FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.
ez lol
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://gaborszantai.co.uk/
http://topgearhungary.blogspot.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha Montoya volnék azt mondanám mi a faszt csinálsz?
Montoya kirohanása (ha valaki még nem látta)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
és még schumi a buzi <#idiota>#idiota>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Honnan tudnám letölteni a 98-as emlékezetes Spa-i nagydíjat?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
http://topgearhungary.blogspot.com/
kivéve a motorsportokban...? és szerintem nem véletlenül... :F
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
25-20-15-10-8-6-5-4-3-2-1
pontot kapna az elsõ 10 helyezett (ezzel tényleg lenne verseny az elsõ négy helyért és a kicsik is szereznének pontokat);
+2 pont a polért (megszûnne a benzinnel való taktikázgatás);
+1 pont a leggyorsabb körért*;
A legjobb 11 futam eredménye számítana úgy, hogy rangsorolnák a versenyeket, hogy melyiken hány jegyet (ülõ, álló, stb.) adtak el. Aztán a legjobb 11 beleszámítana a végeredménybe.
*Viszont csak a legtöbb helyszínen lévõ nézõt vonzó 11 futamon KÍVÜLI polért és leggyorsabb körért kapott pontok számítanának be (hogy a többi futamnak is legyen értelme).
A medve nem játék.
T.T.
A sport lényege, hogy gyõzzön a jobbik.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Pl. nem minden versenyen járna a plusz pont. Minden verseny végén Bernie, pár újságíró körében sorsolna, és ha kihúzza a ládikából a neje mûpéniszét, akkor jár, ha egy banánt, akkor azon a versenyen nem járna. A vébé végefelé, ha még volna remény arra, hogy brit pilóra nyerje meg, akkor csak múpénisz lenne a ládikában, ha holmi német, akkor csak banán ...
A medve nem játék.
T.T.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kb. annyira érdekelné õket az arany-ezüst-bronz érem, mint amennyire a kupák náluk szoktak maradni. 😄
A medve nem játék.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Red Bull:
Pilóták: Leob
Autó: RB4
Tesztprogram: Megismerni az autót, beállítások testre szabása, Slick gumik.
Megjegyzés: Leob számára a teszt ajándék volt Rallye világbajnoki címének elismeréseként.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______