182155
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#173537 -
#173536 Azt kell itt megérteni, hogy a pálya kanyarodik. -
pr3cious #173535 Csak úgy szólok hogy a noname szar leggyorsabb utolsó! kör amivel megnyerte a harmadik helyet. Csináld utána.
#173533 Elismerem mint versenyző de mint ember egy 16 éves a lelki világa és az ízlése, annyira kínosan akar lazának és menőnek látszani. -
#173534 Landónak a pályára érkezéskor túl magas volt a testhőmérséklete:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután egy hideg vizes palackot tartott a homlokához, beengedték. -
#173533 Tényleg közre játszik a véleményemben hogy hihetetlen unszimpatikus amit művel, nálam pont az ellenkezőjét éri el. Én nem vagyok rasszista én a szar embereket nem bírom tök mindegy milyen bőrszínű. De ez a rose gold millionareként ki állok egy láncal és lakattal a nyakamban:D Na ne:D Amikor mondja hogy ő a gettóból jött, miva? Gyere öcsém leviszlek Szikszóra egy kis közmunkára, ls ez még nem belső mongolia.... kretén na -
#173532 Miva? :D -
pr3cious #173531 Teljesen mindegy hogy van vagy nincs ez nem pingpong -
#173530 Van hely vagy nincs ? :) -
#173529 Igen? itt is azt hiszem a merci van hátul de még mennyire... -
#173528 Értem ez Albon hibája mert optimista volt és megbizott egy 6x vb győztesben, múltkor azért hibázott mert előtte ment ott simán hátúlról kibaszta. Tudjuk hogy Lewia fanboy vagy de nem kellene túltolni...
Mert ahogy látom Albon csak szép lehet okos nem,vagy a z a megoldás hogy a nagy Lewist nem lehet megelőzni? közelébe menni mert neki jár a hely? Tényleg fejtsd ki hogy lehet a közelében lenni hogy nem bassza ki a szerencsétlent :D
Hozzá tenném szabályok szerint a pozició megvolt , innentől Lewis hibája és pont! Nehogy koppanjon és kirakják legközelebb mint a szart...
Bevallom eddig semleges voltam irányában de mióta fulllba tolja a kretént nulla szimpátiát érzek az irányába.
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2020.07.05. 21:19:31 -
#173527 Nekem másik képem van. az ütközés pillanata .: Illetve kicsit utána ,
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.07.05. 21:14:50 -
pr3cious #173526 Nem mozdul a kormánya szépen sodródik egyenest kifelé :D -
#173525 Tessék, itt látszik, hogy amikor kipöckölte hol helyezkedtek el a pályán. Innentől ha valaki azt mondja, hogy hát mit tudott volna tenni Hamilton, az eléggé wtf...
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.07.05. 20:59:52 -
#173524 Ez egy versenypálya, ott előz, ahol tud, főleg a Merciket, amik egyenesekben lenyomják a Red Bull-t. A kép csalóka, mert a jobb széle után nem egyenes következik, hanem az még a kanyar bejárata kb, ezért kapta a büntit. Nem tudott jobban kimenni már Albon, mert az íven volt. -
#173523 Na és? ha jól tudom egy autónyi helyet kell hagyni nem? Az megvolt. Azért nem minden balf@szságot Hamilton-nak kell megoldani, ott a hely és lehet kigyorsítani.
Alonso hol hagyott akár ekkora helyet is? Értem én hogy most ugye nem szimpi mert kiáll valamiért, de mi a gond, a kormánya nem mozdult az autó íven maradt, és Albon-nak megvolt a hely.. -
#173522 Basztam volna be áthajtásosra, ahogy Maxot is tavaly. Másik poszt igen rengeteg helye van Albonnak kb. 3x annyi Lewisnak.
Mint írtam nem jár neki alapból semmi, ugyan annyi mint többi versenyzőnek, olcsón megúszta. -
#173521 tehát ha Albon tovább megy akkor nincs büntetés?
A szituációt kell büntetni, nem a következményeket, különben persze hogy hülye ítéletek születnek...nekiment nem tört le semmi, oké vs. nekiment letört egy aeroelem:5mp bünti, nekiment leesett a pályáról-sóderágy/kiesés: 15mp bünti
elütsz valakit, 10éve, de ha a nyertes lottószelvény van nála akkor 40év?!
A szituációt kell nézni, és csak azt. Márpedig ott Hamilton íven volt, a kormányon nem nyitott, és Albon-nak bőven volt helye... -
#173520 Képzeld el, hogy Albon így bukik el egy VB címet, mert ilyen meredeken előz(ne) egy Hamilton ellen ... :) -
pr3cious #173519 Még mindig nem érted :D azért kapott büntetést mert kilökte Albont és lenullázta az egész versenyét, most képzeld el hogy mondjuk pont így lesz világbajnok Albonnal szemmel? inkább a pofám leszakad hogy kilökött egy dobogóképes versenyzőt és ilyen olcsón megúszta.
Járt volna a 15s mert így legközelebb is el fogja játszani azt hogy nem fordul el, valahogy akkor pont elfelejtette a rázókövet használni -
#173518 jaja, tök jól látszik mennyi hely van Albon-nak..
tök laza hogy az 'arany generációnak' bezzeg mindent lehet, amennyiben tavaly Monza-ban Hamilton nem megy le a pályáról, hanem hagyja hogy nekimenjen Leclerc akkor lett volna csak büntetés? addig csak jegyzik..
Albon kívülről ráfordul Hamilton-ra, ez sosem egyszerű, ott van a rázókőig a képből ítélve egy méter...Hamilton pedig az ívén ment, semmit nem nyitott a kormányon.
Tök mindegy, de azért az hogy ezt Verstappen simán megtehette, Hamilton-nál kapásból büntetés az röhej. -
#173517 Meg kellene kérdezni Albont, hogy biztos hogy mégegyszer ott előzne-e ! :DDD Amúgy persze, ütközés, valamennyire jogos a bünti, de te is tudod így elétekeredni valaki elé aki sokkal rosszabb tempóban van kész öngyilkosság ... ez olyan Vetteles volt, bumm bele majd lesz valahogy aztán majd jól höbörgünk :) Megérte ...? Meg kellett volna becsülni a a lehetőséget amit kapott , ha nincsnek ilyen szerecsés dolgok ,a Mercik úgy körbekocognak, hogy a fél körön belül nincs senki ... -
#173516 Hagyjuk én csak trollkodok:)
Lando mekkora volt az odabaszom a földhöz a pezsit
Ez csak Monacoban lett volna nagyobb ott áll a hercegi pár ez meg odabassza a pezsit
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2020.07.05. 19:59:35 -
#173515 Óóó hogyne, biztos nem tudta megoldani. Én nem mondom hogy szándékos volt abszolute, hanem oda jutott hogy szerinte járnak neki dolgok ebben a nagy antirasszista kampányban, na nem járnak... -
#173514 Onboardon megnézve azért nem igen kekeckedett Hamilton... Szerintem nem tudott jobban aláfordulni . -
#173513 Mondjuk csalóka mert itt már megbaszta szerintem. de jól mutatja mi törpént. -
#173512 -
#173511 Éreztem én is hogy megvan a pozi :D :D
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2020.07.05. 19:42:30 -
#173510 Biztos nem a rettentő izgalmas Hamiltont :D Régen jó volt de ez a dominancia neki sem jó... -
#173509 Egyébként én B-type al értek egyet, Hamilton megállni se tudott jedierővel hirtelen ,kormányozni se tudott jobban. Végig lassított ahogy bírt.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.07.05. 19:27:04 -
#173508 Azért ott Albon elég zöldfülü volt, simán megelőzhette bárhol a lágy gumikon , pont a legneccesebb módon akarta ... Ha biztos fölényben vagy azért illik megvárni a legbiztoságosabb helyzetet . De hát ebből tanul az ember :) -
Stockbauer33 #173507 Ha kiszáll a Hamilton kitnéznek majd?A nyulakat? -
#173506 Lol, mi lett volna enyhébb Hamiltonnak, ha odamegy hozzá egy sportbíró és rácsap a fenekére? :D Amúgy meg nem tudom mi a baja itt néhány embernek Lec-el, segített ma neki sok minden, de amikor menni kellett, akkor ment és stabil volt, amúgy meg abszolút szimpatikus a srác és Norris is abszolút megérdemelte a dobogót. -
#173505 Toto azért ez arcpirító na :D
"A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint túl kemény büntetést kapott Lewis Hamilton az Alex Albonnal történt incidens miatt, ami végül a hatszoros világbajnok ausztriai dobogójába került." kérdem én mibe került Albonak?
"Párszor visszanéztük az erről készült videót. Teljesen Lewisé volt a kanyar, Albonnak körülbelül a pálya 40 százaléka állt rendelkezésre, hogy bevegye a kanyart." Lewisé volt a kanyar? Hátrébb volt egy fél autóval :D
Albon helyében kurva komolyat betartanék neki legközelebb, teljesen véletlenül úgy lebasznám a pályáról mint a fost . -
#173504 Na. :))
Valszeg nem véletlenül jutottak eszedbe ezek a szavak egy egyszerű véleménykülönbségre.
Ahogy elnézem nem én hisztizek :D
szal ja, igen, az hogy nyit a kormányon az bezony egy ilyen dolog, szoktunk még ilyeneket használni,..elúszott a hátulja, megblokkoltam a kereket..stb. Többet nem mondok nehogy ne tudd kezelni. -
#173503 Lehet hogy simezni kellett volna neki is szokja az autó versenyt :D -
#173502 Anyám :D :D :D :D :D :D :D -
simonl #173501 Jaj öreg, hagyd már ezt a fotelszakértő guru dumát, "nyitott a kormányon"?
Meg ne magyarázd már, hogy nem szándékos volt.....
Pontosan tudta ki jön mögötte, pontosan tudta mit veszíthet....ennyi.
Komolyan nem akartam személyeskedni, de egy hamilton fan -nak ugyanazt a 8 éves hisztis hülyegyerek szintet kell hoznia? -
#173500 Folytatolagosan elkövetett büncselekményért nem kap Hami bünti pontot? 3 Verseny 2 kill :D Fent áll a bünismétlés veszélye :DDD
A nagy rasszizmusban azért szolni kellene neki hogy ez ótó verseny itt felbukkanhatnak különféle tárgyak melletted :D Mostanában megszokta a time trialt... -
#173499 "az Alfa Romeo a maranellóiak többi ügyfelével szemben a Ferrari 2019-es hatalmas vitája miatt kisebb teljesítményű motorját kapta"
Ennyi. Giovinazzi szerzett 2 pontot. Ez is valami miután Kiminek konkrétan nem tudom mi lett a kerekével, de ilyet még nem láttam. Defekt ja, leeső kerék hülye szerelők miatt, ja. De ez mi volt? Mint amikor Hakkinennek leesett a hátsó kereke Silverstoneban. -
#173498 Igen, Leclerc, Verstappen, Raikkonen, Kvjat. Ezekben biztos voltam, hogy nem. Vettel kapcsán gondolkodtam, hogy melyik fajta német, de a letérdelős fajta, tehát jövőre Mercedes motoros autóban látjuk majd. :)