182155
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#173657 -
Stockbauer33 #173656 Büntetett a mákos :D Mi?Szép volt Vettel -
#173655 Hát igen, meg ugye régen volt rá lehetőség, pont a balesetek elkerülése miatt, hogy esöben állithattak a hasmagasságon, hogy ne usszon fel a kocsi.
Süt ha olyaqn volt az időelörejelzés, hogy a versenyre esüt mondtak ,de az időmérő száraz, akkor mehettek esö beállitással is szombaton, igy ez is egy taktikai huzás lehetett akár a kiscsapatok részérül is.
Eléggé lutri, de akinek bejött az sokat nyert vele.
Arról nem is beszélve ,hogy elvileg fejlödött az eső gumi is, több vizet képes elvezetni, de mégse képesek esöben menni a kocsik, még annál kevesebbe sem, mint ahol régen tövig nyomták.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.07.11. 13:04:39 -
pr3cious #173654 Egyébként mért nem lehetett szabályhozatalnál az esőt is belekalkulálni? Most jobb ez hogy esőbe használhatatlanok a gépek?
Ezzel is csak égeti magát a sport régi önmagához képest.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.07.11. 12:54:55 -
#173653 FP 3 törölve. :( -
#173652 Bottas rádiózása a múlt heti kicsúszásánál:
-
#173651 valóban... gondoltam csak a videot linkelem, nem az egész cikket, de a videonak valami változó linkje van
namindegy, akkor így -
#173650 -
ToxiMaxi #173649 Oldal nem található -
#173648 Ricc -
#173647 -
#173646 RP nyerte az FP1-et, szombati időjárás miatt elképzelhető, hogy az FP2 eredménye adja majd a rajtsorrendet. -
#173645 -
pr3cious #173644 Ok, jól ment a Renault ha ez így marad holnapra is nekem már elég. -
#173643 Úgy juthat valakinek az eszébe hogy viccel. Ezért van mögötte dupla szmájli.
Pontosan tudom mit szeretnél, és pontosan azért írtam amit.
Nem kell ezen ekkorát feszülni. -
#173642 Kvyat egyébként egy sima Grosjean klón, aki elég gyors egy körön, de sokat hibázik. Viszont míg Grosjean idegileg és lelkileg a hiba miatt totál kiüti magát, Kvyat leszarja, és megy tovább. -
ToxiMaxi #173641 Ilyen kis különbségnél nehéz egyértelműen kijelenteni. Az tény, hogy Kvyat nem rossz versenyző, de én sem tartom jobbnak Ric-nél és az idő is ezt igazolja, mert azóta sem villantott nagyon Kvyat. Ric Vettel és Verstappen ellen is megmérettetett és nem ment neki rosszul annak ellenére sem, hogy egyik esetben sem ő volt a kedvezményezett.
Meg aztán ott van a legutóbbi szezon, ahol Gasly-hoz képest elég gyengén muzsikált. Belgiumtól versenyeztek egy csapatban, Gasly-t kirakták a RB-ból, ami eléggé megtépázhatta az önbizalmát mégis sokkal jobban teljesített, mint Kvyat. Viszont Albontol jobban teljesített, mégis Albon ment vissza a RB-ba. Nyilván a pontoknál többet tudnak a csapatok sokkal jobban látják a teljesítményt, mint mi innen kívülről, de én nem hiszem, hogy Kvyatnak lesz még lehetősége, komolyabb csapatban. -
pr3cious #173640 Link és nem csak egyedül én "tévénéző" nem értett vele egyet hanem több bajnok sem pl Button sem. Egy Sepang második hely után dobták. -
pr3cious #173639 1 Hamiltonra gondoltam nem Albonra 2 Nem csak tévénézőként verte Kvyat Ricciardot hanem jópár versenyen és pontokba is 3 ők szenzációt akartak és a mainapig egy övön aluli ütésnek tartom amit csináltak 4 neked mindig ilyen debil kiforditott logikád van hogy folyton elbeszélünk egymás melett?
Mégis mirefel dobnák Albont amikor tökéletes amit eddig végzett? Hogy juthat vkinek ez eszébe? -
#173638 sztem Albon-t nem dobnáz ezért a Red Bull :))
Kvyat csak tévénézőként verte Ricciardo-t, ott a csapatnál nagy totált néznek, és Ricciardo vs. Kvyat tekintetében tökéletesen igazuk lett (nem meglepő), ahogy Verstappen felhozatalában is.
-
pr3cious #173637 Kvyat... Vettel odament hisztizni második esetnél már repült. Pedig az orosz verte Ricciardot is. -
#173636 Ezt nem lehet így osztani, kinek van már milyen eredménye, meg ez már a második eset volt (mással se).
..ha majd a mostani hétvégén harmadszor is ütköznek, akkor is külön kell büntetni.. -
pr3cious #173635 Szombatra esőt mond és az már biztosnak tűnik. -
#173634 A telemetrián látszik, hogy enyhe gázadással tartotta a sebességét. Ha az nincs, elfordulnak mindketten. -
pr3cious #173633 Na mond ezt Albonnak aki sorozatban másodszor csúszik le a dobogórol, Hamiltonnak már van vb egysége, vicc a 4dik hely
-
#173632 ez elég jó és nem is részrehajló.egyszerűen mikor HAM már elkezdett a kanyar csúcspontjára+a saját megválasztott ívére koncentrálni(ekkor még elöl volt picivel),alulbecsülte a tapadáskülönbséget és túl volt azon a ponton,ahol korrigálhatott volna.az alulkormányzottságon-csak a kormány nyitásával vagy fékezéssel javíthatott,mindkettő egyenes út a Red Bull oldalába.
Albon nem hibás,bár a tavalyi brazil verseny óta tudhatná,hogy csak a tutibiztosra szabad menni LH ellen-ő viszont az 5 mp-ét IMHO megérdemli,minden enyhébb ettől nonszensz,ha meg durvábbat adnak a védő egyszerűen indexelve lehúzódik ezentúl mert nem csatázhat a büntetés miatt.
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2020.07.08. 23:08:28 -
#173631 Még mindig Albon vs Ham... még egy elemzés, hogy mi is történt, hogyan is történt
-
pr3cious #173630
Gázosabb képet nem találtak hozzá? -
#173629 Most már hivatalosan is megerősitették
Most már Vettelnek még kevesebb esélye van valahova ülést szereznie, hacsak nem valami tesztpilota helyet kap a redbullnál -
#173628 Lando utolsó két köre csapatrádióval :)
-
#173627 Alonso két évig autót vezet, utána meg csapatot. Ciryl nem áll meg vele szemben.
-
pr3cious #173626 Képzelem hogyan működik, oda megy a csapat egyik tagjához és közli vele hogy xy azt mondta az anyjáról hogy vízzel főz majd átmegy a csapat másik végébe és ott is elmondja ugyanezt -
#173625 Alonso stílusa csak bomlasztja maga körül a csapatot, ezt rég tudja már mindenki... így hiába zseniális pilóta, és látnám szívesen én is újra F1-ben, de nem kell már senkinek -
pr3cious #173624 Hol is vannak most a lesajnáló kommentelők hogy ő már nem kell senkinek? -
pr3cious #173623 -
#173622 úgy legyen, kell Alonso finesze az F1-be.
-
#173621 Alonso 2021 Renault. Hoppácska. -
#173620 egy vélemény
-
argo001 #173619 Nekem mindegy, ha végül beleállítják majd a Ferrarit a földbe. -
#173618 a szabálykönyvben az van h csökkenteni kell jelentősen a sebességet ...ez a bírák szerint megvalósult ...
az más kérdés h én is elvettem volna azt a kört , mert szerintem se vette el eléggé és nálam is mást jelent a szignifikáns sebességcsökkentés...
ettől függetlenül ez egy másik story...
itt tiszta ügy h Hamilton semennyire nem vette figyelembe a sárga zászlót (meg a porfelhőt) így egyértelmű h szabálytszegett...megkapta amit tavaly Max...és ott is hibáztak véleményem szerint , mert ott is és itt is érvényteleníteni kellett volna az adott kört +3 rajthelyes bünti...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2020.07.07. 15:45:28