erõsen mentem, utolértem, és megelõztem (Räikkönent)" - mondta Massa."
"Mint ismert, egy hosszú kanyar vezet a hátsó egyenesre, és (Räikkönen) alulkormányzottsággal küszködött, ezért Felipe bekerülhetett a szélárnyékába. Nem történt csapatutasítás, egyáltalán nem. Sportszerûen, a pályán elõzte meg" - jelentette ki Smedley. "
Mint zsák a foltját....
Jól összeillenek a mérnökével😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem itt volt az pár éve, hogy öntudatára ébredt egy rázókõ és elmozdult a helyérõl? Amikor 2005ben elbukta a McLaren a csapat vb-t.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szal mindemellett amit írsz az nem áll....hiszen õ nem MS ilyen irányú eredményeihez hasonlítja magát, nem is a világbajnoki címekhez, vagy az életútjához...semmi ilyesmi.
MS kritikusai sem akkor kezdtek el höbörögni, amikor már a Ferrari-ból VB-t csinált...szapulták már elõtte is, és akkor mirõl beszélünk?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A versenyzés pedig nem barátgyûjtésrõl szól...
A cikkíró is elmehet nyugodtan a rákba,pont az ilyen barmok miatt hozzák mindenhol hogy Hamilton képmútató,meg öntelt...Nem,egyik sem,a mezõny legjobbja,és versenynzik...Az ilyen barom cikkek/írások miatt terjedt anno Schumiról is el rengeteg emberben az a kép hogy Schumi öntelt/nafyképû...Gratulálok gyerekek,annak is aki bõrszín alapján utálja Hamiltont!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
hamiltonnak ez mmár meg lesz...bár jo lenne ha alonso nyerne 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
lehet ezt még fokozni
...vagy Red Bull tehetségkutató programot nem kell bemutatni (sok sportban müködnek), és a többi és a többi.
Angliának kell egy jó versenyzõ: ez tény
szponzoroknak kell egy jó versenyzõ: ez tény.
Anglia-i szponzoroknak meg pláne: ez is tény
....
..és ez hol nincs így??!
Japánnak nem kellene egy autóversenyzõ, meg a japán óriásszponoroknak?
..vagy most melyik országot mondjami..
Ettõl függetlenül, és minden felül Hamilton-nak ki kellett emelkednie a gokartól elkezdve a nemzeti bajnokságokon át a nemzetközi bajnokságokig.
...hasonló utat járt be egyébként Heidfeld is, õ végül még is máshol kötött ki.
Szal szerintem ez egy korlátok közé szorított vélemény, Hamilton nagyon jól vezet...sõt mivel én Kovalainen-t is egész jó képességû vezetõnek tartom, így hajlok arra hogy a Ferrari-k jobbak mint a McLaren.
...és ezen felül a FErrari tud csapatként müködni versenyzõk terén, míg a McLaren nem...még ha kiesik is Kovalainen, általában a Ferrari-k mögül esik ki.
Alonso elverte a versenyben is, és a Tabella-n is, jelenleg Kovalainen a 7....
Elemezd a bajnok apsiránsod.
Go Jeff Go!!!!
Ma Hamilton és a McLaren volt a jó, ezt nem kérdés, viszont nehezebb kocsival bucira verte Kimi a Massát, mint tavaly oly sokszor.
És ezt úgy, hogy Massának kellett volna szétkennia Ferrari agyát és púposkodnia Hamiltonon õ megy a VB címért.
Ebbõl indulok ki.
hamilton gyors gyerek, de emberileg egy szánalmas kis surmó, kár hogy nincs senki aki megszorítsa...
ha vb is lesz, ilyen mentalitással soha nem emelkedhet az igazi nagyok közé, csak egy név lesz egy táblázatban, akit a mercedes kiemelt a tömegbõl, mert angliának kellett egy bajnok a szponzorok miatt... lol
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kihez képest? Hamiltonra nem volt veszélyes, Massa meg kritikán aluli volt.
Amúgy tényleg szereti, mint ahogy Alonso is meg még sokan az F1-ben...
Igazából az alulkormányozottat ki szeretné ? 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ma Hamilton uralta a futamot, Kimitõl többet vártam, de szokás szerint az lassította a pályán aki csak tudta.
Megoldották Kimi gumimelegítõs porblémáit, fél év után.
Ugye ugye, a teteves alvós lassú finn...<#gonosz1>#gonosz1>
Bár nagy sansza van,de csak akkor lesz ha Felipe kiesik,mert szerintem nemfogja befejezni a versenyt.
Túl sokan vannak ellene,és ugye Massa hazájában nemlehet biztosra menni.
Go Jeff Go!!!!
Hihetetlen,hogy menyire uncsi tud lenni egy verseny,csak azért nem aludtam be rajta mert ugyebár előtte ébredtem.Volt vagy 4 előzés,köztük Massa ,Kimi elleni küzdelme:-))
Braziliában,remélem már lesz akció is!:-)
Go Jeff Go!!!!