182274
  • WNW
    Liuzi hulye... Megtorpedozta Massat... Nala mar csak az RTL riporterei hulyebbek..
  • Norbi1990
    Massa
  • Máté94
    Mi van itt:DD
  • Blum
    Na,a rajtnál már volt egy kis kalamajka.

Schumacher: 13. -->8. hely Respect!
  • Norbi1990
    Arra azért ne XD
  • Dietrich
    buzulellára mi? :D
  • Norbi1990
    Mikor cserélik már le ezt a hülye zenét a studióban? :D
    Idegesítő :D
  • desigo
    remélem lesz pár palánkra csapódás...
    persze személyi sérülés nélkül
  • WNW
    ZZZZZZZZZZZZZZZ zzzzzzzzzzzzzzzzz ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ zzzzzzzzzzzzzzzzzz ZZZZZZZZZZZZZZZ zzzzzzzzzzzzzzzzz ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ zzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • mcmoha
    Vuvuzela:
  • Dietrich
    ettől az is rosszabb hír, hogy nem lesz eső...
    marad a foci meg a vuvuzela :p
  • passatgt
    hamilton és vettel ki fog esni
  • kifli
    akkor nem is nézem :/
  • Minstrel
    na bakker, akkor most nem tudják Vettel-el kilökni egymást az első kanyarban
  • repvez
    He-He-He
  • Dietrich
    A Red Bull-Racing ausztrál versenyzőjének az autójában ki kellett cserélni a sebességváltót.
    A szabályok értelmében Webber-t 5 hellyel hátrébb sorolják a rajtrácson.
  • mcmoha
    Hamilton nem vétett a szabályok ellen!!!

A kocsi sulya benzin nelkul ertendo! Ha marad benne benzin annak a sulyat merlegeleskor levonjak!
  • madmanic
    de annyira egyszerű lenne..

maradjon a minimális súly szabály de ÜRESEN.

ennyi. nem kellene itt baszkolódni a grammokkal a benzinnél..

de egyszerűsítjük az F1 et ugye..
  • repvez
    Ennél a döntésnél én azt nem értem hogy miért hamiltont büntették meg, mikor csapatutasitást hajtott végre, és mindenképpen szabálytalanság lett volna ha bemegy a boxba akkor azért mert nem tudnak mintát addni, ha meg megáll akkor a másik szabály miatt, de ez nem az ö hibája.
  • Kit--Kat
    Ez rossz megközelítés, mert akkor a Ferrari is fejleszthessen a motorján még 100 pacit, szabálytalan, de nézzük csak szurkolói szemmel, legalább izgisebb és a Red Bullok előtt vannak.

Ezt most hamiltontól függetlenül mondtam.

Egyébként van egy szabályzat, és amúgy tényleg úgy lenne igazságos, hogy mindenki annyi benzinnel fussa meg az utolsó körét is, hogy a saját lábán tudjon bemenni és fél kg-nyi benzin ott legyen a tankban az ellenőrzés miatt.
    Mert, ha nem szabályozzák tényleg mindenki eljátssza már előre megfontolva(ez szerintem rögtönzött na még belefér 1 kör, ha már rontottam az előbb) fogja ezt eljátszani és a pálya tele lesz parkoló autókkal.

Ezért én sem vettem volna el Hamilton 1. helyét, (viszont és ez megint nem Hamilton ellen irányul), legyen már valami foganatja, ha valakit már sokadjára figyelmeztetnek...
    Mert ez így kabaré, hogy a figyelmeztetéseknek eszerint semmi következménye nincs, miközben pont azért alkalmazzák, hogy 1 kis szabálytalankodás, meggondolatlanság stb. miatt ne legyen bünti, de a visszaesőket szankcionálják...
  • Totti5
    Nem a súlyról volt szó. 1 kg üzemanyagnak kell lennie az autóban a mintavétel miatt, ha bemegy a boxba akkor nem lett volna meg a mennyiség ami büntetés.

Amúgy azért történt ez mert ahogy szoktak mindenki 1 kört ment még a végén, de Hamilton rontott a gyorskörén, de még volt pár mpje hogy áthaladjon a célvonalon és megtegyen még egy mért kört, mert Webber közben átvette a vezetést, ez nem volt betervezve, ezért történt ami történt.
  • bardocz
    Biztos, hogy nem lett volna kevés a súly, azért gyűjtögetnek gumit a verseny végén, hogy tényleg ne kelljen semmitől se félni.
  • szabii98
    Lesz élő adás, az RTLes adás előtt?
  • Barny
    Azt latom de megiscsak gyorsabb volt valamivel.
    Az utolso 3 versenyen is verte Vettelt.
    GO Webber! (Vettelt sose szerettem de elismerem hogy tehetseges pilota,de mintha mostanaban valami nem lenne rendben vele)
  • madmanic
    azt felszorzod a körök számával.. :))
  • desigo
    0,047 -el volt csak gyorsabb...
  • Barny
    Meg 1 kerdes:)
    Webber es Vettel is kemeny gumin mentek?
    Mert ha igen akkor Webber megint elverte e nemet kiscsillagotuj kifogast kell talalni mar nem az alvaz rossz...talan Vettel takarekosan ment
  • Barny
    Koszonom szepen...most latom hogy fent is irja
  • mcmoha
    RTL KLUB: 17:35.
  • Minstrel
    rtlklub 17.35, a rajt 18.00-kor lesz
  • Barny
    Sziasztok! valaki megtudna mondani hany orakor lesz az F1 es hol tudnam megnezni?...koszi:)
  • Totti5
    Kell az, ezt hiányolom hogy olyanok mint a gépek. Más sorozatokban ugyan úgy feszültek és koncentráltak a verseny előtt, de valamilyen gesztussal tudnak üzenni a nézőknek, itt meg nem, a kamera mutatja és és mint ha észre sem akarnák venni. Nekem ez nem tetszik, legyenek kicsit lazábbak, ettől még nem vész oda a nagy koncentráció.
  • madmanic
    értem..
  • Dietrich
    Mansell agyrázkódással megúszta Le Mans-i balesetét
  • WNW
    Mikor kimegy, grammra ki van szamolva, mennyi kor, mennyi uzemanyag... Mindegy egyes plusz kilo ido... 1 kornyi uzemanyag itt kb. 2-3 tizedet jelent.. Mas palyakon ez lehet 3-4 tized is... Tehat egyreszt elore tervezve van a kor mennyiseg, masreszt a telemetria mutatja a fogyasztast.. Ezert is allitattak le vele a kocsit a levezeto kor kozepen, mert lattak az adatokat, hogy nem maradna a tesztre minta (par centiliter).. Azaz mikor raeresztettek az utolso gyors korere, az osszes kepernyo vorossen villoghatott, hogy nincs eleg uzemanyag... Tudatosan atjatszottak a szabalyokat, es ezt megusztak 10K-val...
  • desigo
    jópofa volt de ha a boxból rászólnak,hogy álljon meg akkor hagyja el a pályát és majd a tréler behozza
    bohóckodott kicsit a pályán nézőknek
  • desigo
    jó ez,hogy rivalizálnak csak ne legyen durva veszekedés belőle...
  • passatgt
    na de ha végigmegy szép lassan, bemegy a mérlegelésre, és kevés a súly, akkor meg megbüntetik gondolom 10 hellyel, vagy valami ilyesmivel:)
  • Totti5
    Már megint a buta fanboy fejével nézitek az F1et. Miért lenne az jó nektek ha a redbullok elöl kivették volna Hamiltont, és ezzel szinte megnyerették volna a kér rbvel a versenyt? jó ez nektek? jó mint nézőnek?

Na nem mint ha olyan szabálytalan dolgot csinált volna, hisz Ő nem csinált SEMMIT, csak meg kellett állnia, mert erre utasították. Ő betolta volna, ha nem kell mennie interjúkra:D
  • G_ArchAngel #96744
    Legjobb interju:)