182278
  • LaszloLedzenyi
    hülkenberg az első körbe
    delarosa 22 kör. delarosa 18 körbe volt a boxba. már rég megelőzte mikor kiesett.
    kobayashi 26 kör. ő is volt pitbe tehát alonso mögött volt.
    barrichello meg 30 kör. ő májkül után volt tehát a 9 helyen, mikor alonso 6 on.

egyébként meg teljesen felesleges ezen vitázni, mákja volt a ferrarinak hogy bevállalta hogy 77 kört megy 1 gumin alonso és bejött. ennyi. buttonak is bejött már idén nem is 1x.
  • barmi
    Nico Hülkenberg (kicsúszás)
    Pedro de la Rosa (hidraulika)
    Kamui Kobayashi (váltóhiba)
    Rubens Barrichello (kicsúszás)

ezeket tényleg mind a boxban előzte meg ... te veréb .
  • LordVenom
    De jó,hogy idetaláltam... halálra nevetem magam,ahogy az okosok oltják egymást. :)))
  • LaszloLedzenyi
    nézd már vissza te veréb, ahogy álltak ki kerékcserére úgy jött föl. mikor hamilton kijött kerékcserére akkor jött mögé vissza és pont azt beszélték ezek az idióta gyuláék hogy ha hamilton 5. helyről jött ki akkor alonso kb a 6. lesz. aki kiesett az mind utána esett ki. kivéve button
  • paj01
    jah es h feltegyem az I re a pontot... en tudom hova tunt damon hill...
    ement a rottenbiller utcaba:D
  • paj01
    hat multkor belefutottam egy gp2 es futamba... de semmi extrat nem lattam. f1 bol is lehetne linkelgetni epikus versenyeket.
  • desigo
    milyen kár,hogy Schuminak nem akadt egyetlen cimborája sem 2 óra alatt
  • madmanic
  • barmi
    ooo, hátpersze. El vagy te varázsolva .
  • paj01
    Igazabol nem esik nehezemre.... szerintem meg mindig jobb mint azok az oltasok amik itt mennek.
    NE haragudjatok ha keves vagyok a kifinomult humorerzeketeknek:D
  • Legend Killer
    ...
  • LaszloLedzenyi
    te milyen versenyt néztél haló? a 6 leggyengébbet megelőzte, kivéve trulli aki elengedte, a többieket akkor előzte meg mikor boxba voltak. akik kiestek mind utána estek ki. bejött a safety car os taktika, ha ott az első körbe nincs safety car akkor nem tud felzárkózni.
  • barmi
    Oké, hogy 24. pozícióvól 6. lett végül, csak kb. 12 versenyző nem fejezte be a futamot, a maradék 6 pontenciális megelőzendő "vetélytárból" pedig 5 darab állítólagos országos cimorája volt ezért inkább lehúzódtak nehogy feltartsák szegényt. Ez aztán a kimagasló teljesítmény! Grat. Haggyukmá'

pfff ...
  • Ulvar
    ez az fiam! :DDDD akkora vicceket mondasz...már fááj :D....

Figyelj és tanulj!!! :)))

• madmanic
    de szépen felépítgetted, hogy el tudd lőni a poént

sokat dolgoztál rajta?
  • paj01
    Micsoda? mar csak az kene...egyenlo feltetelek... akkor ennyi elozes se lenne:D Az a baj h a versenyzok tul profik. nem hibaznak. Nem kene annyi szabadedzes:D tulsagosan begyakoroljak a palyakat:D
  • Kit--Kat
    Igen, de nem a zsenialitásának köszönhetően. Az új szabályok adta lehetőség miszerint tankolás miatt nem kell kiállni az Sc-alatt tett kerékcsere, amivel úgy zárkózott fel közvetlenül amögé a 6 másodpercekkel lassabb kocsi mögé, hogy nem kell már boxolnia hozta meg ezt az eredményt.
    Azzal meg magát tette nevetségessé, hogy mutogatott az előtte versenyben lévőknek, hogy engedjék el, aztán a sajtóban panaszkodott, hogy feltartották őt az előtte lévők és ezért nem végzett Hamilton előtt... Pff szánalmas, ez autóversenyzés nem elegendő bajnokság ahol aki gyorsabb az had menjen...
    Helyén kell tudni kezelni ezt az eredményt.
  • paj01
    hat ez..:D Hill latta h sumak kacsintott ezert megkellett buntetni:D
    Csak nehogy megtalaljak a schumacher fanatikusok...mert akkor feltehetjuk majd magunknak a kerdest: Hova tunt Damon Hill?:D:D
  • desigo
    24-ik helyről a 6-ikra jött fel
    számolgass még kicsit...
    többit átaludtad?
  • bakkerman
    ennyi,amíg nem lesznek egyenlő feltételek,addig lószarnyi izgalom se lesz a száguldó "cirkuszban" :SS
  • Dietrich
    nem hívták..hívják most is
  • bakkerman
    há,ha az a 6 ember,akit megelőzött nem a mezőny 3 legszarabb autójával ment volna,akkor azt mondom ESETLEG,de így semmi...szép volt,jó volt,de semmi több,Trulli meg...hát igen,lefekvés powa :)
  • bakkerman
    most akkor "jogerős" sumák büntije,vagy amolyan félhivatalos??
  • HUmanHunter
    a történelmet írt kicsit erős, mondjuk lehet hogy nem javított még senki 18 helyezést monacoban mert mikor schumi 5. nek előrejött akkor 22 v 20 induló volt, de agresszívan vezett amennyire lehetett, elég jó időket futott miután kielőzte trulliékat, csak ugye vigyázni kellett a gumikra hogy kibírják végig.
  • Kit--Kat
    Azért el ne ájuljak, más pilótának sikerült az élmezőnyben is előznie, ennek a 6 versenyzőnek a megelőzése nem volt történelmi tett.

Pláne nem úgy ahogy a szánalmas spanyolok beállítják.
  • Laceee
    Amikor lehetett akkor nem teszteltek...
  • Norbi1990
    Miért írt történelmet? :O
    Lemaradtam valamiről?
  • gibson9
    Marca: "Fernando Alonso történelmet írt és 18 helyet javított."

As: "Alonso 77 kört futott kerékcsere nélkül. Az agresszív vezetésének és a kiváló stratégiának köszönhetően a 24. helyről a hatodikra jött előre."

ezek már idegesítően elfogult cikkek a spanyol újságírók részéről...
  • vass17
    Ezt komolyan mondjátok? monaco tipikusan az a pálya, ahol szinte képtelenség előzni, a múltban is volt rá példa, hogy jóval lassabb versenyző a fél verseny keresztül feltartotta a másikat...
    én azt vártam, hogy Alonso mikor dobja el az autót, szinte biztos voltam, hogy valamelyik előzésből baleset lesz. Ehhez képest megoldotta, pedig nem tűnt veszélytelennek az alagút kijárata..
  • RelakS
    Ja, minél jobb verdát adni a minél jobb sofőrök alá

Viszont akkor meg nem sírni, ha egy "tragaccsal" kell versenyezni, mert épp úgy jött ki a lépés
  • madmanic
    megértetted a forma1 lényegét látom..

amire te gondolsz már létezik, indycarnak hívták..
  • RelakS
    Ha nem lekörözés, akkor igenis küzdjön meg a lassúbb verdával a világbajnok is.
    Egyébként meg egyenkocsit mindenkinek, és akkor nincs olyan probléma, hogy most kers, meg efcsatorna, meg anyámkínja, csak ki hogy vezet és taktikázik. Talán még olcsóbb is lenne
  • Norbi1990
    Hogy feljesszenek ha nem tudják, hogy mire jó a kocsi?
    Tesztelni nem lehet ugye.
  • allock #95678
    pedig épp hogy letudta gyűrni a lassúbb kocsikat.
    alfonz várta, hogy elengedje mindegyik szó nélkül hát tévedett
  • zmeor
    nemtom, de bírom amikor egy 22. utolsó HRT-Virgin stb bele akar szólni a VB -be, amikor közük sincs az egészhez... ilyenkor lehet mondani hogy "versenyben van" de a vak is látja hogy nincs versenyben tök mind1 hogy lekörözik, vagy épp megelőznék.. balesetveszélyesek
    egyértelműen látszik, hogy semmi haszna nincs annak, hogy ott vannak.. inkább fejlesztenének többet és jönnének később amikor van értelme
  • Firerock
    vótmá
  • Dietrich
    ferrari csapat erről híres ;)
    rá is szóétak Alonsora eszébe ne jusson előzni..az más kérdés azokkal a leharcolt gumikkal esélye sem volt rá..meg a többiek zárták az ívet nem úgy mint de ugye a csapat szólt neki..
  • nearo
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=95504]#95504[/URL]
  • Kit--Kat
    Alonso szerintem is zseniálisat ment, ahogy megelőzte a nála 6 másodperccel lassabb újonc csapatokat, mutogatott Di Grassi mellett és ahogy elengedte Glock és Jarno, egyszerűen zseniális volt, csak a nagyok képesek erre
  • G_ArchAngel #95672
    [URL=http://motorsportal.hu/monacoi-nagydij-nemzetkozi-sajtovisszhang-c32991.html]Corriere della Sera: "Alonso nagyszerű felzárkózása miatt Schumi kiborult és tévedett. Webber és Vettel az aranypáros."[/URL]