182278
  • Szabi1991
    volt piros autós a goré.. sumi "megcsalta".. még szép hogy a piros autónak van igaza.. :p
  • gibson9
    kéne egy verseny, amikor a versenyzők szabályok nélkül versenyeznének :D mindent lehetne :D na az egy érdekes futam lenne xD
  • IXEMGabeo
    erre megint mit lehet mondani? Hill dörzsölje a tenyerét, Hamilton mindent megúszott, Schumit egy tisztázatlan szabályzat miatt megbüntetnek mikor még ő maguk se voltak tisztába evvel az új SC-os szabállyal pff...Alonso elkezd rinyálni rögtön neki adnak igazat szánalmas hisztigép nem érdemelte meg!!!
  • Vackor1024
    "A sportfelügyelők, közöttük Damon Hill" már nem is csodálkozom, hogy megbüntették :)
  • WNW
    Es igen, a kanyar utani led-es ize is zolden villog... Buntetest a zold zaszloknak, meg a LED-eknek, a kov. versenyen csak 20 masodperces kesessel jelezhetnek...
  • Firerock
    Orbitális baromságokat beszélsz
  • desigo
    szerintem egy dobogóra állásnak is örülne...
  • gibson9
    én pont egyik pilótát se kedvelem (se alonsot, se schumit), de én is inkább azt büntetném aki zöld jelzést adott ki.. vagy, akkor őt IS!
  • daniel93
    Oké, legyen neked igaz...
  • shumika
    Igen normális szurkoló vagyok. Mindeggy hanyadik a VB-n nekünk SCH rajongóknak ő a VB. Ha valaki Hami rajongó akkor ő a VB.
  • mddevil
    Az ilyen F@**ságokkal ölik meg a formula 1-et, már rég nem a versenyzésről szól hanem a hülye szabályokról.
  • gercse
    ezek szerint van olyan zöld zászló, ami alatt nem lehet előzni, ma is okosabb lettem
  • WNW
    Csak meg kell nezni a lenti videot... A jobb also sarokban folyamatosan belog a lengetett zold zaszlo... Plusz, 100 meterert akkor minek ment ki a SC, ha ugyse lehet elozni... Kaaaaaaaosz............
  • Firerock
    te miről beszélsz?nem arra használod a szavakat amit jelentenek:)
  • daniel93
    Oks, nem vitatkozok inkább, van jobb dolgom is ennél... Neked további jó hárítgatást, úgy látom egyedül vagy ezzel...
  • nearo
    Én még mindig azt mondom, hogy ezt a szabályt kb senki sem ismerte... különben nem nyomták volna tökig a gázt, hanem szépen integetve bekocogtak volna a boxba.
    Persze ahogy mondani szokták a szabályzat nem ismerése nem ment fel a büntetés alól.
  • shumika
    LÁÁÁÁÁÁZZZZZAAAAAADDDÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSS
  • Firerock
    köszönjük
    Schumacher hanyadik a világbajnokságon?és a "lófejű" hanyadik?mennyi pont a különbség?
    TE NORMÁLIS VAGY?
  • LaszloLedzenyi
  • szabii98
    Forradalom!SCHUMACHERNEK VB CÍMET!EZT KÖVETELI A NÉP!
  • mddevil
    Ezt nem értem Hamiltont 2 egyértelmű szabályszegésért nem büntették meg, Schumit meg egyből pedig elméletileg zöld zászló volt és olyankor lehet előzni, ez hülyeség. Inkább azokat kéne büntetni akik rosszul jeleztek, am szép előzés volt.
  • Firerock
    valószínűleg kimásolta valahonnan,nem kell mindenben a hibát keresni,amúgymeg magyarosítva,ami ma nagy divat így szokták írni
  • shumika
    Le a LÓFEJŰVEL!!!

Schumacher!!!!!!!
  • Firerock
    a szabályok bemásolása védés?te gondolkozol?gondolkodtál már valaha?
    leülhetsz egyes
  • szabii98
    Desigo fail
    *...a boxba hajt,...
  • TommyC
    azt a q.....!!!!!!!!!!!.....
  • SL
    védjed te is alonsot úgyvan
  • n003
    de tovább csavarnám a dolgot mivel amit Desigo írt szabály
    "If the race ends whilst the safety car is deployed it will enter the pitlane at the end of the last lap and the cars will take the chequered flag as normal without overtaking." tehát úgy lehet értelmezni hogy jogos volt a zöld zászló DE a pilótának tudnia kell hogy tilos előznie... tegyetek igazságot!?
  • szabii98
    ja, 200ledfal +300 zászlós emberke is van=)
    Legalábbis 1-t, 2-t láttam...
  • gercse
    lesz még fellebezés szerintem
  • n003
    azért valljuk be vezetés közben nem a szabálykönyvön ábrándozol de még a csapatvezetés sem ezen töri a buksiját .. éppen ezért van a versenyen belül egy egyértelmű jelzőrendszer ami ebben az esetben zöldet jelzett ki tudja miért
  • Digitman
    1-et, Charlie Whithing-ot!
  • Szabi1991
    a ledfal villogót zölden az sc vonalnál.. nem 300 ember..
  • Digitman
    Egyetértek!
  • szabii98
    Kb 300 ember áll a pálya mellett zöld zászlóval Charlie Whithing utasítására.300 embert büntetsz vagy 1et?
  • Magnum PI
    Most nem azért, de senki ne várja már el, hogy futam közben a pilóták tisztában legyenek a szabályzat 40.13as pontjával (ami ugye minden évben változik). Ha zöld a lámpa akkor zöld a lámpa. Elbaszták.
  • Firerock
    szánalom vagy
  • szabii98
    M
    O
    N
    A
    C
    O
    F
    A
    I
    L
  • Punker
    azt aki kiadta a zöld jelzés mennyire büntetik?
  • daniel93
    Mert ha hamírabb mondják, akkor nincs kit mmegbüntetni...