FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy látszik a Merci vagy Hamilton nagyon érzékeny a turbulens levegőre. De ezt már sokszor láttuk meg nyilatkozza is mindig Hamilton, hogy nem tud közel kerülni az előtte lévőhöz.
Egy lehetőségük lett volna még ha kicsit később kb az 55-56 kör környékén váltottak volna esetleg pirosra de ott pont úgy nézett ki kihúzzák a végéig, meg ott már kb 8-10 másodpercet kellett volna ledolgoznia Maxnak amit vagy bírt volna a gumi a végéig vagy nem. Aztán nagyon beindult Hamilton, Verstappen alatt meg elfogytak a gumik és ez lett.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.08.05. 10:02:04
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Ha Verstappen ha felteszi a lágyat HAmi utáni körbe akkor 2mp-et kelelt volna ledolgoznia puhább gumikon, nem 20 mp-es ahogy Haminak. mégha erősebb is a merci a végéig nyilt lehetett volna a küzdelem, és valahol csak befért volna .
igy se volt azért anynira rossz verseny, igaz, csak az első kettönek, a többi versenyző nem velük versenyzett.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2019.08.04. 22:06:51
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
DE legyen meg az örömöd, azt se nagyon értem, hogy verstappen ha egyböl kijön lágyakért, akkor nála lett volna gumi elöny, amivel azt a 2mp-et ami a gumicsere miatt ujra második lett volna le tudta volna dolgozni és elég elönyt is ki kellett volna tudnia autózni a fennmaradó 20 kör alatt. mások 30at elmentek lágyon akkor a 20 simán ment volna.
Hamilton mikor feltette az egyel puhább gumikat több mint 1 mp-et hozott körnként verstapenen.Vettel kettövel puhább gumit rakott fel mint leclerc elöbb mint hamilton és csak az utolsó elötti körbe tudta megelözni, mikor nem is volt anynival lemaradva egymáshoz a 2 ferka.
Ha a 2 gumi keverék között ekkora különbség van akkor vettelnek simán elöbb meg kellett volna elöznie leclerket és még akár veszélyesnek is kellett volna lennie Hamiltonra mikor ö kiállt a közepesért.
Ehelyett 1 perc hátrányt sikerült összeszednie.
Mercedes huzasa ismet bejott bar mikor a Schumi-Rosberg paros akkor is ilyen osszeszedett csapat lett volna
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.08.04. 16:58:56
Mindegy is, ez a futam pont olyan szar volt, mint az elmúlt 3 futamot leszámítva az év eddig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Kik ezek <#wow3>#wow3><#wilting>#wilting>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(