182274
  • vass17
    Szerintem az utolsó gyors kör nem volt betervezve. Látták, hogy még belefér egy, úgyhogy végigcsinálták. Egyébként 1 körön nem hiszem, hogy veszítene 2-3 tizednyi üzemanyagot.
  • G_ArchAngel #96742
    Ha meg ront, akkor nem tud ujabb gyorst kort menni es mehet be a boxba, senki nem tudta volna, hogy mennyire keves uzemanyag van az autoban.
    Szvsz okosan csinaltak.
  • jaszy
    Szerinted :) Ennek a fekete gyeröknek mindent lehet....
  • madmanic
    És a Vettel gyerekkel mi van mikor futam leintése után már nem ér vissza a boxba??

Hol a bünti??

Teljesen jogtalan a büntetés.

• WNW
    Mar megint figyelmeztetes....?! Es hany figyelmeztetes er egy fekete pontot..? Mert figyelmeztetesbol mar van neki egy kalappal...
    Amit Hami meg a McLaren csinalt, azzal egy a baj.. Kimentek X korre, Y uzemanyaggal... Igy nyertek 2-3 tizedet legalabb a gyors korukben, ezzel helyeket, a kocsit meg majd gondoltak a szemelyzet visszaviszi a boxba.. 10k-ert vettek egy elso startkockat.. Es, ha ezt a kov. futamon 24 kocsi csinalja meg, akkor mi lesz..?!?!
  • bakkerman
    nézzetek inkább Le Manst :D
  • Dietrich
    Prost is betolta anno a kocsit a célba mi ebben akkora szám?
  • bakkerman
    mer mit adjanak neki???? mert az edzés végén megállt????? és azzal akkor mivan,amikor a gp2-be,vagy akármelyik forma autó futam végén a győztes 360-ba pörög 2 percig?? AZ NEM AKADÁLYOZÁS? jah,csak most Hamilton csinálta,az más,neki nem szabad...
  • desigo
    lol

Haug: Három kör után kereket kell cserélni
  • desigo
    Pénzbírsággal sújtotta és figyelmeztetésben részesítette a versenybíróság a Kanadai nagydíj időmérő edzése után Lewis Hamiltont
  • vass17
    A szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket...nem vagyok Hamilton szurkoló, sőőőt..de azért ilyenért komolyabb büntetést adni, nem tudom, hogy gondoljátok. Kifejezetten szórakoztató is volt:)
  • joebacsi
    "The perfect racing car crosses the finish line first and subsequently falls into its component parts."
    Ferdinand Porsche
  • Minstrel
    bakker ez a gyulám mennyit tud vinnyogni a gumitémán
  • Minstrel
    nem tudják bizonyítani, hogy miért állt meg, Lajos azt mondja elektronika miatt aztán ennyi
  • mddevil
    Bár ahogy most olvasom, semmivel se külömb mint schumi előzése monacoba.
  • mddevil
    Hamiltont nem fogják megbüntetni, akár a pályát is levághatná, ő a kis kedvenc, az igaz h ezért nem kellett volna elvenni az 1. helyet de csinált már ennél sokkal rosszabbat is amiért csak 1 figyelmeztetés volt. Am meglátjuk mi lesz holnap de 1 biztos, nem Hamilton nyer a lágy gumik miatt.
  • rucinho
    hamilton kivátságos!
    nagy fanatik vok de mot már hányinger ez a forma1!
  • HUmanHunter
    jah amúgy még jóhogy figyelmeztették már pár nagydíjjal ezelőtt, azóta elkövetett pár dolgot és semmi.
  • Szabi1991
    csak ?.. hatalmas pénz lehet neki...
    megint megúszta a.... :/
  • Totti5
    A brit versenyzőt 10.000 dollárra büntették a pályán megállás miatt, ám 2008 világbajnoka megtarthatja az első helyét.
  • HUmanHunter
    mindegy, majd kiderül mit határoznak de szerintem nem lesznek geciek és nem veszik el a körét hogy meglegyen a 8. redbull pole is
  • gercse
    'aki a pályabírók meglátása szerint ok nélkül megáll a pályán,' vagy
  • HUmanHunter
    akkor már nem volt kit akadályozni mert vége volt az egésznek.
  • desigo
    höhö

A Sportszabályzat 31.7-es pontja kimondja: "Minden versenyző (...), aki a pályabírók meglátása szerint ok nélkül megáll a pályán, vagy ok nélkül akadályoz egy másik versenyzőt, büntetést kaphat a Szabályzat 31.6-os cikkelye alapján."

A McLaren esetében nem volt szó technikai meghibásodásról, Hamilton ugyanis azért állt meg, hogy spóroljon a benzinnel, hogy ne legyenek problémák a mérlegelésen.
  • Kit--Kat
    Kösz!
  • HUmanHunter
    tévedtem, webber és vettel is keményebbel ment.
  • HUmanHunter
    mindenki lágyon ment a végén, vagyis vettel ment lágyon is de keménnyel próbálta a legvégén a 2 kört.
  • Kit--Kat
    Vettel is kemény gumikon ment, ugye?
  • desigo
    szerencséje,hogy nem ezzel az üzemanyag szinttel kell holnap rajtolnia
    mert akkor tolhatná xDD
  • Norbi1990
    Remélem csak ezvolt a baj, me akkor Sutil alá is rakjanak újat és akkor világverő lesz a FI XD
  • Ulvar
    Jó volt Alonso alatt a Ferka...

Amúgy Liuzzi nem hiába volt eddig szar...nem volt alatta normális alváz...valami szar törött kasztnival ment eddig ha jól tudom, kapott egy újat nézd máá ment is egy jaút!
  • Totti5
    Ez a jó, 1 méternél sem kell többet kibírnia:D
  • bardocz
    Remélem holnap a futamon is jót fog menni.
  • Norbi1990
    Liuzzi nagyot ment
  • desigo
    és a vége

• Norbi1990
    :D
    1 embernek elég lett volna leírni, akkor is elhiszem :D
  • desigo
    mekkora volt xDDD

• nearo
    Szegény, most jól megmondtuk neki :D
  • Kit--Kat
    Az a gép hibája, ezért nem büntették volna, egyszerűen elvették volna azt a körét.
  • Norbi1990
    upsz XD