182274
  • Ulvar
    Valencia testvérem, múltkor Barcelona...Abu Dhabi...Hungaroring...
  • Botond #95467
    Azt gondolná az ember, hogy ha nincs Palik, akkor színvonalas a közvetítés, de nem.

Az első volt, amikor kijött Hamilton és nem értették miért ilyen korán, pedig alig fért vissza Alonso elé, aki később jött, az mind megszívta és mögé került, aztán volt az a csatornafedél marhaság, pedig szerintem a szalagkorlátot javították, majd végül az Alonso körbeautózásán csámcsogtak, amikor nyílvánvaló, hogy 78 kör alatt szarrá kopott a gumija, összevissza csúszkált már, a 3. SC után is egy kör alatt 5 sec hátrányt gyűjtött be, csak szemmel követte az eseményeket, még két kör és defekt. Szóval a közvetítés 0 színvonala megvolt megint. A futam meg az 50. körtől dögunalom volt, majdnem bealudtam. Kell az a tankolás.
  • n003
    ??
  • madmanic
    neeeem.. csak Monacot meg Szingapúrt..

Minden maradhat aminek a nevében benne van hogy VERSENYpálya..

• GhostRider1 #95464
    mivan fernando?
  • RelakS
    Munka közben forma1? O_o
  • barmi
    *szerintem
  • badoer
    Biztos jó élmény lehetett egyszer elmegyek én is ide be van tervezve
  • barmi
    Azután, hogy kb tizenhatezren kiestek előle már nem is olyan nagy szám ez a helyezés (szeréntem).
  • Ulvar
    Vegyük ki akkor a Hungaroringet is. Annak már nem nagyon örülnétek, pedig jogos lenne. De vegyék, meg úgy a fél naptárat :).
  • SL
    nincsmit, majd máskor is!
  • n003
    hát én nagyon halkra állítva 'néztem' egyrészt mert közben dolgozom másrészt meg nemszeretem a kommentátort :(

amúgy ezért kérdeztem
  • RelakS
    SL, köszönjük az értelmes kommentet, ülj le, egyes!
  • Totti5
    Pálya 2/3adán végigmentünk busszal, már ahogy lehetett, aztán én leléptem a többiektől és megnéztem az alagutat is mert arra nem mentünk, de a Loews kanyar volt a legnagyobb élmény, még az utcai autók is "nehézkésen" vették be.
  • LaszloLedzenyi
    kedvencem bzdmeg,nyugdíjbaküldte májkült azt most nem visszajött
  • LordVenom
    Barcelonai nagydíjat nem láttam,de ezek szerint nem vesztettem sokat. :)
  • SL
    te most inkább azt a lófejű szart véded?
  • szabii98
    Melyik volt jobb, Alonso vs. Schumi vagy Karun vs. Trulli?:DDDD
  • LaszloLedzenyi
    akkor is. ha összehasonlítod mikor májkül jött 2006 ba visszza akkor is ekkora mákja volt mint most alonsonak. igaz hogy akkor májkül büntiből indult mert féreg volt az időmérőn
  • G_ArchAngel #95449
    unalmas volt, de jobb mint Barcelona...
  • SL
    szefóban leoltalak.
  • LordVenom
    Unalmas volt....
  • RelakS
    látom, aludtál a versenyen.

Többször elmondták, hogy még a célvonal előtt van egy SC vonal, ahonnan már éles a meccs, ha bejön az SC
  • G_ArchAngel #95445
    BBC-n azt mutogatjak, hogy a SC line utan elozott Schumacher, tehat szabalyos volt...
    Ez eseteben Alonso olyan melyre vette a cumit, hogy a golyok a fogan csattantak:)))
  • SL
    most kiestek előle vagy 10en + megelőzte a lassú autókat persze hogy behozta
  • madmanic
    egyébként fos verseny volt egy fos pályán..

4 safety car.. és akkor nem veszéyles..

értem én, hogy tradíció meg sok sznob pénzes majom, de ki KELL venni a versenynaptárből Monacot..
  • n003
    nem aza szabály hogy a sc-mögött nem lehet előzni és amikor kijön akkor is át kell haladni a rajt vonalon és onnantól nyílt a dolog?

• LaszloLedzenyi
    te köcsög. uccsó helyről? 6-7 nem mindegy?
  • G_ArchAngel #95440
    Camberra Milk Kid:)
  • Ulvar
    24ről 1 szett gumival tök mind1 hogy 6. vagy 7. behozta a verdát és nyomorék... Nem vagyok alonso fanatikus na de ez merész kijelentés tőled nem gondolod?
  • spiczi91
    Schumi Win Alonso fail
  • badoer
    Meg végig viszik az érdeklődőket a pálya nyomvonalán én még nem voltam de akik voltak mesélték hogy végig vitték őket
  • SL
    azt az esetet, hogy alonso mit össze nyomorékoskodott?
  • G_ArchAngel #95435
    Vizsgaljak az esetet...
  • Tyler1
    ilyen unalmas versenyt se mostanában láttam, arra ébredtem fel a végén, hogy Gyula ordít Sumahernek.
  • Ulvar
    Döhöhöhöhöhöhöööhöhööööööö

Hát ez cink!!!
  • DeerHunter01
    Schumi
  • chalezlopez
    Schumi Powaa!!
  • passatgt
    videót lemaradtam:D
  • buldozer99
    SCHUMI mekkora :D:D