FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ezt a FIA összeesküvést a Ferrari elõnyére dolgot meg felejtsétek már el. Ha a FIA ennyire tolná a Ferrarit, akkor
1. A meki idén igazság szerint nem s indulhatott volna egyeten versenyen sem
2. A Ferrari ne fenyegetõzne pont a FIA-nak, hogy kiszáll a sportágból.
Hamiltonnak aljas húzásai voltak, Massa néha bénázott csak, Silverstoneban pedig a brazil tényleg nem volt formában, mindenkivel megeshet. Most azonban mindenkit alázott, Hamiltont is, akit még hárman, köztük egy Vettel is ronggyá alázott.
Lehet itt ütköztetni a dolgokat, de Hamilton leggyépésebb mozdulatát - bokszutcai ütközés -, semmivel nem lehet relatívizálni. Ahogyan az unfair húzásait és undorító természetét sem.
Az oltasz és leugatsz pedig úgy helyes, ahogy most leírtam, irány a suli, van még mit tanulnod.
www.gamedroid.hu
<#mf1>#mf1>
Gratula a Ferrarinak a bajnoki címhez!
Gratula Hamiltonnak is (vagy Glocknak - egykutya)!
Azért félelmetes hogyha a Ferrari kicsit összeszedettebb mi lehetett volna itt, már Massa 2-3 futamal ezelött bajnok lehetett volna, ebbõl meg mi lett : egy VB cím és egy egyéni "bukás"!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A Ferrarinak pedig voltak nagyon súlyos húzásai idén, csapatszinten. Rossz bokszkihívások, botrányos tankolások...
Tehát a csapat nem igazán érdemel VB-címet, fõleg annak fényében, hogy a meki Hamilton alatt jobb volt.
www.gamedroid.hu
Idioták kiméljenek!!! :)
Idioták kiméljenek!!! :)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az alábbi felvetés, mely szerint Kovalainen végig szándékosan le volt nyomva a víz alá, hogy esélye se legyen senki ellen, erõsen túlzásnak tûnik. Ez ugynais nem kevesebbet jelent, minthogy a McLaren tudatosan beáldozta a konstruktõri címet, sõt Hamiltont is hátvéd nélkül hagyta, orosz rulettre bízva az egyéni versengés sorsát is, akkor is, amikor már Kovalainennek már úgysem lehetett volna esélye a végsõ gyõzelemre. Én elhiszem, hogy nem hagyták igazán kibontakozni, de ha elfogadjuk e kiszínezett történetet, az minden idõk egyik legelmebetegebb, legirracionálisabb csapattaktikáját jelentette volna. Talán az sem véletlen, hogy a finn a kvalifikációk során a Q1/Q2-ben is viszonylag ritkábban verte el Hamiltont, ahogy szabadedzéseken sem õ tarolt.
Hogy a Ferrari nem érdemelte meg a bénázásai után csapatvilágbajnokságot? Magam is többször megfogalmaztam a gondolatot, de nem egyértelmû. Voltak csúnya hibák (Domenicalit el kellene felejteni, de igazság szerint Montezemolót is jó lenne...), de a csomag erõs volt, és az nem a Ferrari hibája, hogy a McLaren Kovalainent szerzõdtette le, és valamelyest valóban vissza is foghatta õt. Emellett az idény során látottak és a szakértõk is megerõsítik azt a feltétlezést, hogy a Ferrarinak a melegebb idõjárás kedvez. Ehhez képest oltari pech volt egy ilyen esõs, hûvös szezont kifogni, az elmúlt 10 évben egy sem volt ehhez fogható, és jó eséllyel a Ferrari nagy elõnnyel söpörhette volna be mindkét címet, ha nem így alakul. De ez "már mi lett volna ha"... A Ferrari szerintem is megérdemelte volna a bukást, de a gyõzelmet is.
Pozitív csalódás idén számomra Alonso, végig abszolút korrektül nyilatkozott, a pályán pedig szerintem mindkét aspiránsnál jobb teljesítményt nyújtott. Persze lehet magasztalni Vettelt és Kubicát is, de õket bírtam eddig is 😊 Jó lenne látni jövõre, hogy õk mindannyian a végsõ gyõzelemért harcolnak a hajrában.
LES FORZA INTER:
Massa elhagyja a pályát, felökleli Hamit és semmi.
Dehogy, megbüntették õt is.
pl.:
- Monaco, Massa párszor megforgatta magától, ás tényleg több pole pozíciója volt mint Hamiltonnak, csakhát itt pont pole-t vesztette el, és lett 3., Hamilton 1.
-aszem angliában esõben forgolódott Massa össze vissza, csak a pályán nem tudott maradni, Hami alázta a mezõnyt
-FIA kicsit nyomta a Ferrarit az egyéni VB gyõzelemhez: rajthelybüntetés állítólágos feltartásért(nemtom már meik futam), akkor volt ugye a multkori rajos cécó, amikor Hami befordult Kimi elé, és táhajtásos bünti egybõl Haminak, bezzeg az uccsó futamon, ugyanezt megcsinálja Trulli bünti nélkül, hm érdekes.
akkor Hami elkerülendõ ütközés, kimegy pályán kívül,utánna visszaengedi Kimit, majd leelõzi, bünti, Massa elhagyja a pályát, felökleli Hamit és semmi.
szal ha már úgyis ment a TV és ennyire fun vagy, meg is nézhetted volna a futamokat, ahelyett, hogy mindenkit oltassz,, és leugattsz, piros szemüveget le kéne venni.
egyb.: Hami és Massa is megérdemelte volna sztem a VB címet, és nem mellesleg pár év múlva a konstruktõri gyõzelemre a kutya se fog emlékezni, csak az egyéni gyõzelemre, szal ferrari és FIA is IJB.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Bár Massát sajnálom de hát ez van. Jövõre össze jön 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
8 milla belõle kettõ <#idiota>#idiota>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
úgysem fogja fel <#eplus2>#eplus2>
What about the forests?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ja és egyébként az olvastam, hogy az LM-bõl 5 db van (mármint nem a cigibõl <#idiota>#idiota> ) és akkor kapja meg, ha jövõre is õ nyeri a VB-t...
Egyébként csak cirka 8 millió $ az ára, de miaz...<#wow1>#wow1> Nálunk annyi most a gázszámla xD
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Ha volt már sry, nem láttam.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ember, mirõl dadogsz? Kovának nehezebb kocsija volt végig a futamokon IS, (MIVEL IDÕMÉRÕK UTOLSÓ ETAPJÁN FUTAMRA TANKOLNAK!!!)hát akkor hogy a faszba érne már Hamilton közelébe??? Ha Hamiltont is az indokoltnál jobban megtankolják, világos, hogy nem lehetett volna VB! Ez nem tiszta? Ezzel vettél el Kovától a versenyzés lehetõségét, könyörgöm! Nehezebb autóval nincs VB tempó, vili????
És nem két körröl van szó, hanem 60-70 körös távokról!
www.gamedroid.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Õ nyilatkozta le ezt, és a csapata sem cáfolta, hogy szopatták!
www.gamedroid.hu
Ne reménykedj te semmiben, inkább ne szólj semmit.
Kiborultál egy választól, mert idáig nem is írtam😄DD
Vedd be a gyógyszered, nyomj le egy versenyt, verd ki és húzz aludni.<#idiota>#idiota>
What about the forests?
www.gamedroid.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
www.gamedroid.hu
Gondolom, hogy nem is fogják egyhamar kivenni a versenynaptárból.
www.gamedroid.hu
A többire had ne reagáljak, remélem majd kapod a megérdemelt felkiáltójeleket.
Nem mondtam, hogy Massa tökéletes, azt az esetet pedig hagyjuk, mert megint vita lene, ott Hamilton húzott rá az ívre, a hülyéje, Massának egyszerüen nem volt helye. Elõtte pedig Hamilton veszélyeztette a rajtnál a fél mezõny épségét a zseniális mozdulatával. 😄 Vajon mleyik a nagyobb gáz?
Nem, nem õ tehet róla, csak abban a relációban, hogy másnak meg volt és ennek ellenére csak egy ponttal tudott nyerni, hát kissé leértékelõdik a címe a szememben. Jobb kocsival éppencsak nyerek szitu...
Massa 5x nullázott. Ennyi, vagyis ha legalább annyi szerencséje van, mint Hamiltonnak, akkor én most csontrészegen vigyorgok, mert õ a VB. Szép, hogy te írtad le, kösz. 😊
Majd befejezem, ha akarom. Éppen senki sem vagy, hogy utasítgass.
www.gamedroid.hu
leülhetsz 1-es
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=74721
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=74600
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=74648
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
B+ ne játszd már megint a mindentudó agyadat, mert kezd kurva unalmas lenni már!
Azt hiszed tájékozott vagy mindenben, mert játszol egy fos szimulátorral, kocka?
Írtam már régebben, hogy kérd meg valamelyik admint, hogy változtassa meg a neved "istenbarmára"
Olvass:
Kovalainen is kiborult a McLarenre és Hamiltonra!
Fernando Alonso után Heikki Kovalainan is kezdi elveszíteni a türelmét a McLaren-Mercedesszel szemben. A finn Helsingin Sanomat címû finn lapnak nyilatkozva meglepõen éles kritikát fogalmazott meg mind csapattársáról, Lewis Hamiltonról, mind arról, ahogyan az istállónál bánnak vele.
Kovalainen csatlakozik azokhoz a véleményekhez, melyek szerint Hamilton sokszor veszélyesen vezet: „Lewis agresszív és kompromisszumokat nem ismerõ versenyzõ és a reakciói erõszakosak tudnak lenni. Idõnként pedig túlzóak. Néhányszor már ki kellett térnem a megmozdulásai elõl és világossá tettem neki, hogy nem fogom a végtelenségig ezt tenni. Ha semmi sem változik elõfordulhat, hogy össze fogunk egyszer ütközni egymással." - mondta.
A finn azzal sem elégedett, hogy az idõmérõ edzéseken mindig Hamilton kapja a kedvezõbb taktikát, így neki esélyt sem adnak arra, hogy felvegye vele a versenyt: „Nem kell rakétatudósnak lenni ahhoz, hogy rájöjjünk egy kivételtõl eltekintve (Brit Nagydíj) mindig én kaptam a nehezebb autót az idõmérõ edzésre. Ha a világbajnoki címért akarsz küzdeni az elsõ sorba kell kvalifikálnod magad. De így még egy jó idõmérõ teljesítménnyel is csak 4., 5. vagy 6. tudok lenni. Ez egyáltalán nem segít a versenyen."
formula.hu
What about the forests?
Tény, hogy tehetséges, de roppant éretlen és nagyon nagy köcsög. Értékelhetetlen a VB-címe.
www.gamedroid.hu