FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsutyesz
szerintem tök gáz a hátsó szárny <#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Szerintem olyan mint egy harmadosztályú Formula-BMW..

Hú, lesznek itt még nagyon érdekes, egyéni felfogású aero-szettek azt hiszem.

csak a hátsó szárny nem bejövõs nekem, de meg lehet szokni

Barcleona, Téli Tesztek..

vélemények a BMW-rõl?

kifli
DC csaja odabasz 😊 Kimié mwg Alonsoé sem rossz de DC-é veri mindet 😊
Peppus
Vén buznyák, ebbõl is látni a nõk mire mennek 😄 Mert ugye, ha kedves lenne, de ez az ember egy gyökér. ÁÁ bár Alonsó csípi 😄 vajon miért... 😄

Bandee1987
Heidi Clum az régen volt Briatore nõje, nem? Azóta már Seallel van.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ja fõleg hogy Heidi Cum németet
jól csinált neki 1 gyereket akinek 1 fekete zenész a férje

bocs az off-ért

briattorééknál biztos nagy a szerelem x)

Bandee1987
Én is DC-re szavaztam, amúgy Alonsoé sem rossz.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
Kimi nem kicsit papucsnak néz ki xDDDDDD
Count Adyn
na ittvannak a csajok😄

DC nõje odaveri mindet kb😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kifli
Dark Angel 666
A McLaren a jövõben is izgalmas vb-gyõzelmeket aratna
Remélem azért a Ferrari lessz a gyõztes az egyéniben is

Dark Angel 666
ugye azért nincs harag ?

hetekben...?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

az utobbi hetekben pedig igencsak nem igy tunt...

http://gaborszantai.co.uk/

MaSzKa
ez nem F topic 😄 hanem F1 😄

Kit--Kat
nem kell túldramatizálni meg játszani a dolgokat szvsz

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pssszt!

ilyet nem illik mondani egy ferraris topikban, mert lek*rvazzak az edesanyad...

MaSzKa
én szoktam linkelni 😄

milyet zúzott a ferraris ember a végén Massa papája miko örült 😄 😄

MaSzKa
ezek még egyediek voltak

adeex7
tette hozzá az argentín XD

Mardel
Ez milyen egy mondat már?

,,...Büszke vagyok, hogy brazilnak születtem.” – tette hozzá a brazil.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Amen...

bardocz
Barichellonak esélye sem volt Schumi ellen.
És különben is,aki MS mellé ment,az tudhatta,hogy nem lehet más,csak másodpilóta.
Peppus
Barrichello nem lett volna bajnok az tuti.. Szegénykém olyan mint Massa, nem arra született hogy világbajnok legyen. Ügyes volt, de Schumi esélyt sem hagyott neki. Ezzel tisztában is volt szerintem, csak így utólag már könnyû ilyen kijelentéseket tenni. Ez pont olyan mint Massa Vs Kimi. Massának sem lenne sok esélye, ha Kimi minden versenyen odatenné magát..

gordon 24
Igen igaz, ezt irtam is.. Na de ha annyira jo pilóta lenne, akkor miért nem mutat most semmit?
Ha az õ nézetei szerint nézem a dolgot, akkor a Hondával minimum egy Glock, vagy akár egy Kubica szinten kellene végezni a vb végén. Mert ugye mindenki õ is reállisan látja a dolgokat hogy a Honda nem alkams vb-t nyerni.

Engem csak az zavar hogy az egyetlen olyan csapatot, akinek a legjobb eredményeit, a legjobb f1 ben töltött éveit köszönheti most szapulja. Oké hogy nem engedték nyeri, lehet hogy egy vb-cimet érdemelt volna.

Ez pont olyan mint Biaggi a MotoGp-ben😄 Sajnos egész motogp-s pálya futása során mellette volt Rossi😄 igy nem lett nagy cm3 világbajnok.

Baricchelo rosszkor volt jo helyen. Ha nem lett volna Schumi legalább 3 x bajnok lenne de volt.. És tudjuk ha-val nem kezdünk mondatot..

Downhill!!

Istencsászár
Sose jó hogy ha valakit visszafognak, Sumi jobb volt, de nem mindig... azt hogy hányszor kellett visszafogni õt a csapattársa érdekében csak õ tudja meg a Ferrari, és ez nála komoly nyomokat hagyott, mert elég érzelmes ember... persze nem csinálta volna hogy ha nem élvezi, de az évek során biztos szép csokorral összegyült a sérelmekbõl, amit akkor lenyelt, mert nem volt más választása.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Így van, csak a saját képességeit próbálja palástolni ezzel. Ha annyira nagy tehetség lenne, akkor már szerzett volna valamilyen módon vb-i címet.
Enyhén aljas dolognak érzem, amit mostanság mûvel, miért nem fordult szembe AKKOR a Ferrarival (mint tavaly Alonso)???? Felesleges így utólag "kiszinezni" a dolgokat, a hírnevét biztos nem fogja fényezni vele..!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Kit--Kat
Engem csak az idióta hátsószárny zavar, de a sima gumit milyen furcsa lesz ,megszokni és egyben milyen örömteli😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Minstrel
végre egyenes az elsõ szárny, utóbbi években mióta széleiket feljebb kellett emelni, egyre idiótább elsõ szárnyak lettek

amúgy 1997-ben voltak utoljára ilyesmi autók, mindig is mondtam, hogy 97-rõl 98-ra lettek elcseszve a szabályok, mert keskenyebb autó, bordázott gumi stb.

http://topgearhungary.blogspot.com/

passatgt
jó minõségû a kép, remélem a kocsi nem iylen lesz😊

Istencsászár
Alakul😊, jó lesz ez!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Ja a McLaren nagy erõkkel fejleszti, csak Bosch lesz ráírva ...xDDD

Istencsászár
Mindig akkor szólal meg amikor nem tetszik neki valami, most sincs másként... a McLaren keményen dolgozik rajta, a Ferrari meg ezekszerint le van egy picit maradva, ekkor jön tévé törõ és elomdnja a nagyvilágnak, sebaj csinálják csak 2009ben ezzel kell menni avagy nélküle, nem kötelezõ...

gordon 24
Én megértem, biztos nagyon szar lehetett Schumi árnyékában lenni.

De!!

1 azért kerestt nem kevés pénzt😄
2 sok bajnoki 2-dik helye van-e miattt

Szóval én nem hiszem hogy olyan "kurva" szar lett vlna ott lenni.
Kiványcsi lennék, ha nem megy oda lenne-e ennyi második helye.

Akkor igazat adnék neki, ha eljött volna a Hondához onnan és péppé verné a mezõnyt, vagy csak a csapat tárást. De jelen esetben ez is nehéz.

Olyan meg nincs, hogy minden autó szar és minden csapatnál szopatnak. Itt akkor máshol kell keresni a hibát, talán magában???

Az viszont 100%-osan igaz, hogy egy csapatnál másodiknak lenni nem lehet túl jo dolog. Mindenki nyerni megy, ha nem engedik rossz a hangulat.. Ez van, de Barichellonak is feltünhetett nem egy hétig volt a Ferrarinal.. Miért nem ment el?? És itt jön amit irtam az elöbb: az a sok számjegyû csek😄DD

Downhill!!

adeex7
hehe,lesz ott perelés rendesen,pláne miháel részérõl<#hehe>

passatgt
ez nem a prison break

Peppus
Barrichello egy szép napon lehet lezuhan a magángépével valaholy a dzsungel mélyén 😄 persze mielõtt kiadta volna a "mindent elmondok a Ferrariról" könyvét 😊

jah.. de inkább az mikor idejön egy magadfajta, beböfögi a baromságát, és még vissza is pofázik..

nna ilyenkor markolok az arcomba, az fáj..

flame off..

Dark Angel 666
Haszontalan a KERS, véli a Ferrari elnöke
"Miközben a Ferrari az utolsó simításokat végzi a KERS befogadására is képes tesztautóján, Luca di Montezemolo élesen kritizálta a hibrid hajtáslánc F-1-es bevezetését. A maranellóiak elnöke szerint a rendszer a közúti modellekben aligha lesz használható."

Dark Angel 666
talán fáj az igazság ?

neked nincs embered aki lopna neked gyógyszert..?

Dark Angel 666
már feszülten várom hogy nullát mutasson 😊

N o N a m e
Jó lett az új csaj, meg a visszaszámláló is nagyon pontos 😄