FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

senki nem tudta 1 eve, mikor RB-t szerzodtetek, hogy 2008 vegere az olyan eros, nagy multtal rendelkezo cegeknek kell embereket elbocsatani, gyarakat bezarni, mint a Honda, GM, Suzuki, stb...

350M nagyon sok penz, nem tudjak bevallalni, ehhez kepest nevetseges apropenz, amit egyseges motorokkal akarnak megsporolni...

a Honda es tarsai azert vannak sz*rban, mert leginkabb ezen gyarak vasarloereje erzi meg a credit crunch-ot, akinek eddig volt penze Ferrarira, Mercedes-re, azoknak ezutan is lesz, de aki eddig megengedhetett maganak egy Civic-et vagy Accord-t, most mar Renault-ban vagy Skodaban fog gondolkodni...

furcsa dolog egy a gazdasagi valsag, mig a VW egyre jobban merul el a sz*rban, addig a Mercedes uj gyar epiteset kezdi Kecskemet mellett..., ezt is csak mi, a kozeposztaly fogjuk megszivni...

http://gaborszantai.co.uk/

1. Azert a Hondanal nagy bajok lehetnek penzugyileg, ha ezt meghuztak ilyen hirtelen.. 2. Azert az F1-es projekt vezetojenek illene elkovetnie egy szepukut... Evek ota vergodnek lefele.. Csinaltak egy masodik csapatot, azt egy ev utan feladtak, szarba hagyva egy csomo embert... Ezek utan szerzodtettek egy valag penzert Ross Brawnt, melle egy mernok teamet, akik nekikezdtek kifejleszteni a jovo evi kocsit, amibe belefeccoltek egy valag penzt, a KERS-el egyutt.. A tavalyi, meg idei evet vegignyomtak ugy, hogy nagykepusegukben nem szerzodtek szponzorokkal, inkabb pingalgattak a kocsit mindenfele hulye szinre... Ezekutan meg hipp-hopp bedobnak mindent a szemetbe.. Hat ez sok mindent elmond arrol, hogy milyen vezetoi allapotok uralkodnak a Honda konszernen bellul.. Siralmas.....

Istencsászár
Egy nagyon lényeges bekezdés.

"Mosley hozzátette, hogy egyetlen gyártót sem kényszerítenek arra, hogy használja a Cosworth erõforrásokat - és mint lehetõséget kínálja fel. A saját építésû aggregátnak szigorú szabályoknak kell megfelelnie, és teljesítménye nem lehet nagyobb, mint az egységes motoroké.

A saját építésû vagy a befagyasztásra került aktuális motor alkalmazásának feltétele az egységes XR hajtómû használata."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mardel
A Toro Rosso-t amúgy is eladták volna.

" A társtulajdonos Dietrich Mateschitz egy svájci magazinnak elárulta, hogy a csapatot még 2010 elõtt eladják, mivel minden csapat saját autóval kell majd induljon a jövõben."

Csak most az szívás, hogy nem nagyon találnak vevõt rá.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
Én. <#vigyor3>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

HunnernesKonge
Ha ez tényleg így lesz akkor a gyártók ki fognak vonulni. Õszintén ki látná szívesen a saját Ferrariját vagy BMW-jét Cosworth motorral?
Ne kezdjünk el balhézni...
miért, megtiltottad?

zsutyesz
akkor mit keresel ebben a topikban?

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

zsutyesz
ajjaj...<#szomoru1>

Istencsászár
Ezzel nekem nincs bajom, ha elfogadják akkor még kiegyenlítetebb lehet a mezõny, minden ilyen törekvés csak jó, HA elfogadják a gyárak, ha nem azt is megértem és csúnya dolgok lehetnek itt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jó is lenne ha nem lenne f1... felesleges pénzpocsékolás..

M@TriX
huh...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Lehet, hogy ezzel nincs vege...?

Nem gondoltam volna, hogy megelem az F1 halalat...

Istencsászár
Ez döbbenetes, pedig milyen bizakódó jelek voltak a jövõ évre nézve😞((

poor Button :-(

zsutyesz
igen, én is... <#szomoru1>

Én is... 2006 után mély lejtõ... itt a vége
desigo
Még ha romgyengék is voltak sajnálom 😞
gordon 24
Én bizonyos szempontból örülnék neki! Ha honda kiesne innen maradna egy csomó pénzük és talán adna gyári autót Thompson alá a wtcc-be!

Persze veszteség az f1-nek, de valjuk be nem sok értelme van annak hogy itt vannak😄

Downhill!!

Peppus
Ne beszélj már baromságokat. A Végén alig lesznek csapatok, amelyik meg talpon marad az meg Ferrari vagy Mclaren motorral fog szaladgálni a pályán. Hatalmas élvezet lesz.. Végülis így elfogják érni, hogy közös motor legyen mindegyik autóban 😄 De tényleg hatalmas veszteség lenne, ha kiszállna a Honda 😞 Még ha katasztrofális is amit mûvelnek egy ideje, de akkor is kellenek ide, és kitudja, lehet elkapják a fonalat végre, és szarrá verik a mezõnyt 😊 Nem csak a Ferrari létezik vedd már észre.

😊
bardocz
Nem.De a Honda nincsen sehol,senkit sem érdekelne igazán.Hameg lesz belõlük Frrari motoros csapat,akkor szurkolhatok nekik is😊
desigo
Hivatalos bejelentés pénteken várható.

A Pitpass valószínûsíti, hogy Ross Brawn megpróbálja továbbvinni a csapatot a Honda nélkül is - új befektetõkkel és motorszállítónak egykori csapatát, a Ferrarit megnyerve.
javítva: hanem a pénzrõl

sorry
Nem feltétlen az ellenfelekrõl beszéltem, hanem az ellenfelekrõl! Szerinted kiszállna a Ferrari, akkor repdesne az örömtõl a Mclaren?
bardocz
Ne értem az összefüggést,mit számít az,hogy kinek a kezében van a csapat,ha csak arról van szó,hogy kinek voltak ellenfelek.
Force India nem egy milliárdos kezében van, a Hondának meg figyelnie kell a közúti autóira is. Nem beszélve arról, hogy nem egy kategóriában érdekeltek.

De legyen igazad, és ne történjen semmi...
bardocz
Szerinted kit érdeke ez a mostani mezõnybõl igazán?Egyedül a Force Indiát,nekik volt csak ellenfél.Miattuk nem fog senki sem kilépni.
Ha Honda kiszáll, egy csapat mínusz... és ez csak elindítaná a dominót
bardocz
Toyotának volt.
Privát csapatokkal meg mi lenne?Egyenlõre úgy tûnik nem fenyegeti õket semmi.Nem kell fosni.
Az meg a másik...
gordon 24
0 sponzorral.. ezt is vedd bele!

Downhill!!

desigo
Szépen felküzdötték magukat sereghajtónak 😞
Ebben igazad van, csak akkor egy Honda kiszáll, akkor mi lesz a privát csapatokkal.. Hondának volt az egyik legnagyobb költségvetése
bardocz
Nem nagyon hat meg,szerintem szánalmas,hogy egy gyári csapat a 2. legrosszabb.
Ekkora csapat és a semmibõl kiszáll... el nem tudom ezt képzelni...
bardocz
Brawn visszamehetne a Ferrarihoz.
desigo
nagyon jó xDD
Istencsászár
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Jó persze,elhiszem,de én nem hinném,hogy nagyot tudna alakítani akár top autóval,teljesen más motorozni,meg vezetni😊
gordon 24
Jo oké.. De én láttam felvételekt is róla nem ments szarul!

Downhill!!

bardocz
Nem mondhatják azt neki,hogy hát öcsi,te kurva amatõr vagy😄
Istencsászár
Persze hogy dicsérték😊 Loeb is szépen ment a RedBullal.

desigo
Az biztos,hogy nem kicsi szurkolótábora lenne...