FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hú, lesznek itt még nagyon érdekes, egyéni felfogású aero-szettek azt hiszem.
vélemények a BMW-rõl?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
jól csinált neki 1 gyereket akinek 1 fekete zenész a férje
bocs az off-ért
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Remélem azért a Ferrari lessz a gyõztes az egyéniben is
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ilyet nem illik mondani egy ferraris topikban, mert lek*rvazzak az edesanyad...
milyet zúzott a ferraris ember a végén Massa papája miko örült 😄 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
,,...Büszke vagyok, hogy brazilnak születtem.” – tette hozzá a brazil.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
És különben is,aki MS mellé ment,az tudhatta,hogy nem lehet más,csak másodpilóta.
Ha az õ nézetei szerint nézem a dolgot, akkor a Hondával minimum egy Glock, vagy akár egy Kubica szinten kellene végezni a vb végén. Mert ugye mindenki õ is reállisan látja a dolgokat hogy a Honda nem alkams vb-t nyerni.
Engem csak az zavar hogy az egyetlen olyan csapatot, akinek a legjobb eredményeit, a legjobb f1 ben töltött éveit köszönheti most szapulja. Oké hogy nem engedték nyeri, lehet hogy egy vb-cimet érdemelt volna.
Ez pont olyan mint Biaggi a MotoGp-ben😄 Sajnos egész motogp-s pálya futása során mellette volt Rossi😄 igy nem lett nagy cm3 világbajnok.
Baricchelo rosszkor volt jo helyen. Ha nem lett volna Schumi legalább 3 x bajnok lenne de volt.. És tudjuk ha-val nem kezdünk mondatot..
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Enyhén aljas dolognak érzem, amit mostanság mûvel, miért nem fordult szembe AKKOR a Ferrarival (mint tavaly Alonso)???? Felesleges így utólag "kiszinezni" a dolgokat, a hírnevét biztos nem fogja fényezni vele..!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
amúgy 1997-ben voltak utoljára ilyesmi autók, mindig is mondtam, hogy 97-rõl 98-ra lettek elcseszve a szabályok, mert keskenyebb autó, bordázott gumi stb.
http://topgearhungary.blogspot.com/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De!!
1 azért kerestt nem kevés pénzt😄
2 sok bajnoki 2-dik helye van-e miattt
Szóval én nem hiszem hogy olyan "kurva" szar lett vlna ott lenni.
Kiványcsi lennék, ha nem megy oda lenne-e ennyi második helye.
Akkor igazat adnék neki, ha eljött volna a Hondához onnan és péppé verné a mezõnyt, vagy csak a csapat tárást. De jelen esetben ez is nehéz.
Olyan meg nincs, hogy minden autó szar és minden csapatnál szopatnak. Itt akkor máshol kell keresni a hibát, talán magában???
Az viszont 100%-osan igaz, hogy egy csapatnál másodiknak lenni nem lehet túl jo dolog. Mindenki nyerni megy, ha nem engedik rossz a hangulat.. Ez van, de Barichellonak is feltünhetett nem egy hétig volt a Ferrarinal.. Miért nem ment el?? És itt jön amit irtam az elöbb: az a sok számjegyû csek😄DD
Downhill!!
nna ilyenkor markolok az arcomba, az fáj..
flame off..
"Miközben a Ferrari az utolsó simításokat végzi a KERS befogadására is képes tesztautóján, Luca di Montezemolo élesen kritizálta a hibrid hajtáslánc F-1-es bevezetését. A maranellóiak elnöke szerint a rendszer a közúti modellekben aligha lesz használható."