FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
úgysem fogja fel <#eplus2>#eplus2>
What about the forests?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ja és egyébként az olvastam, hogy az LM-bõl 5 db van (mármint nem a cigibõl <#idiota>#idiota> ) és akkor kapja meg, ha jövõre is õ nyeri a VB-t...
Egyébként csak cirka 8 millió $ az ára, de miaz...<#wow1>#wow1> Nálunk annyi most a gázszámla xD
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Ha volt már sry, nem láttam.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ember, mirõl dadogsz? Kovának nehezebb kocsija volt végig a futamokon IS, (MIVEL IDÕMÉRÕK UTOLSÓ ETAPJÁN FUTAMRA TANKOLNAK!!!)hát akkor hogy a faszba érne már Hamilton közelébe??? Ha Hamiltont is az indokoltnál jobban megtankolják, világos, hogy nem lehetett volna VB! Ez nem tiszta? Ezzel vettél el Kovától a versenyzés lehetõségét, könyörgöm! Nehezebb autóval nincs VB tempó, vili????
És nem két körröl van szó, hanem 60-70 körös távokról!
www.gamedroid.hu
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Õ nyilatkozta le ezt, és a csapata sem cáfolta, hogy szopatták!
www.gamedroid.hu
Ne reménykedj te semmiben, inkább ne szólj semmit.
Kiborultál egy választól, mert idáig nem is írtam:DDD
Vedd be a gyógyszered, nyomj le egy versenyt, verd ki és húzz aludni.<#idiota>#idiota>
What about the forests?
www.gamedroid.hu
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
www.gamedroid.hu
Gondolom, hogy nem is fogják egyhamar kivenni a versenynaptárból.
www.gamedroid.hu
A többire had ne reagáljak, remélem majd kapod a megérdemelt felkiáltójeleket.
Nem mondtam, hogy Massa tökéletes, azt az esetet pedig hagyjuk, mert megint vita lene, ott Hamilton húzott rá az ívre, a hülyéje, Massának egyszerüen nem volt helye. Elõtte pedig Hamilton veszélyeztette a rajtnál a fél mezõny épségét a zseniális mozdulatával. :D Vajon mleyik a nagyobb gáz?
Nem, nem õ tehet róla, csak abban a relációban, hogy másnak meg volt és ennek ellenére csak egy ponttal tudott nyerni, hát kissé leértékelõdik a címe a szememben. Jobb kocsival éppencsak nyerek szitu...
Massa 5x nullázott. Ennyi, vagyis ha legalább annyi szerencséje van, mint Hamiltonnak, akkor én most csontrészegen vigyorgok, mert õ a VB. Szép, hogy te írtad le, kösz. :)
Majd befejezem, ha akarom. Éppen senki sem vagy, hogy utasítgass.
www.gamedroid.hu
leülhetsz 1-es
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=74721
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=74600
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=74648
B+ ne játszd már megint a mindentudó agyadat, mert kezd kurva unalmas lenni már!
Azt hiszed tájékozott vagy mindenben, mert játszol egy fos szimulátorral, kocka?
Írtam már régebben, hogy kérd meg valamelyik admint, hogy változtassa meg a neved "istenbarmára"
Olvass:
Kovalainen is kiborult a McLarenre és Hamiltonra!
Fernando Alonso után Heikki Kovalainan is kezdi elveszíteni a türelmét a McLaren-Mercedesszel szemben. A finn Helsingin Sanomat címû finn lapnak nyilatkozva meglepõen éles kritikát fogalmazott meg mind csapattársáról, Lewis Hamiltonról, mind arról, ahogyan az istállónál bánnak vele.
Kovalainen csatlakozik azokhoz a véleményekhez, melyek szerint Hamilton sokszor veszélyesen vezet: „Lewis agresszív és kompromisszumokat nem ismerõ versenyzõ és a reakciói erõszakosak tudnak lenni. Idõnként pedig túlzóak. Néhányszor már ki kellett térnem a megmozdulásai elõl és világossá tettem neki, hogy nem fogom a végtelenségig ezt tenni. Ha semmi sem változik elõfordulhat, hogy össze fogunk egyszer ütközni egymással." - mondta.
A finn azzal sem elégedett, hogy az idõmérõ edzéseken mindig Hamilton kapja a kedvezõbb taktikát, így neki esélyt sem adnak arra, hogy felvegye vele a versenyt: „Nem kell rakétatudósnak lenni ahhoz, hogy rájöjjünk egy kivételtõl eltekintve (Brit Nagydíj) mindig én kaptam a nehezebb autót az idõmérõ edzésre. Ha a világbajnoki címért akarsz küzdeni az elsõ sorba kell kvalifikálnod magad. De így még egy jó idõmérõ teljesítménnyel is csak 4., 5. vagy 6. tudok lenni. Ez egyáltalán nem segít a versenyen."
formula.hu
What about the forests?
Tény, hogy tehetséges, de roppant éretlen és nagyon nagy köcsög. Értékelhetetlen a VB-címe.
www.gamedroid.hu
Magasan önmagán felül teljesített.
Elnézte, és ott õ bukott Massával szembe hiszen 0ázot, de ugyan ugy elnézte Rosberg is... az egy ilyen helyzet volt, de tökéletes arra hogy fanatikus utálók évek mulva is felróják neki.
A tökéletes Massa meg egy az egyben kilökte Hamiltont, ehhez mit szolsz? ( itt szintén Hami bukott Massával szemben )
"Ja és Hamiltonnak egyetlen technikai jellegû gondja nem volt"
Errõl õ tehet?
"technikai gondokkal küzdõ Massával"
egy motorfüstölése volt... marha sok technikai gond, de ugyan ugy Hami is 0ázott 4szer, Massa 5ször...
Pihienj le, lesz még alkalmad utálni Hamiltont... jelenleg õ 2008 világbajnoka, ez van, ne örülj neki, de ezt fejezd be.
Az utolsó három kört szabályosan végig tomboltam, állva, fel-alá rohangálva a szobában, üvöltözve drukkolva, összecsomózódott gyomorral, 300-as vérnyomással. :D Még most is érzem a hihetetlen feszültséget és haragot és csalódást, én nem bánom, hogy egy darabig nem lesz futam, mert ez most nagyon betett nekem. :(
www.gamedroid.hu
Ilyenek mellett én nem tudom sehogyan se Massát Hamilton felé helyezni, valhogy nem áll össze, ennél több kellene szerintem.
Gondolhatod, mennyire szeretem Hamilton azok után, hogy õ is vastagon benne volt abban, hogy Kimibnek csak ennyi pontja lett, de ami tény az tény, tudása alapján megérdemelte a címet.
Ennyi erõvel lehetett volna a fordítva is és a kínai nagydíjjal végzõdik az idény, akkor mit mondanál?

életbe nem láttam vagy halottam errõl az együttesrõl ff
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Kimi valóban leeresztett, ez tnem tagadomm, Massa is kacsázott. Aztán Massa fantasztikusan összekapta magát, miközben Hamilton kocsikat tört a bokszutcában,a sportágban teljesen egyedülálló, elképesztõen ótvar amatõr módon. És felsoroltam a további stiklijeit, egyszerüen szánalom, amit ez az ember most idén levágott. Tavaly meg csaltak, na, mekkora teljesítmény már mindkét év! :D
Ja és Hamiltonnak egyetlen technikai jellegû gondja nem volt, ennek ellenére csak egy ponttal tudott gyõzni a technikai gondokkal küzdõ Massával szemben. Szerintem ez is a lámaság jele. Jobb autóval ultra minimális gyõzelem, hát lol! És még Vettel is szétveri! :D :D :D Már ott égett a papírvilágbajnokod...
Egyéb észrevétel?
www.gamedroid.hu
Amúgy ezt barátom mondta ezen agyalhatsz ha kell valami:
"massa egész évben 1 normális elõzést nem mutatott be, ezek után nincs mirõl beszélni..."
és van benne valami