FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Pedig meglehet csinálni jól, pl Alonso helmet cam

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

én nem fikázom a pilótákat...
peppus
passatgt
ezeket a dolgokat megkérdezném tõled is

mflex
Szerintem ne erõlködj:)...semmi értelme :DDD
úgysem fogja fel <#eplus2>

What about the forests?

MaSzKa
gázszámla <#idiota>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

de nagy az arcod!! van jogsid? képeségeid h ne fosd össze magad ha egyálltalán egy max 200 le autot megkapnál egy körre mondjuk a hr-re? nagypofáju fika bajnok vagy? vagy xsak nincs pénzed, h f1 es pilóta lehess???<#mf2>
Istencsászár
McLaren lát benne valamit, hiszen meghosszabították a szerzõdését, de hátvédnek is alkalmatlan volt idén...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

cassoneitaly
Irigykedjünk jobb minõségben

Ja és egyébként az olvastam, hogy az LM-bõl 5 db van (mármint nem a cigibõl <#idiota> ) és akkor kapja meg, ha jövõre is õ nyeri a VB-t...

Egyébként csak cirka 8 millió $ az ára, de miaz...<#wow1> Nálunk annyi most a gázszámla xD

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Peppus
Kova egy béna pöcs volt ma is, de ezen nem is lepõdtem már meg. Siránkozni már tud, mint itt egyesek :D Szar lehet másodszámú pilótának lenni, de pont ezért BIZONYÍTANI kell!! Erre képtelen, sõt arra is hogy alapvetõ feladatokat véghezvigyen. Örüljön, hogy egy ilyen csapatnál lehet, mert a rönóban is bebizonyította, hogy egy átlagos vagy átlagon aluli versenyzõ :( sajnálom szegényt.

Kár, hogy DC kiesett, elnéztem volna 1-2 kört a "sisakból". Egyébként nem láttam, hogy pontosan hol van rajta, de gondolom alacsonyabban, mert az aszfaltból szinte semmit sem lehet látni:L
http://www.youtube.com/v/Go8C3xJO_Z4
Ha volt már sry, nem láttam.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!<#banplz>

ember, mirõl dadogsz? Kovának nehezebb kocsija volt végig a futamokon IS, (MIVEL IDÕMÉRÕK UTOLSÓ ETAPJÁN FUTAMRA TANKOLNAK!!!)hát akkor hogy a faszba érne már Hamilton közelébe??? Ha Hamiltont is az indokoltnál jobban megtankolják, világos, hogy nem lehetett volna VB! Ez nem tiszta? Ezzel vettél el Kovától a versenyzés lehetõségét, könyörgöm! Nehezebb autóval nincs VB tempó, vili????

És nem két körröl van szó, hanem 60-70 körös távokról!

www.gamedroid.hu

Kit--Kat
Ja, meg van tradíciója és nem Tilke borzalom.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

2014-ig szerencsére meg van hosszabítva. Egyébként nem különleges pálya(lásd SPA), csak mindig jó idõben van:)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Istencsászár
"Szerined Kova olyan teljesítményt nyújtott idén hogy bármi esélye lett volna arra hogy Vbt nyerjen" nem azon az 1-2 körön múlik az hogy valaki lassú egy versenyen vagy nem... a kérdés nem ez volt, hanem hogy Kova képes lett e volna olyan teljesítményre mint Hamilton? ismétlem a közelében sem volt álltalában, mirõl beszélünk?

Én állítottam ilyet????? Most írtam le, hogy persze hogy nem nyerhetett, ha állandóan szivatták Hamilton elõnyére, hát hogy a francba nyerhetett volna??? ÚRISTEN!!!! :D

Õ nyilatkozta le ezt, és a csapata sem cáfolta, hogy szopatták!

www.gamedroid.hu

mflex
Értelmes reagálás volt Kovalainen nyilatkozatára...csak gratulálni tudok.
Ne reménykedj te semmiben, inkább ne szólj semmit.
Kiborultál egy választól, mert idáig nem is írtam:DDD
Vedd be a gyógyszered, nyomj le egy versenyt, verd ki és húzz aludni.<#idiota>

What about the forests?

Istencsászár
Szerined Kova olyan teljesítményt nyújtott idén hogy bármi esélye lett volna arra hogy Vbt nyerjen, ha netán õt nyomták volna? egy db futamot nyert azt is ugy hogy... nem önerõbõl, nem volt képes nyerni, Hamiltonhoz képest lassú, ezen nincs mit cifrázni. Ahogy mondta mai nap, télen keményen fog dolgozni hogy jövõre jobb helyen végezhessen... õ is érzi hogy ez kevés volt.

Az biztos, hogy itt rendezik a legjobb versenyeket! 2003? :D Az mekkora volt, a harmadik helyezett kerék nélkül, oldalt csúszva jött át a célvonalon! :D

www.gamedroid.hu

Kit--Kat
Mibõl gondolod, úgy jött le, hogy a FIA és Börni papa következetesen gondolkodik?!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Év elején BMW is ott volt azért, sõt, Vettel is nyert futamot. Öt konstruktõr hét pilótája nyert futamot idén.

www.gamedroid.hu

Ez az interlagosi verseny most már remélem mindig ilyen lesz, jobb, mint egy foci VB döntõ:D
Gondolom, hogy nem is fogják egyhamar kivenni a versenynaptárból.

Ugye nem sikerült megértened Kova mondandóját, hogy Hami elõnyét biztosítandó jóval nehezebb autóval küldték ki mindig? És ha Hami optimális beállításainál nehezebb volt a gépe, akkor a többi élversenyzõnél is értelemszerüen nehezebb volt mindig. Nehéz ezt felfogni? Kettõbõl két pilóta panaszkodik a Hamiltonnak csapat által biztosított pozitív diszkriminációra, biztos csak hülyék mi?

www.gamedroid.hu

bardocz
Jaja,Kovának a top4-et hoznia kellett volna.Egész évben a Ferrari és mekláren dominált,többi csapat meg a futottak még.
Istencsászár
Hamilton Vb 1. , Kova Vb 7. ugyan abban az autóban, csapatban... mind a két Ferrari, BMW és Alonso is megelõze a tabellán... szegénykém még ha el is van nyomva akkor is lehet 2.,3. elnyomottan is, de nem 7...

A többire had ne reagáljak, remélem majd kapod a megérdemelt felkiáltójeleket.

bardocz
Kibújik a szög a zsákból.
Kit--Kat
Én ilyet nem mondtam:D

Persze hogy felrójuk neki, mert ilyet még senki nem látott a sportág történetében. Elnézte? Na, senki más nem tesz ilyet, ezért is elképesztõen szánalmas, amatõr dolog volt.

Nem mondtam, hogy Massa tökéletes, azt az esetet pedig hagyjuk, mert megint vita lene, ott Hamilton húzott rá az ívre, a hülyéje, Massának egyszerüen nem volt helye. Elõtte pedig Hamilton veszélyeztette a rajtnál a fél mezõny épségét a zseniális mozdulatával. :D Vajon mleyik a nagyobb gáz?

Nem, nem õ tehet róla, csak abban a relációban, hogy másnak meg volt és ennek ellenére csak egy ponttal tudott nyerni, hát kissé leértékelõdik a címe a szememben. Jobb kocsival éppencsak nyerek szitu...

Massa 5x nullázott. Ennyi, vagyis ha legalább annyi szerencséje van, mint Hamiltonnak, akkor én most csontrészegen vigyorgok, mert õ a VB. Szép, hogy te írtad le, kösz. :)

Majd befejezem, ha akarom. Éppen senki sem vagy, hogy utasítgass.

www.gamedroid.hu

MaSzKa
<#falbav><#felkialtas><#felkialtas>
leülhetsz 1-es

bardocz
Vagyis az egyik annak született,csak már kigyógyították:D
bardocz
Ezekért max egy gyengeelméjû ember lesz irigy...
MaSzKa
igazad van

Egyébként igazad van, sajnos egyik Ferraris sem az agresszivitás mintapéldája, de hát ez van, nem mindenki születik elmebetegnek:)

MaSzKa
mflex
" Kova ugyan ebben az autóban fényévekre volt tõle"

B+ ne játszd már megint a mindentudó agyadat, mert kezd kurva unalmas lenni már!
Azt hiszed tájékozott vagy mindenben, mert játszol egy fos szimulátorral, kocka?
Írtam már régebben, hogy kérd meg valamelyik admint, hogy változtassa meg a neved "istenbarmára"
Olvass:

Kovalainen is kiborult a McLarenre és Hamiltonra!
Fernando Alonso után Heikki Kovalainan is kezdi elveszíteni a türelmét a McLaren-Mercedesszel szemben. A finn Helsingin Sanomat címû finn lapnak nyilatkozva meglepõen éles kritikát fogalmazott meg mind csapattársáról, Lewis Hamiltonról, mind arról, ahogyan az istállónál bánnak vele.

Kovalainen csatlakozik azokhoz a véleményekhez, melyek szerint Hamilton sokszor veszélyesen vezet: „Lewis agresszív és kompromisszumokat nem ismerõ versenyzõ és a reakciói erõszakosak tudnak lenni. Idõnként pedig túlzóak. Néhányszor már ki kellett térnem a megmozdulásai elõl és világossá tettem neki, hogy nem fogom a végtelenségig ezt tenni. Ha semmi sem változik elõfordulhat, hogy össze fogunk egyszer ütközni egymással." - mondta.

A finn azzal sem elégedett, hogy az idõmérõ edzéseken mindig Hamilton kapja a kedvezõbb taktikát, így neki esélyt sem adnak arra, hogy felvegye vele a versenyt: „Nem kell rakétatudósnak lenni ahhoz, hogy rájöjjünk egy kivételtõl eltekintve (Brit Nagydíj) mindig én kaptam a nehezebb autót az idõmérõ edzésre. Ha a világbajnoki címért akarsz küzdeni az elsõ sorba kell kvalifikálnod magad. De így még egy jó idõmérõ teljesítménnyel is csak 4., 5. vagy 6. tudok lenni. Ez egyáltalán nem segít a versenyen."
formula.hu

What about the forests?

Semmit, számomra Hamilton egy mocsok ember. Aki egy ilyen múltú csapatnál képes dolgozni, aki a rokkant testvérét médialátványosságá silányítja a saját népszerûsége érdekében, az számomra nem több egy korcsnál.

Tény, hogy tehetséges, de roppant éretlen és nagyon nagy köcsög. Értékelhetetlen a VB-címe.

www.gamedroid.hu

Kit--Kat
Én nem mondtam, hogy ajándékba kapta, Massa azért érdemel respectet, mert nem hittem volna, hogy valaha akár 2. helyig feltornázza magát.
Magasan önmagán felül teljesített.

Istencsászár
"miközben Hamilton kocsikat tört a bokszutcában,a sportágban teljesen egyedülálló, elképesztõen ótvar amatõr módon"

Elnézte, és ott õ bukott Massával szembe hiszen 0ázot, de ugyan ugy elnézte Rosberg is... az egy ilyen helyzet volt, de tökéletes arra hogy fanatikus utálók évek mulva is felróják neki.

A tökéletes Massa meg egy az egyben kilökte Hamiltont, ehhez mit szolsz? ( itt szintén Hami bukott Massával szemben )

"Ja és Hamiltonnak egyetlen technikai jellegû gondja nem volt"

Errõl õ tehet?

"technikai gondokkal küzdõ Massával"

egy motorfüstölése volt... marha sok technikai gond, de ugyan ugy Hami is 0ázott 4szer, Massa 5ször...

Pihienj le, lesz még alkalmad utálni Hamiltont... jelenleg õ 2008 világbajnoka, ez van, ne örülj neki, de ezt fejezd be.

Azért nekem is kijött a könnyem, amikor szegény Massát megláttam a kocsijában sírni...

Az utolsó három kört szabályosan végig tomboltam, állva, fel-alá rohangálva a szobában, üvöltözve drukkolva, összecsomózódott gyomorral, 300-as vérnyomással. :D Még most is érzem a hihetetlen feszültséget és haragot és csalódást, én nem bánom, hogy egy darabig nem lesz futam, mert ez most nagyon betett nekem. :(

www.gamedroid.hu

Kit--Kat
Ami tény az, ha Massa a futam elsõ kanyarjából nem elsõként fordul nem nyer (ha a hungaroringi jó rajtját leszámítjuk, ha nem szerzi meg a polet nincs esélye).
Ilyenek mellett én nem tudom sehogyan se Massát Hamilton felé helyezni, valhogy nem áll össze, ennél több kellene szerintem.

Gondolhatod, mennyire szeretem Hamilton azok után, hogy õ is vastagon benne volt abban, hogy Kimibnek csak ennyi pontja lett, de ami tény az tény, tudása alapján megérdemelte a címet.

Ennyi erõvel lehetett volna a fordítva is és a kínai nagydíjjal végzõdik az idény, akkor mit mondanál?

Én emlékszem elõzésekre tõle is, persze olyan futamon, amit már amugy is bukott. Egyébként egy versenyzõ nem véletlenül kerül a vb címhez közel, valószínûleg nem ajádékba kapta a pontokat...

MaSzKa
nahszóval a Mclaren F1 GTR LM Limited Edition-on kívûl ez a további jutalma

MaSzKa
fogalman nincs
életbe nem láttam vagy halottam errõl az együttesrõl ff

bardocz
De jobb pozícióba került Kubica manõvere után.Meglett volna amúgy szerintem pár körrel késõbb neki.
Vettelt is ugyanúgy zavarta, szóval nem kell összeesküvést látni benne..

Lesz hozzá gusztusuk, vagy a csapat többi tagja is hasonló származású? Mert akkor megértem.

www.gamedroid.hu

Hamilton kiket elõzött meg? És hogyan? Mint Kimit Spa-ban? Vagy mint Massát tavaly? :D Az aztán a mutatvány! Massának nem volt kit megelõznie, a sok pole miatt, aztán arról már nem õ tehet, ha elszúrja a csapat a versenyét... Arról meg végkép ne tehet, ha az AUTÓ rosszabb votl, mint a mekié. Mindazonáltal Hamilton több amatõr és hajmeresztõ hibát vétett idén, mint a mezõny összesen. Összefoglaló írás errõl az eredeti szövegbne olvasható lejebb. Azt nehéz lesz cáfolni, lévén, kõkemény tények....

www.gamedroid.hu

Tavalyi évvel tudsz jönni, amikor egy Scuderia McLarent láttunk a meki helyett? :D Neked aztán van bõr a képeden! Annak az esetnek az okán idén semmi helyük nem lett volna a sportágban, köszönjék meg a FIA-nak, hogy nem lettek kitiltva 2008-ra, pedig az lett volna az igazságos büntetés.

Kimi valóban leeresztett, ez tnem tagadomm, Massa is kacsázott. Aztán Massa fantasztikusan összekapta magát, miközben Hamilton kocsikat tört a bokszutcában,a sportágban teljesen egyedülálló, elképesztõen ótvar amatõr módon. És felsoroltam a további stiklijeit, egyszerüen szánalom, amit ez az ember most idén levágott. Tavaly meg csaltak, na, mekkora teljesítmény már mindkét év! :D

Ja és Hamiltonnak egyetlen technikai jellegû gondja nem volt, ennek ellenére csak egy ponttal tudott gyõzni a technikai gondokkal küzdõ Massával szemben. Szerintem ez is a lámaság jele. Jobb autóval ultra minimális gyõzelem, hát lol! És még Vettel is szétveri! :D :D :D Már ott égett a papírvilágbajnokod...

Egyéb észrevétel?

www.gamedroid.hu

Istencsászár
Ilyenekbe én már itt nem merek belemenni, de amugy így volt...

Kit--Kat
Én sem szeretem Hamiltont, de emberi kereteken belül, el kell ismerni egy zseniális pilóta, Alonso-Kimi szintû. Akármilyen nagy arcú, ez így van.

Amúgy ezt barátom mondta ezen agyalhatsz ha kell valami:
"massa egész évben 1 normális elõzést nem mutatott be, ezek után nincs mirõl beszélni..."
és van benne valami