182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Valencia testvérem, múltkor Barcelona...Abu Dhabi...Hungaroring... -
Azt gondolná az ember, hogy ha nincs Palik, akkor színvonalas a közvetítés, de nem.
Az első volt, amikor kijött Hamilton és nem értették miért ilyen korán, pedig alig fért vissza Alonso elé, aki később jött, az mind megszívta és mögé került, aztán volt az a csatornafedél marhaság, pedig szerintem a szalagkorlátot javították, majd végül az Alonso körbeautózásán csámcsogtak, amikor nyílvánvaló, hogy 78 kör alatt szarrá kopott a gumija, összevissza csúszkált már, a 3. SC után is egy kör alatt 5 sec hátrányt gyűjtött be, csak szemmel követte az eseményeket, még két kör és defekt. Szóval a közvetítés 0 színvonala megvolt megint. A futam meg az 50. körtől dögunalom volt, majdnem bealudtam. Kell az a tankolás. -
n003 #95466 ?? -
madmanic #95465 neeeem.. csak Monacot meg Szingapúrt..
Minden maradhat aminek a nevében benne van hogy VERSENYpálya..
-
mivan fernando?
-
Munka közben forma1? O_o -
barmi #95462 *szerintem
-
badoer #95461 Biztos jó élmény lehetett egyszer elmegyek én is ide be van tervezve -
barmi #95461 Azután, hogy kb tizenhatezren kiestek előle már nem is olyan nagy szám ez a helyezés (szeréntem). -
Vegyük ki akkor a Hungaroringet is. Annak már nem nagyon örülnétek, pedig jogos lenne. De vegyék, meg úgy a fél naptárat :). -
SL #95459 nincsmit, majd máskor is! -
n003 #95458 hát én nagyon halkra állítva 'néztem' egyrészt mert közben dolgozom másrészt meg nemszeretem a kommentátort :(
amúgy ezért kérdeztem -
SL, köszönjük az értelmes kommentet, ülj le, egyes! -
Pálya 2/3adán végigmentünk busszal, már ahogy lehetett, aztán én leléptem a többiektől és megnéztem az alagutat is mert arra nem mentünk, de a Loews kanyar volt a legnagyobb élmény, még az utcai autók is "nehézkésen" vették be. -
kedvencem bzdmeg,nyugdíjbaküldte májkült azt most nem visszajött
-
Barcelonai nagydíjat nem láttam,de ezek szerint nem vesztettem sokat. :) -
SL #95452 te most inkább azt a lófejű szart véded? -
Melyik volt jobb, Alonso vs. Schumi vagy Karun vs. Trulli?:DDDD -
akkor is. ha összehasonlítod mikor májkül jött 2006 ba visszza akkor is ekkora mákja volt mint most alonsonak. igaz hogy akkor májkül büntiből indult mert féreg volt az időmérőn -
G_ArchAngel #95449 unalmas volt, de jobb mint Barcelona... -
SL #95448 szefóban leoltalak. -
Unalmas volt.... -
látom, aludtál a versenyen.
Többször elmondták, hogy még a célvonal előtt van egy SC vonal, ahonnan már éles a meccs, ha bejön az SC -
G_ArchAngel #95445 BBC-n azt mutogatjak, hogy a SC line utan elozott Schumacher, tehat szabalyos volt...
Ez eseteben Alonso olyan melyre vette a cumit, hogy a golyok a fogan csattantak:))) -
SL #95444 most kiestek előle vagy 10en + megelőzte a lassú autókat persze hogy behozta -
madmanic #95443 egyébként fos verseny volt egy fos pályán..
4 safety car.. és akkor nem veszéyles..
értem én, hogy tradíció meg sok sznob pénzes majom, de ki KELL venni a versenynaptárből Monacot.. -
n003 #95442 nem aza szabály hogy a sc-mögött nem lehet előzni és amikor kijön akkor is át kell haladni a rajt vonalon és onnantól nyílt a dolog?
-
te köcsög. uccsó helyről? 6-7 nem mindegy? -
G_ArchAngel #95440 Camberra Milk Kid:) -
24ről 1 szett gumival tök mind1 hogy 6. vagy 7. behozta a verdát és nyomorék... Nem vagyok alonso fanatikus na de ez merész kijelentés tőled nem gondolod? -
spiczi91 #95438 Schumi Win Alonso fail -
badoer #95437 Meg végig viszik az érdeklődőket a pálya nyomvonalán én még nem voltam de akik voltak mesélték hogy végig vitték őket -
SL #95436 azt az esetet, hogy alonso mit össze nyomorékoskodott? -
G_ArchAngel #95435 Vizsgaljak az esetet... -
ilyen unalmas versenyt se mostanában láttam, arra ébredtem fel a végén, hogy Gyula ordít Sumahernek. -
Döhöhöhöhöhöhöööhöhööööööö
Hát ez cink!!! -
Schumi 
-
Schumi Powaa!! 
-
videót lemaradtam:D -
SCHUMI mekkora :D:D