FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Hát ezzel a kijelentéssel most elég nevetségessé tetted magad.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Massa 5ször, Hamilton 4szer 0ázott, hogy miért lényegtelen... ketõs mérce tudod.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BaliBoy
Ne legyél már ilyen okos. Nézd már meg, hogy Haminak hány versenyt kellett feladnia a technika miatt... tehát hányszor NULLÁZOTT?

BaliBoy
Az elsõ versenyen motor hiba miatt kellett feladnia, mintahogy Kiminek is. Malayziában tény, hogy õ b@szta el.

Istencsászár
Ezekszeint Hamilton tökéletes évadot futott õ sehol sem veszített pontokat? a mércének két oldal van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

passatgt
nameg a elsõ két versenyes nullázása😊

BaliBoy
Miért ne érdemelné? Egyébként sem értem a kérdést. Hamilton egy személy aki az egyéni VB-re hajt, míg a Ferrari egy csapat. Szóval a kérdés inkább úgy helyes, hogy Massa megérdemli-e. És ebben az esetben Massa sokkal jobban megérdemli, hiszen ne feledkezzünk meg róla, hogy ha technikai hibák miatt nem esik ki annyiszor idén, akkor most bizony õ vezetné a pontversenyt és Haminak kellene irgalmatlanul kaparnia.

Peppus
Massa elégedett lehet a VB 2 helyezéssel, az õ képességeivel, ez is szép eredmény 😛

mflex
Rossz a tévéd? Már azt is a upc hibája? 😄DD

What about the forests?

bardocz
Idén hányszor ment a biztosra?Tehát úgylesz?Úgylesz<#hehe>
zsutyesz
ok, ez igaz. Én csak annyit mondok, h ne volna szabad mindenáron a gyõzelemre hajtania, mert megszívja mint tavaly. <bár úgy lenne 😊>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

mflex
Futam 18-kor...

What about the forests?

Istencsászár
A Futam 6kor kezdõdik.

mflex
Én nem hiszem, hogy ez lenne, hiszen ott liheg a seggében Alonso, aki elég jól megy mostanában..na meg a többiek is.

What about the forests?

Punker
emberek a futam vagy a közvetítés kezdõdik félkor?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Bassza meg a jupiszi,nem megy a tv...
Dark Angel 666
igazad van , ez lesz a forma 1 fekete napja , a szó szoros értelmében <#vigyor1>

zsutyesz
ezzel nem feltétlenül értek egyet. ha van egy csöpp esze, akkor tanult a tavalyi hibából és biztosra fog menni. Ha meg nem, akkor meg is érdemli, ha netán kiesik 😊

mflex
Ha Hamilton ott fog "kirándulni" valahol a 4-5-ik helyen és így nyeri meg, akkor több lesz az utálója mint eddig valaha...

What about the forests?

Istencsászár
A Ferrari meg, hiszen a zsebükben van a konstruktõri, itt már csak az a kérdés h Hamilton meg e nyeri.

nem tudjátok véletlen hol lehet RTL KLUB-ot vagy más csatornát neten fogni ami adja a F1-et?
zsutyesz
gondolod? 😊

zsutyesz
sztem õk sem, de ha a két rossz közül választani kell....

rosszul írtad a smilet 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

beugratós kérdés? <#ravasz1>

zsutyesz
ja, ha valami csoda nem történik, akkor hamilton a vb... 😞

Már ha az elsõ kanyart túléli

Punker
hát emberek lehet szeretni és nem szeretni Hamilton-t DE õszintén szerintetek a Ferrari megérdemli?????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sztem meg dögunalmas futam lesz..

Massa elhúz, Hami meg kényelmesen autózgat majd a 3. 4. helyen..

Istencsászár
Nagy elvárásaitok vannak a mai versenyt illetõen is.

Remélem hogy évadzáróhoz illõ nagy csatákban gazdag izgalmas futam lesz, minimum 1 Massa és Hamilton csatával a pályán, persze az elsõ helyért! Az izgalmat nem a Sctõl várom, hiszen az nem izgalmas hanem valakiknek a kárára megy, és persze az FIA legyen szíves nem belenyulni a versenybe.

zsutyesz
úgy legyen

mflex
Azt írják több helyen, 100%, hogy néha "leszakad az ég"....érdekes lesz a vége.

What about the forests?

mflex
Ennyit igazán kibírhat 😄DD, legalább ebben legyen "jó" <#idiota>

What about the forests?

zsutyesz
hát, nem tudom naka mit kapna ezért, de szerintem egy hétig fájna a s*gge utána 😄DD

mflex
Lekörözésnél még neki mehet Hamiltonnak "naka" 😄

What about the forests?

zsutyesz
én speciel Renault szurkoló vagyok, úgyhogy én egész évben szenvedtem... 😞
lehetne, h most hamilton szívjon megint, mint tavaly??? <#vigyor>

en egyiket sem kedvelem, de legszebb orom a karorom, s Ferrari szurkolobol tobb van, ezert azt szeretnem, hogy a tobbseg sirjon/szenvedjen/szitkozodjon a vegen:-)))

http://gaborszantai.co.uk/

zsutyesz
jóvanna 😛
lényeg, hogy ne hamilton legyen a világbajnok...én azt se bánnám, ha nakadzsima lett volna az esélyes 😊

Count Adyn
Szerintem Massa nyeri a versenyt, a Ferrari a konstruktõrit, Hamilton meg az egyénit😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
fejlõdõképes vagy xD
kiveszem a favból a topikot, nehogy csúnyákat írjak, ha hamilton nyer 😄

desigo
18:00-kor lesz pontosan a felvezetõkör rajtja?
Count Adyn
Nem volt oka, mivel elutasították. Heggesztõszemüveg powa?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

adeex7
talán oka volt rá? rózsaszín napszemcsi powaa!!

Count Adyn
Ebben az a vicces, hogy tavaly ki is szaladt a FIA hoz fellebbezni, miután Kimi lett a VB?😊

van link ahol lehetõleg magyarul adják élõben???
adeex7
vagy adná az Isten,hogy Massa ottragadna a rajtrácson,úgy vigyorognék!!<#violent>

Minstrel
így vigyáznak majd rájuk <#idiota> video

http://topgearhungary.blogspot.com/

passatgt
ok

Marci0115
hát ma mindneképp massa lesz a világbajnok , mert ha hamilton lenne akkor a ferrari tuti menne reklamálni az FIA-hoz és odaadnák a cimet massának