FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiert Alonsot se Monzaban, a box bejaratnal.........

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Count Adyn
<#wilting> remélem ezt csak viccbõl kérdezted

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Máté94
FIA=Ferrari nem tudom mi<#eplus2>
MaSzKa
<#idiota>

MaSzKa
itt miért nem büntették meg massát?

záróvonal - veszélyes rész

Punker
jaja a sok szárnyat kiírtani!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

oneal1
sztem pont a motorokat kéne meghagyni ahogy vannak!

én a kasztni-kat egységesíteném. akkor jobban együtt lenne a mezõny

!Forza Ferrari!

zsutyesz
"Úgy gondoljuk, hogy a standart motor nem jöhet szóba. Az már nem lenne többé Formula-1!"
Ennyi a lényeg!

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Hihetetlen hogy lehet ilyen ostobasagot kitalalni.. Eloszor beszivtak a nagy autogyartokat az F1-be.. Felvasaroltak a kis magancsapatokat, es belenyomtak hihetetlen osszegeket.. Most meg lehetetlenne tennek, amiert bejottek, hogy magukat mutogathassak..😊) Egy Ferrari, vagy egy BMW miert menne mas motorjaval, nonszensz...?!?!

M@TriX
egyet is értek vele, remélem Börniék is átérzik ennek a súlyát...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

autoszimulator
Ezzel hogy elengedték Hirvonent mindketten, még van esélye, bár nem tartom sokra 😊 Kevesebb esélye van mint Massának 😊

.: mobilize.hu :.

Minstrel
még nem lett

http://topgearhungary.blogspot.com/

Norbi1990
De már Loeb VB lett.(ha jól tudom)
bordy
"A Toyota és a BMW is kiszállhat a Formula-1-bõl amennyiben bevezetésre kerülnek az egységes motorok." (itt megjegyezném hogy szegény maszka 😄)

asszem nem is érdemes több szót errõl említeni. ha ennek ellenére is akarni fogják akkor igazi hülyék.

autoszimulator
Jah, ez megy pl WRC-ben is... A Fordosok nem enyhén és leplezetlenül tolják elõre Hirvonent, mert már csak neki van esélye Loeb ellen. Ez ott ki van mondva, és nem nagyon zavar senkit...

.: mobilize.hu :.

csakhogy a reggelt beindító szójáték meglegyen:

megfejtés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Robert Tubica

(remélem sikerül jól beszúrni a képet és a spoiler dobozt, mert sg-n még sosem csináltam még ilyet 😄)

Brezoli
Szerintem bármilyen egységesítés tökreteszi a sport.

Gundark 1 1
Igen. De aki túl távol kerül a többiektõl (elõre megy) azt ki kell szavazni, mert nyomasztja a többieket hogy miért megy annyira (Gondoljunk csak Massára mi történt mikor Kovalainen nyomás alatt tartotta) A lemarad azt meg csak simán meg kell büntetni.
nearo
és 300km hosszú, hogy azért a versenytáv meglegyen

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

SouD
De 100m széles, nehogy kiszorítsák egymást. Meg legyenek sínek, nehogy kicsússzanak.

kirol
Oválpálya? Hülye vagy? Egyenes csak!
Az ovál nem egységes, mert nincs benne jobb és bal kanyar.

SouD
Meg legyen egységes "én jobban értek a forma-1hez topik".

nearo
egységesítsük a ferrari lámpás rendszerét a boxutcában...
meg legyenek egységes pályák (oválpálya pl XD)

kirol
Inkább legyenek egységes robot pilóták!

b-type
Kinek mikor volt az elsõ kiállása, azaz milyen nehéz autóval küldték a qual 3. szakaszára.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Minstrel
ezek milyen számok is?

Sõt a szerelõk is egységes kaját kapjanak...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Legyenek mar a pilotak is egysegesek.. Klonozni kell Schumit 22 peldanyban, aztan hajra.. Soot Eclestonet is, es Ot minden csapat elere...

b-type
Ez az év volt annyira zavaros (mindenkinek volt problémája ahogy írtam lejjebb), hogy Kovalainen-nek elõrébb kellett volna végeznie.

Jó akkor nézzük számszerûen jópárat:
Sepang:
Hamilton 19
Kovalainen 20
Massa 17
Bahrain:
Hamilton 2
Kovalainen 21
Massa 21
Monaco:
Hamilton 6
Kovalainen 34
Massa 33
Kanada:
Hamilton 19
Kovalainen 19
Massa 19
Silverstone:
Hamilton 21
Kovalainen 19
Massa 21
Hockenheim:
Hamilton 18
Kovalainen 21
Massa 20
Hungaroring:
Hamilton 19
Kovalainen 21
Massa 18
Valencia:
Hamilton 17
Kovalainen 20
Massa 15
Spa:
Hamilton 11
Kovalainen 13
Massa 13
Monza:
Hamilton 27
Kovalainen 22
Massa 22
Singapure:
Hamilton 17
Kovalainen 17
Massa 17
China:
Hamilton 15
Kovalainen 18
Massa 14

miért nem sikerült megverni a Bmw-ket és a REnault-t..miért van lassan feleannyi pontja mint az elejének, amikor ez az év senkinek sem volt ideálisnak nevezhetõ.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mersant
hiaba vagy ugyanolyan gyors mint a csapattarsad ha tobb uzemanyaggal mesz es nem tudsz az 1. rajtkockabol indulni. elozni szinte lehetetlen, nem tudod atkuzdeni magad a tobbieken es igy rengeteg idot, uzemanyagot, gumit vesztesz...
es Kovaleinen sokszor onhibajan kivul nem szerzett pontot, mint pl. most is

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

b-type
Egyáltalán nem,..Hamilton-nak olyan csapattárs kell aki a Ferrari-nak bezavar.
Olyan csapattársa nem igen van szükség aki jelenleg Vettel-nek zavar be.

Neki ebben a helyzetben arra lenne szüksége, hogy Kovalainen megelõzze a Ferrari-kat, és ha õt esetleg kiforgatják vagy más probléma akad akkor legyen aki pontot rabol a Ferrari-tól. Arról nem is beszélve, hogy képes legyen az 1-2-re, vagy hogy akár az elõfordulhasson ami most a Ferrari-nál.
De nem képes rá, és nincs is értelme erre számítani az eddigiek alapján, ez a vb Hamilton melója, vagy sikerül neki egyedül vagy nem.

a.carkey
Tök mindegy. Hamiltonnak most egy olyan pilóta kellett, aki nem zavar be. Az már más kérdés, hogy pl. a csapatvébére így igazából esélyük sincs.

A medve nem játék.

a.carkey
Persze. Pont akkor lassul le Kimi, amikor Massának minden pontra szüksége van ... 😄

A medve nem játék.

b-type
? nyerésre??

Kovalainen nyilatkozat: ha igaz..
- elhinném, ha Hamilton mögött végezne...még akkor is ha az egyik, esetleg mindkettõ Ferrari férne be neki. De Kovalainen a Bmw-vel és a Renault-val harcol, és a tabella 7. helyén van egy olyan évben ahol Kimi egyértelmûen alulteljesített, Massa-t a saját esõs forgásán kivûl a csapata és a technikája is hátráltatta, Hamilton pedig hol ennyi rajthelyes büntetést kapott, hogy hozzáadtak az idejéhez.
Mindegyiknél eltekintek attól, hogy mi jogos meg mi miért...ez a helyzet.
Ebben a kialakult helyzetben Kovalainen jelen pillanatban 7. a tabellán, mind a 2 Bmw elõtte van, és az egyik Renault is, és lassan feleannyi pontja van mint az élmezõnynek.
Mirõl beszélünk? Ez a nyilatkozat csak fals lehet, egyértelmûen csak rosszul jöhet ki belöle.
Amennyiben õ nem, azért még a csapat bonthat vele szerzõdést..
Én meg is tenném.

a.carkey
Már kényszermunkán a serleget készítõ 4 éves Wang Tsi 😄.

A medve nem játék.

Mersant
teged is zavarna ha a csapattarsaddal kiveteleznenek, neked meg eselyt sem adnanak a nyeresre...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

massa otthon nyeri meg a vb címet!
McLarennek sem lesz jó Kova hosszú távon, megnyerni az egyéni vb címet, de 10-20 ponttal lemaradni a csapat vb-rõl több, mint gáz...
ha a mclarennek fontos a dolog, akkor a régi ferrari teamet összedobják (schumi + barrichello), erre a szerepre tökéletesen alkalmas lenne szerintem button vagy webber

SouD
hamiltont majd kifütyülik 😄

azz mien ironikus lenne ha mass anyerné a brazil nagydíjat hogy örüljenek a hazaiak és hamilton bejönne 2. nak hogy meglegyen a vb.

Minstrel
McLaren-nek szerintem Kova pont jó, mert nem veszélyes Hamiltonra, igaz a Ferrarikra se nagyon, de mitbánják' õk akkor már. Ha lenne ott még egy Hamilton szintû pilóta az megint csak álmatlan éjszakákat okozna Dennis bácsinak gondolom.

Peppus
Mindenki ilyen sírós lett a mezõnyben? 😞 Azthittem Kova picit komolyabb ennél 😞

b-type
Az elvárható lenne, hogy a 4. helyen legyen a tabella-n, ne pedig a 7. helyen.
Ehez nem kell taktika, egyébként meg csak azt tudom mondani mint amikor Rubinho kezdett fújni MS-re meg a Ferrari-ra...el kell menni, nem kell aláírni szerzõdéseket ha így érez.
De Kovalainen nem teljesít jól, nem Hamilton mögül de a Ferrari-k elõl potyog ki. Hanme õ a Bmw és a Renault-tal csatázik.

Istencsászár
Azért nem szokott olyan hûde nagy eltérés lenni a taktikák közt😊 nem azon a pár körön múlik. Kova lassú Hamiltonhoz képest, ezért érthetõ hogy a McLaren nem neki fogja tolni a szekeret... neki annyi lett volna a feladata az idei évben hogy segít a csapatnak a konstruktõri címben, de ez sem ment neki, persze volt 1-2 peches futama amirõl nem tehet, de sok pontot veszített azzal hogy eltünt az élrõl és beleszürkölt a versenyekbe... ezt így nem lehet, és nem a csapatra kell fogni hanem gyorsnak lenni, tanulni és megpróbálni kihozni a maximumt az autóból.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
ezse ötsázs darabja😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gundark 1 1
Ném kérsz, kici olcó jázókõ? Kimárádni pár futam után 😊 Van szejleg is olcó. 😊