182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
vass17 #96743 Szerintem az utolsó gyors kör nem volt betervezve. Látták, hogy még belefér egy, úgyhogy végigcsinálták. Egyébként 1 körön nem hiszem, hogy veszítene 2-3 tizednyi üzemanyagot. -
G_ArchAngel #96742 Ha meg ront, akkor nem tud ujabb gyorst kort menni es mehet be a boxba, senki nem tudta volna, hogy mennyire keves uzemanyag van az autoban.
Szvsz okosan csinaltak. -
Szerinted :) Ennek a fekete gyeröknek mindent lehet.... -
madmanic #96740 És a Vettel gyerekkel mi van mikor futam leintése után már nem ér vissza a boxba??
Hol a bünti??
Teljesen jogtalan a büntetés.
-
WNW #96739 Mar megint figyelmeztetes....?! Es hany figyelmeztetes er egy fekete pontot..? Mert figyelmeztetesbol mar van neki egy kalappal...
Amit Hami meg a McLaren csinalt, azzal egy a baj.. Kimentek X korre, Y uzemanyaggal... Igy nyertek 2-3 tizedet legalabb a gyors korukben, ezzel helyeket, a kocsit meg majd gondoltak a szemelyzet visszaviszi a boxba.. 10k-ert vettek egy elso startkockat.. Es, ha ezt a kov. futamon 24 kocsi csinalja meg, akkor mi lesz..?!?! -
nézzetek inkább Le Manst :D -
Prost is betolta anno a kocsit a célba mi ebben akkora szám?
-
mer mit adjanak neki???? mert az edzés végén megállt????? és azzal akkor mivan,amikor a gp2-be,vagy akármelyik forma autó futam végén a győztes 360-ba pörög 2 percig?? AZ NEM AKADÁLYOZÁS? jah,csak most Hamilton csinálta,az más,neki nem szabad... -
lol
Haug: Három kör után kereket kell cserélni -
Pénzbírsággal sújtotta és figyelmeztetésben részesítette a versenybíróság a Kanadai nagydíj időmérő edzése után Lewis Hamiltont -
vass17 #96733 A szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket...nem vagyok Hamilton szurkoló, sőőőt..de azért ilyenért komolyabb büntetést adni, nem tudom, hogy gondoljátok. Kifejezetten szórakoztató is volt:) -
"The perfect racing car crosses the finish line first and subsequently falls into its component parts."
Ferdinand Porsche -
bakker ez a gyulám mennyit tud vinnyogni a gumitémán -
nem tudják bizonyítani, hogy miért állt meg, Lajos azt mondja elektronika miatt aztán ennyi -
mddevil #96729 Bár ahogy most olvasom, semmivel se külömb mint schumi előzése monacoba. -
mddevil #96728 Hamiltont nem fogják megbüntetni, akár a pályát is levághatná, ő a kis kedvenc, az igaz h ezért nem kellett volna elvenni az 1. helyet de csinált már ennél sokkal rosszabbat is amiért csak 1 figyelmeztetés volt. Am meglátjuk mi lesz holnap de 1 biztos, nem Hamilton nyer a lágy gumik miatt. -
hamilton kivátságos!
nagy fanatik vok de mot már hányinger ez a forma1! -
HUmanHunter #96726 jah amúgy még jóhogy figyelmeztették már pár nagydíjjal ezelőtt, azóta elkövetett pár dolgot és semmi. -
Szabi1991 #96725 csak ?.. hatalmas pénz lehet neki...
megint megúszta a.... :/ -
A brit versenyzőt 10.000 dollárra büntették a pályán megállás miatt, ám 2008 világbajnoka megtarthatja az első helyét. -
HUmanHunter #96723 mindegy, majd kiderül mit határoznak de szerintem nem lesznek geciek és nem veszik el a körét hogy meglegyen a 8. redbull pole is -
'aki a pályabírók meglátása szerint ok nélkül megáll a pályán,' vagy -
HUmanHunter #96721 akkor már nem volt kit akadályozni mert vége volt az egésznek. -
höhö
A Sportszabályzat 31.7-es pontja kimondja: "Minden versenyző (...), aki a pályabírók meglátása szerint ok nélkül megáll a pályán, vagy ok nélkül akadályoz egy másik versenyzőt, büntetést kaphat a Szabályzat 31.6-os cikkelye alapján."
A McLaren esetében nem volt szó technikai meghibásodásról, Hamilton ugyanis azért állt meg, hogy spóroljon a benzinnel, hogy ne legyenek problémák a mérlegelésen. -
Kösz! -
HUmanHunter #96718 tévedtem, webber és vettel is keményebbel ment. -
HUmanHunter #96717 mindenki lágyon ment a végén, vagyis vettel ment lágyon is de keménnyel próbálta a legvégén a 2 kört. -
Vettel is kemény gumikon ment, ugye? -
szerencséje,hogy nem ezzel az üzemanyag szinttel kell holnap rajtolnia
mert akkor tolhatná xDD -
Remélem csak ezvolt a baj, me akkor Sutil alá is rakjanak újat és akkor világverő lesz a FI XD -
Jó volt Alonso alatt a Ferka...
Amúgy Liuzzi nem hiába volt eddig szar...nem volt alatta normális alváz...valami szar törött kasztnival ment eddig ha jól tudom, kapott egy újat nézd máá ment is egy jaút! -
Ez a jó, 1 méternél sem kell többet kibírnia:D -
Remélem holnap a futamon is jót fog menni. -
Liuzzi nagyot ment
-
és a vége
-
:D
1 embernek elég lett volna leírni, akkor is elhiszem :D -
mekkora volt xDDD
-
Szegény, most jól megmondtuk neki :D -
Az a gép hibája, ezért nem büntették volna, egyszerűen elvették volna azt a körét. -
upsz XD