182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #95787 "A csapat pontos tájékoztatást nem adott arról, hogy milyen hibát találtak az alvázon."
Vettelt..
-
ez mekkora kamu má'
miért nem lehet elismerni hogy Webber gyorsabb volt... -
G_ArchAngel #95785 -
madmanic #95784 kis izgalmat akartak a végére..
sikerült -
MS csak megnézte lehetséges e abban a kanyarban előzni ahol senki se várná
jövőre mindenkit ott fog megelőzni
-
Egyáltalán ha tudják, hogy azon az utolsó x körön már tuti SC van, akkor miért nem intik le hamarabb? Nevetséges. -
De a Charlie Whiting is letölthetné :D
Nem kéne zöld zászlót adni az utolsó kanyarba ha nem lehet előzni -.-" -
de ilyet bazdmeg, letölthető a FIA szabálykönyv. annyira nem képesek hogy leszedjék az kinyomtassák? angolul tudnak, megkeresik azt kész.
mármint gyuláék a retek klubbon -
ShaiHulud #95779 hat azt irta a szabaly, hogy "...as NORMAL" szoval ennek szolhatott a zold lampa. szoval zoldkent mint normal futamnal viszont ucso kor eseteben elozni mar akkro sem lehet. -
-
Stirling Moss:
"Ezt az egész ügyet az váltotta ki, hogy a jelzőfények zöldre váltottak. A versenyösztön zöldnél cselekvésre késztet. Ezenkívül úgy tűnt, hogy tíz másik csapat is arra utasította a pilótákat, hogy folytassák a versenyzést. Ha továbbra is sárga jelzések lettek volna érvényben, nem is lett volna vita ebből az egészből."
-
Ja, elengedték a mezőnyt az utolsó kanyarra, nem tudom mit problémáznak, már megint az idióta szabályok:D -
G_ArchAngel #95775 ez idaig tiszta is, de ha nem lehet elozni, akkor sarga zaszlo es lampa jelzes van ervenyben, nem zold... -
lehet persze....de tök véletlenül az utolsó körben már nem lehet :D ....ki érti ezt :DDD -
Pedig a Gyula pont azt ecsetelte, hogy új szabály szerint lehet előzni:D -
ShaiHulud #95772 mert nem elozhette volna meg alonsot. van egy olyan szabaly hogy ha utolso korben SC van akkor az bejon a kor vegen es megy minden normalisan tovabb es rendesen leintik a mezonyt kockaszaszlo alatt, de mar nem szabad elozni. -
ShaiHulud #95771 az a 150k tuti kamu volt. nem kerulhet annyiba egy kormany, raadasul akarhol nezed neten nem talalsz ilyen nagysagu adatot egy forma1es kormanyra, "joval olcsobb" :) -
WNW #95770 "Di Montezemolo megtehetett néhány >>> gyorskört <<< a barcelonai pályán." Ugye ezt a gyors jelzot az ujsagiro nem gondolta komolyan...
-
MS-t miért büntették? Néztem a versenyt, de semmire nem emlékszek Barichellon kívül, amiért büntetés járna. -
madmanic #95768 azért nekem a csúcs a gyémánt volt az autó elején..
ami aztán el is veszett
tényleg, meglett? -
adásban 150.000 font hangzot el..330-al szorozva 49,5 milla
50.000 dollár x 220 = 11 milla..
és itt azt kell nézni mit tett és nem azt mibe fáj egy F1 kormány
a másik pedig Birka simán kitudja fizetni ezt az összeget vagy levonja a csapata éves fizetéséből és befizetnék..az hogy nem kapott semmilyen büntetést röhej...
holnap után akkor lehet dobálózni a bukósisakkal is mint a nascarban? Hozzáteszem ott már büntetik és ennyivel amit írtam.. -
Megvan Massa utodja!
-
xDDD
-
n003 #95764 nem a kormány összegét vedd alapul :) mi lett volna ha az aki jött utána és a kormány miatt ki kell állnia? alig pár millát locsolnak egy ilyen verseny a legkisebb csapatok is
nem tudom emlékszik e még valaki amikor a hungaroringen az egyik kicsúszott versenyató kormánya 'veszett' el mert az egyik pályabiztosító manusz úgy gondolta jól mutat majd otthon a polcon akkor 100k$-ról beszéltek (pedig az nem ma volt) .. de nagy a gyanúm hogy ezek erős túlzások és sosem fogjuk mi földi halandók megtudni mibe is kerülnek -
G_ArchAngel #95763 En a Williams BMW-et talaltam meg 40e-ert... -
a = az -
Es ha a kormany miatt osszetorik egy masik auto, akkor a mennyi lenne? Siman kaphattak volna nagyobb buntetest is!
A masik, h az a kormany 180.000 font... -
G_ArchAngel #95760 a kormany 40k USD, ez olyan lenne, mintha Te 10M-os autoval elkovetett gyorshajtasert 12.5M-t fizetnel... -
nem volt idejük leirni hogy 50.000 dolláros bünti kormányhajigálásért..vagy nem tudnak irni 
komolyan nem értem azt sem mit kell ezen tárgyalni..az eset után 2 percel már ki is oszthatták volna a pénzbüntetést.. -
WNW #95758 Mit kepzeltek... Futam kozben nem ertek ra, mert...:
Neztek a futamot..
Kozben Red Bullt kortyolgattak..
A McLaren hostesei massziroztak a hatukat..
Atlapoztak a legujabb Ferrari katalogust..
Megcsodaltak a Williams altal a Porschejukba szerelt lendkerekes KERS-t..
Hill a regi szep idokrol meselt, amikor meg azzal a szemet Schumival korozgettek errefele..
Na ennyi munka mellett, ilyen aprosagra mar nem volt ido....
-
madmanic #95757 időrend...? -
Tragikomedia ez az F1:)))
"A versenybírák hivatalos tájékoztatása szerint azért nem büntették meg a kormányát dobáló Barrichello-t, mert túlságosan is elfoglaltak voltak Michael Schumacher büntetésével."
Mivaaa???? -
paj01 #95755 Jogi kifejezes...sztem is igy kell hasznalni.
Egyebkent van olyan ige h lebbez? mert en meg azt nem hallottam meg igy soha:) meg hulyen is hangzik. Ezt sztem nem egy igekotos ige ez igy egy szó es kesz. -
alonso is nézi a budapest tévén tihanyit és így szívja el az energiát az ellenfeléből
energializálódik
-
Nadal17 #95753 Sziasztok!
rFactor nevű játékkal Forma1 2010-es online bajnokségot indítunk.
Aki szereti a Forma1-et és szeretné magát kipróbálni kedvence autójában igazi ellenfelek ellen, az jelentkezzen, mindenkit szeretettel várunk. Mi sem profi játékosok vagyunk, a szórakozásért játszunk. A liga teljesen ingyenes.
Jelentkezni MSN-en tudtok : [email protected]
Minden új tagot szívesen fogadunk !
Bocsi az OFF-ért -
nyugi, sokáig nekem sem volt evidens. Jó is volt az az Álljunk meg egy szóra Grétsy Lászlóval -
Nyelvtanból elég gyér voltam ezért ezt nem tudtam, de én még ezt a nem fellebezt még sose hallottam. -
Már bocs, de a fellebbez az nem olyan, mint a felad, felnéz vagy felmegy. A fellebbez az egy szó. Fellebbezni fognak, és nem fel fognak lebbezni. Utóbbi nem létező szó :]
nyelvtannáci vége -
ja, bocsi elnéztem, az F1 topikba akartam linkelni, nem a nyelvtanba!
-
hülyeséget beszélsz